Forumi Horizont | Gjithsej 55 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Cfare po beni tani, tani..? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11708)
ca boni n-ja ca boni n+1-shi.. patjeter ..
s'di ca po bej une as di ca boni n-ja ,por nese do i kafe po ta bejme dopje..hahaha me bone me qesh se kisha nevoje shume..shyqyr qe ta bleva nje te qeshme..
Po dal tani.. kalofshi mire te gjithe..
lost soul kur te kthehem nese gjej n1 kafe te kodume me gjuhe sql dhe ldap po ta sjell.. mos ma ve re se sot s'me funksionon mire truni..se mos me ka funksionu noj here..
haha ciao njesh
po pi nje kafe te ftohte .......ne fakt do ishte mire te ishte e ngrohte se me ka ikur zeri fare......kam udhetuar me makine per disa ore te gjata dhe me dritaret hapur muzika ne kup te qiellit duke kenduar si e si te degjoja zerin tim ....me iku fare
sa mire ja ke bere, e hape gojen keshtu si tek avatari kur po kendoje
Une po lexoj Iliriusen dhe ndjej dhimbje qe ajo dhemb kaq shume.
tani une po behem gati te ike,tju them natene mire 'amerikaneve" dhe dite te mbare 'europianeve" dhe do shkoj tja fuse nje gjumi se kam dale qe ne pike te mengjesit dhe jam kthyer qe ne pike te darkes.
GOD bless You,ME And all albanian people around the world
pacim
po lexoj ,kto poste e reja ,tuj pi cigare e nje kafe ekspres.
po pres njenin qe te flas me te por spo behet i gjalle fare.....
SAPO BERA NJE APLIKIM ON LINE E PO HA AKULLORE
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
SAPO BERA NJE APLIKIM ON LINE E PO HA AKULLORE
BILES EDHE PO E MBAROJ TE TEREN
po los me kete lojen....hihihi qa dialogu ka.....ngrijeni pak zerin se nuk degjohet mire
Po i hedh nje zy gazetave dhe horizontit
Po pi ca raki 25 gradeshe...
Lezhjan sa eshte ajo ca-ja? Me ca po e pi me sahan, gote apo shishe..?
Une sa jam cu prej gjumit dhe bera kafen t-te per veten dhe n-te per lostin,se kafe te kodume s'gjeta pervec alla shqiptarce dhe e pashe se ishte lodhur sot me hardminds..
p.s Se mos mendoni keq ju te tjeret,po kaloni dhe ju si disa ne menyren habitore..
Citim:
Lezhjan sa eshte ajo ca-ja? Me ca po e pi me sahan, gote apo shishe..?
ca eshte menyra habitore? deni un du nje kamomil se jam shume e lodhur per te me zene gjumi
menyra habitore me hap syte dhe me lodh menjen kur lexon dicka te paparishikueshme ,por me e lodhshme eshte kur hap gojen e ben uaaaaaaaaaaaaaaaa
Ne oret e vona te ben keq kamomili analiste kshu kam nigju..
Pije ket pije freskuse..edhe te freskon ..edhe te c'lodh..
Cfare po beni tani, tani..???
tu u sorrolat neper website..................
Po behem gati te vete ne pune pas nje pushimi te gjate per te pare ndeshjen UUUUUF ca stresi Fituaaaaaam !!!!!
po festojm fitoren e italise me ket grupin ktu
po zihem me nigon per futboll po qenka e pa mundur ta bej te ndryshoj mendim per italine nazist i gjalle na qenka ky dreq
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
po festojm fitoren e italise me ket grupin ktu
Citim:
Po citoj ato që tha roke
si po e festoni duke bere sex ne grup:p:p apo po argetoheni keshtu...ne grup
tani po rri para PC se me pas do dal perjashta me shoqerine (jo me ate te Buzeqeshjes,hahahahha)
po skuq qofte..
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
po skuq qofte..![]()
Citim:
po zihem me nigon per futboll po qenka e pa mundur ta bej te ndryshoj mendim per italine nazist i gjalle na qenka ky dreq
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Amon vetëm me ty nuk zihem un se s'më ze mo gjumi natën.
Edhe atë nazin maje vet se ju breshkaxhinjt jeni më të kqinj.(shaka ....e imja.....)
Pso bëhem gati të flej ....
Citim:
pse mi bashke me pulat flike ti
po behem gati te dalim me nje shoqe ...
