Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- nick-name-i juaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1135)
Enigme
Pse zgjodha kete hm se mbaj mend ca po mendoja kur jam regjistruar ndoshta doja te mbetesha ne mes jush nje enigme, nje sekret, nje puzzle, nje kureshtje qe s'ka shpjegim...
Mgjs mendon se me njeh prape me dashje apo pa dashje eshte gjithmone dicka qe e mbaj per vete private.
Shpjegoni nick-un tuaj.
Hi miq!
nga natyra jam shume kurioze, sa here qe hap forumin dhe lexoj nick-un tuaj me vjen ne mendje pyetja " pse ka kete nick"? athere doja tu pyesja pse keni kete nick?
nick-u im vjen nga shkurtimi i emrit tim, ndersa nr 31 simbolizon daten e ditlindjes sime. ok, kaq kisha, po ju?
Mua ky nick me ka ngelur nga shoqeria e gjimnazit...Ata qe ne fillim me therrisnin "sexi" (jo vetem meshkujt por dhe femrat)...Pastaj e mesuan dhe shoqeria jashte shkolle dhe me thonin "sexi"...Disa nga ato dhe kur i takoj tani akoma sexi me thone...
sikur eshte nje teme e tille me duket
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
po nderrohen brezat ne forum me JUVE u rriten qellojne .....
e ke pa filmin ''Njeriu me Top''??!! perfundon meee:
U rrit...
Qellon!!
Poeti im i preferuar Giacomo Leopardi.
Pseudonimi im vjen sepse te gjithe kerkojne fajtoret e gjendjes ne Shqiperi, por askujt si shkon ndermend se fajtorin mund ta kene brenda vetes. Keshtu qe thash te marr mbi vete fajet jetime, qe per mungese introspeksioni ose bollek hipokrizie kerkohen gjithmone tek tjetri. Ishte viti 1999 dhe zbulova per here te pare faqen e Klanit qe kishte chat. Me duhej nje pseudnomim dhe vura shpejt e shpejt nje "interesant". Pastaj ngeli pergjithmone.
P.s. Te mendosh se kane kaluar 7 vjet dhe shqiptaret vazhdojne te kerkojne fajtoret verdalle. Sidomos super-atdhetaret qe shajne politikanet me liber shtepie.
Une per vete nuk jam kaq filozofik ( ), thjesht tifoz.
Mua me pelqen te ngatroj njerzit !
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Mua me pelqen te ngatroj njerzit !
erta31 nuk i njef fieraket ti, ehehehe jemi te papar ne,
Vjene nga origjina ime çamerija,
Dhe te gjithe shoqeria me njehe si çomja.
Citim:
Po citoj ato që tha viper
erta31 nuk i njef fieraket ti, ehehehe jemi te papar ne,![]()
Citim:
Po citoj ato që tha erta31
pse myzeqareve ju pelqen me ngatarru njerzit? kete se dija
Jani nga Lezha = Lezhjani
ideja e marre nga filmi "I,Robot" me Will Smith. NS-5 ishin te mire fare si version po le te themi qe kishin ca difekte te vogla (gjithsesi Sony kishte disa opsione me teper):
-nuk kishin zemer nen ate armature te hekurt
-funksionet qe kryenin ishin vetem shtepiake!
-3 Laws Safe?3 ligje jane shume pak :p
http://www.irobotnow.com/index.php
nicku im vjen ngaqe buzeqesh pothuaj gjithmone dhe shoqeria me thirr buzeqeshje...
kyrse ky imi.. dmth nicku :p
vjen nga : Kota eshte nje qytez tashi mund te them rreth 12 mij banore.. pasi kan emigruar shume.. eshte 17 km ne juglindje te vlores.. dhe aty jam rritur une.. dmth femijerine e kam kaluar aty..
