Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 » Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cifti 2011 (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18385)
Gara eshte shume e ngushte ftoj ciftin Kati-eria te presin me qetesi perfundimin e procesit nuk dua te bej deklarata por sipas statistikave qe kemi une jam fitues
...
Plasen cokollatat ktu? Ja dhash voten time kurtit dhe lules.
Endri fiksim e ke ti mo, me çiftu çiftet. ..Mle trritem çik i her
Un e kam thon kush du t'fitoj
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Gara eshte shume e ngushte ftoj ciftin Kati-eria te presin me qetesi perfundimin e procesit nuk dua te bej deklarata por sipas statistikave qe kemi une jam fitues![]()
...
Pa pare erian me katin qe tputhen me gjuhe... Une svotoj!
Votoni votoni ju se i rregulloj vete kutiat une
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
............... ja Glakun gati po e rregulloj.
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
bofsh hajer ................ vetem se e du te mire
Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Gara eshte shume e ngushte ftoj ciftin Kati-eria te presin me qetesi perfundimin e procesit nuk dua te bej deklarata por sipas statistikave qe kemi une jam fitues![]()
...
Tashi pa shaka,ketu nje cift eshte i vertete me te vertete : Eria me Katin.
Shpresoj qe deri ne fund te vitit te jene ende bashke,vera eshte akoma perpara dhe gjithnje i ve ne prove edhe zemrat me te thekura!
shtojeni icik briseden me ingun, se si shume verdalle po i vjen kjo goca ketij sondazhi
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Tashi pa shaka,ketu nje cift eshte i vertete me te vertete : Eria me Katin.
Bris jemi çift i konsoliduar ne
Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
shtojeni icik briseden me ingun, se si shume verdalle po i vjen kjo goca ketij sondazhi![]()
Citim:
Verdalle Ingut doje te thoje
Kat po shkoj te lexoj vazhdimin e atij Shpirti qe i dergove sot ne mengjes Erias![]()
OOPSSS
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
OOPSSS![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Fmiu kec![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Antip@tre@
glakus ke gjet kish me u fal
hajer prej shelgut prêt amon
bej qelepir se te ka ven full opsion Débora![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
e ça do bosh ti gjamse ?
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Kjo domethon, qe ne jemi independete, e s'na gjendet partner virtuell e kena si rrac ,duhet ndonje special mbase,, ose s'jemi per ke tpune,, e shef qe s'jam e vetmja qe kam kto shije eee?
Ke do pelqeje ti, per veten & mua psh??? se un si du hiç kto sondazhet..vetem po ma prishe mendjen ti ..
p.s kurti o çun as, s'ja humb vlerat..po un e pata çiftu e s'jam tip qe i haj llafet![]()
Sexy dhe une ate mendoj. Per lulen do te ishe perfekt
Lela nuk me ciftos dhe mua , se u ka ngel meraku ca qe s'kam ciftos veten.
Ta le ty ne dore. Kam besim te gustoja jote. Po perballojme nje reale, e jo me nje virtuale
vdekshaaaaaaaaaaaaaaa
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Jo mos vdis hic ti, por po e deshi puna sakrifikohem une per forumin.
Kot s'bej pjese dhe ne staf.
Sexy qenka i lezetshem por... pse dreqin ke zgjedhur nje nickname te tille? PSE?
Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Jo mos vdis hic ti, por po e deshi puna sakrifikohem une per forumin.
Kot s'bej pjese dhe ne staf.
![]()
![]()
Citim:
Sexy qenka i lezetshem por... pse dreqin ke zgjedhur nje nickname te tille? PSE?![]()
Akoma me 5 vota ne?
o deb ci hyn ketyre telasheve moj aman....ehu ke kohe me u ciftizu ti po he mos e vrit mendjen. Leri iher keto rinia te ciftizohen, ne pastaj marrim ate qe tepron.......me nje fjale ajken qe nuk perzihet
Citim:
o deb ci hyn ketyre telasheve moj aman....ehu ke kohe me u ciftizu ti po he mos e vrit mendjen. Leri iher keto rinia te ciftizohen, ne pastaj marrim ate qe tepron.......me nje fjale ajken qe nuk perzihet![]()
Ky sexy mos eshte nga ata deshmitaret e Jehovajt kshu me kemishe te berdhe?
Qeka goxha qun i bukur.
Nuk po di me ke te qiftosem
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Ky sexy mos eshte nga ata deshmitaret e Jehovajt kshu me kemishe te berdhe?
Qeka goxha qun i bukur.
Nuk po di me ke te qiftosem
![]()
Hiqeni icik ate Tjeter lol-in nga aty se Tjetri smerren me virtualitet .... morre vesh Deb*
Citim:
Po citoj ato që tha Katilesha
Jepja voten erias, pastaj qiftosu me kete duash
Apo e ke dhene more ?![]()
Re:
Citim:
Citim:
me nje fjale ajken qe nuk perzihet![]()
Citim:
Po citoj ato që tha sexy_guy
E di ti se cfar jam ne gjendje te bej une
U bene 4 dhe pa bere fushate fare
Re: Re:
Me qarte??????
