Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Jam ne dileme (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16992)

Postuar nga erious datë 02 Maj 2009 - 01:19:

te me falni se po pertoj te rilexoj shkrimet ktu...

flitet per ate tipin (i martuar) qe i gjeti foto ne celulare dashnores (beqare)...!

apo ka te reja...?

Postuar nga Piktor datë 02 Maj 2009 - 01:33:

Po, por problemi qendron se ai tjetri ne foto eshte dhe ai i martuar dhe ka pothuajse te njejtat karakteristika. Imagjino nje femer beqare mes dy tipave gati te njejte ne status. Njeri te dashur 10 vjet dhe tjetrin koleg pune.
Kjo eshte dilema.

Postuar nga erious datë 02 Maj 2009 - 01:38:

intrigante goca...

e be,

po ky tani temen per çfar e ka hap...! kerkon mendim se si t veproj...!

apo ç far...?

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Maj 2009 - 01:58:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Imagjino nje femer beqare mes dy tipave gati te njejte ne status. Njeri te dashur 10 vjet dhe tjetrin koleg pune.
Kjo eshte dilema.

Mahhh ......... kete nuk e dime apo jo?????????? .......... megjithese mos u merrni me mua ...... sepse edhe pse jam me shkolle (sic tha Agata) nga filozofia nuk marr vesh me shume sec merr Oliinter nga futbolli ..............

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Maj 2009 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*

po arrite te me tradhetosh do te te ....

heq qafe???????? Naaahhhhh ...... jeta eshte shume e shkurter per ta konsumuar burgjeve ....... ka rruge te tjera me te thjeshta ....... secili ne pune te vete ......... .

Postuar nga Piktor datë 02 Maj 2009 - 02:07:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Mahhh ......... kete nuk e dime apo jo?????????? .......... megjithese mos u merrni me mua ...... sepse edhe pse jam me shkolle (sic tha Agata) nga filozofia nuk marr vesh me shume sec merr Oliinter nga futbolli ..............

Po ta dinim nuk quhet dileme apo jo?
E ka thene Einstein-i. Sa per futbollin, njoh ca ultras juventine qe hyjne ne stadium per te pare ndeshjen dhe kur dalin nga stadiumi pyesin - sa mbaroi ndeshja.

Postuar nga Deb* datë 02 Maj 2009 - 03:42:

Re: Per agata

Citim:
Po citoj ato që tha Briganti
Ore shkurt fare shkurt! Qe ne fund edhe une te llogarit sondazhin! Fotografia tregon se: E dashura ime: 1. Me ka tradhetu me kete tipin? 2. Eshte ne tratativa per ta bere me te? 3. Kane simpati reciproke me tencence perspektive shtratin? 4. Ka qene nje koicidence rethanash? 5. Apo une kam dale menc dhe me duket prifiti gomar?
Ja, kaq eshte e tere filozofia, c'i bini kot nga kina dhe haperdaheni si arrat kur i gju kaqoli! He pra VAJZA, si e mendoni ju kete pune? Se kjo eshte vetem ceshtje ku vetem nje femer mund te jape mendim!

Ok troc-troc une si femer e martuar qe jam, mendoj se ajo po ta dredh. Asaj i pelqejne aventurat, ashtu si me ty. I pelqen liria qe gezon dhe e shfrytezon ne max cdo rast qe i vjen. Po te donte ajo  do ta kishte prere shkurt mua apo gruan. Nuk do te mbante 10 vjet. Te mban si rezerve gjersa te gjej njeriun e saj te jetes.

Postuar nga kurt datë 02 Maj 2009 - 04:48:

Citim:
Po citoj ato që tha notorious

po ky tani temen per çfar e ka hap...!

apo ç far...?

taman pyetje te bukur ke bere notorious...
ky temen e ka hap qe ti tregoje gocave te forumit hallin e nje donzhuani qe eshte ne imagjinaten e tij, dhe me ket rast shyqyr qe ka gjet nje cop P... qe ka pas shancin ta mashtroje dhe ta mbajn komplet nen kontrollin e tij me perrallat and lame bullshit qe nje numer i madhe e femrave shqiptare (qe mos t'them te gjitha) jane budallica ne kshtu rastesh...
tani nje budallaqe ktij i ka mbushur mendjen se ky eshte dicka special sikur nje dhurat per femrat, prandaj kembngul se vetem femrat e kuptojn donzhuanin tone, prandaj insiston qe vetem ata t'i pergjigjen, se eshte shume shume i thelle ky.

