Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Jo faje pse u trembem ne..thjeshte percaktoni kushtet ne rregull
Ps.Faje pse i rimodifikon mesazhet ti...qe te na dalin pergjigjet pa vend
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Hahahahahah, u trembet e?
P.s. Te jete kjo aresyeja qe si duroj dot me njerezit kur tregojne perralla?:p
fajtori flet si plaku Mere,serioz
keta te tjeret ja kthejne te gjith me te qeshur..,(pervec BRISEIDES)
thua qe ky forum po ben revolucion..!!!!!Si milingonat,qe veprojne pa mbikqyrje dhe pa drejtim.,dhe qe bejne punen aq mire dhe sakt per veten e tyre dhe komunitetin?????
bravo kapo ...do ti jap dhe une nje her meritat por pa qeshur
Jam anetar i ri ketu,ndoshta s'me lejohet qe pa hyre mire te bej verejtje por por vura re qe per te kauar nga nje postim tek tjetri, duhet pritur nje kohe prej afro 4-5 minutash !! me duket vertet absurde....shum e ekzagjeruar si kohe pritjeje !!
kam frekuentuar dhe forume te tjere te cilet kane qene edhe objekte sulmesh nga hackera idiote dhe qe s'dine si te kalojne kohen,por nje kohe pritje te tille nuk e kam has tek asnje forum tjeter qe kam vizituar !
mendoj se te ulej kjo kohe s'do ish aspak keq,perkundrazi !
ishte thjesht nje sugjerim i imi, flm per mirekuptimin, kalofshi mire te gjithe !
Eshte per ju ftujaket e rinj ......... sa te studiohet biografia, pastaj edhe ju do shkruani kur te doni e sa te doni, po te doni ...........
Roi, koha ulet automatikisht me rritjen e postimeve te tua dhe me kalimin e diteve te para.
Turll dhe Fajtori flm per infon,tani faktikisht nuk me vonon me si ne fillim !
vertet i vecante ky mekanizem !
Citim:
Roi, koha ulet automatikisht me rritjen e postimeve te tua dhe me kalimin e diteve te para.
Na vjen keq! Ju mund të dërgoni një mesazh çdo 676 sekonda. Ju lutem prisni të kalojnë pasi dërgoni një mesazh.
Dhe mua i njejti problem po me ndodh... per ca biografie behet fjale ketu se na ka hy frika ne palc po na rikujtoni kohera te erreta te historise
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kete problem e kam dhe une. Eshte vertet bezdisese. Po mua pse me ndodh?!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Adua
per ca biografie behet fjale ketu se na ka hy frika ne palcpo na rikujtoni kohera te erreta te historise
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Hemmm :dukemendu :dukemendu...... Shejtonia nuk kishte probleme![]()
![]()
Debora, rasti yt nuk eshte normal. Besoj se brenda 60-100 secondave duhet te jete lire çdo gje. Fundja duhet te mendohesh 1 minut mes nje mesazhi dhe tjetri, te ndryshosh faqe etj, sepse eshte forum, jo chat
Adua, per ty eshte normale sepse sapo je regjistruar. Koha do stbilizohet plotesisht nga gjysma e Majit nese shkruan dhe ca mesazhe te tjera.
Citim:
Debora, rasti yt nuk eshte normal. Besoj se brenda 60-100 secondave duhet te jete lire çdo gje. Fundja duhet te mendohesh 1 minut mes nje mesazhi dhe tjetri, te ndryshosh faqe etj, sepse eshte forum, jo chat![]()
.
Citim:
Po citoj ato që tha shejtania
ou me verte se dija shyqyr qe ma the ti .....
Sa sekonda thote mesazhi qe del Debora.
nuk esht se kam karakterin kritik... por sme duket normale te mbyllni tema ku jan te frekuentuara, ndofta sjan ne vendin e tyre mjafton ti zhvendosni ato, jemi ktu thjeshte per tu argetuar o njerez te nderuar... po shprehem gabim apo eshte teme tjeter kjo
Pershendetje Notorious
Nuk jam e sigurte per cilen teme e keni fjalen, por nese flisni per temat e dilemave, ato tema u kthyen ne nje chit-chat i vertet. Te gjithe filluan te talleshin, dhe ky lloj frekontimi, nuk i jep shume vlere, forumit tone, aq me teper nen forumit te psikologjise.
