| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Votim proteste kundra masakrimit te shqiptareve nga policet greke. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14023)
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
ouuuuuuuu
admirali na doli filo-sllav, football po na del filo-grek...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"c'bohet keshtu mer jahu" thone keta tironsat...
187 FIRMA! VAZHDONI TE HAPNI LAJMIN!
www.ipetitions.com/petition/shqipetar_mos_rri_por_duku/signatures.html
213 firma 
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
213 firma![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
213 firma![]()
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
me nja 10 kam firmose une hahahaha

Bravo.....
Tek ky peticioni me poshte jane bere rreth 630 firma...ju lutem te vazhdoni te firmosni.
www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Bravo.....
Tek ky peticioni me poshte jane bere rreth 630 firma...ju lutem te vazhdoni te firmosni.

ju lumte qe te gjitheve!!!!!
tani sapo e zbulova kete forum dhe e kam perhapur fjalen e peticionit me gjithe shoket e shoqet ne shqiperi dhe usa!!!!
Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy
gjithmone duke shpresuar qe te mos jene te njejtet persona...![]()

!
Citim:
Po citoj ato që tha 24karat_korcare
ju lumte qe te gjitheve!!!!!tani sapo e zbulova kete forum dhe e kam perhapur fjalen e peticionit me gjithe shoket e shoqet ne shqiperi dhe usa!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha 24karat_korcare
Kete mos e thuaj se si dihet!

Tani sapo dergova listen e peticionit, bashke me link-un ne " Amnesty International "
Mendova te mos heq ato komente qe edhe mund te kishin ndonje ofendim!
Besoj se nuk jane per tu perjashtuar edhe eksternalizime te tilla...
Tek e fundit, ne kete menyre behet edhe me e prekshme, me " prej mishi e gjaku " te themi...
Duke shpresuar qe te dicka te ndryshoje une ju falenderoj te gjitheve per deshiren per te qene pjese e ketij peticioni, dhe per te kerkuar te drejtat elementare humane. Jo vetem tonat!
Tani do ju keshilloja te suportonit kete peticionin tjeter
Duket se po ecen me te vertete mire 
Peace!
Ju lumte te gjitheve aatyre qe kane dhene ndihmen e tyre per tu mbledhur sa me shume firma tek ky peticioni kundra dhunes Greke. Jane mbledhur mbi 1000 firma dhe po vazhdojne akoma te mblidhen.
Kush ka deshire te firmosi, ta beje sa nuk eshte vone:
http://www.thepetitionsite.com/1/peshku-peticion
Edhe njehere faleminderit !!!
Gjeta kete video dhe thashe ta shikoni dhe ju te gjithe dhe te degjonin edhe kengen ne sfond
The greek violence against albanian!
Citim:
Po citoj ato që tha aint
Po. Protestoj.
Por protesta e shqiptareve duhet cuar me tej. Cdo njeri te bojkotoje produktet greke dhe cdo gje greke me aq sa ka mundesi.
Sidomos, sikur shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi te bojkotonin produktet greke (perfshi dhe Janin), kjo do te ishte protesta me e madhe.
lere, lere... paskeni ber bllokade kontinentale :p... tashi e meposhtem greqine :p... o njerz moz blini domate, sallatora, portokalle, mandarina.. e nai lloj fruti tjeter grek, jan te helmuara :p
i vini ore forca shkolles, e beni na nje shkolle shifni jeten ta krijoni mos te veni argat te greku.. se nuk zgjidhet me mos blerje ushqimesh a rrobash a ndonje gjeje tjeter.
shnet e te mira... poshte greket!
Citim:
Po citoj ato që tha ksenia
Jo me vone se dje pasdite refuzova te beja shopping ne nje boutique me rroba greke prane Tiranes se Re...
Peticionin e firmosa dhe e forward ne mbi 30 kontakte
faleminderit
Citim:
Jo me vone se dje pasdite refuzova te beja shopping ne nje boutique me rroba greke prane Tiranes se Re...
Peticionin e firmosa dhe e forward ne mbi 30 kontakte
faleminderit
diskriminimi ndaj shqiptareve
Populli grek , nje popull me histori te lashte , nje popull qe ka prodhuar filozove , matematikane te medhej , me shume tradita , nje popull qe ka dhene shume kontribut ne civilizimin qe europa e trashigon edhe tashi , po flas per popollin grek te asaj kohe ama qe ndryshon shume me kete te diteve te sotme ,nje popull qe nderohet me te kaluaren edhe me te sotmen nuk ka cte tregoje asgje pervec se turizmit edhe racizmit do thoja pa u rene ne qafe, nje popull mosmirenjohes ndaj vendeve fqinje kur ishte zija e bukes qe te gjithe e dime shume mire qe populli jone i ndenji gati, mosmirnjohes ndaj vendeve si anglia dhe usa qe i beri ato qe jane sot , edhe qe papandreu i perzuri mbasi u rimekemben , menjefajle nje popull qe nuk meriton te jete ne bashkimin europian kur diskriminon popullin shqiptar ne ate menyre qe lejon te dale publikisht nje skandal nga qendra e nje policie , sic eshte rasti i dy shqiptareve qe godisnin njeri tjetin nen presionin e nje polici qe urren nje komb te tere vetem nga ca individe qe i gjen ne gjithe boten , ne nuk na mbron shteti jone , sepse po te na mbroje greket sdo beshin gjeste te tilla me ne , kjo eshte e verteta e dhimbshme e nje kombi qe ka vuajtur ne vite dhunen greke , do vije nje dite qe kjo do marri fund , te pakte per brezat qe do na ndjekin nga pas , se pastaj do ishte me te vertete nje fatkeqesi , faleminderit
Citim:
hahahahaa per kryt e mames dhe ti si une...kam nje restaurant grek ktu afer shpis qe rrin 24 ore hapur...para pak neteve me kapi uria dhe dola te blej dicka, gjalle nuk pranova te hy tek ai lokal.. bleva tek nje dyqan frutash..
une me zi kam dhe nje shoqe greke dreqi e marrte.. jam rrite me ate dhe nuk e heq qafe, nuk eshte rraciste se ka lind ne amerike po ja kam ba te ditur qe kamet e mija nuk shkojne ma ne lokale greke.. se me pare shkoja ngaqe se dija situaten.. e kam ba me sign edhe petition.. i ka nqef shqiptart, se nga shqiptart eshte dhe e punesuar...
ps: konte miss you.. humbe krejt, nuk dukesh hic
kam ca lajme me te than... related to politics.
keq per ty dreqe

