Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të ndryshme (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=36)
-- Nga cili rreth i Shqiperise kemi me shume forumista? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=11826)
E kena nxjer moj amor,por dhe kjo si bo fajde,jan të fort dreqët.
Të mendojm nonji gjo tjetër?
Si thu?
Citim:
Po citoj ato që tha Nigo
E kena nxjer moj amor,por dhe kjo si bo fajde,jan të fort dreqët.
Të mendojm nonji gjo tjetër?
Si thu?
O zot vista shyqyr qe te kemi ketu qe na mban ngjall temen. hahahhah
Yllo.
Re: Yeah
Citim:
Po citoj ato që tha HeavenZeyeZ
Durresi eshte para sigurisht sepse ne Durrsaket i kemi zoteruar te gjitha forumet qe jane ne qarkullim...lol (shaka) Kot nuk thojne qe "Tirana, lagja Durresit"...
Nje pershendetje per te gjithe Durrsaket ketu sidomos Lela_dr qe e kam zemren time...
....
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Pupupupupu,papapapapapapa,na mbyten Durresaket...Duhet nxjerrur ndonje virus anti-Durresake
![]()
![]()
...
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
E kam menduar,do hap Zyren martesore te forumit!!Mqs vura re se ne kete teme,dolen shume vullnetare per tu martuar,pse te mos behem kumbara une
!!
Citim:
Po citoj ato që tha Buzeqeshja
He pra admiral mu be aq shume qejfi sa sme ka zen gjumi gjithe naten ku ka me mire te shkosh nga deti ne det jam pak qylaxhie une po ska gje ... po e pranova oferten nga kush shkon vota nga durresi apo nga shkodra se sme tregove
sa dobet ai qe ka hapur kete sondazh sespe ka harruar qytetin e VLORES dhe permend Tropojen ku atje ende ska drite elektrike dhe jo me internet.
roke sigurisht nje gabim qe nuk falet. Por tani Vlora jote ndodhet ne liste.
Sorry
Hmmm
Citim:
Po citoj ato që tha Admirali
He pra luaj, ca pret
Re: ....
Citim:
Kishe gje kundra durrsakeve ti zonjushe![]()
Re: Re: ....
Citim:
Une?Larg qofte!!Si gjysem mbese Durresi qe jam s'me lejohet te kem gje
![]()
:p Ore,naaa,mu atje do me keni sa te vi ne Shqiperi,mes Durresakeve...sidomos cunat i kane te mire dreqerit
:p
Kosovar paska shume pak apo nuk paska fareee
Citim:
Po citoj ato që tha Xhebroo
Kosovar paska shume pak apo nuk paska fareee
Re: Re: Re: ....
Citim:
He pra, aty me dil mua ti![]()
une jam kosovar mik
jam i pejes respektee
Citim:
Po citoj ato që tha Xhebroo
une jam kosovar mik
jam i pejes respektee
ec aty durresi qekena ne vend te pare hajdeni mer durrsak ku jeni ???? votoni ketu ta morim vesh kush e bon ligjin ketu
Citim:
Po citoj ato që tha flori_dr
ec aty durresi qekena ne vend te pare hajdeni mer durrsak ku jeni ???? votoni ketu ta morim vesh kush e bon ligjin ketu
...
Mqs Forumi Horizont ka anetare dhe nga viset shqiptare jashte RSH, shtova dhe 1 mundesi ekstra, Kosova.
Re: Re: Re: Re: ....
Citim:
Kam frike nga te huajt une![]()
![]()
Pastaj se di ne do me njihje :p![]()
Gjysem mbese Durresi.Mbiemeri i tyre njihet per nje nga familjet me te vjetra aty.Mgjth kjo pak rendesi ka,s'eshte mire te vleresohet askush ne baza te tilla...pasi njerezia ka forma te tjera per tu krenuar,si psh ate qe arrijme vete ne jete,apo jo Admirali?Une e shoh si fishekun e fundit dicka te tille
...
Gjysem mbese, ec mo, nje certifikate me vule te noterit por pa te drejte pasaporte po ta japim
Se mos dalim ene fis masanaj, se familje te njohura ne Durres (flasim nga ata me breza qe para luftes se dyte boterore) me gishtat e dores numerohen
Pupupu sa durrsake, na myten durrsaket
nejse, une votova per tiranen, ketu kam lind , ketu jam rrit, ketu banoj
behet fjale ku banojme ne Shqiperi apo jo, se per origjine jam gjysme fierake, gjysme permetare.po thuhet se i ster ster ster ster gjysh e kom pas prej Mati!!