Mendoj se nen forumi i psikologjise eshte nje nen forum ku nuk ka shume vend per budalliqe. Megjithate edhe tek nen forumet e tjera, ato tema nuk kishin me vend.
Eshte e vertet qe shume nga ne ketu, vijne per tu argetuar dhe sinqerisht do ju uroja te gjitheve argetim sa me te kendshme, por nuk duhet te harojme qe ky forum ka nje emer; "FORUMI HORIZONT" do ishte vertet nje keqardhje ta kthenim ne forumi gallata.
Ky eshte thjeshte mendimi im. Flm per mirekuptimin.
pershendetje dhe ti shpirt... shiko: mire e the, pra ate qe thash edhe pse ndofta se thash ashtu si e the ti, te ndrohen temat nese nuk shikohen te arsyeshme aty ku jan por jo te mbyllen... e ate horizontin per cfar e the se spo i boj lidhjen... qe t kuptohemi e jo te keqkuptohemi
Notorious
Besoj se Agata e shprehu shume qarte se pse eshte bere mbyllja e temave dhe mos transferimi i tyre ne nje nenforum tjeter. Roli i atij qe nuk kupton se cfare thuhet sikur nuk ka vend!
Besoj se kuptohet qe qellimi i ketij forumi eshte qe persona te ndryshem te kene tema te ndryshme ku te komunikojne lirshem, te marrin e te japin nje mendim dhe jo te ndeshen me chit-chate pa vend.
ju kshu i hiqni vullnetin nje antari te ri si Ai per tu futur ne forum... jemi ne jete virtuale ktu mos haroni, sbesoj qe njerez si un ti ne ata e ato futemi neper forume te na hapet horizonti apo te bojm interesanten/in thjesht argetohemi... e antareve te lloj e soj liveli u ipet shanci dhe hapsira e tyre per tu shprehur e argetuar... mendoj un po ndofta dhe jam komplet gabim
Interesante te shohesh njerez sot qe preokupohen kaq shume per te tjeret sa ty. Megjithate pjeset qe mund ti kesh te sakta ne mendimet qe shpreh edhe mund t'i marrim ne konsiderate,por kjo pjese mbetet per tu diskutuar.
Kalofsh mire!
edhe nje dicka ne lidhje me ket znobisem koti qe te del pa dashje... un jam ktu ne kte teme per te sygjeruar dicka ne lidhje per te miren e forumit, e jo te boj prepotentin me stil...
Citim:
Po citoj ato që tha notorious
pershendetje dhe ti shpirt... shiko: mire e the, pra ate qe thash edhe pse ndofta se thash ashtu si e the ti, te ndrohen temat nese nuk shikohen te arsyeshme aty ku jan por jo te mbyllen... e ate horizontin per cfar e the se spo i boj lidhjen... qe t kuptohemi e jo te keqkuptohemi
lezhiani un jam notorious... e jo Notorias, kte te avokatit se kapa un, a mund te ma shpjegosh holle-holle...?
Me fal per emrin, s'ma mori mendja se prekesh nga nje vogelsir e till....si cun me intelekt!
vari trapin mo lezhjani... s me ngel hatri per kshu pak pa merak lale, po hudhu e me shpjego avokatin, mos valle te shko mendja se un jam ktu e po boj avokatin e Brigantit...? jo ma shpjego ket gjo se nese esht ky niveli qe ti jep kshu gjykimesh te dime si te moderohemi e te kursejme shkrimet sa ne nje teme ne tjetren...
Notorias nuk kam asigje me ty....ktu moderatoret po te shpjegonin pse jan bere levizjet ne forum dhe ti po pergjigjeshe ne menyre ironike! Ne do me te vertete te diskutosh shkruaj ne ate menyre qe te pelqehesh nga njerezit jo te marresh pergjigje si ato te mijat!
Me vjen keq nese tu prish sadopak qejfi qe po beje ne forum, por mund te ngelim perseri shoke dhe ta bejm qejfin ne temat ku duhen!
