Forumi Horizont Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
Trego 302 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan burrat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18295)

Postuar nga sassari datë 19 Shkurt 2011 - 22:16:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
o cfare doni zoti i vrafte si streguat nje he rte verteten
kemi tere jeten qe mundohemi me gjet cfare duan grate

burrat duan dhe meritojne nje jete me te mira

grate nuk i lene rehat burrat

4 gra nuk do ishte keq

Postuar nga dylan datë 19 Shkurt 2011 - 22:59:

Citim:
Po citoj ato që tha sassari
kemi tere jeten qe mundohemi me gjet cfare duan grate

burrat duan dhe meritojne nje jete me te mira

grate nuk i lene rehat burrat

4 gra nuk do ishte keq

hahhaha jo me shume s ekaq

po pyesja njerin sot cfare don ca mund bej per ty o njeri
gjithe cfare donte ishte te me shifte gjoksin asgje me shume thot ,si sme tregove gjoksin bytht ,thashe me mendje sa pak duan burrat pak shikim nydo e u behet qefi e ne qe mendojme qe ska njeri tu bej ne qef

Postuar nga al74 datë 19 Shkurt 2011 - 23:53:

di gje haet me sy n'takim te pare

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Shkurt 2011 - 00:38:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Amor te te puth pakez ne lule te ballit?
Peshkuar apo jo, e ka qare.

Postuar nga amor alucius datë 20 Shkurt 2011 - 04:32:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Nejse amor po flasim per takimin e pare, dhe jo per ti bere qejfin vetes ne ushqim. Zgjidh dicka qe te te shoqerosh muhabetin, se cfare nuk ka shume rendesi. Une takimin e pare me burrin ekam bere ne nje lokal qe nuk e njihja as une e as burri. Ishim ne nje qytet tjeter dhe ja lame rastesise. Zgjodhem dicka sa per te shoqeruar muhabetin dhe kaq. Ne kujtese nuk me ka ngelur cfare hengra apo piva, por emocionet qe me dhuruan ato momente. Une mbaj mend cfare piu burri, dhe jo cfare piva vet. Interesante.
Nese do vija ne nje restorant qe nuk e njihja, por partneri im ja njihte mire kuzhinen, do kerkoja mendimin e tij. Dhe e kam bere shume here kete gje.

Fakti qe te con ne restorant te shtrenjte duhet ta vleresosh, por jo shfrytezosh ne maximum. Shiko me ke je ulur njehere, pastaj beji vet llogarite.
Ka dhe me keq Amor. Ka nga ata qe porosisin ata per ty.

Ka dhe femra qe zgjedhin kastile pjaten me te shtrenjte edhe pse s'ja kane haberin fare cfare eshte, vetem qe te duken me shije ne syte e personit qe kane perballe, edhe pse ne jeten e perditshme hane vetem ne fast food, apo restorante cheap.

1. Nje mashkull nuk me con ne restorant por nje mashkull me konsulton nese do doja te shkoja ne filan vend, me filan tip guzhine,...

2. Nje mashkull do porosise per mua mbasi te me hedhin dheun siper. Ai akt per mua do thoshte shume si psh. qe eshte njeri qe s'te jep ty hapesire qe te vendosesh, qe nuk eshte bashkepunues ne nje lidhje por urdherues, qe injoron aftesite e tua,...

3. Une s'jam duke aplikuar per nuse kur shkoj ne nje takim, aq me pak qe jam duke aplikuar per amvisen qe kujdeset per ekonomine familjare duke sakrifikuar veten per hir te familjes,...Une jam njeri qe njeh me te miren dhe qe zgjedh me te miren, poashtu njeri qe me te miren eshte ne gjendje ta paguaje vete.

Pirello, une nje here (u) gjuajta xhanem dhe ajo e gjujtme ka 8 vjete qe po me zgjat.

HD

Postuar nga kurt datë 20 Shkurt 2011 - 05:19:

e rrezikshme kjo amorja, kjo ta len mashkullin broke dhe e ben te ndjehet mire pe veten, "burre/kavaljer" mashtruse e persosur

i agree 100% qe kur del jashte ne date apo thjesht per te ngrene, cfar te dojn zemra ne menu duhet most ta kursesh veten.

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Shkurt 2011 - 06:52:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

Pirello, une nje here (u) gjuajta xhanem dhe ajo e gjujtme ka 8 vjete qe po me zgjat.