1500 Firma ne peticion...ju lumte
Ps: Vendosa ta shikoj ate vidjon edhe nje here....me ben te me vloje gjaku per ato police-mostra sa here e shikoj. Ah kur skemi me shume ne dore...do ua kishim gjetur vendin.
Re: diskriminimi ndaj shqiptareve
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani_ari
Populli grek , nje popull me histori te lashte , nje popull qe ka prodhuar filozove , matematikane te medhej , me shume tradita , nje popull qe ka dhene shume kontribut ne civilizimin qe europa e trashigon edhe tashi , po flas per popollin grek te asaj kohe
Citim:
Po citoj ato që tha atiola
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
keq per ty dreqe
![]()
![]()
Citim:Une tani e shoh per here te pare kete video,po kjo qenka skandaloze shume fyese.Shume bukur e keni thene ju qe te mos na lene te ndihemi jetime duhet ti dergojme protesta se pari qeverise sone .A ka ndonje website kryeministri,ky idiot qe na ka rene ne pjese.Atij duhet ti dergojm protesten e pare,ca ben ai qelbanik ,hiqet sikur esht patritot dhe ri si pule atje ngroh kolltukun,ka vetem hallin e karrieres se tij,dhe azgje tjeter.Pastaj kjo video esht emire ti jepet ndonjeres nga organizatat e Human rights ketu ne USA apo ne EUROPE,se ata jane shume sensitive per keto ceshtje.Kjo video do perdorur qe te diskretitohet greqia dhe jo te lihet te kaloje ashtu heshturazi,Ja c'mrndim kane drejtusit e forumit per kete,si mendojne? Eshte me mire ti thone liges shqiptare -amerikane si mund ta perdore ket video per te diskretituar greqine keta qe jane ne krye te forumit ,sepse kane sfondin si kryesi e forumit dhe fjala e tyre peshon me shume .
Po citoj ato që tha bleta punetore
Une do i kerkoja shtetit tone te solidarizohej NJE HERE HAPTAZI me nenshtetasit e tij!
Do na bente te ndiheshim me pak jetime...
Bla bla bla gjithe kohes...
Dje kerkova te kontaktoja me ambasaden greke per tu pajisur me vize. Nr i kontaktit fillonte me 0900....U revoltova te them te drejten. Mendova, me hallet tona keta bejne biznes. E pasi i rashe ketij nr, nja 10 min degjova ne sekretari te fliste greqisht, ku une nuk kuptova asgje...Si perfundim megjithese harxhova para, pune nuk mbarova...Habine dhe shqetesimin time e ndava me koleget e mi te cilet me thane qe jane disa ambasada qe veprojne ne kete menyre, si ajo italiane dhe franceze...
Qe jemi pa personalitet ky eshte fakt. Rrime merremi me fakte idiote qe vetem ne i dime, qe jemi me te lashtet ne Ballkan etj etj...E kujt i hyne ne pune keto???
Keto ligat amerikano-shqiptare qe mbrojne te drejtat e njeriut, me sa kam pare, i mshojne me shume ceshtjes kosovare...Nuk kerkoj te anashkalohet kjo ceshtje pasi edhe per mua eshte e rendesishme po shoh qe shqiptaret e Shqiperise jane pa personalitet, te paperfillur nga fuqite, tepadukshme jane hallet e tyre madje edhe kur behet fjale per dhune intensive...Eshte faj i politikes shqiptare, kete ende nuk di ta them. Kam ndjesine qe eshte me shume se kaq...
Ksenia pse moj duhet vize me shku ne greqi??? qyqja se dija ket gja ... me than te drejten e kam fiksim te shkoj njeher ne greqi jo pse do me pelqente ti kaloj pushimet aty por kam qef te shkoj e ti shoh surratet e grekeve kur tju them me gjith tanardhik se jam shqiptare.. Ksenja hajde te ikim bashke per nja 4-5 dite se vetem nuk shkoj.. imagjino une e ti aty.. ahhhhhh sa do me pelqente te tallshim icik bythen me to..
Citim:
Ksenia pse moj duhet vize me shku ne greqi??? qyqja se dija ket gja ... me than te drejten e kam fiksim te shkoj njeher ne greqi jo pse do me pelqente ti kaloj pushimet aty por kam qef te shkoj e ti shoh surratet e grekeve kur tju them me gjith tanardhik se jam shqiptare.. Ksenja hajde te ikim bashke per nja 4-5 dite se vetem nuk shkoj.. imagjino une e ti aty.. ahhhhhh sa do me pelqente te tallshim icik bythen me to..
Shqiptaret e Europes s'po lejne plake pa dhembe pa kap me i marr ato documenta....

