Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
U zvogelua nëna dhe u tret e gjitha,
U be si pulebardhe e lehte
Dhe nje mengjes pa zbardhur ende drita
Renkoi e fluturoi mbi rete
Andej u fsheh si ylli Aferdita
Dhe ne pastaj s'e pame, paste ndjese!
Vec ndodh qe vale e endrrave te trishta
E sjell ne breg te shtratit tim si shpeze
D.Agolli
Nje feste per mua eshte ....
te kesh afer njeres qe te pelqen te bisedosh per cdo problem, te gezosh kur ke marre nje lajm te mire ...te qeshesh me te madhe per nje budallallek... te jesh gjithmon vetvetja, pa cmire ,inate e xhelozi te shofesh gjithmon dicka te mire dhe tek ajo qe te mire ska asgje te ndash me keto njeres problemet, dyshimet ,vuajtjet, prenga te marresh sms e tyre dhe kur ti nuk e pret te marresh nje imail kur ti nuk e mendon te lutem bashke me ty e te urojne qe te cdo gje te behet mire ...ja keto njeres do te doja te kisha sot afer ne kete feste ...do doja qe afer meje te ishit ju dhe pse ju njoh vetem nga shkrimet por do me pelqente ta festoja me ju vajzat e forumit .Faleminderit per gjithe ate dashuri e kujdes qe me keni dhene .
mendimi i castit .....
jam me fat qe kam 1 mike te mire dhe pse vdes per te me bere per te qare shtriga
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
mendimi i castit .....
jam me fat qe kam 1 mike te mire dhe pse vdes per te me bere per te qare shtriga![]()
![]()
Ahhh s'behet stan me lepuj joooo...
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ahhh s'behet stan me lepuj joooo...
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ketu kane ardh ujkonja e neperka mor cun ...zgjith e merr
Citim:
ketu kane ardh ujkonja e neperka mor cun ...zgjith e merr
Citim:
ti jepi 1 orjentim cunit qe tja besh me te lehte zgjedhjen se keshtu e hallakat keqlol
i need a drink ...maybe two.
Pershendetje A......
Mund te kisha shkruajtur nje mes, ne msn, por cfare ti besh 1% pasigurise...
Mendoja se mbas kesaj loje fshiheshin ato dy miçkat, ose ky ketu, por kurre nuk do mund te imagjinoja se mund te ishe ti... vertet shume naive. ( mos harro se i fundit qe preku pc te djelen ishe ti)
E kam ditur qe je As ne informatike, dhe sa here qe te kerkoja ndihme te me instaloje ndonje gje ta kisha friken... Nejse nuk jam 100% e sigurte, nuk di as ne do e lexosh kete mesazh.. Nese po le te vazhdojme aktrimin e lojes, sikur nuk ka ndodhur gje, edhe pse do tmerrohem nga ideja qe ke lexuar tek ditari "mes rêves souterrain"
E shikon u rregjistrova perseri, e perderisa kjo ishte e mundur, mendoj se mbas kesaj fshihesh ti...
Kenaqem kur bej muhabet me kompetente ................ :aha :aha :aha
Mu kujtua ai momenti qesharak dje ne...
Zot sa kam qesh. E kujt i vinte mendja se do ishte aq...!
Qe do kaloja 8 Marsin, duke degjuar, autopsine e Rushdijes, kurre nuk ma kishte mare mendja...
Si perfundim Rushdija ishte kutia e votimit 3052...
Sot po fry me shume se dje, gati gati po bie dhe debore. Qiell monoton gri, rrugeve levizin pak makina.
Xhadeja u pastrua nga gjethet e thata te pemeve dhe i grumbulloi tek qoshja e shtepise sime dhe me presin ti fus ne thes. Vjet ishte ndryshe me diell.
Ps Morfina i thone Ruzhdije atij fashatit. Jo Rrushbull
ahahahahaha sa kam qesh Piktor...
Ruzhdijes, po kisha harruar qe egzistonte "zh"-ja.
Plus jam duke ngrene Rrush.
Citim:Duhet te mesosh frengjisjt se ata perdorin shume si Zh dhe Y. je t'aime, il y a. etj.
Po citoj ato që tha Morfine
ahahahahaha sa kam qesh Piktor...
Ruzhdijes, po kisha harruar qe egzistonte "zh"-ja.
Plus jam duke ngrene Rrush.
Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Duhet te mesosh frengjisjt se ata perdorin shume si Zh dhe Y. je t'aime, il y a. etj.![]()
![]()
![]()
![]()
doli e Ruzhdia nga kutia
Te ndiesh mall per dike qe ke bere cmos ta largosh nga vetja jote per te mos vuajtur do te thote DASHURI valle....
Citim:
Te ndiesh mall per dike qe ke bere cmos ta largosh nga vetja jote per te mos vuajtur do te thote DASHURI valle....
Citim:
mi ngriu Biondia mendimet e castit![]()
Citim:
mi ngriu Biondia mendimet e castit![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Tjeter paradoks. Si puna e tabuve qe thyheshin avash avash.
