| Forumi Horizont | Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Jam ne dileme (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16992)
te me falni se po pertoj te rilexoj shkrimet ktu...
flitet per ate tipin (i martuar) qe i gjeti foto ne celulare dashnores (beqare)...!
apo ka te reja...?
Po, por problemi qendron se ai tjetri ne foto eshte dhe ai i martuar dhe ka pothuajse te njejtat karakteristika. Imagjino nje femer beqare mes dy tipave gati te njejte ne status. Njeri te dashur 10 vjet dhe tjetrin koleg pune.
Kjo eshte dilema.
intrigante goca...
e be,
po ky tani temen per çfar e ka hap...! kerkon mendim se si t veproj...!
apo ç far...?
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Imagjino nje femer beqare mes dy tipave gati te njejte ne status. Njeri te dashur 10 vjet dhe tjetrin koleg pune.
Kjo eshte dilema.
.......... megjithese mos u merrni me mua ...... sepse edhe pse jam me shkolle (sic tha Agata) nga filozofia nuk marr vesh me shume sec merr Oliinter nga futbolli ..............

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
po arrite te me tradhetosh do te te ....![]()
Citim:Po ta dinim nuk quhet dileme apo jo?
Po citoj ato që tha turll
Mahhh ......... kete nuk e dime apo jo??????????![]()
![]()
.......... megjithese mos u merrni me mua ...... sepse edhe pse jam me shkolle (sic tha Agata) nga filozofia nuk marr vesh me shume sec merr Oliinter nga futbolli ..............
![]()
![]()
![]()
Re: Per agata
Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Ore shkurt fare shkurt! Qe ne fund edhe une te llogarit sondazhin! Fotografia tregon se: E dashura ime: 1. Me ka tradhetu me kete tipin? 2. Eshte ne tratativa per ta bere me te? 3. Kane simpati reciproke me tencence perspektive shtratin? 4. Ka qene nje koicidence rethanash? 5. Apo une kam dale menc dhe me duket prifiti gomar?
Ja, kaq eshte e tere filozofia, c'i bini kot nga kina dhe haperdaheni si arrat kur i gju kaqoli! He pra VAJZA, si e mendoni ju kete pune? Se kjo eshte vetem ceshtje ku vetem nje femer mund te jape mendim!

Citim:taman pyetje te bukur ke bere notorious...
Po citoj ato që tha notorious
po ky tani temen per çfar e ka hap...!
apo ç far...?