Te lutem ta lem ketu se edhe te kjo tema shume nga mesazhet e fundit do fshihen sepse nuk i perkasin temes!
Ja kalosh mire!
hej pse me hoqet nga moderimi mer se isha me pushime??
te shkarkojn nga puna menjeher keta po nuk zbatove rregullat...
turll mgjth tek futbolli jemi pak qe shkruajm edhe jemi me rehat qe te mos na moderoj njeri per ato qe shkruajm.
per aq koh sa kam ketu nuke pashe nje shkrim te modifikuar nga moderatore... pra per shkrimet qe s'kan te bejne me temen, per mendimin tim gaboni te lejoni shkrime koti, boshe, pislliqe, traplliqe e arrogante si te iqvlores pershembull... ku nuk sjedhin gje tjeter por vetem turbullime dhe kalohet ne ekstrem, s esht as pozitive per imazhin e forumit e kam fjalen... pres nje pergjigje te zgjuar.
Po bejme nje mbledhje qe te pergatisim nje relacion te sakte dhe te zgjuar. Ju lutem prisni!
Noto (ose antaret e tjere) ne rast se 1 postim i nje antari te duket i papershtatshem perdor opsionin "Denonco këtë mesazh tek moderatorët" keshtu qe moderatori mund ti shohe e te vendose ti fshije apo jo ato postime.
kam nje verejtje, por jo ankim per angeldevil se mos i rritet menja
kur hyjm ne dabat me diken, ne rastin tim me erious, edhe pse dalim pak nga tema, sduhet te fshihen postimet tona, nqfse i fshin postimet tona, fshiji te gjitha, qe nga fillimi deri ne fund.
te gjitha kto qe theksova nuk kane edhe shume rendesi, ska problem! por cfar eshte e rendesishme qe dueht ta dijsh ti! mos u bej anoying and twisted, te fshijsh mesazhet/pergjigjet e mija dhe te komentosh poshte mesazhit te antarit qe me citon apo ofendopn mua, me komenete cheerleaders dhe kalamndheqe qe e bejn nje goce si ty ne syte e mi te duket low-life.
eshte e panevojshme te komentosh ne fund te postimit te antarit qe me citon apo ofendon mua pasi fshin citimet e mija: "erious mos i ofendo njerzit" "erious mos me bej te marr fshesen" duke u zgerdhire!`gjoja se une nuk kam goje apo mendje t'i dal zot vetes dhe ti si "gjykatse" vendos ne ket rast se kush eshte problemi gjoja, duke i dhen nje verjetje njekohesisht nje komplimet, qe ne boten tende te nje ditzy moranic creature, eshte nje clever kompliment qe i ben tjetrit on my expense.
verejtje me vend ajo puna e fshirjes here tjeter do i fshi pa bere asnje koment. Qendro brenda temes qe mos te te fshihen apo editohen postimet.
Nderkohe po te terheq e verejtje qe te perdoresh me shume shqipen dhe jo anglishten ne forum. Referoju rregullores pika 4 dhe 5:
4. FH ka gjuhe zyrtare shqipen. Gjuhet e huaja mund te perdoren lirisht brenda nenforumeve perkatese. Mesazhet ne gjuhe te huaj jashte ketyre nenforumeve mund te fshihen menjehere. (Mqs me pare ka pasur kundershtime ne lidhje me kete pike me pare, do te propozoja qe nqs shkruhet ne gjuhe te huaj ne nen-forume te ndryshme te shkruhej edhe perkthimi ne gjuhen shqipe aty. Megjithese do ta perforcoja me teper kete pike per letersine sesa per nen-forumet e tjera.)
5. Stafi i FH rezervon te drejten e modifikimit, fshirjes dhe spostimit te mesazheve dhe perjashtimin e anetareve qe nuk i permbahen rregullores, temave dhe ndarjes kategoriale neper nenforume.
(p.s. sa per ato epitetet e krahasimet me ate anglishten cope cope qe ke mos te te rritet mendja por qenke koqe komplet koke e kembe, (tu pergjigja ashtu sic mu drejtove dhe pse dola jashte etikes se sjelljes sime por tipa trapa si ty kshu e meritojne). Po do sqarime apo te shpalosim fjalorin me gjere drejtoju MPse. Ska nevoje qe te tjeret te lexojne traplliqet e tua.)
hajd shnet.