Citim:
jo jo paradokset i leme per Anen e cecinsnuk me ben zemra te te tradhtoj
![]()
Une po vras mendjen kush eshte morfine.
S'di pse ky forumi po ribehet lemsh me identitete
Personalisht jam e pafunksionueshme sot meqenese gjithshkka qe kam ne tru m'i kane ngrire MUSE mbreme ne koncert
o zot cfare mrekulli ishte.....
Citim:
Po citoj ato që tha Klodel
Une po vras mendjen kush eshte morfine.
S'di pse ky forumi po ribehet lemsh me identitete
..
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Po Agata moj agata eshte
Mendim casti :...Sa gjume po me vjen,po pivaa kafene,kam hall se do e gdhij![]()
Citim:
NUk eshte Agata, sepse agata ka tjeter lloj shkrimi. Ose ajo qe kemi menduar keto 4 vjet qe ka qene Agata nuk ka qene Agata. per kete jam shume e bindur.
U be forumi serisht rrjete merrimangash.
NJe keshille juve femrave mos nxirrni zorret e barkut ne forum, jo per gje po s'dihet kush fshiet pas monitorit asnjehere.
Citim:
NJe keshille juve femrave mos nxirrni zorret e barkut ne forum, jo per gje po s'dihet kush fshiet pas monitorit asnjehere.
Re: Pershendetje A......
Citim:
Po citoj ato që tha Morfine
Mund te kisha shkruajtur nje mes, ne msn, por cfare ti besh 1% pasigurise...
Mendoja se mbas kesaj loje fshiheshin ato dy miçkat, ose ky ketu, por kurre nuk do mund te imagjinoja se mund te ishe ti... vertet shume naive. ( mos harro se i fundit qe preku pc te djelen ishe ti)
E kam ditur qe je As ne informatike, dhe sa here qe te kerkoja ndihme te me instaloje ndonje gje ta kisha friken... Nejse nuk jam 100% e sigurte, nuk di as ne do e lexosh kete mesazh.. Nese po le te vazhdojme aktrimin e lojes, sikur nuk ka ndodhur gje, edhe pse do tmerrohem nga ideja qe ke lexuar tek ditari "mes rêves souterrain"
E shikon u rregjistrova perseri, e perderisa kjo ishte e mundur, mendoj se mbas kesaj fshihesh ti...
Citim:
mire e the po kujt ja the
nejse keshille e mire
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E me mire se nuk po themi sekrete te medhaja. Themi ato qe nuk na demtojne.![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E me mire se nuk po themi sekrete te medhaja. Themi ato qe nuk na demtojne.![]()
Citim:
nuk po flasim per ty moj .... cne ti moj cne ti![]()
mroma Deb e Cedrus![]()
Citim:
nuk po flasim per ty moj .... cne ti moj cne ti![]()
mroma Deb e Cedrus![]()
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Motra si je ti?
Si shume te eshte tendosur ai fundi. Pa ktheu njehere te te shohim profilin si e ke?
Debora se mos gabosh udhe ti. Drejt e, degjome mua.
Oj
Pse nuk kan shpikur nje ilac kunder nostalgjise....
Citim:
Motra si je ti?
Si shume te eshte tendosur ai fundi. Pa ktheu njehere te te shohim profilin si e ke?
Debora se mos gabosh udhe ti. Drejt e, degjome mua.
Oj
...
Sa do rrojme, do mesojme...o ju lisat e gjate...(s'mbaj mend me shume) kush e di vazhdimin?
Citim:
Pse nuk kan shpikur nje ilac kunder nostalgjise....
Citim:
mire vlla gjynaf te qahemi ka e me mire
ste pelqen as ty avatari eeee ..... shfaqje e huaj... ai nou ai nou ...
Citim:
Po citoj ato që tha Debora
Kam GPS.
Citim:
Ashtu de.
Kush me avatari?
Booh, une te kam pare ne plazh. Ti i ke me te mira allatet nga qo qe ke vene ktu.
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Do interesohem neser zemra ne ndonje laborator...si dihet...pse doje ndonje ti?![]()
![]()
Citim:
e pra se aty ne paris ka shume laburatore nje te keqen me bej derman ...
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Ndersa une jam e bindur qe eshte Agata ....
Si nuk e dime ne kush fshihet pas monitorit,as te tjeret se dine kush fshihet pas monitorit nga shkruaj une...Eshte gjithcka relative..
Citim:
avash de se allate ke ti ... une kam ca gjona te tjera ... mos e lli nashti muhabetin![]()
Citim:
Agata ben gabime shume ne shqip dhe nuk ka ate stil shkrimi- jo agata klasike te pakten. flas per rrobin qe ka pas shkruj nen ate nik- gjithsesi.
Se kush eshte pas monitorit nuk ka pike rendesie as long as nuk kalon pragun forumor dhe nuk ben corap dynjane. Nese kjo ndodh atehere eshte e rendesishme te dihet me cin nik flitet.- kjo nga eksperiencat e kaluara.
Citim:
Une?![]()
Ku po e lli me ku po e lli. Oj
Po GPS ke ti si Debora?
Gjithsej 82 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.