dilema eshte shume e thjeshte! kur ajo goca do ta leje kyt donzhuanin tone ktij do i duhet te masturbate si gjithe burrat e vertet/gjithe bota dhe do ia fusi gjume pastaj
por ky tani e ka bere aq dramatike sa don qe neve t'i bejm nje ceremoni vajtimi karrieres se tij te re
masturbim te mbar donzhuan, and good luck se na ke kenaqur...

Postuar nga Briganti datë 02 Maj 2009 - 05:13:

Hahahaaaa

Nga te gjithe, Kurti i ka rene pikes! Bravo Kurt! Ceshtja eshte vetem se je pak femeror, ne menyren pasjonate si e permend masturbimin. Nuk e fsheh, eshte valvol shkarkimi per te gjallet, po kursesi e vetmja ne kohet qe rrojme. Kurt, shume mllef mor burre i dheut, s'eshte cudi edhe grua e dheut ë, se ashtu me ngja me thone te drejten )) Nuk mjafton halli qe me ka zene, po duhet me prit edhe gjyle si te Kurtit nashithi! U kerkoj mendim vajzave jo per Doanzhuanllek Kurto, po nga qe eshte veprim, arsyetim, dhe si te thuash manover femrore, ajo qe ka bere e dashura ime. Po ok, edhe mendimi yt ishte goxha femeror)) ndaj edhe shume i mirepritur nga une, gjithashtu!

Postuar nga kurt datë 02 Maj 2009 - 17:08:

Re: Hahahaaaa

Citim:
Nga te gjithe, Kurti i ka rene pikes! Bravo Kurt! Ceshtja eshte vetem se je pak femeror, ne menyren pasjonate si e permend masturbimin.
hehehe, ok! jerk off then, do what you got to do! vetem mos merr ndonje ide te gabuar se une jam mashkull, ok donzhuan?! shyqyr zotit qe spo bie shi andej pse s'thua ti se na behsesh edhe si shume poetik...

nejse si do qe te dukem ty eshte irrelevant dhe nuk me plas shume... ti e ndjen te nevojshme te na tregosh se je mashkull duke fluturuar sa ne krahet e dashnores dhe te gruas, o donzhuan...se une skam problem, edhe vetem ndjehem mashkull...

e pranoj se kam folur me shume se duhet ne nje teme qesharake si kjo, dhe ma beso se nuk e kam tipin te sulmoj ken...

por ti e meriton, se nje burre qe eshte burre edhe mund t'i ndodhi rasti ne jete dhe e tradheton gruan per nje nate, por kthehet ne shpi tek femijet dhe familja e tij... por ti ke 10 vjet qe shpirterisht me zemer ke tradhtuar gruan dhe femijet e tu, gjakun tend, dhe per 10 vjet te merr gjumi pa asnje problem, i vetmi shqetesim qe ke eshte dilema/frika se dashnorja jote po *ihet me diken tjeter...
me vjen keq per femijet e tu, me vjen keq per gruan tende, dhe sinqerisht shpresoj qe femijet e tu nuk do kene tiparet/genes karakterin tend te nje dinaku gjakftoht te djadhzuar qe e merr gjumi i nates pa problem, if you can get way wtih anything...
personalisht nuk duroj dot nje sekond kto lloj soap-opera drama sekretesh qe jeton ti, lene ma 10 vjet!!!nese je burr taman me sadopak ndergjegjje dhe do kishe rene ne dashuri t'vertet me dashnoren, do e kishe gjetur vullnetin tash 10 vjet t'i tregosh gruas tende te verteten...
ti je njeri i vogel fake wannabe modern langarec that leads a life of women like secrets...

para disa kohesh kur u shava me nje anatar ktu qe duket shume tip hedhur me humor etj etj. momentalisht u nevrikosa dhe i shava gruan e tij, ne privat me dergoi nje mesazh qe s'i ktheva pergjigje por me ka lene mbrese dhe e rrespektoj shume...
ne mesazh me tha kto fjale: te lutem mos me shaj gruan dhe femijet e mij, i kam te shenjte. personalisht me thuaj c'te duash...

po cfar rrespekti te kem une per ty o brigand dhe nje cop dashnore tenden...!!!