Citim:e para e di qe nuk jam trap apo koqe koke e kembe, se pastaj do isha mashkulli ideal per goca tipike si ti
Po citoj ato që tha AngelDevil
verejtje me vend ajo puna e fshirjes here tjeter do i fshi pa bere asnje koment. Qendro brenda temes qe mos te te fshihen apo editohen postimet.
sa per ato epitetet e krahasimet me ate anglishten cope cope qe ke mos te te rritet mendja por qenke koqe komplet koke e kembe, (tu pergjigja ashtu sic mu drejtove dhe pse dola jashte etikes se sjelljes sime por tipa trapa si ty kshu e meritojne). Po do sqarime apo te shpalosim fjalorin me gjere drejtoju MPse. Ska nevoje qe te tjeret te lexojne traplliqet e tua.
hajd shnet.
Me behet qejfi qe u sqarove.
P.S ate pergjigjen e goces tipike lexoje me mp.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
gjoja se une nuk kam goje apo mendje t'i dal zot vetes
Citim:po pse mo erious une thashe se ishim shoke, buddy buddies, you know!!!!
Po citoj ato që tha erious
une s'do merem me ty mo
Citim:
5. Stafi i FH rezervon te drejten e modifikimit, fshirjes dhe spostimit te mesazheve dhe perjashtimin e anetareve qe nuk i permbahen rregullores, temave dhe ndarjes kategoriale neper nenforume.
Citim:
Nderkohe po te terheq e verejtje qe te perdoresh me shume shqipen dhe jo anglishten ne forum. Referoju rregullores pika 4 dhe 5:
4. FH ka gjuhe zyrtare shqipen. Gjuhet e huaja mund te perdoren lirisht brenda nenforumeve perkatese. Mesazhet ne gjuhe te huaj jashte ketyre nenforumeve mund te fshihen menjehere. (Mqs me pare ka pasur kundershtime ne lidhje me kete pike me pare, do te propozoja qe nqs shkruhet ne gjuhe te huaj ne nen-forume te ndryshme te shkruhej edhe perkthimi ne gjuhen shqipe aty. Megjithese do ta perforcoja me teper kete pike per letersine sesa per nen-forumet e tjera.)
(p.s. sa per ato epitetet e krahasimet me ate anglishten cope cope qe ke mos te te rritet mendja por qenke koqe komplet koke e kembe, (tu pergjigja ashtu sic mu drejtove dhe pse dola jashte etikes se sjelljes sime por tipa trapa si ty kshu e meritojne). Po do sqarime apo te shpalosim fjalorin me gjere drejtoju MPse. Ska nevoje qe te tjeret te lexojne traplliqet e tua.)
hajd shnet.
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
hmmm...ndoshta eshte momenti i aplikimit te ketij rregulli ne 5-6 shkrimet e fundit! po ashtu duhet te aplikohet edhe rregulli mbi te sharat dhe te aplikohet edhe ai per cilendo pale qe ka faj (si ai qe e fillon edhe ai qe i shkon pas le te themi sepse fundja i hedh flakes benzine).
edhe nje keshille moderatores qe e kane implikuar ne kete situate: nese sheh qe je futur ne nje situate si kjo e mesipermja, mundohu te ruash gjakftohtesine. mos harro qe moderatoret jane ata qe duhet te durojne me teper! per mendimin tim nuk eshte nje fjalor qe duhet te perdore nje moderator ai qe ke perdor ne pergjigjen dhene kurtit. rregullat jane dhe nese te eshte thene nje fjale e vetme e share nga anetare te tjere, aplikoni rregullat dhe cdo gje mbaron aty...mos beni "tiq e mos e kput"! te shajne rende? ske pse i shkon pas! Ban 1 jave,1 muaj (ne ekstremis ka alternativa te tipit bllokim IP...te kenaqin shpirtin me sa di!) nese i shkon pas dhe ja kthen me te share, duhet te aplikohet e njejta gje edhe per ty...nuk eshte qe rregulla duhet te beje dallim per ty!
