Forumi Horizont Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët dhe ëndrrat e tyre........ (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=353)
-- Votoni per cunin ma te keq te forumit..lol (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=7252)

Postuar nga Unstoppable datë 19 Janar 2005 - 04:18:

Re: Pershendetje!

Citim:
Po citoj ato që tha INDRITI2004
atehere nje verejtje kam une: Perse nuk me kujtuat kurre as tek te miret as tek te keqinjte?

Unstoppable : nga respekti i madh qe kam per ty po te jap nje vote.

Indrit , ti je qeveri ne vedi mor grup prandaj nuk te fusin neper lista lol
Flm per voten...kesaj i thojne me te rrah e mos me te lan me qa
Respekti asht reciprok...sidomos qysh kur ke fillu me shkru pa kollare e kostum

Postuar nga hirushja datë 19 Janar 2005 - 19:59:

Unstopi futet tek vota ime.

Postuar nga Klodel datë 19 Janar 2005 - 20:27:

vallai une ty indrito ta jap voten si cuni ma i keq i forumit :p

keta te larpermendurit jane mistreca, kryemistreci eshte padyshim unstoppable

hej o shkodra po mire ke bere ndarje krahinash fesh dhe idesh ti? e cfare zonash pa te gjitha te mira. cin te heqesh shkodren me humorin e vet? roken na vlora me humorin e vet, tironen me lezetin e vet? devollin po me njerezit qe s'ta prishin kurre qefin?

ku di une, veshtire me zgjedh :p

Postuar nga Indrit datë 19 Janar 2005 - 22:35:

Re: Re: Pershendetje!

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable

Indrit , ti je qeveri ne vedi mor grup prandaj nuk te fusin neper lista lol
Flm per voten...kesaj i thojne me te rrah e mos me te lan me qa
Respekti asht reciprok...sidomos qysh kur ke fillu me shkru pa kollare e kostum

lool e di qe te kam njoft qe ne shkrimin e pare kur ke postuar ketu?
sidomos me ate shprehjen karakteristike:"shnet e pare"

edhe ske faj jam i cik qeveri me vete dhe po te me kishe vu ke lista po per vete do te votoja megjithate kur te pashe ty ne liste mu bo zemra mal edhe thashe si une si ti njelloj jemi ta marri njeri te pakten.
Te uroj konkurim te mbare.

Postuar nga Indrit datë 19 Janar 2005 - 22:41:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

Analiste!
mire ben nese ma jep voten por meqenese nuk jam ne liste po lajmeroj gjithe elektoriatin tim qe te drejtohen nga Unstoppable .

Prandaj voto per te edhe ke votuar per mua.

Unstoppable: e shef sa fushate po bej per ty apo Jo?

Hajt se paret do pagujsh lool.

Postuar nga Unstoppable datë 20 Janar 2005 - 03:40:

Citim:
Po citoj ato që tha analistja

keta te larpermendurit jane mistreca, kryemistreci eshte padyshim unstoppable

hej o shkodra po mire ke bere ndarje krahinash fesh dhe idesh ti? e cfare zonash pa te gjitha te mira. cin te heqesh shkodren me humorin e vet? roken na vlora me humorin e vet, tironen me lezetin e vet? devollin po me njerezit qe s'ta prishin kurre qefin?

ku di une, veshtire me zgjedh :p

lol
Votoni per mua pasi me mua grinden (fitojne) te gjithe ( slogani im per zgjedhjet presidenciale te kesaj teme )

p.s Indrito , ty kam me te zgjedh vice-president mbas perfundimit te zgjedhjeve te fshehta me votim te hapur , vetem mos me ban grusht shteti dhe me shpallesh masandej Qeveri me vete
Hajt shnet e vota pra..lol

Postuar nga eng_girl datë 20 Janar 2005 - 05:06:

o smoking dude,
per nje per femrat nuk do e hapesh, e?
apo s'i duron dot replikat e pafundme...mire e ke, lol

Postuar nga Unstoppable datë 20 Janar 2005 - 09:42:

Vajze inxhiniere...
Pse nuk e hap vet nje teme te tille apo ke qef te hedhesh gurin dhe te fshehesh doren ?
Meshkujt e marrin me te qeshur kete punen e "cunit me te keq" kurse femrat , e perjetojne (vuajne) shume lol , keshuqe nese ke deshire te shohesh zhgulje flokesh , cat fight etj etj , hape nje teme te tille ..lol

Postuar nga Klodel datë 20 Janar 2005 - 17:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Unstoppable

lol
Votoni per mua pasi me mua grinden (fitojne) te gjithe ( slogani im per zgjedhjet presidenciale te kesaj teme )

p.s Indrito , ty kam me te zgjedh vice-president mbas perfundimit te zgjedhjeve te fshehta me votim te hapur , vetem mos me ban grusht shteti dhe me shpallesh masandej Qeveri me vete
Hajt shnet e vota pra..lol

mos vetem kete mos e bej sepse meqe ti je ne usa dhe kane fituar neokonservativet, qe perhapin idete e luftes, nese zgjedh indritin vicepresident atehere do konvertonte gjithe boten me detyrim ne myslimanizem dhe gjithe ameriken me perce si te duket si ide

me fjale te tjera do kishte lufte civile ne amerike :p

Postuar nga Unstoppable datë 20 Janar 2005 - 19:13:

Hmm....fits to the profile , apo jo analiste ?
Meqe ra fjala , po me pelqen analiza jote , a po vjen te punosh ne stafin tem si keshilltare personale ?lol

p.s I promisse i won't ask you to show me your santa clauss costume (megjithse nuk e mohoj qe jam shume kurioz to see how it looks on you

Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit »
Trego 121 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.