HD

Marshallah .......... (i kapa) .........

Mua thjesht me kishte marre malli per ty ................. dhe thashe me vete ......... si mund te behet e gjalle Amori ????????

Sa per Date ......... kam 15 vjet qe nuk i aplikoj ......... s'di c'te them ............. .

Postuar nga Deb* datë 20 Shkurt 2011 - 09:10:

Citim:

1. Nje mashkull nuk me con ne restorant por nje mashkull me konsulton nese do doja te shkoja ne filan vend, me filan tip guzhine,...

2. Nje mashkull do porosise per mua mbasi te me hedhin dheun siper. Ai akt per mua do thoshte shume si psh. qe eshte njeri qe s'te jep ty hapesire qe te vendosesh, qe nuk eshte bashkepunues ne nje lidhje por urdherues, qe injoron aftesite e tua,...

3. Une s'jam duke aplikuar per nuse kur shkoj ne nje takim, aq me pak qe jam duke aplikuar per amvisen qe kujdeset per ekonomine familjare duke sakrifikuar veten per hir te familjes,...Une jam njeri qe njeh me te miren dhe qe zgjedh me te miren, poashtu njeri qe me te miren eshte ne gjendje ta paguaje vete.

HD

Amor me pelqen qe ke high expectations per veten. E vleresoj kete te nje femer, mbase me shume se te nje mashkull.

Ne piken e trete s'jam dakort. Nuk besoj se del ne takim me nje mashkull vetem per te ngrene ate qe pelqen, dhe nuk te behet vone cfare pershtypje i krijon atij. Mbase nuk aplikon per nuse, por dhe kot nuk dilet me nje mashkull ne takim de.

Sa per punen e amvises e leme per takimet e tjera. Nuk nxirren te gjitha cilsesite e mira qe ne takimin e pare. Nje per cdo takim them une,qe te duken shume.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Shkurt 2011 - 12:48:

Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli

Prit tani.. Po ti cfare do?

Postuar nga cecilia datë 20 Shkurt 2011 - 13:46:

Citim:

Te me pergezosh

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Shkurt 2011 - 13:50:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Te me pergezosh

Cec, ty te pergezoj andej une. Mos ngaterro radhen tani.

Postuar nga cecilia datë 20 Shkurt 2011 - 13:52:

Citim:

Cec, ty te pergezoj andej une. Mos ngaterro radhen tani.

Ok. Po pres

Postuar nga amor alucius datë 20 Shkurt 2011 - 15:31:

Eh moj Deb*, ke tjeter target public ti.
Jo mi rrush, une kur dal nuk i prish terezine vetes per nje mashkull, do ha ate qe ha perhere kur jam duke date veten.

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
e rrezikshme kjo amorja, kjo ta len mashkullin broke dhe e ben te ndjehet mire pe veten, "burre/kavaljer" mashtruse e persosur

i agree 100% qe kur del jashte ne date apo thjesht per te ngrene, cfar te dojn zemra ne menu duhet most ta kursesh veten.

Do amvise dhe ti? Shih mos ka Deb* naj moter se une vallaj nuk gatuaj as nje veze.

Citim:
Marshallah .......... (i kapa) .........

Mua thjesht me kishte marre malli per ty ................. dhe thashe me vete ......... si mund te behet e gjalle Amori ????????

Sa per Date ......... kam 15 vjet qe nuk i aplikoj ......... s'di c'te them ............. .

Qenke ndryshkur edhe ti.

Postuar nga AngelDevil datë 20 Shkurt 2011 - 15:44:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
di gje haet me sy n'takim te pare

Ja mashkulli i vertete

Postuar nga cecilia datë 20 Shkurt 2011 - 16:20:

Citim:

Qenke ndryshkur edhe ti.

Ne ket moshe ç'ndryshkesh zemer. Duket qarte qe s'ja ke haberin

Postuar nga AndreaPirelli datë 20 Shkurt 2011 - 18:57:

Citim:

Une nje cope vrime dua dhe ti ................. s'kam pretendime ..........

Postuar nga Deb* datë 20 Shkurt 2011 - 19:19:

Citim:
Eh moj Deb*, ke tjeter target public ti.
Jo mi rrush, une kur dal nuk i prish terezine vetes per nje mashkull, do ha ate qe ha perhere kur jam duke date veten.

Do amvise dhe ti? Shih mos ka Deb* naj moter se une vallaj nuk gatuaj as nje veze.

