Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7252)
Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
atehere nje verejtje kam une: Perse nuk me kujtuat kurre as tek te miret as tek te keqinjte?
Unstoppable : nga respekti i madh qe kam per ty po te jap nje vote.
Unstopi futet tek vota ime.
vallai une ty indrito ta jap voten si cuni ma i keq i forumit :p
keta te larpermendurit jane mistreca, kryemistreci eshte padyshim unstoppable
hej o shkodra po mire ke bere ndarje krahinash fesh dhe idesh ti? e cfare zonash pa te gjitha te mira. cin te heqesh shkodren me humorin e vet? roken na vlora me humorin e vet, tironen me lezetin e vet? devollin po me njerezit qe s'ta prishin kurre qefin?
ku di une, veshtire me zgjedh :p
Re: Re: Pershendetje!
Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
Indrit , ti je qeveri ne vedi mor grup prandaj nuk te fusin neper lista lol
Flm per voten...kesaj i thojne me te rrah e mos me te lan me qa
Respekti asht reciprok...sidomos qysh kur ke fillu me shkru pa kollare e kostum![]()
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
keta te larpermendurit jane mistreca, kryemistreci eshte padyshim unstoppable
hej o shkodra po mire ke bere ndarje krahinash fesh dhe idesh ti? e cfare zonash pa te gjitha te mira. cin te heqesh shkodren me humorin e vet? roken na vlora me humorin e vet, tironen me lezetin e vet? devollin po me njerezit qe s'ta prishin kurre qefin?
ku di une, veshtire me zgjedh :p
o smoking dude,
per nje per femrat nuk do e hapesh, e?
apo s'i duron dot replikat e pafundme...mire e ke, lol
Vajze inxhiniere...
Pse nuk e hap vet nje teme te tille apo ke qef te hedhesh gurin dhe te fshehesh doren ?
Meshkujt e marrin me te qeshur kete punen e "cunit me te keq" kurse femrat , e perjetojne (vuajne) shume lol , keshuqe nese ke deshire te shohesh zhgulje flokesh , cat fight etj etj , hape nje teme te tille ..lol
Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable
lol
Votoni per mua pasi me mua grinden (fitojne) te gjithe( slogani im per zgjedhjet presidenciale te kesaj teme
)
p.s Indrito , ty kam me te zgjedh vice-president mbas perfundimit te zgjedhjeve te fshehta me votim te hapur, vetem mos me ban grusht shteti dhe me shpallesh masandej Qeveri me vete
![]()
Hajt shnet e vota pra..lol
Hmm....fits to the profile , apo jo analiste ?
Meqe ra fjala , po me pelqen analiza jote , a po vjen te punosh ne stafin tem si keshilltare personale ?lol
p.s I promisse i won't ask you to show me your santa clauss costume (megjithse nuk e mohoj qe jam shume kurioz to see how it looks on you
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.