Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 44 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ekskluzive per stafin mbi mbarevajtjen e dhomes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=281)
-- Diskutime rreth rregullores se chatit (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=809)

Postuar nga doktori_chicago datë 31 Tetor 2006 - 22:12:

Citim:
Po citoj ato që tha PrOuD^2Be^AlBaNiAn
Kjo gje dhe mund te behet e mundur me inisiativen e disave, mjaftojne 10-15 Aop te rregullt te kanalit Shqiperia te ngrene pak zerin per kete problem dhe do arrihej gjithcka. Do thuash ti po dhe po iken keta ç'pune u prishet se ka 80 Operatore. Prishet shume pune saqe nuk do dine te mbajne kanalin sepse nga keta 80 qe jane te jemi te vetedijshem dhe ti dhe une Orion qe vetem 10-15 jane te afte te mbajne nen kontroll kanalin, hajde per hatrin po e leme 20, te tjeret jane per +v-v dhe ndonje ban qe e kap scripti vete. Keshtu qe mendoj se me angazhimin e ketyre qe permenda me lart do ishte e mundur te arrihej kjo gje dhe mendoj se do ishte dicka shume e mire per kanalin #shqiperia pasi do kishte me shume rregull.

PrOuD^2Be^AlBaNiAn

seshte ide e keqe kjo qe thua por sic keni then me lart ka per te ngel ne letra etc
ja erdhen 10-15aop ja un orion ti edhe3 dy te tjer ca u be
mendon se do behet gje ?????? pak me lart orion tha kur vet founder sdo tja di edhe nuk ven ligj ? cprisni
tjetera para nje jav sop kevin_dr vuri dhomen #ndihme qe nuk lejohet parkimi i nick pa acces shum bukur por ja qe erdhi conecct edhe lejohen te gjith shikon dhomen #ndihme 45uzera wtf midis tyre shumica pa acces jan ata qe bejn flode hhahah kurse disa aop e stafit sdua te them nick njeri para tre ditesh tha sbej me flode skaluan tre minuta flodi i par '
ose kur flasin ca aop qe e kan marr acces me shok do thoja i lumt scripti qe kan
do shtoja qe kjo po su ben keto me lart ska per tu ber gjith te mirat

Postuar nga Klevis2007 datë 30 Mars 2007 - 16:53:

E Lexova rregulloren eshte e mir po jo plotesisht sepse nuk shoh te zbatohet shume sic tha edhe Orion qe eshte vetem leter SOp nuk jan shume aktiv nuk jan shume te rrept duhet nje njeri qe te ket pak seriozitet edhe te jet i rrept.

Edhe nje gje pse nuk pash njeher ne rregullore qe nqs nje sop e ben kete gje do merren masa po vetem per AOp merren masa ?

Ka Pune Nuk Eshte Aty Ku Duhet Te Jet Serveri !

Kalofshi Mir Nga [KleviS]

Postuar nga BeRaTsI datë 21 Maj 2007 - 02:18:

Pershendetje

Po them dhe disa fjal dhe un lidhur me kete tem per rregulloren dhe mendimi im eshte nuk jam dakord me keto qe thoni si rregullore nuk eshte e keqe po vall zbatohet kjo . 1 si gjithmon ne nje konflikt midis nje sop dhe nje operatori gjithmon fiton sop fiton packase nuk konsiderohet kush e ka fajin. 2 te dini se vet nje pjes e sop jan vet provokojne vet te paret aop dhe perfundimi eshte operatoret jan gjithmon viktimat kan te drejte apo skan . 3 sic e dini ka sop qe ofendojne aop dhe nga momenti qe aop kundershton i hiqet aop dhe nuk ka ku drejtohet se sic kam pare dhe ketu ne forum ankesat qe bejne operatoret asnjer nuk kan fituar te drejten po gjithmon sop kan drejte !!!!!!!!!!! 4 sic e dim dhe vet nje pjes e sop ose ircop ose administrator ofendojne ne dhoma po sic dihet ndaj tyre nuk eshte mare asnjeher mas ndershkuese por gjithmon viktimat jan operatoret pasi kur i ofendon nje sop i kthehet dhe perfundimi eshte heqje aop per arsyje pse kundershton sop, sic shikoj keto kohet e fundit klane te fuqishme qe kan sop ose administrator jan shok dhe nuk flasin kur ndonjeri nga keta flet fjalor banal nuk meren masa ndershkuese se jan shok me njeri tjetrin po si gjithmon viktimat mbeten operatoret vetem mbi ata vihet dor ndershkuese sic shikoj ketu nje sop ne raste kur sillet keq jo vetem nuk ndershkohet po i shtohen pozitat e bejne ircop ose ku di un me lart keshtu me ndodhi dhe mua me pak fjal pasi nje sop me ofendonte gjithmon njer e ofendova dhe un dhe direkt mbi mua u vu dor me heqje aop kurse ate e ngriten ne pozit i dhan ircop , por te pakten ne kohen e menager ConNect deri diku kishte par rregull pasi i merrte ne konsiderat heqjet e aop kurse tani po te oqen as meret parasysh pse te oqen po e drejta i jepet sop . doni sdoni kjo eshte realiteti cuna, dhe merini parasysh ankesat e aop mos mbani anen e shoqeris qe mund te keni nje sop ose nje administrator serveri , me vjen keq po ndodhemi ne koh te veshtira , prandaj dhe vet Fajtori po pate ndonje vrejte per te then mund te hedhesh dhe ti mendimin tend me keto qe thash . me respet BERATSI

Postuar nga Orion datë 21 Maj 2007 - 21:32:

Beratsi kot nuk krijon ndonje klan me ndonje IrcOp ose SOp te pakten do ngrihesh ne detyre

Postuar nga TOEL datë 21 Maj 2007 - 21:35:

ne chat nuk mundemi te lidhemi pse

Postuar nga Orion datë 21 Maj 2007 - 21:40:

Citim:
Po citoj ato që tha TOEL
ne chat nuk mundemi te lidhemi pse

Jepe me shum info .. si pershembull cfare IP keni? Ose cfare ju tregon kur lidheni...?

Postuar nga BeRaTsI datë 25 Maj 2007 - 01:11:

PERGJIGJE drejtuar orjon

Ke drejt orjon per cka me thua plako po e kam pak veshtir se duhet te jem si ata pak a shum shoku , se kur behet dicka e padrejte un e kundershtoj prandaj sme fusin grup , dhe kjo pyetje i drejtohet vet ani- ose vet fajtorit, zoti fajtori mos kujtoni se nuk i kuptojme gjerat keto rregulla jan si vet ligjet shqipetare qe vet parlamenti i miraton po vall deputetet ose pushtetaret kryeminister i respektojne ato? edhe shteti shqipetar ka ligje po kush i zbaton ato dhe sigjithmon dhe ne shtetin shqiptar gjithmon bie peshk gjoja per abuzime ndonje peshk i vogel jo ndonje pushtetar i math si minister ose me lart !!!!!!!!!!! prandaj me kupton me pak fjal ku dua te dal keshtu qe dhe ju i vini rregullat ketu po dini dicka se gjithmon viktima kan per te ren operatoret se keta jan gjithmon qe gabojne . Prandaj ne jemi shqipetaret vella te mir te keq ne jemi vendosim rregulla dhe kur na interesojme i zbatojme ato , prandaj jemi dhe kaq mbrapa si shtet ne evrop ky eshte mentaliteti shqipetar duam sduam duhet ta pranojme. prandaj mos vini rregulla kur vet ju te paret nuk i zbatoni duke filluar nga sop ircop ose admistator serveri pasi kam qen vet prezent qe kam par qe nje sop ose ircop ose administrator shajn ofendojne ose vek kincbane pa arsyje po si gjithmon viktimat mbeten operatoret vetem mbi ata vihet dor ndershkuese, kurse per sop ircop ose adiministratoret jan pushtetar te lart dhe kur bejne abuzime nuk vihet dor se jan shok me njerin tjetrin , prandaj me vjen shum keq qe flisni vetem per rregulloren per heqjen e operatoreve , prandaj un e di shum mire qe kur sju intereson nuk flisni heshni pasi preket shoqeria qe keni , prandaj un jam pies i ketij forumi dhe shifni me sy te keq ose te mir por kam dhe un te drejten te flas, dhe te hidhen perpjet kush nuk ndihet mire me keto qe thash . me respekt BERATSI