Qenke ndryshkur edhe ti.

Amor me paske keqkuptuar. Ajo puna e amvises ishte vetem shaka per ate qe the ti. Come on, nuk luan njeri rolin e amvises ne takimin e pare. Edhe ne rastet me mbleseri nuk pretendohen te tilla gjera. Kane evoluar gjerat dhe andej nga Shqiperia kohet e fundit.

M.c Nuk kisha nevoje te luaja rolin e amvises se burri im gatuan me mire se une.

Postuar nga dylan datë 20 Shkurt 2011 - 19:52:

burrat nje gru memece pa goje me nje fjale e puntore cdo dite dicka e re me kujtohet hahhahahah

Postuar nga amor alucius datë 20 Shkurt 2011 - 20:22:

Citim:
Ne ket moshe ç'ndryshkesh zemer. Duket qarte qe s'ja ke haberin

Vaj halli nese ke pritur ate moshe te çndryshkesh, rrush.

Tani Deb*, meshkujt emigrante shkojne vetem per dy arsye te peshkojne grua ne Shqiperi, te tjeret preferojne t'i peshkojne ne perendim.

Dylan, si perfundim meshkujt duan nje cung mbas koke.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 20 Shkurt 2011 - 21:47:

Citim:

Une nje cope vrime dua dhe ti ................. s'kam pretendime ..........

E sa min te duhen per te kuptuar qe eshte ajo e duhura?

Postuar nga cecilia datë 20 Shkurt 2011 - 22:04:

Citim:

Vaj halli nese ke pritur ate moshe te çndryshkesh, rrush.

No comment! Kur te behesh 15 vjeçe hajde flasim bashke.

Une mendoj qe njeriu "rritet" ne maturitet & "çndryshket" ne menyre globale ne te gjitha senset...

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 00:02:

Citim:
No comment! Kur te behesh 15 vjeçe hajde flasim bashke.

Une mendoj qe njeriu "rritet" ne maturitet & "çndryshket" ne menyre globale ne te gjitha senset...

Cécé, neve qe jemi rritur ne perendim na kane rritur me idene"beni dashni, jo lufte" kurse atyre qe jane rritur ne komunizem me "beni lufte por jo dashni". Pra, e gjitha kjo per te te thene qe procesi i cndryshkjes eshte i nevojshem vetem aty ku ka pasur ndryshkje.

Postuar nga Vizioner datë 21 Shkurt 2011 - 00:33:

Cfare duan burrat

Kjo pyetje disi pa vend. Eshte pa vend, sepse nuk mund t'i pergjigjet njeri ne emer te te gjithve!!!Plus qe eshte pa orientim tema!? Ciles deshire i perket? I perket ushqimit, natyres, dashurise etj, etj ???

Me e drejte, e rregullt, do te shtrohej pyetja e Tems "Cfare do Ti, si mashkull ne "x" aspekt" dhe atehere secili mund te pergjigjej duke shpreh VETVETEN.

Une, smund t'i jap te drejten vetes te pergjigjem se cfare duan meshkujt (ne emer te te gjithve) kur secili eshte nje Individium dhe ka preferencat e veta.

..Nejse

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 00:44:

Leri meshkujt e tjere dhe pergjigju per veten: ti, Vizio, c'do?

Postuar nga Vizioner datë 21 Shkurt 2011 - 01:00:

Citim:
Leri meshkujt e tjere dhe pergjigju per veten: ti, Vizio, C'DO?

Du groshe

Dhe ti, te pergjithshme e bere pyetjen?

C'du ku, rreth cfare? Jeni me koncize mer ju lutem

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 01:14:

Vizioner, çfare do te te bente te humbje koken marrezisht pas nje femre? C'duhet te kete ajo? (He, ishte koncize genug? )

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:16:

Citim:
Vizioner, çfare do te te bente te humbje koken marrezisht pas nje femre? C'duhet te kete ajo? (He, ishte koncize genug? )

C'jane kto pytje mi goc

Me t'thjeshta nuk ka a si

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shkurt 2011 - 01:19:

Citim:

E sa min te duhen per te kuptuar qe eshte ajo e duhura?

O hu .......... jam me i shpejt se Kurti une .......... per tre minuta ........ e duhura e paduhura ........... ka mor fund muhabeti ...........

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 01:21:

Citim:
O hu .......... jam me i shpejt se Kurti une .......... per tre minuta ........ e duhura e paduhura ........... ka mor fund muhabeti ...........

