Forumi Horizont | Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Trego 302 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime Shoqërore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=125)
-- Cfare duan burrat (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18295)
Citim:kemi tere jeten qe mundohemi me gjet cfare duan grate
Po citoj ato që tha dylan
o cfare doni zoti i vrafte si streguat nje he rte verteten![]()
Citim:
Po citoj ato që tha sassari
kemi tere jeten qe mundohemi me gjet cfare duan grate
burrat duan dhe meritojne nje jete me te mira
grate nuk i lene rehat burrat
4 gra nuk do ishte keq
di gje haet me sy n'takim te pare
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Amor te te puth pakez ne lule te ballit?
Peshkuar apo jo, e ka qare.
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Nejse amor po flasim per takimin e pare, dhe jo per ti bere qejfin vetes ne ushqim. Zgjidh dicka qe te te shoqerosh muhabetin, se cfare nuk ka shume rendesi. Une takimin e pare me burrin ekam bere ne nje lokal qe nuk e njihja as une e as burri. Ishim ne nje qytet tjeter dhe ja lame rastesise. Zgjodhem dicka sa per te shoqeruar muhabetin dhe kaq. Ne kujtese nuk me ka ngelur cfare hengra apo piva, por emocionet qe me dhuruan ato momente. Une mbaj mend cfare piu burri, dhe jo cfare piva vet. Interesante.
Nese do vija ne nje restorant qe nuk e njihja, por partneri im ja njihte mire kuzhinen, do kerkoja mendimin e tij. Dhe e kam bere shume here kete gje.
Fakti qe te con ne restorant te shtrenjte duhet ta vleresosh, por jo shfrytezosh ne maximum.Shiko me ke je ulur njehere, pastaj beji vet llogarite.
Ka dhe me keq Amor. Ka nga ata qe porosisin ata per ty.
Ka dhe femra qe zgjedhin kastile pjaten me te shtrenjte edhe pse s'ja kane haberin fare cfare eshte, vetem qe te duken me shije ne syte e personit qe kane perballe, edhe pse ne jeten e perditshme hane vetem ne fast food, apo restorante cheap.
e rrezikshme kjo amorja, kjo ta len mashkullin broke dhe e ben te ndjehet mire pe veten, "burre/kavaljer" mashtruse e persosur
i agree 100% qe kur del jashte ne date apo thjesht per te ngrene, cfar te dojn zemra ne menu duhet most ta kursesh veten.
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Pirello, une nje here (u) gjuajta xhanem dhe ajo e gjujtme ka 8 vjete qe po me zgjat.
HD![]()
Citim:
1. Nje mashkull nuk me con ne restorant por nje mashkull me konsulton nese do doja te shkoja ne filan vend, me filan tip guzhine,...
2. Nje mashkull do porosise per mua mbasi te me hedhin dheun siper. Ai akt per mua do thoshte shume si psh. qe eshte njeri qe s'te jep ty hapesire qe te vendosesh, qe nuk eshte bashkepunues ne nje lidhje por urdherues, qe injoron aftesite e tua,...
3. Une s'jam duke aplikuar per nuse kur shkoj ne nje takim, aq me pak qe jam duke aplikuar per amvisen qe kujdeset per ekonomine familjare duke sakrifikuar veten per hir te familjes,...Une jam njeri qe njeh me te miren dhe qe zgjedh me te miren, poashtu njeri qe me te miren eshte ne gjendje ta paguaje vete.
HD![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AndreaPirelli
![]()
![]()
![]()
Citim:
Prit tani.. Po ti cfare do?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Te me pergezosh![]()
Citim:
Cec, ty te pergezoj andej une. Mos ngaterro radhen tani.
Eh moj Deb*, ke tjeter target public ti.
Jo mi rrush, une kur dal nuk i prish terezine vetes per nje mashkull, do ha ate qe ha perhere kur jam duke date veten.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
e rrezikshme kjo amorja, kjo ta len mashkullin broke dhe e ben te ndjehet mire pe veten, "burre/kavaljer"mashtruse e persosur
i agree 100% qe kur del jashte ne date apo thjesht per te ngrene, cfar te dojn zemra ne menu duhet most ta kursesh veten.
Citim:
Marshallah .......... (i kapa) .........
Mua thjesht me kishte marre malli per ty ................. dhe thashe me vete ......... si mund te behet e gjalle Amori ????????
Sa per Date ......... kam 15 vjet qe nuk i aplikoj ......... s'di c'te them ............. .
Citim:
Po citoj ato që tha al74
di gje haet me sy n'takim te pare![]()
Citim:
Qenke ndryshkur edhe ti.![]()
Citim:
Prit tani.. Po ti cfare do?