Kishe ndonje gje kunder Durrsakve ti ISra?????
Ne si gjithmone jemi te paaritshem
Re: ...
Citim:
Gjysem mbese, ec mo, nje certifikate me vule te noterit por pa te drejte pasaporte po ta japim![]()
Se mos dalim ene fis masanaj, se familje te njohura ne Durres (flasim nga ata me breza qe para luftes se dyte boterore) me gishtat e dores numerohen![]()
...
Po pra Amor, dhe une do kujtohem qe dikur kur kemi qene te vegjel te shkulja bishtalecat :p:p:p:p:p
Citim:
Po pra Amor, dhe une do kujtohem qe dikur kur kemi qene te vegjel te shkulja bishtalecat :p:p:p:p:p
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Kishe ndonje gje kunder Durrsakve ti ISra?????
Ne si gjithmone jemi te paaritshem
O vistanet pse duhet të kemi ndonjë gjo .....përkundrazi na bohet qefi që Durrsakët jan të bashkuar dhe shpresoj të vazhdojn kshu....se fundi i fundit jeni shqiptar.
lale sha po boja
Ca bahet mer ca bahet , po une ngela nga elbasani ktu .Do ja pres rrogen ktyre patriotve te mi .Oregjithe keto durrsak qe jeni na gjeni ndonje vend ku te rrime kur te vime nga shqiperia per plazhe
Po nuk zgjidhni gje ju jo se e di une ...
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Ca bahet mer ca bahet , po une ngela nga elbasani ktu .Do ja pres rrogen ktyre patriotve te mi .Oregjithe keto durrsak qe jeni na gjeni ndonje vend ku te rrime kur te vime nga shqiperia per plazhe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po nuk zgjidhni gje ju jo se e di une ...
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
ore duhet lidhur krushqi me durrsaket se perndryshe ske gje ne terezi se na kane pushtuar durrsaket
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
ore duhet lidhur krushqi me durrsaket se perndryshe ske gje ne terezi se na kane pushtuar durrsaket
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Jo moj shpirt o me elbasanllie o me shkodrane ndryshe nuk bahet ...
ore po , u8n qe baben e kam korcar, plaken shkodrane, vet jam lind ne berat , dhe jam rrit ne lushnje e jetoj ne tiran , per ke te votoj?
...
Citim:
Po citoj ato që tha etniku78?
ore po , u8n qe baben e kam korcar, plaken shkodrane, vet jam lind ne berat , dhe jam rrit ne lushnje e jetoj ne tiran , per ke te votoj?
FIERI............ FIERI....................
...
Citim:
Po citoj ato që tha elissa
FIERI............ FIERI....................
Qeka bo nomi me Durrcake ketu.
E me juve, pse ca kujton ti se rrim kot ketu ne???
Gjysma e durrsakve ketu jane nga CF
SI KA MUNDESI ASNJE FORUMIST NGA VLORA KETU
...
Citim:
Po citoj ato që tha eric darven
SI KA MUNDESI ASNJE FORUMIST NGA VLORA KETU![]()
Eh ja kan fut plazh ata....:p :p
Eh cna gjeti me keta fieraket, o duan te tregojne qe jane shumice ne forum o ska, a thua se nuk ju del nje administratore si pike referimi .............................
kaq pak paska nga FIERI administrator???
pastaj.... fshati qe duket sdo kallaus
...
Po ja mbush mendjen nje labi te forumit te vije te votoje, behet fjale per moderatorin e chatit, Superfigo-n, se gjynah dhe Vlora, mezi i kena vlonjatet, na kane cuar emigrante me skafe kush e di sa here, rob trima
hemmm
Ja e dhashe edhe une voten time, qe te duket djale qe mban llafin Shoku dhe Administratori Admirali. Po Vlonjatet jan duke ngacmuar ndonje vajze te bukur dihet , mos u beni shume merak per ne . Kalofshi mire te gjithe. Shendet.
O Figo po si sju ndave njehere femrave mor cun.
Pupupu c'paskan qene keto vlonjatet per dashni!!!!!!!!!
doja te thoja megjithese pak si vone ( si anetare e re qe jam) une jam nga elbasani i bukur elbasan
keshtu diabolic nuk i je i vetmi ne kete forum elbasanlli.
Citim:
Po citoj ato që tha kledia
doja te thoja megjithese pak si vone ( si anetare e re qe jam) une jam nga elbasani i bukur elbasan
keshtu diabolic nuk i je i vetmi ne kete forum elbasanlli.
Gjithsej 12 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » Trego 575 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.