Forumi Horizont | Gjithsej 18 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Meshkujve Shqiptare ia di vleren vetem 30% atyre te tjereve hic fare.Jane te gjithe pa kulture ndaj femres qe kane prane.Edhe grate e tyre i shajne kurve......etj,etj dhe prap i mbajne ne krevat....Mashkulli Shqiptare eshte shume i ulet....
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Meshkujve Shqiptare ia di vleren vetem 30% atyre te tjereve hic fare.Jane te gjithe pa kulture ndaj femres qe kane prane.Edhe grate e tyre i shajne kurve......etj,etj dhe prap i mbajne ne krevat....Mashkulli Shqiptare eshte shume i ulet....
Te them qe ja di nuk e them dot sepse jo te gjith meshkujt shqipetar nuk jan njesoj them vetem per nje pjes se.
Un jetoj ne shqiperi dhe mund te them se ata meshkuj qe vine nga jashte kane nje kultur shum ndryshe nga ata qe jetojne ketu.
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
O sexi, ne rradhe te pare duhet me fol cik me bute ok? Jo kshu si kau peles eee, he te keqen. Me habit fakti se ne cfare ambienti paske degjuar qe burri ti thote gruas vete kurve?!!!!
Ti me sa ke thene jeton ne Turqi dhe qe ke nje te dashur qe bashkejeton me te. Me sa thua me siper i bie qe i dashuri yt te jete turk.
Epo te krahasosh nje mashkull shqiptar me nje nga ato 'kerrot' (fjale turke qe e di i dashuri nqs se di ti) e turqise kjo nuk hahet dmth. Nuk dua te flas vete se si jane meshkujt e turqise por di kaq gje qe une kam nejt 5 vjet ne turqi dhe rrjedhimisht kam dale me femra turke sic kane dale dhe shoket e mi. Nuk ka dale nje femer qe te 'ankohet' apo te na beje krahasimin me meshkujt turq ne lidhje me cdo aspekt. Jemi shume siper dhe gjithmone flas nga feedbacku qe kam nga lidhjet e mia ok?
Kshuqe edhe njehere moderohu ne fjalet qe flet.
Citim:
Po citoj ato që tha METAXA
O sexi, ne rradhe te pare duhet me fol cik me bute ok? Jo kshu si kau peles eee, he te keqen. Me habit fakti se ne cfare ambienti paske degjuar qe burri ti thote gruas vete kurve?!!!!
Ti me sa ke thene jeton ne Turqi dhe qe ke nje te dashur qe bashkejeton me te. Me sa thua me siper i bie qe i dashuri yt te jete turk.
Epo te krahasosh nje mashkull shqiptar me nje nga ato 'kerrot' (fjale turke qe e di i dashuri nqs se di ti) e turqise kjo nuk hahet dmth. Nuk dua te flas vete se si jane meshkujt e turqise por di kaq gje qe une kam nejt 5 vjet ne turqi dhe rrjedhimisht kam dale me femra turke sic kane dale dhe shoket e mi. Nuk ka dale nje femer qe te 'ankohet' apo te na beje krahasimin me meshkujt turq ne lidhje me cdo aspekt. Jemi shume siper dhe gjithmone flas nga feedbacku qe kam nga lidhjet e mia ok?
Kshuqe edhe njehere moderohu ne fjalet qe flet.
tha mire metaxa, ju ja fusni si kau peles... me top fare
ju doni te gjitha per seriozisht.. tu maresh per ne qoshe te shpis kurse te huajat su mungon ky fakt, duan te bejen qef and thats it
me disa prej juve po su tregove egoisit te zini deren e shpis.. tvini me pajen ne dore..
ciao se skam ctheme me per kete teme..
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
ju doni te gjitha per seriozisht.. tu maresh per ne qoshe te shpiskurse te huajat su mungon ky fakt, duan te bejen qef and thats it
me disa prej juve po su tregove egoisit te zini deren e shpis.. tvini me pajen ne dore..
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
ju doni te gjitha per seriozisht.. tu maresh per ne qoshe te shpiskurse te huajat su mungon ky fakt, duan te bejen qef and thats it
Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
--at`here, nese doni vetem zbavitje hormonesh(ne mungese te ndjenjave-qe te huajajve su mungojne ndjenjat e terbimit sexual-i ke te gatshme per i shishe birre -vijn bashkejetojn me ty-e mos me thuaj qe jo)!
-- me mire shkoni me prostituta me para,tek e fundit paguani sexin tuaj, qejfin tuaj
se skan ngel femrat shqiptare ne dere e mbeten me ju zene deren e shpis juve!
Turp me ca flet Kota.
O beni qejf ju meshkujt shqiptar ne emigrim, o ska mashkull i nje kombi te huaj qe *** aq femra ne bote aq sa **** ju shqiptart e boll me fjale te thata!!!Femrave shqiptare u vini anes te gjtihe, sepse s`jua japin,kur sju dashurojne, e more vesh me ne fund persene???Sepse femra shqiptare s`eshte si e huaja qe per i cigar(droge) eshte e gatshme te te lepije dhe thonjte e kembes o dreq i kuq!Po veri kufinjte vetes, se s`eshte gjithcka sexi i perdale!Ruajeni trupin tuaj, krenarine tuaj, imazhin tuaj o meshkuj shqiptare, qe s`late femer te huaj pa i hyp siper,
e nese nej femer shqiptare epr ju s`eshte e virgjer-patjeter qe duhet te jete kurve e madhe!Eh pika juve sa ju din bytha-lart me floke!
Ciao se me bere te shkruaj gjate!
Citim:
Po citoj ato që tha sexi
Gjithsej 18 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.