| Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Video Muzikore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=357)
-- Soundtracks - Kolonat zanore te filmave (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15877)
Dirty Dancing 2:Havana Nights Dance Scenes
my confession- a phantom of the opera movie sound track
amazing Josh Groban...I am confessing I love him..
Le Mepris
Nuk e kam pare si film edhe pse ma kane sugjeruar shume. E ka pare ndonjeri prej jush qe te na tregoje dicka rreth tij?
o tulipan
pse nuk i sjell te gjith filmat
.---nene madhja
---4shoket
---furia
---lesi
ej po kolonat zanore te filmit ""Skellavia IZAURA""
DHE filmin"2vjet pushime",i gjen dot????
pastaj po mbarove me keta te fundit.."ke filmin 14-vjec kapiten"
tani i mbaj mend me keta emra ne shqip sesi i kan orgjinal merret vesh..
skellavia izaura (film portugez a brazilian)na dukej ne ato kohra film madheshtor,,telenovel hesapi
Re: o tulipan
Citim:
Po citoj ato që tha Ari.
pse nuk i sjell te gjith filmat
.---nene madhja
---4shoket
---furia
---lesi
ej po kolonat zanore te filmit ""Skellavia IZAURA""
DHE filmin"2vjet pushime",i gjen dot????
pastaj po mbarove me keta te fundit.."ke filmin 14-vjec kapiten"
tani i mbaj mend me keta emra ne shqip sesi i kan orgjinal merret vesh..
skellavia izaura (film portugez a brazilian)na dukej ne ato kohra film madheshtor,,telenovel hesapi
nga filmat shqiptar, kolona zanore me e arritur eshte tek filmi Ne Shtepine Tone te kenduar nga Vace Zela. Pak a shume fjalen venin keshtu:
ne mes njerezve
dashurine,
kenge te kendojme
jete na shton
na shton rinine
tralala e tralali, gjithsesi shume e bukur. Tulipanke o lule ime e preferuar, utube-in e kam te bllokuar tek puna keshtu qe hyr nje cike ti e gjeja cupkes kete kengen e Vaces.
dhe Dimri i Fundit, perle e ka muziken.
Tek filmi Casablanca ajo kenga (qe momentalisht po vuaj nga skleroza se nuk me kujtohet titulli) a kiss is still a kiss/ a sigh is just a sigh/ the fundamental things apply na-na-naaa...nejse, is there anyone who doesn't looooove this song? I. DONT. THINK. SO.
Tjeter, kenga nga Godfather "Parli piu piano" dhe kjo e larte fare eshte.
Braveheart e Gladiator (sidomos now we are free)kane muzike jashtezakonisht shume emocinuese, dinamike vende vende qe te krijojne te njejtat ndjenja sa here ta shikosh te njejten skene.
dale te mendohem kush film tjeter...ah po. Ju mbahet mend Zhos Profesionisti? Paaa me vdiste gjithmone fundi. Eh.
The blower's daughter quhet kenga, eshte tek filmi Closer me Xhulian, dhe kjo eshte shume e bukur.
Ah po shoke, si quhet ai filmi me Brad Pitt qe vuante nga multipersonality dissorder e qe vetem rrifej e rrifte? Nejse, si per inat e di qe do me kujtohet sa ta le zyren :p E pra dhe ky film ka nje kenge shume te bukur.
e keto tani per tani...
tung
Per cupken se do na ngelet ne dore :p :p :p
le professionel
Ne shtepine tone
Dimri i Fundit
Vazhdon cupka "Parla piu piano"...kjo me pelqen dhe mua shume...Gianni Morandi :)
il padrino
Casablanca
A kiss is not a kiss without your sigh....
Ho voglia di te
Eheheee kur ishim dikur ado. Na pelqenin edhe filma te tille.
Dale maj ti se nuk kam mbaruar me cupken une... :p
closer
Legends of the Fall
filmi me Brad Pitt qe kerkove nuk e kam idene se cili eshte...keshtu qe vendosa ate me te preferuarin tim.
Per mua Brad Pitt vetem ne kete film i ka marre te gjitha piket
Tulipani bravo si kisha par ato siglat e tao-tao, Nilsholgarson edhe delfini i bardh! Me bere edhe mua te sjell ca nga filmat e animuar qe kemi par kur ishim te vegjel:
Ken Shiro
Babar
Jeeg Robot d'acciaio
Haidi
Anna Dai Capelli Rossi
I Cavalieri dello Zodiaco
Lady Oscar
Candy dolce Candy
Furia
Lassie
Come What May - Moulin Rouge
Sa me behet qejfi kur shoh kete pjesmarrje ne kete teme 
mesa duket s'paska nevoje shume per mua se i paskeni plotesuar vete sidomos The blower's daughter qe e kam nga kenget e preferuara e si film eshte shume i realizuar.
se mbaj mend e kam vene me perpara, po duke qene se une jam nga ato qe ikin ne kinema dhe per te pare dhe musical ky eshte me te vertete nga me te bukurit qe kam pare.
Moulin Rouge - Your Song
Hey po kjo sigla ju kujtohet...
Booo sa vite qe kane kaluar....
Kjo eshte sigla e serive te fundit
Kurse kjo eshte Sigla e Serialit te rij 90210 (2008-2009)
Malrose Place
Baywatch
Bobo sa e kam pas pare kete telefilm....me duket se skam humbur asnje seri. 