Postuar nga BIONDIA datë 02 Maj 2009 - 18:24:

Re: ?!

Citim:
Nuk e di pse paska vershuar ne tre raste ky mesazh! Ndonje trill i moderatorit ose i komp. Ndjese per lexuesit!

ndoshta sepse dhe pc ndien qe te ti je i vecante nuk eshte nga te gjithe te"mbajne 2 kunguj ne nje sqetull pa ju thyer " dukesh qe ke esperience qe ne cdo fushe ......perseri tek psikologjia do hapesh teme apo ne ke sporti ??????

Postuar nga amor alucius datë 02 Maj 2009 - 18:24:

Kurt,
s'do kisha c'ti shtoja as dhe nje presje me postimeve te tua. Je i vetmi ketu ne forum qe me habit me ca postime te goditura atehere kur se pret.

E ty Brigante, mire ta beri. Ti priske te mos te te paragjykoje tjetri kur ti e replikon ne formen me te poshter, nga nje kend qe s'ka te beje fare me biseden, zhytur ne paragjykime. Para se te mundohesh te ulesh tjetrin duke i vene ne pikepyetje preferencat seksuale, do beje mire te analizoje veten: dikush qe eshte i sigurte ne seksualitetin e tije, s'ka nevoje te beje Babagjyshin Don - Juan qe te na provoje te kunderten.
Ne rastin tend, njeriu mund dhe te shtyhej te mos te thoshte dicka negative, por kjo sjellja/ky qendrimi yt arrogant, duke e paraqitur si nje aftesi jotja Don-Zhuaneske, t'i nxjerr fjalet nga fundi i stomakut.

Kurto, te perqafoj!

Postuar nga BIONDIA datë 02 Maj 2009 - 18:25:

Citim:
Nuk e di pse paska vershuar ne tre raste ky mesazh! Ndonje trill i moderatorit ose i komp. Ndjese per lexuesit!

ndoshta sepse dhe pc ndien qe te ti je i vecante nuk eshte nga te gjithe te"mbajne 2 kunguj ne nje sqetull pa ju thyer " dukesh qe ke esperience qe ne cdo fushe ......perseri tek psikologjia do hapesh teme apo ne ke sporti ??????

Postuar nga BIONDIA datë 02 Maj 2009 - 18:25:

Citim:

o moderator mos na akuza masanaj se po bejme chit -chat -----ka dale 2 here postimi nje here po e modifikoj por dy te tjeret po i le .....

Postuar nga kurt datë 02 Maj 2009 - 18:52:

Re: Ah medet!

Citim:
Me jep alergji prania jote! Cdo te mire per ty! Briganti.
me kujton nje fjali te nje filmi, "you cant handle the truth"
cause you're a pathatic little creature....
ti hape teme, ti ke rene ne dileme dhe e thekson oh HALLI QE TE KA ZENE, you moron...qaj hallin tend you redicolous human being...

uuuuups you got me! shume i shemtuar jam gocat sma varin kurre! teach me o shakespiri i shqiperise, teach me how to be soo smooth as you ooo GODS GIFT TO WOMEN that you're...!!!

Postuar nga Briganti datë 04 Maj 2009 - 04:54:

