Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 205 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- dalim per kafe? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12253)
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
TE THEM TE DREJTEN VERTET U FSHEVA SE ME VJEN INAT QE E GJITHE KJO ESHTE VIRTUALE DHE JO RELAE
UUUUUUUUFFFFFFFFF
Atij punetorit sa do doja ti hidhja nje raki skrapari me ca ullinj Vlore p.sh. dhe t'ja kercisnim muhabetit dhe te bisedonim si do ti benim ne te dy milionat tona![]()
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
jo jo mos e val Kotka.
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Qyqja none, pi raki ti e dehem une me kafe .
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Citim:Shih moj se mos noshta nuk eshte kafe se nuk ka mundesi te beja efekt kaq te Vorte.
Po citoj ato që tha ESHI
ku ehste tema e puthjeve te jap nje puthje tani per ju hahah
Re: Re: Re: Re: dalim per kafe?
Citim:e fort kjo po edhe interesante kjo tem lol a dalin per kafe ne shqipni tash a?!se kur kam ken un ne shqipni para i viti sa permendshe kafen delshin ofline.
Po citoj ato që tha Glaukus ...................po me muve pse nuk i bone kto filma ??? apo nuk me rezistove dot ??????? .................... çupke - po te ftoja une do dilnim !!.........edhe une jam içik nazeli , po nuk qe e mire ( femra ) jo per kafe po as syte nuk ja hedh..................iiiiiiiiiiiiiii boj shaka![]()
Citim:
Po citoj ato që tha TOEL
ku ehste tema e puthjeve te jap nje puthje tani per ju hahah
Eshi kur do ta pime ate kafen
Kush do me beje shoqeri mua se nuk me shtyhet fare kafja vetem....
Lela do pish nje kafe tjeter me mu
dalim per kafe mo
punetori na gjej ndonje shoqeri te dalim per kafe sot ftohte ben pak po do vishemi
dalim moj , di ndonje vend te mire
vende di plot une po gjete ndonjerin ti vetem nuk kalohet
tash a deshe kafe a ke te ftoht se nuk e mora vesh un lol.
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
tash a deshe kafe a ke te ftoht se nuk e mora vesh un lol.
------------------t'JA KERKOJ ne kafe e siper---------vetem me ate mendim vete per kafe me nje femer --ndryshe s;vete fare-----------se nuk jam shoqerus malli--------
Citim:
Po citoj ato që tha TOEL
lexo me siper lol e mendoja do na gjesh ndonje shoqe te dalim me te se vetem dilet lol
Citim:sot ta ofron toeli
Po citoj ato që tha buzeqeshja
vij une me ju se jam tamam per kafe tani....kush do ofroje sot
gati jeni ju dalim ju qeras une sot te gjitheve
skam marre rrogen moj jo po kshu po e bej nje dite tju qeras te gjitehve se mbeta gjithe duke me qerasur ju te forumit
Edhe une edhe une. Toel qeras sot? Kafe dua une nqse nuk merzitet kamarjeri.
po merr naj gje me te shtrenjte eshi se qyl e ke ...un dua nje kafe ginseks dhe nje martini .
ojojjjo
C'eshte ajo kafe me Buze??? Une i kam mbet besnike ktyre ekspresove. Update me plz.
Me kujtohet kur dilja me shoqerine kur isha me pushime ne Shqip porosisja nga 3 kafe rresht (me filxhan te madh nuk me kujtohet si e quanin atje) , hapte syte kamarjeri.
hahahahahaha eshi kjo kafja qe porosita une e ka ginseng po kur dalim me shoqerin e quajm ginseks .....esht shum e mire nuk e di ae bejn andej nga usa juaj
Si behet , apo me c'fare behet ajo kafeja seksi me ?
se me ca behet se di per zotin por ka nje shije shum te mire esht tamam seksi.
E gjeta Buze.
Ginseng Coffee is the perfect energy drink for coffee lovers! Since ancient times Ginseng has been accepted as an effective source of natural herbal energy. Adding Ginseng to Coffee provides the prolonged supply of energy frequently associated with the use of coffee.
Ja ta shoh nje here shijen tende. Kesaj me duket i thone edhe kafe edhe red bull.
Brava eshi shijoje se esht shum e mire,ska lidhje me red bullin fare....atni po iki une se kam per te msuar....dalim prape naj dit tjeter bashk per kafe.GOOD BYE HONEY
ka njeri per kafe sot ?
-------ja erdha sa ti fus nje dush--------------po kafja ginseng behet me kafe amerikane apo me expreso??--se do vete ta provoj.
se me cfare behet se di por hajde se po e pime nga nje ginseng bashke ....cfare do tjeter
Dua një çikë tule moj çupë :p
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
Dua një çikë tule moj çupë :p![]()
HE SE DO E KUPTOJNE TE TJERAT
he mi vlora se vec per hordhek e ke mendjen ....do vish per kafe apo jo
PO MI ZEMRA PO, DO VI... KU DO E PIM 1 KAFE ME BISHT?
glakus do dalim tani per kafe bashke...po qe se ka dhe ndonje tjeter ktu qe do te vije me ne ?
- patjeter , Buzeqeshja... do e pim ke klubi i universitetit apo andej nga qendra ?...
do dali njeri per kafe me mua
me ka marre malli
pershendetje per te gjithe
prsh krumpendorf kte nickun tend se kuptoj po nejse...hajde dalim bashke per kafe
Ciao a tutti...
Chi viene con me a prendere un caffe al bar dove lavoro io?
Dai vengo io a farti comgania....
Cosi parliamo un pò del più e del meno :p
ok dai ci vediamo verso le h7 cosi prendiamo un apperittivo e mi racconti un po sulla vita bellezza
_zidan_
do me pelqente jashte mase te pija nje kafe po te paguante njehere vajza(rroft aengu)lol.Menyra si e fton ose si i drejtohesh tjetrit ka shume rendesi.po u habita nga menyra se si u shpreh dikushi Dreqja Shkodrane besoj. 'Nese me pelqen dal me gjith qefe nese sme pelqen nuk dal dhe i them flm por skam mundesi kam te dashur... nese me thot po shoqerisht po te thrras nuk po te propozoj... ateher i them me fal por e kam te dashurin xheloz dhe smund te prish jeten private timen per nje kafe..'
Sipas jush duhet pire kafe me kembet kryq dhe duart lidhur.Duhet ti lesh vend vetes qe i dashuri ne rastin tuaj mos xhelozoj tek ty......nejse une se kam kete problem,(te gjithe kemi me ke e pime nje kafe) por flas ne parim. Te isha dreq korçar keshtu do isha pergjigjur lol . ju uroj gjithe te mirat.
Citim:
Po citoj ato që tha buzeqeshja
Ciao a tutti...
Chi viene con me a prendere un caffe al bar dove lavoro io?
lord byron niku quhet
Hemmmmmm
Varet Se Ke Fton Per Kafe Nese Fton Nje Shoqe Esh Thjesht Kafe Do Me Be Ndoi Dor Muhabet Se Je Merzit Etj Etj Nese Behet Fjal Per Partneren Ne Te Shumten E Rasteve Ftesa Kafe Esh Menyra Me E Thjesht Qe Mund Ta Maresh Dhe Nga kafja Ja Ras Me Ndoi Motel,Hotel,Makin
Hihihihihihiiiihihiihihi
kush eshte per kafe ktej nga NY??
uee paska qen _zidan_ ketu ta dija isha shkruar me pare..tip interesant ky shejtoni na korca
Citim:
Po citoj ato që tha Niqua
kush eshte per kafe ktej nga NY??
Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 205 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.