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Gjeta kete video dhe thashe ta shikoni dhe ju te gjithe dhe te degjonin edhe kengen ne sfond
The greek violence against albanian!
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
lere, lere... paskeni ber bllokade kontinentale :p... tashi e meposhtem greqine :p... o njerz moz blini domate, sallatora, portokalle, mandarina.. e nai lloj fruti tjeter grek, jan te helmuara :p
i vini ore forca shkolles, e beni na nje shkolle shifni jeten ta krijoni mos te veni argat te greku.. se nuk zgjidhet me mos blerje ushqimesh a rrobash a ndonje gjeje tjeter.
hnet e te mira... poshte greket!
Cameria martire.
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Cameria martire.
...
..Edhe une i bashkohem protestes por kam bo i gabim shpejtesie kam votu per........ jo.......me falni
Psikonova, pse ti paske qene ai qe ke votu per JO ?
Po qe se eshte gabim....te falet.
Citim:
Per mua qe jam arvanitos jo vetem qe duhet vize po duhet te dorezosh nje mal me dosje qe te kesh fatin ta marresh...Po ti akoma se ke marr green card-in???Me green card-in shkon direkt..Le nom o goc, futi nje martese me nai amerikon e merr ato dokumente.Shqiptaret e Europes s'po lejne plake pa dhembe pa kap me i marr ato documenta....
Do ishte kenaqesi te beja ca pushime ne Greqi. Fiksim e kam edhe une me ik njehere sidomos ne ato buzuket e tyre. Se di pse e ndjej shume muziken greke, megjthese vetem sagapo, magapas kuptoj.
Kete here me duhej nje vize pune dreqe, Si dihet jetes, mbase puqemi ndonje here dhe bejme ca pushime ne Greqi![]()
Jane mbledhur 2000 mije firma nag Shqiptare anembane botes...faleminderit te gjithve per kontributin e tyre.
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Jane mbledhur 2000 mije firma nag Shqiptare anembane botes...faleminderit te gjithve per kontributin e tyre.
| Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 136 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.