Forumi Horizont | Gjithsej 25 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- o te hap vrime te re une ty!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8512)
rrakia
burri kishte vene re qe rakia qe ai kishte pakesohej nga dita ne dite...
nje dite vendosi te ruaj gruan e tij.. u ngrit dhe beri sikur iku ne pune, dhe u fsheh ne tavanin e shtepise..
mbasi mbaroi kafene gruaja e tij, filloi te pastronte shtepine.. duke fshire kjo mbushi nje tekje rraki dhe e ktheu, por kur e ktheu me fund i vajten syte tek tavani dhe pa burrin dhe per mos tu kuptuar kjo qe pinte rraki tha..
- bobo sa e forte qe qenka kjo dreq, si e pine burrat kete...
po une ku???
bisede midis klientit dhe te zotit te lokalit ,te njohur te dy...
klienti si cdo dite i dehur...
- do ndaj gruan, nuk durohet me- thote klienti
- ca po thua, ke shkalluar gje - thote i zoti i lokalit...
-opo do ta ndaj, e kam ndare mendjen- thote klienti
- po pse ore cfare te ka bere, ajo eshte zonje grua , e ka zili gjithe lagja-thote i zoti lokalit..
- po ja- thote klienti- vajta mbreme ne shtepi sic ika qe ketu, dhe futem ne kuzhine, dhe atje tek lavamani ishin te tera pjatat pa lare...
- pse per kete do ta ndash gruan ti, mbase ka qene e lodhur prandaj si ka lare ajo- thote i zoti i lokalit..
- po per mua nuk mendon ajo, ku do ta beja une shurren mbreme, he me thuaj ?????
zemra ime e vogel!
Po t'i mund te shkruash nje liber me gjithe keto qyfyre qe di dhe nxjerr dhe fitime pse jo!
Hallall buken qe ha se e meriton dhe lun mami qe te ka!
Ketu je ti duke shkruar ne forum.
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
zemra ime e vogel!
Po t'i mund te shkruash nje liber me gjithe keto qyfyre qe di dhe nxjerr dhe fitime pse jo!
Hallall buken qe ha se e meriton dhe lun mami qe te ka!
Ketu je ti duke shkruar ne forum.
Sa kam qesh ahahahahahah
O Neri i forte je ta kam thene te rafte pika ty me kto qe ke shkrujt ( ok vetem mos u nxeh se e them me shaka
)
Po ku me shkon dhe mua syri bobo sa kam qesh ahahhhahahahah
Pacim...................
po ju dergoj nje foto te Evises:
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
zemra ime e vogel!
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Na re naaaaaaa ku e pe seriozitetin ti
Ndersa per librin mos doje te thoshe se i ke mare nga ai dhe po i hedh ketu
Nejse te bukura![]()
GARA..
ishin mbledhur njehere kafshet e pyllit dhe po prisnin qe te behesh gara me vrap midis lepurit dhe breshkes, por lepuri nuk po dukej.. priten nje ore keta por ai perseri nuk po vinte, dhe aty hodhen nje short se kush do vinte ta lajmeronte ate se mos kishte harruar per garen... dhe shorti i bie breshkes per te vajtur per te lajmeruar lepurin...
u nis breshka avash avash, dhe po prisnin te tera kafshet e pyllit...
kaluan dy ore dhe disa metra me tutje u degjua nje zhurme, hipen ketri ne peme dhe shikon breshken, dhe u thote atyre qe eshte breshka..
aty fillojne te tera kafshet te therasin breshka breshka breshka....
kethen koken mbrapa breshka dhe u thote..
-do rrini urte ju apo mos te vete fare une!!!!!!
Re: Sa kam qesh ahahahahahah
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
O Neri i forte je ta kam thene te rafte pika ty me kto qe ke shkrujt ( ok vetem mos u nxeh se e them me shaka![]()
)
Po ku me shkon dhe mua syri bobo sa kam qesh ahahhhahahahah
Pacim...................
Gjithsej 25 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 245 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.