Vazhdimi i dilemes se pare

Ju lutem per seriozitet. SINQERISHT QE JAM NE HALL. Behununi pak me nejrezore te pakten ne nje rast te vetem, dreqi e mori. Fotografia po avancon. Ja c'me ndodhi sot. Pasi pime kafen e darkes dhe beme dashuri ne makine, tek po ndahehsim e pyes:
- Je ne pune neser? (zakonisht shkon te henave)
- Jo, te marten jam, se athere e kishte lene radhen e projektit Genci.
U ndame si gjithnje, duke kulluar mjalte dhe sheqer...
Sqaroj se e dashura ime ben nje pune ne nje qytet larg qytetit ku banojme ne Shqiperi dhe shkon tre here ne jave zakonisht. Asnjehere te marten sepse nuk ka autobus linje per kthim. Sqaroj akoma se Genci eshte mashkulli i fotos qe diskutuam. Te jete rastesi valle kjo e marta, apo nje levizje qe te kthehet me makinen e tij, me qe justifikimi se s'kishte me cfar te kthehej, eshte shume evident dhe i besushem? Si te veproj, t'i fus nje mendje te lehte, apo ta ruaj per te pare se c'behet?
P.S. Pervecse rahje mendimesh dhe keshillim, edhe ne rafshin psikologjik, mendoj se ka vend te zhbirohet ky hall fare i papritur qe me ka gjet mua. Pse pus kaq i thelle njeriu valle?

Postuar nga AndreaPirelli datë 04 Maj 2009 - 06:13:

E c'te plasi? Per sa kohe vjen me ty ..........

Postuar nga Klodel datë 04 Maj 2009 - 06:39:

Briganti nuk di pse me duket se po tall prapanicen me te gjithe ti. Dukesh qe ke shume kohe ne dispozicion e s'ke me cfare te merresh.

Postuar nga BIONDIA datë 04 Maj 2009 - 15:13:

Re: Vazhdimi i dilemes se pare

Citim:
Ju lutem per seriozitet. SINQERISHT QE JAM NE HALL. Behununi pak me nejrezore te pakten ne nje rast te vetem, dreqi e mori. Fotografia po avancon. Ja c'me ndodhi sot. Pasi pime kafen e darkes dhe beme dashuri ne makine, tek po ndahehsim e pyes:
- Je ne pune neser? (zakonisht shkon te henave)
- Jo, te marten jam, se athere e kishte lene radhen e projektit Genci.
U ndame si gjithnje, duke kulluar mjalte dhe sheqer...
Sqaroj se e dashura ime ben nje pune ne nje qytet larg qytetit ku banojme ne Shqiperi dhe shkon tre here ne jave zakonisht. Asnjehere te marten sepse nuk ka autobus linje per kthim. Sqaroj akoma se Genci eshte mashkulli i fotos qe diskutuam. Te jete rastesi valle kjo e marta, apo nje levizje qe te kthehet me makinen e tij, me qe justifikimi se s'kishte me cfar te kthehej, eshte shume evident dhe i besushem? Si te veproj, t'i fus nje mendje te lehte, apo ta ruaj per te pare se c'behet?
P.S. Pervecse rahje mendimesh dhe keshillim, edhe ne rafshin psikologjik, mendoj se ka vend te zhbirohet ky hall fare i papritur qe me ka gjet mua. Pse pus kaq i thelle njeriu valle?

Ketu bie era tradheti mor brigant me ne fund po provon dhe ti se cdo te thote "hyj ka njanja e dil ke e tjetra".....Genci car maqine ka ,jo per gje por te dime se ndoshta bahet ma mire dashni ne maqinen e atij ne ajo preferon pak komoditet....... kur je femer i ka ven vetes si detyre qe te tradhetosh partnerin gjen 1000 menyra prandaj mos u lodh kot me e rujt se kur ta kapesh ti ajo o bo gati per raundin e 3 ....... kjo puna e maqines sikur sme pelqen shume .........turll lutu gjithe diten e naten po deshe se perseris ma mbaje mendjen ne mesim mos mu huto nga biondet e brunet

Postuar nga AngelDevil datë 04 Maj 2009 - 15:26:

ta qaj hallin Briganti

puna eshte mos bej kshu e ti tregohu me zemergjere fundja do mesoje ndonje eksperience te re me Gencin do ta mesoje e ty pastaj :p lol lol

Postuar nga Briganti datë 04 Maj 2009 - 15:40:

Daleni bre njerez!