o njerez, mesoni si ti drejtoheni njeri tjetrit pastaj keshillohuni! dhe kur ju japin nje keshille, vleresojeni iher pastaj ktheni pergjigje! jeni njerez qe flisni te njejten gjuhe!!!
ja kalofshi mire dhe gjithmone me mirkuptim...jo per gjo po ska menyre tjeter!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
hmmm...ndoshta eshte momenti i aplikimit te ketij rregulli ne 5-6 shkrimet e fundit! po ashtu duhet te aplikohet edhe rregulli mbi te sharat dhe te aplikohet edhe ai per cilendo pale qe ka faj (si ai qe e fillon edhe ai qe i shkon pas le te themi sepse fundja i hedh flakes benzine).
edhe nje keshille moderatores qe e kane implikuar ne kete situate: nese sheh qe je futur ne nje situate si kjo e mesipermja, mundohu te ruash gjakftohtesine. mos harro qe moderatoret jane ata qe duhet te durojne me teper! per mendimin tim nuk eshte nje fjalor qe duhet te perdore nje moderator ai qe ke perdor ne pergjigjen dhene kurtit. rregullat jane dhe nese te eshte thene nje fjale e vetme e share nga anetare te tjere, aplikoni rregullat dhe cdo gje mbaron aty...mos beni "tiq e mos e kput"! te shajne rende? ske pse i shkon pas! Ban 1 jave,1 muaj (ne ekstremis ka alternativa te tipit bllokim IP...te kenaqin shpirtin me sa di!) nese i shkon pas dhe ja kthen me te share, duhet te aplikohet e njejta gje edhe per ty...nuk eshte qe rregulla duhet te beje dallim per ty!
o njerez, mesoni si ti drejtoheni njeri tjetrit pastaj keshillohuni! dhe kur ju japin nje keshille, vleresojeni iher pastaj ktheni pergjigje! jeni njerez qe flisni te njejten gjuhe!!!
ja kalofshi mire dhe gjithmone me mirkuptim...jo per gjo po ska menyre tjeter!![]()
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Citim:
Jam shume dakort e une e vleresoj vertet komentin tend. Moderatoret jane anetare ne rradhe te pare, nqse bejne e moderimin e bejne thjesht per te bere dicka te dobishme ne favor te te gjitheve ketu. Nuk shperblehen per kete qe bejne por ama nuk kane pse te ofendohen dhe te perdoret ajo gjuhe dhe ai fjalor. Fjala ime ju beri pershtypje sepse qe shqip kurse fjalet anglisht nuk bien shume ne sy!
Mgjate do te thosha sa veprim i shemtuar eshte te ofendosh nje femer NS-6 kjo me ka bere me shume pershtypje nga kjo dita e sotme sme kishte ndodh ndonjehere ne jeten time ja qe e provova ketu.
Gjithsesi hyj ne forum per kenaqsi te shkembej 2-3 batuta e 2-3 mendime me njerez qe me kuptojne ata qe sme kuptojne sme behet vone fundja forumi ka hapesire per te gjithe injorimi eshte veprimi i duhur ne keto raste.
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Duket ish-moderatori shembull qe kishte forumi... eeeee
Do them vetem dy fjale.
Kjo gje po diskutohet me shume sec duhet me duket. Keqkuptimi eshte sqaruar , personat jane marre vesh midis tyre dhe nuk eshte e nevojshme qe ta sterzgjasim e ta bejme muhabetim terkuz.
ps: Edhe ti NS-6 mos ma ver ate emotikonin kur e din se une e kam inot , apo do sherr ene ti tesh?:p
me duket se tema thote qe pranoni veretje dhe sygjerime
tales thote mos e zgjasni
Smoker verejtjet dhe sugjerimet per ceshtjen ne fjale u bene dhe u moren ne konsiderate, te dy formuistat e kane zgjidhur keqkuptimin midis tyre, prandaj dhe une thashe mos ta zgjasim me shume.
Tani cfare kerkoni tjeter? Apo prisni qe Angel te kekoje falje publike?
Epo mos prisni kot..:p
Gjithsej 13 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.