P.s ke foto s'dukesh kushedi, ne krahasim me real.
[/B][/QUOTE]
Nuk i ve me t'bukura se na marrin ne sysh
* te vi mu atje ku je perpara se te vish ti ketu :p *
ne rradhe te pare: tema duhet vendoset tek humori.
e dyta: grate e martuara shqiptare kane nje talent te vecant per kto intriuga soap-operash ose kthyerje filxhanash permbys in their daily lives lol, kjo shpjegon edhe trafikun e temes se re
e treta mua po me ecen fati me kto francezet, vitin qe kaloi bera threesom me dy hot french girls, amor dhe cecin, dhe u ndame si shoke me mirekuptim duke mesuar ca skills nga te dyja se si me seduce more french girls bring em on! Loool
o njerz!!! mos na beni konfuze kshtu se nuk eshte mire.
kjo tema eshte "power of sugestion" eshte teknike efekte per mendjet e dobeta dhe naive, qe dmth expoitation of voulnrable but beutiful minds, si une e lulja p.sh :p
une kalova dite te tera duke imagjaniur jeten me enigmen, now starting to square one
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
ne rradhe te pare: tema duhet vendoset tek humori.
e dyta: grate e martuara shqiptare kane nje talent te vecant per kto intriuga soap-operash ose kthyerje filxhanash permbys in their daily lives lol, kjo shpjegon edhe trafikun e temes se re
e treta mua po me ecen fati me kto francezet, vitin qe kaloi bera threesom me dy hot french girls, amor dhe cecin, dhe u ndame si shoke me mirekuptim duke mesuar ca skills nga te dyja se si me seduce more french girlsbring em on! Loool
o njerz!!! mos na beni konfuze kshtu se nuk eshte mire.
kjo tema eshte "power of sugestion" eshte teknike efekte per mendjet e dobeta dhe naive, qe dmth expoitation of voulnrable but beutiful minds, si une e lulja p.sh :p
une kalova dite te tera duke imagjaniur jeten me enigmen, now starting to square one![]()
Kurt - Isha verdalle dhe te lexova e po vras mendjen si hy une ketu? Apo keshtu kot t'u kujtua emri?
btw Deb ciftezime te goditura. S'po di ke te zgjedh
Citim:
Me qarte??????
P.s ke foto s'dukesh kushedi, ne krahasim me real.
![]()
mos u beni taman lame existences
seriously lame people, i dont need your advise or opinion, only morons dont get my self depricating and akward humor here.
only morons like you would get uncomfortable beliveing that im really that patheticaly desparate, considering i got a nice peace of ass by my side, and i never care if i dont.
i got nothing to prove to you ignorants, im in a total deferent world from yours
sa per dijeni, kam kaluar ditet duke menduar per sa kohe do me marri te ndertoj nje bankroll te re and getting high, dhe i djegur nga plazhi ne san diego
kurt pse me nerva ti??
ketu ndodh saher kjo gje... it seems abuse . argetohu.
P.s enigma..te permendi, se e kisha çiftuar un me ty..
çuditerisht e kthyen me mua.. ke ndonje shpjegim ti? :p
Kurt shpresoj te mos me jesh drejtuar mua me kete mesazhin me siper. Perderisa po mar mundimin te shkruaj me ty te kam lexuar me pare and I do get your humor. Po beja shaka mgjs prape jam kurioze si doli emri tim ketu . (Chiiiiiiill jk)
Qenke too sensitive sot.
Citim:
Po citoj ato që tha lule
kurt pse me nerva ti??
ketu ndodh saher kjo gje... it seems abuse .argetohu.
P.s enigma..te permendi, se e kisha çiftuar un me ty..
çuditerisht e kthyen me mua..ke ndonje shpjegim ti? :p
Citim:
Po citoj ato që tha lule
Nuk i ve me t'bukura se na marrin ne sysh
* te vi mu atje ku je perpara se te vish ti ketu *
where the difference..
apo çeshtje kohe?![]()
Citim:
Pikerisht eshte ceshtje kohe,, ti je e zgjuar i kpt gjerat :***
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
ahhaha tani cdo gje ka kuptim. Kurt te kuptojI wouldn't change me either ahahha
Kurti eshte too good ...
'ps prandaj me je veshur keshtu ti mi dashke vota![]()
O Lule, po une sa pashe fotot e sexy-t mbeta pa fjale.......tani po se deshe ti, mos u be merak se e marr une nje xhiro......
Per ty po mundohem te gjej nje tip akoma me te bukur....he si thua?????
Sexy ti e pranon marreveshjen?
Kurti take it easy lal.......se edhe ne te tjereve na ka rene dielli ne koke, dhe ketu shkruajme mendimet tona te pjekura nga dielli
Enigma
Gjithsej 8 faqe: « 1 2 [3] 4 5 6 7 8 » Trego 356 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.