Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Njohja me anëtarët e forumit (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=131)
-- Isha - Jam (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15748)
much better
Jam cecilia2006 dua te jem cecilia...
Behet?
jo jo, duhet me e nderru patjeter
next please !! ka ndonje tjeter per te nderruar nick
isha shejtone u bona angeldevil nashti dua te behem eironeia sa vajze me pretendime qe jam lool
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Jam cecilia2006 dua te jem cecilia.
Behet?
Lus administratorin te me heq Elia te jet Roi5 ju lutem..
Citim:
Po citoj ato që tha erious
eshte e 64 here qe e lexoj ne 64 tema kete shkrim
dergoi nje mp ndonje admini e ta nderron
jo fajtorit, se s'din... as tulipanit se te harron ndonje germe
Citim:
UUUffff sa kam qesh qe mengjes!
Tregon qe jam vajze e vendosur
Flm erious per informacionin se keto ndrokullat se kane mendjen ne mesim e kane mendjen ...e di ti ...
Citim:
Po citoj ato që tha Roielia
Miremengjesi Cecilia.
Citim:
Miremengjes Roi5!
Isha Roielia tani jam Roi5.
Ju faleminderit Moderator dhe Administrator..
S'ka gje Roi5
.
ngele me ate varken (avatarin) qe shkon per pasneser... pse se nderron ?
S'du. :p
.
kurr mos daç
do te sugjeroja nje kalorese me kerrbaç ne dore.
Flm per sugjerimin
.
s'ka gje lela_dr
p.s. thuaj fajes qe se kisha lexuar piken n1. te rregullores, ndryshe s'do tu sugjeroja shqipetareve (qe po vuajne kokrren e belase) te vrasin sa me shume greke te munden
Besoj se faja ka sy vete per ta lexuar :p
.
per tu habitur puna e grekeve...
ketu ku jetoj un eshte nje vend famoz me nje panorame shum te bukur ulesh ne shkalle, degjon muzike diletantesh me fyll peruan apo kitare dhe e shikon qytetit te gjithin... ku ka veç turiste.
nje dit vere ka vite, mar nje akullore dhe ulem ne keto shkalle duke degjuar muzike, vijne dy studente dhe me ulen para pak si profil, ne bisede esiper i degjoj dhe kuptoj qe po flisnin greqisht
dhe i pyes, jeni greke ? po me tha me e shemtuara jemi ne shkolle ketu
ohh che bello ju pergjigja
nje batute e tjetren afrohen dhe bisedojme per artin e qytetit, me thene te drejten u kenaqem ne muhabet kishin goxha bagazh per jeten.
ajo sipatikja nderkoh me ishte ulur prane gjurit dhe duke qeshur me pyet ku e kuptove ti qe jemi nga greqia ?
e be, i thash qe jam shqiptare dhe s'ka shqiptare besoj te mos bej diferencen e gjuhes greke nga ajo spanjolle (keta tyçat italian por dhe shume te tjere ne fakt u tingellon greqishtja si spanjishtja)
aty me ate qe i thash (pra qe jam shqiptare) muhabeti mori te perpjeten
nuk e zgjaten as edhe 5 minuta u zhduken bute e bute pa len gjurme...
per nje diçka me erdhi dhe me vjen keq akoma kur e kujtoj, qe me iku per lesh nje nate gjith pasion me dy greke... me shume kurioziteti si do shpreheshin ne momentin e orgazmes ne greqisht apo ne italish
Me duket se ke ngatarruar teme, Kjo eshte tema e Ishe Noto u bone Eri
Erosi eshte ne zone tjeter :p
Citim:
Po citoj ato që tha erious
p.s. thuaj fajes qe se kisha lexuar piken n1. te rregullores, ndryshe s'do tu sugjeroja shqipetareve (qe po vuajne kokrren e belase) te vrasin sa me shume greke te munden
.
çfar ka per eros aty... ti dhe zoti (nese ka) qe eshte larte e din
isha pra tek shkallet ngref e ngref... dhe ika shkref e shkref
Mos na u be si Brigo tani, behu cun i mire......
Kujdes dhe nga sorkadhet
Citim:
Po citoj ato që tha Roi5
Isha Roielia tani jam Roi5.
Ju faleminderit Moderator dhe Administrator..
