Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cfare mesuat nga dita qe kaloi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13649)
Citim:
Po citoj ato që tha katilesha007
sot ...
dje...
cdo dite...Falenderoj Zotin qe me ka falur nje miqesi te mrekullueshme qe me bejne cdo sekonde te jetes time te ndihem njeriu me me fat ne bote...Ka vetem 3 dite qe nuk i kam takuar dhe me ka marre malli per ta....
Doli vetem njerezit pa karakter dhe mosmirnjohesa kthehen ne legena...une te tille njerez nuk i duroj dhe i shperfilli.....larg tyne....kot s'kane than me mie vetem se ne shoqni te keqe....
Flm qe e ri-solle kete teme nga heathcliff....miku im me i mire real...![]()
Citim:
sot ...
dje...
cdo dite...Falenderoj Zotin qe me ka falur nje miqesi te mrekullueshme qe me bejne cdo sekonde te jetes time te ndihem njeriu me me fat ne bote...Ka vetem 3 dite qe nuk i kam takuar dhe me ka marre malli per ta....
Doli vetem njerezit pa karakter dhe mosmirnjohesa kthehen ne legena...une te tille njerez nuk i duroj dhe i shperfilli.....larg tyne....kot s'kane than me mie vetem se ne shoqni te keqe....
Flm qe e ri-solle kete teme nga heathcliff....miku im me i mire real...![]()
Mesova qe nuk mesoj asnjehere edhe kur gjerat perseriten. ndaj i futa nje mendje te lehte dhe nje moskokecarrje te forte, e u zgjova ne mengjes me mendime te reja.
Se ka njerez si une ,ti , ti , ti qe ankohemi kot ne jete....Kemi gjithcka qe duam dhe perseri "ankohemi"...,nderkohe qe ka njerez qe nuk kane as buken e mengjesit.....
-Duhet ta vlersojme me shume gjithcka qe kemi dhe te Lutemi per ata qe nuk kane............
Citim:
Se ka njerez si une ,ti , ti , ti qe ankohemi kot ne jete....Kemi gjithcka qe duam dhe perseri "ankohemi"...,nderkohe qe ka njerez qe nuk kane as buken e mengjesit.....
-Duhet ta vlersojme me shume gjithcka qe kemi dhe te Lutemi per ata qe nuk kane............
Cfare mesuat nga dita qe kaloi?
..qe trupi i njeriut ka nevoje per pushim ...
Qe po nuk pate dy rezerva ne pankine, edhe ekipi me bloz te bo gol ne minutat e fundit ...... shit.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Qe po nuk pate dy rezerva ne pankine, edhe ekipi me bloz te bo gol ne minutat e fundit ...... shit.
shumcka. ne secilen lend ne shkoll mesova dic te re
Citim:
Po citoj ato që tha hebeja
mesova se dhimbjet dhe kenaqesite kalojne...gjithcka kalon ne bote.
Che moriremo tutti ..............
... që në disa raste ....
..... rradha duhet rrespektuar .... rrespekt për më të moshuarit
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
... që në disa raste ....
..... rradha duhet rrespektuar .... rrespekt për më të moshuarit![]()
Nuk duhet ti frikesohesh te ardhmes dhe te mendosh non stop per te. Nuk mund te ndryshosh asgje sa do qe te perpiqesh.
Jeto momentin o njeri,,,, kete kam ngel duke ia thene dhe ri-thene vetes per te 100000000 here sot.
Te verteten po vetem te verteten.
Dita e sotme asgje nuk me mesoj , iku dhe kjo e shkrete sic do ik dhe e nesermja.
Citim:
Che moriremo tutti ..............![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Shiko shiko! Keto dite e mesove kete??
Me perpara mendoje qe ndonjeri ishte i pavdekshem eeee? :p
po mire me Belga nga dita qe kaloi ca mesove
une mesova te bej cocktail cuba libre
Citim:
Po citoj ato që tha belga
ditet kalojne njera pas tjetres dhe ne jetojme me monotonine e perditshme pune shtepi dhe ne fund jave argetim;
pershendetje belga![]()
Citim:
Belga, ose shkruaje ne njejes ose hiqe ate argetimin ne fund fare .......se ofendohemi ..........
![]()
Citim:
qe thjesht nje mendim dhe jemi te lire te shprehemi apo jo?
asgje qe se dija
Qe harrojme qe jeta eshte shume e shkurter dhe veme ankth dhe egersohemi ne vetvete per gjera koti fare.
Qe ka tre kategori njerezish ne kete bote: ata qe dine te numerojne, dhe ata qe s'dine.
Citim:
Qe ka tre kategori njerezish ne kete bote: ata qe dine te numerojne, dhe ata qe s'dine.
Citim:
Nga dita e djeshme kuptova qe dhe nese nje person e njeh prej 20 vjetesh dhe ke bere shume per ate asnjehere nuk e ke besimin e plot.
Dje jam njohur me zhgenjimin...
na plasi kaldaja
Qe kur merr vesh se shefi ka doctor appointment futja per shtepi (ose punet e tua) ........... .
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
dy i shoh, ku eshte e treta????![]()
Mësova që për një ditë jam më e vjetër!
Citim:
Pyet ata qe dine te numerojne :p
Dita qe kaloi me dha nje leksion te mire . Kuptova ( mesova) qe eshte e kote te germosh ne te kaluaren , dhembja nuk pushon nese germon por nese e len te qete te mbulohet nga pluhuri i kohes.
Nga dita qe kaloj mesova se ne disa raste,apo edhe ne shume raste duhet te jesh i vrazhde (ne shprehje) per te qene i mire!
...se veshtiresite ne kete bote jane me te shpeshta se lehtesite ...dhe nuk duhat harruar se nje dere e re do hapet gjithmone ...Gjithashtu nje dere te mbyllur mund ta percjellesh miqsorisht me nje buzeqeshje jo-hipkorite...
Ne diten qe kaloi mesova se eshte shume bukur te flesh e te zgjohesh duke menduar ty ...
Qe qyteti ka shume me teper vajza te bukura sec mendoja .............
Porca troia .......... c'na u desh qe u martuam ..... .
Citim:
Citim:Sado te bukura qe te jene vajzat e qytetit apo te fshatit gjithmone ka edhe me te bukura... keshtu qe mos e vraj veten....
Citim:
Citim:
une pr vete jam e lumtur me ditet qe jetoj![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
keshtu qe mos e vraj veten....
![]()
![]()
Citim:lumsi ti. pa he njeher na trego pak me shume te mesojme ndonje gje te re nga dita qe kaloi.
Jo mo jo se veten s'jena tu e vra, po qellon ndonjehere qe befasohet tjetri ........ .![]()
Pata nje histori te bukur te premten ne darkeprandaj e bera ate koment ...... po ketu cdo gje merret seriozisht
![]()
![]()
![]()
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
lumsi ti. pa he njeher na trego pak me shume te mesojme ndonje gje te re nga dita qe kaloi.![]()
Nga dita qe kaloj, mesova se historite e medha nuk zhduken lehte nga mendja !!
Mesova qe koincidencat e shumta jane alarm per qartesine e sjelljes tende...
Mesova se si te perpiloj nje Consolidated Income Statement,inkluduar ketu edhe llogaritjen e goodwill....
Gjthashtu mesova se jam nje paragjykuese e thekur...
Nothing
Citim:
Nothing
Gjithsej 6 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 » Trego 252 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.