97: eshte viti ku ne kote.. jan ber shum pislleqe.. ka qen qendra e droges , vrasjeve, dhe e shum pislleqeve te tjera... pra me pak fjale eshte quajtur Kolumbia2 ( nga mediat italiane)...
p.s: dhe un kam qen trafikant :p jk
Kota qenkemi nje cik patriot, jo se jam nga Kota ( kete emer nuk e kisha degjuar ndonje here) po gjysherit i kam nga vlora.
lol
se ke degjuar ti, .. po ne vitet 97-2000 te pakten i her ne dit.. do e degjoje te raiuno raidue ose rai treshi , lol..
mbaj mend nje her kur erdhen qe po na filmonin me kamer..e po mernin ne intervist....
edhe mbledhur ne te gjith se gezonim :p.. na than mund te na tregoni nje lule ashashi.... posi i tha nje cun nvend.. edhe ata po filmonin... i shkput ai cuni.. dhe shkoi para nje dyqani qe kish ashash para dyqanit.. gjoja si lule :p.. edhe ja solli... mama mia tha ai italiani.. i paskan para dyqaneve te mjell :p
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
p.s: dhe un kam qen trafikant :p jk
qenin qenin :p
Kota!
tani vura re se poshte nick-ut ke shkruajtur "alergjik librash". e vertete eshte? tani me kujtove te hap nje teme mbi alergjine.
niku jem vjen nga personaliteti qe kam
njerezit qe nuk ishin ne boten time te mbrendeshme
dhe mund te mendoshin ndryshe, por kur me njihnin nga afer
perher ishte kjo shprehja, baaa ca dreqi qenka kjo...
nicku im vjen ngaqe me ttherrasin roku shkurtimisht,por per momentin e ktheva ne roke.Plus shqiptohet lehte nga buzet e femrave..te forumit
shume e lezetshme kjo tema...!
shume e gjetur!!!
komplimente.
atehere: une kam nje shokun tim piktor, shpesh here kam pozuar per te,
stili i tij eshte realistik.
nje dite i kerkova une te me bente nje skice, bardh e zi, 1.5 x 3.0 m per tja falur te dashures sime...
doni ju qe nuk me pelqeu mua pastaj...
as goces nuk i pelqeu shume dhe shkroi mbi pikture-skice bad_drawn_boy
peace
hi bad_drawn_boy!
shume e lezetshme historia jote, teper origjinale.
Nicku im ka afersi me emrin tim.
Eh...
Kur kam hyre per here te pare ne kete forum, kam hyre si moderator (qe ne fillim me karrige une :p:p:p) nga chati¨me qellim per te "zgjidhur" hallet e popullit, Forumi Horizont ishte forumi zyrtar ku mund te beheshin ankesa debate etj etj etj, dhe si i stafit te chatit me duhej te perfaqesoja dhe ketu. Prandaj, per te mos ngaterruar njerezit, vendosa te mbaj dhe ne forum po te njejtin pseudonim qe kisha dhe ne chat, pseudonim qe vazhdoj akoma dhe ta mbaj dhe sot, pasi me eshte bere si identitet i dyte neper forume (dhe dikur neper chat).
Ky eshte shpjegimi perse une ketu njihem si Admirali.
P.S.
(post scriptum per ata qe nuk e dine)
1. Nuk jam dhe nuk kam qene ndonjehere ushtarak, madje as ushtrine se kam bere ndonjehere, prandaj nuk ka te beje pseudonimi me ate qe une jam dhe bej realisht. Mos prisni te kem ndonje flote personale ne dispozicion
2. Eshte tjeter histori se perse ne chat njihesha si Admirali...
Re: Eh...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Kur kam hyre per here te pare ne kete forum, kam hyre si moderator (qe ne fillim me karrige une :p:p:p) nga chati¨me qellim per te "zgjidhur" hallet e popullit, Forumi Horizont ishte forumi zyrtar ku mund te beheshin ankesa debate etj etj etj, dhe si i stafit te chatit me duhej te perfaqesoja dhe ketu. Prandaj, per te mos ngaterruar njerezit, vendosa te mbaj dhe ne forum po te njejtin pseudonim qe kisha dhe ne chat, pseudonim qe vazhdoj akoma dhe ta mbaj dhe sot, pasi me eshte bere si identitet i dyte neper forume (dhe dikur neper chat).
Ky eshte shpjegimi perse une ketu njihem si Admirali.
P.S.
(post scriptum per ata qe nuk e dine)
1. Nuk jam dhe nuk kam qene ndonjehere ushtarak, madje as ushtrine se kam bere ndonjehere, prandaj nuk ka te beje pseudonimi me ate qe une jam dhe bej realisht. Mos prisni te kem ndonje flote personale ne dispozicion
nadja e mir.
vet e kam nick-un puntori dhe s'besoj se nuk e dini pse.
pun pun nat e dit qe te shohim pakez drit.
Citim:Po për ne që nuk punojmë ca nicku i bie të vënim...