Postuar nga EMILJO datë 31 Maj 2007 - 19:11:

Hmm

Mir Dita Te Gjithve Te Nderuar Koleg Po Ja Filojj te ankesat e keti Kolegut tane Beratsi i nderuar koleg per cfare kundershto ti nje sop ose nje ircop apo do te besh i i ditur ne qofte se ne Staf dikush ka merituar dhe ka bere per ate server eshte ngrit ne detyr mos hec ketu me fole fjale koti aty me dhe ti ne qofte se je heq je heq per ate qe nuk bindesh se je gabim sic te hoqa dhe une nje here arsyen e di pse te hoqa per Fjalor te bukur ne kanal po ju aop qe bini viktima pse nuk shikoj nje aop te veje ban po detyrohemi ne si ircop apo netadmin apo tjere aop I Nderuari Fajtori te veje ban usrave se ju nuk e keni mendjen aty e keni prv dhe sherr asi gje me shume por mos akuzo kot sop dhe ircop per abuzime e gjera tilla se dhe ndaj ircop jane mare mass sic u moren Pikerisht per Jetmir u hoq per gabimin qe beri ok !!!! kalofshi mire kaq kisha une

Postuar nga ridii datë 31 Maj 2007 - 19:18:

Re: Hmm

Citim:
Po citoj ato që tha EMILJO
Mir Dita Te Gjithve Te Nderuar Koleg Po Ja Filojj te ankesat e keti Kolegut tane Beratsi i nderuar koleg per cfare kundershto ti nje sop ose nje ircop apo do te besh i i ditur ne qofte se ne Staf dikush ka merituar dhe ka bere per ate server eshte ngrit ne detyr mos hec ketu me fole fjale koti aty me dhe ti ne qofte se je heq je heq per ate qe nuk bindesh se je gabim sic te hoqa dhe une nje here arsyen e di pse te hoqa per Fjalor te bukur ne kanal po ju aop qe bini viktima pse nuk shikoj nje aop te veje ban po detyrohemi ne si ircop apo netadmin apo tjere aop I Nderuari Fajtori te veje ban usrave se ju nuk e keni mendjen aty e keni prv dhe sherr asi gje me shume por mos akuzo kot sop dhe ircop per abuzime e gjera tilla se dhe ndaj ircop jane mare mass sic u moren Pikerisht per Jetmir u hoq per gabimin qe beri ok !!!! kalofshi mire kaq kisha une

hahahah kush foli ppupup o emiljo shko mor meso si te vesh akill ti se ke filluar ve 100 akille per te kap brenda edhe ate qe e meriton ..sa per keto temat ketej ler se merrem une meqense kam edhe akill ..ej edhe dicka ate ircop e ke marr ne llotari ti mor apo ta ben dhurat per festat?!

Postuar nga Eria datë 31 Maj 2007 - 19:20:

Talking

Keta te chatit aop,ircop,sop,user te thjeshte, te gjithe shkruajne pa pike e presje.Eshte veshtire te kuptosh nje mendim,se sdi ku fillon e ku mbaron!E cuditshme se te gjithe keshtu shkruajne!!

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 44 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.