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
Fle me Pulat e çohem me Gjelat(në3e30 të mgjesit)
ps:po hap dhe nji birr
po komunikoj me mp me nje shokun tim te fh
po degjoj muzike dhe po punoj... sa s'me punohet pa muzike...
po degjoj Pirro Cakon
Ah moj dashuria ime -vdeoklipi qenka shume i lezetshem.
Hapja pak me shume zerin Lorie ta degjojme dhe ne
tani...po allavitem ne forum
. ok.
frika jote e mallkuar
qe kafshon ditet e mia
gjithe keshtjellat i kthen ne rrenoja.
(not very optimistic but..)
online e pe videoklipin Lorie? if yes, me thuaj ku pls.
Une aktualisht po pij uje pa pushim, po degjoj Crumbs From Your Table nga te paarritshmit U2 dhe njekohesisht po shkruaj ketu... sa te shtyj oret e fundit zyrtare.
www.pirrocako.com
shiko videoklipin-Ah moj dashuria ime.
ose kliko tek faqja kryesore e Fajtorit -atje eshte reklama qe te con tek sajti i tij.
Mua sme pelqeu shume videoclipi me thene te drejten, kenga cka . Do ia nis verejtjen Piros , qe ta kete parasysh per albumin tjeter.
Une tani po vishem te dal.
Lori, kiss .
ki kujdes te nxehtin
se ketej vajti 100 e ca.Besoj atje do jete me shume
edhe une po behem gati te dal.
kissu2
gati per pune dita qenka e vrenjtur sot po shpirti mu ngrof me gallatat ketu
nje dite te kendshme ju uroj. matane oqeanit gjume te embel dhe endrra te bukura
Une po punoj dhe po lexoj dicka ne net
Po mendoj t`i shkruaj Leles dicka.Falemnderit sister.
Asgje zemer, detyra ime eshte qe te tjeret te jene sa me te lumtur dhe te argetohen ne forum me mendimet e tyre, dhe mua me pelqen te t'ju lexoj te gjithve me te metat dhe te bukurat qe sillni ketu
Luv U
po aventurohem per te pare lajmet shqiptare, meqe nje udhetim atje po duket ne horizont, .. dhe c'te shoh.. vetem akuza, dosje qe hapen, mbyllen, percillen neper gjykata pafund..
po ai fjalor "ne nuk terhiqemi, nuk pranojme, nuk tolerojme, nuk, nuk, nuk...." nga po te njejtit nuk-politikane barkderre me me koka te trashura nga jeta neper restorante...
nejse se s'du me u bo si ai xhilli...
paraaa partizaneee.. urraaaa... bu bu.. bau bau... nuk nuk nuk...
Po shof ke dgitalb 5 filmin Rrëfime-seks dhe pushtet.........
Tani po pres sa te mbushet vaska plot e perplot me uje e te lahemi se duam te heqim yndyren e plazhit te dites se sotme.
Sa e dashuruar jam me oqeanin. :p :p :p
Tjeta Nigo, mire u ngryse andej?![]()
Un dola para nji ore nga dushi.......Keni lind me kmish ju anej se ne të shkretve na kaloj jeta duke u la nëpër pishina,namori madhi për i çik det....
Mir falemnerit,si ja kaloni ju çthot digitalb?
Det thua ti Nigo?, ca deti aman,oqean i thelle, i frikshem, qe te rremben ne gjirin e tij
dhe po ju mbush mendja s`te kethen me ne breg, -hahahahahahahaha :p :p :p
Mire flm.Shtyhet.![]()
Nejse diçka më mir se pishinat tona që jan plot me pleq e kalamaj...keni hapsir desha të thoja.Dhe un e kam par Oqeanin,por.....vetëm nëpërmjet tv.them se ësht diçka fantastike?
Ps:s'paske noi men'je me dal sot?
Jo.E dala mbaroi per sonte.Tani gjume.
ps:-E dashuroj Oqeanin megjithemend.Me sakte dashuroj hapesirat e kaltra
ku shpirti im lundron nga t`i doje qejfi(duke fantazuar ne heshtje...)
Uji me tremb, jo se nuk di te notoj...por sepse dikur uji me rrembeu
nje njeri shume te dashur...ndaj me duket sikur me perpin uji... Nejse...
Gjithsej 55 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 2726 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.