Ore po ju vdiskeni te me shifni mua ne kryq, apo si e keni hallin? C'paskeni qene oreee! Une nuk thashe qe u krye, vetem parashtrova hap pas hapi cpo ndodh. Sot eshte e hene, neser, sipas radhes, e marte Prisni gjer neser, se do t'ju tregoj ate qe do ndodhe. Nuk keni pse paragjykoni pa ndodhur akoma. Apo keni qejf te me plasni mua! Puuuu ca intrigantesh qe jeni! Nese e kini ne krahun e majte ate qe ben tak-tak, dhe qe rendom e quajme zemer, me keshilloni c'te bej, dhe si e mendoni ju kete ecuri! He pra nashithi!

Postuar nga Deb* datë 04 Maj 2009 - 17:43:

Mire ka bere qe e ka lene  per te marten. Pse te rri e pres autobusin kur ka Gencin  ne dispozicion per shofer e per te tjera.  Sherbim me 5 yje lol.

Postuar nga Deb* datë 04 Maj 2009 - 17:48:

Mire e ka turll c'te ha shume meraku per dashnoren. Per qejf e ke. Gjersa ty te do vetem per dashnor dhe jo per burre mos prit te te rrije besnike. Ka nje arsye pse ajo s'do te martohet.

Gruan e ke ne rregull ti,  per te tjerat mos e ca koken shume, se s'jane vetem per ty lol.

Postuar nga AngelDevil datë 04 Maj 2009 - 18:31:

pse se con ti me makine te marten, thuaji qe me doli 1 pune e mua aty ku do shkosh ti keshtu qe do te coj une e shif reagimin e saj ca do beje

Postuar nga AngelDevil datë 04 Maj 2009 - 18:35:

me ket dilemen e trete j vure kapakun Briganti shko te doktori merr ca ilace piji rregullisht te shpetosh nga dilemat. E kam pa shaka ke shenjat kryesore te paranojes dhe te skizofrenise te duhet patjeter ndihme mjeksore jam serioze po deshe ndihme hajde te klinika ime viziten e ke falas ilacet bliji vete :p

Postuar nga 3ngjell datë 13 Maj 2009 - 22:50:

Re: Jam ne dileme

Citim:
E dashura me te cilen kam 10 vjet rapore shume intesive dhe pa asnje hije dyshimi gjer ne ate cast, me befasoi pa pritur. Ne aparatin e saj fotografik e gjeta te fotografuar me nje koleg te punes se saj. Fotoja mu duk me shume afinitet dhe shume puq, per thjesht dy kolege pune, pa gje me shume mes tyre. Fotoja eshte bere tani se fundi ne nje eskursion ne Stamboll, me kolektivin e punes. E pyet akush ishte ai person, dhe me tha thjesht emrin e tij, te cilin e kisha te degjuar per problemet e punes se sajq ei diskutojme shpesh. Shtoj se me te kam diference ne moshe, une jam i martuar ajo jo. Po edhe personi mashkull ne foto ka statusin tim ne moshe dhe ne aspektin civil. Jam ne dileme me veten. C'me keshilloni, si e spjegoni kete gje?

Ti qenke i martuar dhe po e tradheton gruan tende me nje femer ???? Dhe tani vjen ketu dhe na ben si xheloz????
Se kuptoj kete gje .
Me falni dhe mos ma merrni keq po a jeni nje person me llogjike ju?
Si mundeni te interesoheni per nje femer tjeter qe nese ka dicka me kete kolegun e saj kur ju jeni koke e kembe ne faj me veten tuaj !!!!!

Postuar nga Briganti datë 24 Maj 2009 - 01:56:

Re: Re: Jam ne dileme

[QUOTE]Po citoj ato që tha 3ngjell

Me falni dhe mos ma merrni keq po a jeni nje person me llogjike ju?
[/QU

--------------------------------------------------------

Mesazh nga administratori !!!

Briganti, eshte hera e fundit qe lejohesh te shash ne kete forum, nuk mund te kthesh pergjigje te till nje antari tjeter qe jep mendimin e vet!

Heren tjeter qe do ofendosh nje anatar tjeter qe nuk te ka ofenduar do marresh ban!

Postuar nga Briganti datë 25 Maj 2009 - 15:34:

Ok, ju e dini!

Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!

Postuar nga IQVLORA datë 25 Maj 2009 - 16:44:

Je etalon,Brgand!

Postuar nga Briganti datë 26 Maj 2009 - 01:23:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Je etalon,Brgand!