Po citoj ato që tha puntori
nadja e mir.
vet e kam nick-un puntori dhe s'besoj se nuk e dini pse.
pun pun nat e dit qe te shohim pakez drit.
shpirti ti e ke nick-un si un dmth flet vet. hahahhaa
ciao Sexi çkena naj te re.
Re: Eh...
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
Eh...
E leme per here tjeter.
ehhh
nicku i par ka qen RIDII ..qelloi ai nick kur u futa ne chat nga neti {puna} u futa disa her me te rastesisht e me pas e regjistrova .ngrirjet ne server te nickut per flode e gjera te tilla e gjeta ket DIOGENES ,ma tha nje shoqe e do te thot i sinqerti {edhe ky fatin e ridit } e FRYMEZUESI psewdonim nga gjimnazi.Pak a shum e njejta gje ne forum
doni me per belulin?! :D
Citim:
Po citoj ato që tha Korcari si yll
une kam pasur nje shoqe qe kisha ne shkolle dhe me tha nje dite po ti je si mo me tha ou i thashe dhe me tha ti je dhe korcar dhe si yll dhe formohet pseudonimi Korcari si yll
Ne fakt nuk po gjeja nje nick te hajrit (se cdonjeri me kane therritur me emer gjithmone).Ishte nje kushja ime qe me regjistroj ketu dhe me vuri emrin e biznesit te saj.Thua mos ka dashur ti beja reklame
Hahaha shaka (mos e mer seriozisht kushe).
pseudonimi im apo nofka (nje tjeter fjale shqip per nick name ) vjen nga nje tregim i MIGJENIT ''SOKRAT I VUEJTUN APO DERR I KENAQUR ?''
Kjo pyetje ma merr mendja mund te ishte nje pyetje e perkryer sondazhi apo jo?
pershendetje...
Citim:
Po citoj ato që tha sokrativuejtun
pseudonimi im apo nofka (nje tjeter fjale shqip per nick name ) vjen nga nje tregim i MIGJENIT ''SOKRAT I VUEJTUN APO DERR I KENAQUR ?''
Kjo pyetje ma merr mendja mund te ishte nje pyetje e perkryer sondazhi apo jo?
pershendetje...
Pseudonimi im aktual ENYA, vjen jo nga kengetarja Enya;
por nga videoklipi i kenges se DJ BOBO "Love Is All Around" ,
ku ne sfond shkruhej I Miss U ENYA.
http://www.youtube.com/watch?v=nw0bKp3zDvA
shuajeni kuriozitetin ju lutem.
Citim:
Po citoj ato që tha CSS OPENDOOR
Ne fakt nuk po gjeja nje nick te hajrit (se cdonjeri me kane therritur me emer gjithmone).Ishte nje kushja ime qe me regjistroj ketu dhe me vuri emrin e biznesit te saj.Thua mos ka dashur ti beja reklame![]()
Hahaha shaka (mos e mer seriozisht kushe).
Sepse ky nick me perfaqeson shume dhe ne realitet
Ky pseudonim e pelqente qe ne vit te pare te shkolles se mesme,kur lexoja Illiaden,ne te cilen ndodhej ky personazh me emer omonim.
Citim:
Po citoj ato që tha Ekstravagantja
Sepse ky nick me perfaqeson shume dhe ne realitet
Kot Si E Kom Nick Qe Perdor Ne Chat E Vuna Dhe Ktu E Kam Zgjedh Ket Nick Sepse Esh Fantastik Per Debate Ne Chat Persh Fillojn Tu Then Gocat Ik Se Jeni t`shpifut E Keni T`vockel Etj Etj Dhe Prandaj Me Ka Pelqy Ky Nick Name Me Debatuar Sa Me Shume
LoOoOoOoOoOoOOoL
Mo M`shani Japonezet Se I Kom Si Shpirt I Kom )
)
Citim:
Po citoj ato që tha japonezi
Kot Si E Kom Nick Qe Perdor Ne Chat E Vuna Dhe Ktu E Kam Zgjedh Ket Nick Sepse Esh Fantastik Per Debate Ne Chat Persh Fillojn Tu Then Gocat Ik Se Jeni t`shpifut E Keni T`vockel Etj Etj Dhe Prandaj Me Ka Pelqy Ky Nick Name Me Debatuar Sa Me Shume
LoOoOoOoOoOoOOoL
Mo M`shani Japonezet Se I Kom Si Shpirt I Kom)
)
![]()
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 156 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.