dhe do ia fusi gjume pastaj
Hahahaaaa
Nga te gjithe, Kurti i ka rene pikes! Bravo Kurt! Ceshtja eshte vetem se je pak femeror, ne menyren pasjonate si e permend masturbimin. Nuk e fsheh, eshte valvol shkarkimi per te gjallet, po kursesi e vetmja ne kohet qe rrojme. Kurt, shume mllef mor burre i dheut, s'eshte cudi edhe grua e dheut ë, se ashtu me ngja me thone te drejten
)) Nuk mjafton halli qe me ka zene, po duhet me prit edhe gjyle si te Kurtit nashithi! U kerkoj mendim vajzave jo per Doanzhuanllek Kurto, po nga qe eshte veprim, arsyetim, dhe si te thuash manover femrore, ajo qe ka bere e dashura ime. Po ok, edhe mendimi yt ishte goxha femeror
)) ndaj edhe shume i mirepritur nga une, gjithashtu!
Re: Hahahaaaa
Citim:hehehe, ok! jerk off then, do what you got to do! vetem mos merr ndonje ide te gabuar se une jam mashkull, ok donzhuan?!
Nga te gjithe, Kurti i ka rene pikes! Bravo Kurt! Ceshtja eshte vetem se je pak femeror, ne menyren pasjonate si e permend masturbimin.
shyqyr zotit qe spo bie shi andej pse s'thua ti se na behsesh edhe si shume poetik...
Re: ?!
Citim:
Nuk e di pse paska vershuar ne tre raste ky mesazh! Ndonje trill i moderatorit ose i komp. Ndjese per lexuesit!
Kurt,
s'do kisha c'ti shtoja as dhe nje presje me postimeve te tua. Je i vetmi ketu ne forum qe me habit me ca postime te goditura atehere kur se pret.
E ty Brigante, mire ta beri. Ti priske te mos te te paragjykoje tjetri kur ti e replikon ne formen me te poshter, nga nje kend qe s'ka te beje fare me biseden, zhytur ne paragjykime. Para se te mundohesh te ulesh tjetrin duke i vene ne pikepyetje preferencat seksuale, do beje mire te analizoje veten: dikush qe eshte i sigurte ne seksualitetin e tije, s'ka nevoje te beje Babagjyshin Don - Juan qe te na provoje te kunderten.
Ne rastin tend, njeriu mund dhe te shtyhej te mos te thoshte dicka negative, por kjo sjellja/ky qendrimi yt arrogant, duke e paraqitur si nje aftesi jotja Don-Zhuaneske, t'i nxjerr fjalet nga fundi i stomakut.
Kurto, te perqafoj!
Citim:
Nuk e di pse paska vershuar ne tre raste ky mesazh! Ndonje trill i moderatorit ose i komp. Ndjese per lexuesit!
Citim:
Re: Ah medet!
Citim:me kujton nje fjali te nje filmi, "you cant handle the truth"
Me jep alergji prania jote! Cdo te mire per ty! Briganti.
shume i shemtuar jam
gocat sma varin kurre!
teach me o shakespiri i shqiperise, teach me how to be soo smooth as you ooo GODS GIFT TO WOMEN that you're...!!!Vazhdimi i dilemes se pare
Ju lutem per seriozitet. SINQERISHT QE JAM NE HALL. Behununi pak me nejrezore te pakten ne nje rast te vetem, dreqi e mori. Fotografia po avancon. Ja c'me ndodhi sot. Pasi pime kafen e darkes dhe beme dashuri ne makine, tek po ndahehsim e pyes:
- Je ne pune neser? (zakonisht shkon te henave)
- Jo, te marten jam, se athere e kishte lene radhen e projektit Genci.
U ndame si gjithnje, duke kulluar mjalte dhe sheqer...
Sqaroj se e dashura ime ben nje pune ne nje qytet larg qytetit ku banojme ne Shqiperi dhe shkon tre here ne jave zakonisht. Asnjehere te marten sepse nuk ka autobus linje per kthim. Sqaroj akoma se Genci eshte mashkulli i fotos qe diskutuam. Te jete rastesi valle kjo e marta, apo nje levizje qe te kthehet me makinen e tij, me qe justifikimi se s'kishte me cfar te kthehej, eshte shume evident dhe i besushem? Si te veproj, t'i fus nje mendje te lehte, apo ta ruaj per te pare se c'behet?
P.S. Pervecse rahje mendimesh dhe keshillim, edhe ne rafshin psikologjik, mendoj se ka vend te zhbirohet ky hall fare i papritur qe me ka gjet mua. Pse pus kaq i thelle njeriu valle?
E c'te plasi? Per sa kohe vjen me ty ..........
![]()
Briganti nuk di pse me duket se po tall prapanicen me te gjithe ti. Dukesh qe ke shume kohe ne dispozicion e s'ke me cfare te merresh.
Re: Vazhdimi i dilemes se pare
Citim:
Ju lutem per seriozitet. SINQERISHT QE JAM NE HALL. Behununi pak me nejrezore te pakten ne nje rast te vetem, dreqi e mori. Fotografia po avancon. Ja c'me ndodhi sot. Pasi pime kafen e darkes dhe beme dashuri ne makine, tek po ndahehsim e pyes:
- Je ne pune neser? (zakonisht shkon te henave)
- Jo, te marten jam, se athere e kishte lene radhen e projektit Genci.
U ndame si gjithnje, duke kulluar mjalte dhe sheqer...
Sqaroj se e dashura ime ben nje pune ne nje qytet larg qytetit ku banojme ne Shqiperi dhe shkon tre here ne jave zakonisht. Asnjehere te marten sepse nuk ka autobus linje per kthim. Sqaroj akoma se Genci eshte mashkulli i fotos qe diskutuam. Te jete rastesi valle kjo e marta, apo nje levizje qe te kthehet me makinen e tij, me qe justifikimi se s'kishte me cfar te kthehej, eshte shume evident dhe i besushem? Si te veproj, t'i fus nje mendje te lehte, apo ta ruaj per te pare se c'behet?
P.S. Pervecse rahje mendimesh dhe keshillim, edhe ne rafshin psikologjik, mendoj se ka vend te zhbirohet ky hall fare i papritur qe me ka gjet mua. Pse pus kaq i thelle njeriu valle?
ta qaj hallin Briganti
puna eshte mos bej kshu e ti tregohu me zemergjere fundja do mesoje ndonje eksperience te re me Gencin do ta mesoje e ty pastaj :p lol lol
Daleni bre njerez!
Ore po ju vdiskeni te me shifni mua ne kryq, apo si e keni hallin? C'paskeni qene oreee! Une nuk thashe qe u krye, vetem parashtrova hap pas hapi cpo ndodh. Sot eshte e hene, neser, sipas radhes, e marte
Prisni gjer neser, se do t'ju tregoj ate qe do ndodhe. Nuk keni pse paragjykoni pa ndodhur akoma. Apo keni qejf te me plasni mua! Puuuu ca intrigantesh qe jeni!
Nese e kini ne krahun e majte ate qe ben tak-tak, dhe qe rendom e quajme zemer, me keshilloni c'te bej, dhe si e mendoni ju kete ecuri! He pra nashithi!
Mire ka bere qe e ka lene per te marten. Pse te rri e pres autobusin kur ka Gencin ne dispozicion per shofer e per te tjera. Sherbim me 5 yje lol. 
Mire e ka turll c'te ha shume meraku per dashnoren. Per qejf e ke. Gjersa ty te do vetem per dashnor dhe jo per burre mos prit te te rrije besnike. Ka nje arsye pse ajo s'do te martohet.
Gruan e ke ne rregull ti, per te tjerat mos e ca koken shume, se s'jane vetem per ty lol. 
pse se con ti me makine te marten, thuaji qe me doli 1 pune e mua aty ku do shkosh ti keshtu qe do te coj une e shif reagimin e saj ca do beje
me ket dilemen e trete j vure kapakun Briganti shko te doktori merr ca ilace piji rregullisht te shpetosh nga dilemat. E kam pa shaka ke shenjat kryesore te paranojes dhe te skizofrenise te duhet patjeter ndihme mjeksore jam serioze po deshe ndihme hajde te klinika ime viziten e ke falas ilacet bliji vete :p
Re: Jam ne dileme
Citim:
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi gjer ne ate cast, me befasoi pa pritur. Ne aparatin e saj fotografik e gjeta te fotografuar me nje koleg te punes se saj. Fotoja mu duk me shume afinitet dhe shume puq, per thjesht dy kolege pune, pa gje me shume mes tyre. Fotoja eshte bere tani se fundi ne nje eskursion ne Stamboll, me kolektivin e punes. E pyet akush ishte ai person, dhe me tha thjesht emrin e tij, te cilin e kisha te degjuar per problemet e punes se sajq ei diskutojme shpesh. Shtoj se me te kam diference ne moshe, une jam i martuar ajo jo. Po edhe personi mashkull ne foto ka statusin tim ne moshe dhe ne aspektin civil. Jam ne dileme me veten. C'me keshilloni, si e spjegoni kete gje?
Re: Re: Jam ne dileme
[QUOTE]Po citoj ato që tha 3ngjell
Me falni dhe mos ma merrni keq po a jeni nje person me llogjike ju?
[/QU
--------------------------------------------------------
Mesazh nga administratori !!!
Briganti, eshte hera e fundit qe lejohesh te shash ne kete forum, nuk mund te kthesh pergjigje te till nje antari tjeter qe jep mendimin e vet!
Heren tjeter qe do ofendosh nje anatar tjeter qe nuk te ka ofenduar do marresh ban!
Ok, ju e dini!
Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!
Je etalon,Brgand!
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Je etalon,Brgand!
Apo...mos jam ne nje enderr te bukur valle!? 