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Po keta moderatoret mire qe te ndihmuan per nderrimin e emrit ne "gjendjen civile", po ndonje ide tjeter nuk te dhane per nickun...bo bo, sa pak fantazi emrash ka ne xhiro...
isha vete
jam maske
Citim:
Po citoj ato që tha Roi5
Te pengoka ty ky Niku im Roi..
Po te pengoj ti mund ta ndrrosh nikun tend dhe ta vesh si te duah nuk ka problem, mua nuk me pengon asnjeri.
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Po jo moj jo..ose ...po jo or jo (meqe tek ky forum s'merren vesh njerezit nese jane femra apo meshkuj )
Pa merak,ta gezosh nickname-in e ri !
Edhe te kopjuarit form arti eshte !!
.
un them qe ti roi5, te nderrosh nick-name.
beje ivan_hoi, kaçaku apo shigjetari...
Aman se keq per nicke eshte. Mu p.sh me ka vajt mendja ta nderroj prape me nick e avatar qe mos me njofi njeri pastaj.
Djali qenka i sinqerte e parimor ai po thote qe ka emrin Roi Elia pra justifikohet nicku qe ka zgjedhur ska asgje te kopjuar ketu.
.
e be, eshte si me te zbrit njeri nga hena e te regjistrohet ne forum me angel devil 2
ty lind pytja do ndjeje pak krruajtje sa para e mbrapa ?
jo aspak sepse do ishte 2shi prap 1shi do isha vet
.
ja fute kot
un them qe do e perplasje kompiuterin tek 75 cepat e shpis
jo aspak sinqerisht sdo ma ndjente ;
eshte si puna e emrit Noto emrin tim pershembull mund ta kene e te tjere ate tendin po e po por ama skemi pse merzitemi pse e ka e dikush tjeter apo jo
me fal, po ja ai tjetri (me te drejte) ja tha... hiqe, nderoje ca pret me, me duket mese normale... sic me duket normale qe si rruhet kujt se c nick-name perdor ne tjeter vend.
Nejse pune per ta
une isha shejtone u bera AngelDevil tani po mendoj ta ndroj prap
Citim:
Po citoj ato që tha Roi5
Po kush te kopjoj ty more tokmak.
mendoj se nick-et nuk kane shume rendesi, nuk eshte se do ngaterrojm se cili eshte kush, kjo varet nga karakteri dhe mendimet e tjetrit, por tani nese filloni te keni edhe mendime te ngjasjme neper tema, o boo bo masanej!:p
personalisht do nderroja nick nese dikush tjeter ka te njejtin me mua.
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Nese them qe nuk di cfare je, nuk eshte se dua te te ofendoj apo se po bej ndonje aludim rreth shijeve te tua ! Por mos pretendo qe njerezit te cilet akoma s'te njohin fare,te dine qe je mashkull kur ti rregjistrohesh fillimisht me nje nick si Roielia !!! Te duket qe nickname mashkulli ty ??! Apo mos valle kuptohej ndonje gje nga avatari yt ...?
Une pata miresine e te thashe ta gezosh emrin e ri,nuk e zgjata me ! Keshtu qe po deshe mos e zgjat me as ti,se me duket se po e tepron ca ! Biles jam i sigurt qe persona te tjere ne vendin tim,me te drejte do kishin bere namin vetem e vetem qe ti mos te kishe nje nick njesoj me te tyren ! Me siguri qe askush s'do donte ne kete forum,nje anetar tjeter me nje nickname njesoj,vetem me nje numer me shume...nejse...po zgjatem kot dhe une !
Vetem kij parasysh qe nese futesh ne nje forum,duhet te dish edhe te besh e te pranosh shaka,apo batuta te lehta qe s'kane aspak si qellim te te fyejne !
Nese ofendon apo shan per nje budallek kaq te vogel,nuk eshte se te tjeter do kishin veshtiresi te te pergjigjeshin njesoj apo me keq,sado qe s'jane futur ne kete forum me nje qellim te tille !
Isha fleurs de l'orne tani thjesht lule , po kam ven re diçka :
kur isha me nick fleur , me thrrisnin lule, lulke , lulka rrallehere fleur...
tani e kam lule , ka qe me therrasin fleur akoma
Isha player... Jam still a player
Petter spo e kupton temen
behet fjal per ata qe kan nderru nick
Well atehere... E kom pas player69 ne 2003, tash e kom petter.... Me mire tani?
isha njeri jam kthy ne dreq
isha hirushja u bera borebardha
Gjithmone kam dash me e bo me te dyja lol...
lool
A do ma plotesosh deshiren?.
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 155 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.