Doccia compresa?

Po he njehere, beje ti Cécé pyetjen shohim sesa te thjeshte i ke.

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:24:

Po ja psh: Cfare duhet te kete mashkulli ideal

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 01:26:

Citim:
Po ja psh: Cfare duhet te kete mashkulli ideal

Gjatesi+gjeresi+ngjyre+diplome=mashkulli ideal.

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:30:

T'shofim imen a do dali

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:31:

Qyqja sa e madhe del ktu edhe pse e zvogelova

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 01:32:

Vetem floke e pallto shohim ketu.

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:32:

Citim:
Vetem floke e pallto shohim ketu.

Pse doje me vdek fare kshu ti mu

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 01:34:

Citim:

Pse doje me vdek fare kshu ti mu

Meshkujt duan kofshe, byce dhe gjoks. Ketu s'na ke treguar asnjeren dhe per ato qe po pyesin veten ne jam mashkull pergjigja do ishte: "jo, nuk jam!"

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:37:

Citim:

Meshkujt duan kofshe, byce dhe gjoks. Ketu s'na ke treguar asnjeren dhe per ato qe po pyesin veten ne jam mashkull pergjigja do ishte: "jo, nuk jam!"

Kush eshte ai mi

Me sa kam pare ti je femer e bukur dhe kur them e bukur nenkuptoj bukurine e vertete & jo charmin

Tani ti goce saper kofshe, bythe & te tjera une ja tregoj vetem Orfeut

Postuar nga amor alucius datë 21 Shkurt 2011 - 01:40:

Ncuk, ncuk, ncuk,...plasa duke kerkuar sot e s'po me tregon kush gje.

Postuar nga BIONDIA datë 21 Shkurt 2011 - 01:41:

Ciljeta po sa bore paska ra anej nga lagja jote moj shoqe ...po me orfeun cpate...

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 01:44:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ciljeta po sa bore paska ra anej nga lagja jote moj shoqe ...po me orfeun cpate...

E ra içik kete vit bionde. Pse vetem nje Orfe paska kshu?

Postuar nga Glaukus datë 21 Shkurt 2011 - 02:07:

o zot o zot ca panorame

e don burri nji panorame te atille

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 02:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

o zot o zot ca panorame

e don burri nji panorame te atille

Cir the ti re

Po po e deshe vetem per panorame na mer po ta jap

(une thashe se mos e deshe per gjo tjeter)

Postuar nga Glaukus datë 21 Shkurt 2011 - 02:16:

Citim:

kur them e bukur nenkuptoj bukurine e vertete & jo charmin

Tani ti Glak sa per kofshe, bythe & te tjera une ja tregoj vetem Orfeut

qe mos e boft piken e hajrit ai Jorfeu

bukuria e vertete + sharmin + edhe ca gjojna te tjera ............... po mkap zemra po mkap ufff

Postuar nga cecilia datë 21 Shkurt 2011 - 02:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus

qe mos e boft piken e hajrit ai Jorfeu

bukuria e vertete + sharmin + edhe ca gjojna te tjera ............... po mkap zemra po mkap ufff

Mos me mallko Orefun se mbaroj per ate o Zot...

Pi nonji ilaç per zemren ti se po na ngelesh n'der kot

Postuar nga Glaukus datë 21 Shkurt 2011 - 02:23:

aty ngelsha inshalahh , sjom pishom hiç

Postuar nga Glaukus datë 21 Shkurt 2011 - 03:02:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Avash ti re, se theve qafen tu u fal

ohh kush mka ardh

p.s. - o ven i bute aty , nuk vritesh hiq

Postuar nga lule datë 21 Shkurt 2011 - 03:06:

Ja ça dun burrat eshte e qarte

Postuar nga Deb* datë 21 Shkurt 2011 - 04:05:

Sa pa pretendime jeni ju burrat pa u lidhur!

Postuar nga AndreaPirelli datë 21 Shkurt 2011 - 04:13:

Citim:

Emo mire se bythet nuk duken keq, koma maron ke mesi ....... dy unaza i plotesojne me se mire kushtet ................. besoj se edhe bulgjite ne komplex me trupin do jene ......... keshtu qe ............ kalushem ........ .

Postuar nga dylan datë 22 Shkurt 2011 - 05:03:

te virgjer

Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 »
Trego 302 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.