vdiqet mo per tu gric, sa i keni munguar njeri - tjetrit...

Per cfare fliste kjo tema?????
e harrove ti mi per ate dashnoren pra qe e tradhtonte a jo Brigon, me e vemendshme goce
Po se spo kuptoja lidhjet me keto mesazhet e siperme prandaj 
Une them qe e ka tradhetuar qe cke me te.
jo jo se sja ha qeni shkopin Brigos se le ai me bo keshtu gjonash 
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
[B
Une them qe e ka tradhetuar qe cke me te. [/B]
qe nuk i mer vesh ti, kane te bejne me mundesine e pajtimit tim me IQVLOREN. Sigurisht qe shejtania nuk mund te rrinte pa shprehur entusiazmin e saj, sepse ka qene negociatore mes meje dhe IQVLORES per pajtim. Me e qarte tani, zogu? le qe placa une po more vesh gje ti! Ehuu, jane te thella keto pune! 
po Lela te drejte ka Brigo per negociatore jam e tmershme une luftrat ne bote prej negociatave te mia kane plasur

nuk paska kaluar akoma tek 171 ky????
paska ngelur ne vend numero i shkreti
te shtroj pytje ty ai... mos je gje e djersitur ti Lela...? tha ai s'po e them un 
ja ta them ke veshi, ok?
Re: Ok, ju e dini!
Citim:
Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!
| Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3] Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.