Ouuu! U pajtuam gje ne keshtu!? Apo...mos jam ne nje enderr te bukur valle!?

Postuar nga erious datë 26 Maj 2009 - 01:29:

vdiqet mo per tu gric, sa i keni munguar njeri - tjetrit...

Postuar nga AngelDevil datë 26 Maj 2009 - 01:31:

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Maj 2009 - 01:45:

Per cfare fliste kjo tema?????

Postuar nga AngelDevil datë 26 Maj 2009 - 01:46:

e harrove ti mi per ate dashnoren pra qe e tradhtonte a jo Brigon, me e vemendshme goce

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Maj 2009 - 01:48:

Po se spo kuptoja lidhjet me keto mesazhet e siperme prandaj

Une them qe e ka tradhetuar qe cke me te.

Postuar nga AngelDevil datë 26 Maj 2009 - 01:55:

jo jo se sja ha qeni shkopin Brigos se le ai me bo keshtu gjonash

Postuar nga Briganti datë 26 Maj 2009 - 01:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
[B

Une them qe e ka tradhetuar qe cke me te. [/B]

Lela_Dr, mos te kruhet gje, nga djersa sigurisht, ne ndonje vend te keq ty gje!? Jam krujtes i kualifikuar dhe zoteroj mehlem cudiberes per plage delikate. Mesazhet sa me persiper qe nuk i mer vesh ti, kane te bejne me mundesine e pajtimit tim me IQVLOREN. Sigurisht qe shejtania nuk mund te rrinte pa shprehur entusiazmin e saj, sepse ka qene negociatore mes meje dhe IQVLORES per pajtim. Me e qarte tani, zogu? le qe placa une po more vesh gje ti! Ehuu, jane te thella keto pune!

Postuar nga AngelDevil datë 26 Maj 2009 - 01:58:

po Lela te drejte ka Brigo per negociatore jam e tmershme une luftrat ne bote prej negociatave te mia kane plasur

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Maj 2009 - 02:05:

nuk paska kaluar akoma tek 171 ky????
paska ngelur ne vend numero i shkreti

Postuar nga erious datë 26 Maj 2009 - 02:21:

te shtroj pytje ty ai... mos je gje e djersitur ti Lela...? tha ai s'po e them un

Postuar nga Lela_Dr datë 26 Maj 2009 - 02:34:

ja ta them ke veshi, ok?

Postuar nga 3ngjell datë 03 Qershor 2009 - 01:20:

Re: Ok, ju e dini!

Citim:
Me fal, i dashur moderator, po disa prej ketyre ketu, jo vetem qe me fyejne thjesht me prezencen e tyre, po edhe shajne banalisht fare, pa piken e kripes e te lezetit, per shkak se truri im nuk punon ne te njeten vale me te tyrin. Me fal, po ca dmth BAN qe do markam une, se nuk e di?! Mos eshte gje lavderim? Po qe ashtu, shperndajuani forumisteve ne menyre te barabarte, dhe nga une pranoni falenderimet me te perzemerta!

Ku e shikoni ofendimin ju i nderuar nga ana ime ?
Sepse ju thashë : të më falni po a jeni me llogjikë?
Unë këtu nuk shoh ofendim por shoh një diskutim normal biles duke ju kërkuar falje dhe para kohe pasi shpreha atë fjalën më pas atëherë nëse ju nuk dini të bëni biseda apo debate atëherë është e kot që hapni tema të tilla që dihet fare mirë se do ketë dhe mendime të mira dhe mendime jo të mira. Secili ka mendimet e veta dhe të gjithë duhet ti respektojmë qoftë ato dhe jo të mira . Unë përgjigjen time e dhashë ashtu si e mendoja sepse ajo ishte e vërteta për mua personalisht nëse të pëlqen një e vërtetë e bukur por gënjeshtër atëherë kjo temë nuk është për mua . Të përshëndes dhe mundohu të jesh pak më i kuptueshëm me të tjerët që dhe të tjerët të kuptojnë ty.

Ps:Nëse postimi im ju ka ofenduar po ju them se nuk e kisha atë qëllim thjesht dhashë një mendim

Gjithsej 3 faqe: « 1 2 [3]
Trego 142 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.