Dawson's Creek
Ej se dija qe do benin Beverly Hills te ri.
Dawson's creek ka gjithe ato kenge te bukura, ne fakt e di permendesh listen por po ve keto njehere
Dawson's Creek
per te gjitha ato qe preferonin Pacey-n ne vend te Dawson-it perfekt por 100 here te merzitshem 
Re: Dawson's Creek
Citim:
Po citoj ato që tha Tulipani
Ej se dija qe do benin Beverly Hills te ri.
Tulipani, ka shume te drejte Balerina, qe ky seriali i ri i 90210 eshte me te vertete shume kot.....
Ai qe kemi pas pare ne, ka qene shume me i bukur....
Po si nuk e kishte vene asnje kete soundrack te ketij Filmi Qualcosa di Personale (ne anglisht sme kujtohet tamam)
Michelle Pfeiffer & Robert Redford.
Sa here e shikoj kete film, ne fund do te qaj si bebe.....teper mallengjyes ai fjalimi ne fund...
Because You Loved Me - Celine Dion
Yuppi Du - Adriano Celentano
American History X
Time of the Gypsies
ps. jo se kisha ndermend ta shikoja kete versionin e ri ,po tani kam dhe konfirmimet e juaja.
Underground
The Notebook, nje film fantastik si dhe nje histori e bukur dashurie mes 1 vajze te pasur aristokrate dhe nje djale te varfer nga fshati.
Nje histori e dhimbshme por me shume kuptim.
Per Tulipanin
Po ky telefilmi te ka pas pelqyer?????
Per mua ka qene nje nga me te bukurit....sidomos romanticizmi i Max per Liz.
Edhe fundi i bukur dhe pozitiv.
E kam pare dhe une deri ne fund, vecse me pelqente Michael se di pse po kam tendencen mos pelqej personazhet kryesore psh dhe tek Beverly Hills me pelqente Luke Perry.
Kenga e Dido-s me ishte bere nga me te preferuarat e asaj kohe. Eshte dhe tek filmi Bounce me Paltrow e Affleck.
Une filmin Fluturimi i fundit se kam pare, e ka gjasa qe mos e shikoj per shume kohe. Se te duash te shikosh nje film shqiptar ben me perpara t'ia kerkosh direkt regjizorit para se ta shikosh neper kinema apo tv. Nejse ka nje gje pozitive, kolonen zanore e ka bere E.Ruggeri e te pakten ate s'eshte e veshtire ta gjesh, mjafton te kesh albumin e fundit te tij 
per ata qe e duan ta kene version mp3 te paster po e ve ketu.
Cruel Intentions
Colorblind - Counting Crows
Filmi i lezetshem,edhe se paksa adoleshencial ! Kenga vertet e bukur,me romantike se ben nena !
Per fat te mire ky film ka dhe nje kolone zanore tjere se kjo kenga lart te keput shpirtin ! Sdq veshtire te gjesh nje film me 2 kenge kaq te bukura,duket qe merr vesh nga muzika ai tipi qe ka kuruar muziken dhe kolonat zanore 
Placebo-t si grup s'me bejne te cmendem,por kjo kenga eshte vertet e bukur ...me ka pelqyer gjithmone,nga kenget a tyre eshte ajo qe me pelqen me shume !
Rock puro,energji nga fillimi ne fund !!
Every you,every me - Placebo
Cuz theres nothing else to do,
Every me and every you.
Ok,what's wrong with you......
2 nga kenget qe degjoj goxha shpesh dhe per faktin qe jane 2 grupe qe adhuroj. Jam dakord me ty per kolonen se filmi eshte ... une i shpetoj dhe protagonistin 
meqe me doli gjumi
Gli amori - Filmi: Non ti muovere
Meqe e kam te fresket kete film dhe eshte kombinuar bukur brenda.
Toto Cotugno
Cuditerisht ka nje fraze te ngjashme me nje kenge te Pirro Cakos:
Cotugno - Gli amori (1990):
Gli amori sono più o meno tutti uguali
La differenza adesso falla tu
Cako - Diferenca je ti (2008)
Dashurite pak a shumë janë të gjitha njësoj
diferenca je ti.
Eshte nder rastet e pakta ku me teper me ka pelqyer filmi se sa libri, te cilin realisht nuk kam mundur ta lexoj deri ne fund. Kisha nje ndjenje peshtjellimi sa here qe e lexoja,sepse e perfytytoja aq gjalle pershkirmin e lindjes se Jean Baptiste saqe me dukej sikur e kisha para syve ate skene luspash peshku qe qelbeshin ere...
Muzika eshte vertete perfshirese dhe e arrire.
Slumdog Millionaire ( 2008 )
E ka pare kush kete film? Mua ma kane rekomanduar,por akoma nuk jam bere per mbare ta shoh.
Kam lexuar dicka ne net dhe interesant duket, ia vlen?
Me duket se ka qene ne Hair? anyway NIna Simone
Citim:
Po citoj ato që tha Talesofadream
Slumdog Millionaire ( 2008 )
E ka pare kush kete film? Mua ma kane rekomanduar,por akoma nuk jam bere per mbare ta shoh.
City Of Angels
| Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 181 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.