Citim:
Eh moj Deb*, ke tjeter target public ti.
Jo mi rrush, une kur dal nuk i prish terezine vetes per nje mashkull, do ha ate qe ha perhere kur jam duke date veten.
Do amvise dhe ti?Shih mos ka Deb* naj moter se une vallaj nuk gatuaj as nje veze.
Qenke ndryshkur edhe ti.![]()
burrat nje gru memece pa goje me nje fjale e puntore cdo dite dicka e re me kujtohet hahhahahah
Citim:
Ne ket moshe ç'ndryshkesh zemer. Duket qarte qe s'ja ke haberin![]()
Citim:
Une nje cope vrime dua dhe ti ................. s'kam pretendime ..........
Citim:
Vaj halli nese ke pritur ate moshe te çndryshkesh, rrush.
Citim:
No comment! Kur te behesh 15 vjeçe hajde flasim bashke.
Une mendoj qe njeriu "rritet" ne maturitet & "çndryshket" ne menyre globale ne te gjitha senset...![]()
Cfare duan burrat
Kjo pyetje disi pa vend. Eshte pa vend, sepse nuk mund t'i pergjigjet njeri ne emer te te gjithve!!!Plus qe eshte pa orientim tema!? Ciles deshire i perket? I perket ushqimit, natyres, dashurise etj, etj ???
Me e drejte, e rregullt, do te shtrohej pyetja e Tems "Cfare do Ti, si mashkull ne "x" aspekt" dhe atehere secili mund te pergjigjej duke shpreh VETVETEN.
Une, smund t'i jap te drejten vetes te pergjigjem se cfare duan meshkujt (ne emer te te gjithve) kur secili eshte nje Individium dhe ka preferencat e veta.
..Nejse
Leri meshkujt e tjere dhe pergjigju per veten: ti, Vizio, c'do?
Citim:
Leri meshkujt e tjere dhe pergjigju per veten: ti, Vizio, C'DO?![]()
Vizioner, çfare do te te bente te humbje koken marrezisht pas nje femre? C'duhet te kete ajo? (He, ishte koncize genug?
)
Citim:
Vizioner, çfare do te te bente te humbje koken marrezisht pas nje femre? C'duhet te kete ajo?(He, ishte koncize genug?
)
Citim:
E sa min te duhen per te kuptuar qe eshte ajo e duhura?
Citim:
O hu .......... jam me i shpejt se Kurti une .......... per tre minuta ........ e duhura e paduhura ........... ka mor fund muhabeti ...........
Po ja psh: Cfare duhet te kete mashkulli ideal
Citim:
Po ja psh: Cfare duhet te kete mashkulli ideal![]()
T'shofim imen a do dali
Qyqja sa e madhe del ktu edhe pse e zvogelova
Vetem floke e pallto shohim ketu.
Citim:
Vetem floke e pallto shohim ketu.![]()
Citim:
Pse doje me vdek fare kshu ti mu![]()
Citim:
Meshkujt duan kofshe, byce dhe gjoks. Ketu s'na ke treguar asnjeren dhe per ato qe po pyesin veten ne jam mashkull pergjigja do ishte: "jo, nuk jam!"![]()
Ncuk, ncuk, ncuk,...plasa duke kerkuar sot e s'po me tregon kush gje.
Ciljeta po sa bore paska ra anej nga lagja jote moj shoqe ...po me orfeun cpate...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ciljeta po sa bore paska ra anej nga lagja jote moj shoqe ...po me orfeun cpate...
o zot o zot ca panorame
e don burri nji panorame te atille
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
o zot o zot ca panorame
e don burri nji panorame te atille
Citim:
![]()
kur them e bukur nenkuptoj bukurine e vertete & jo charmin![]()
Tani ti Glak sa per kofshe, bythe & te tjera une ja tregoj vetem Orfeut![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
qe mos e boft piken e hajrit ai Jorfeu
bukuria e vertete + sharmin + edhe ca gjojna te tjera ............... po mkap zemra po mkap ufff
aty ngelsha inshalahh , sjom pishom hiç
Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Avash ti re, se theve qafen tu u fal![]()
Ja ça dun burrat eshte e qarte
Sa pa pretendime jeni ju burrat pa u lidhur!
Citim:
Meshkujt duan kofshe, byce dhe gjoks. Ketu s'na ke treguar asnjeren dhe per ato qe po pyesin veten ne jam mashkull pergjigja do ishte: "jo, nuk jam!"![]()
te virgjer
Gjithsej 7 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 » Trego 302 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.