Forumi Horizont Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Cfare lloj muzike pelqeni? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2676)

Postuar nga _mIzZzA_ datë 12 Shkurt 2005 - 03:02:

wat everrrrrrrrrrrrrrrrrr

Postuar nga eng_girl datë 12 Shkurt 2005 - 19:27:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

aman mos ma kujto, se me frike ne zemer jam po di pak, nuk jam fillestare fare te pakten

wydra, kalofsh mire ne ski dhe ki kujdes, por te pakten ti nuk qeke fillestare fare...une e kam provuar para 2 vjetesh dhe ta mbaj mend, e kam lodhur ate instruktorin...po qesh tani qe e kujtoj...me e forta ishte se rreshqisja poshte pa u ngjitur mire akoma lart...cfare torture per ata qe nuk dine...mbaj mend te shihja ca femije qe sa ishin ngritur ne kembe dhe dinin te benin ski me mire se te ecnin...seshte e drejte, por une skam faj, fajin e ke shqiperia e ska bore dhe vende per te bere ski...lol...

Postuar nga dorieta datë 13 Prill 2005 - 16:00:

MUA ME PELQEN ME TEPER REP POR R&B DHE HIP-HOP ME PELQEJNE JASHTE MASE

Postuar nga Orlock datë 16 Prill 2005 - 16:47:

Secili zhanër muzikor për qejfin individual

Nuk mundet me thënë se njëra muzikë është më e mirë se tjetra në mënyrë objektive. Secilit person i pelqen diqka më shumë, kështu që mos u rrokni mes vete. Siq po e shoh, këta hip - hop lovers qenkan në hall, sepse më shumë po mirren me muziken metall se me hip hop. Se cfarë muzike ju pelqen e pershkruajnë me dy-tri fjalë ndersa se sa e urrejnë metalin një faqe të tëre. Keni probleme serioze me vetveten pasiqë mireni me sende që urreni në vend se të mirreni me sende që doni. Sipas mendimit tim ju më shumë ndegjoni metal (pasiqë shkruani më shumë për të) sesa hip hop.
Unë ndegjoj të gjitha llojet muzikore tashmë.
Më heret kam ndegjuar vetem metal, sepse më ka pelqyer muzika, intenziteti, tekstet, dhe sidomos koncertet me grupe heavy metal. Ndëgjoj gati të gjitha llojet e heavy metal përveq grindcore që nuk e preferoj.
Kohëve të fundit jam duke ndëgjuar më shumë Trash metal të ri dhe të viteve të ´80-ta.
Desha ta shtoj edhe një gjë:
All it takes to be a hip hop singer is to have a bad childhood.
U need 2 b a musician to be a metal dude.
Remember that guys........................

Postuar nga halfgang datë 09 Qershor 2005 - 15:42:

nuk ka si rap muzike

nuk ka si rap muzike, dhe kete nguliteni ne koke se kjo eshte muzika e regullt, zerat e te vertetes panvarsisht se kete lloj muzike nuk e kendojme do ne shqiperi....
arsyeja kryesore eshte frika e burgimit dhe dajakut nga {fucker cabs}
dhe jemi shume mbrapa si vend per te kuptuar kete lloj muzike

Postuar nga belgium datë 09 Qershor 2005 - 15:49:

Re: nuk ka si rap muzike

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
nuk ka si rap muzike, dhe kete nguliteni ne koke se kjo eshte muzika e regullt, zerat e te vertetes panvarsisht se kete lloj muzike nuk e kendojme do ne shqiperi....
arsyeja kryesore eshte frika e burgimit dhe dajakut nga {fucker cabs}
dhe jemi shume mbrapa si vend per te kuptuar kete lloj muzike

o shum normale qe se kuptojm mer lal .
rap esht black music dhe ne sjena black mer plako .
kena shpirt tjeter ne ktej.
pelqejm hard rock heavy metal.
rap i perket popullsis me ngjyr afrikaneve dmth qe andej ka ardhur .
edhe rap sdo me thon vetem fu....k edhe kshu gjonash .
ai so rap ai o degjenerim dhe banalitet muzikor .
je tu ngateru kekun me byrekun me duket.
nese e di kuptimin e muzikes duhet ta dije qe muzika esht muzika simfonike pasaj vjen rapsodia balada dhe me ne fund hard rock .
rap . r&b e kshu gjonash jan profile muzikore.
megjithate un jam degjues i tupac shakur per te cilin mendoj qe esht babai dhe princi muzikes rap perjetesisht .
esht i vetmi kengetar ku edhe fjalet kan lidhje me jeten e perditshme dhe muzika nuk esht elektronizuar .

Postuar nga halfgang datë 09 Qershor 2005 - 18:41:

nuk ka si rap muzike

e di shume mire se nga ka dale muzika rap , kjo lloj muzike shpreh vuajtjet e tua, te popullit dhe shume probleme te tjera dhe nuk eshte e nevojshme te jesh me ngjyre qe te kendosh rap. nuk mund ti shprehesh problemet me metal music dhe me llojet e tjera te muzikes apo jo?

Postuar nga oliinter datë 09 Qershor 2005 - 19:10:

Prsh

Euro dance eshte shume e bukur.

Postuar nga belgium datë 10 Qershor 2005 - 01:32:

Re: nuk ka si rap muzike

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
e di shume mire se nga ka dale muzika rap , kjo lloj muzike shpreh vuajtjet e tua, te popullit dhe shume probleme te tjera dhe nuk eshte e nevojshme te jesh me ngjyre qe te kendosh rap. nuk mund ti shprehesh problemet me metal music dhe me llojet e tjera te muzikes apo jo?

po e drejt lal .
thjesht qe ne evropianet jemi te prirur drejt muzikes hard rock .ndersa afrikanet kan rap soul e kshu gjonash prandaj o ndryshimi .

Postuar nga 100%PogradeCare datë 10 Qershor 2005 - 05:59:

Hip-Pop

Postuar nga lezhjani-82 datë 10 Qershor 2005 - 11:12:

Metal

Postuar nga mirror_of_madness datë 24 Tetor 2005 - 23:25:

Metal

When the oil runs out, Black Metal will save Norway.

Postuar nga caio datë 26 Tetor 2005 - 21:00:

rock, hard rock and metal music si preference. pastaj pak nga te tjerat

Postuar nga _mIzZzA_ datë 04 Nëntor 2005 - 05:31:

R&B TILL I DIE

Postuar nga wydra datë 08 Nëntor 2005 - 15:59:

Re: Metal

Citim:
Po citoj ato që tha mirror_of_madness

hehe, sa bukur e ke thene

Postuar nga _mIzZzA_ datë 16 Nëntor 2005 - 05:15:

Re: Metal

Citim:
Po citoj ato që tha mirror_of_madness
WAT???? WAT DOES THAT MEAN?????

Postuar nga The_genius datë 25 Nëntor 2005 - 22:33:

O rrepista, e ca jeni ju te tjeret....
Shikoni rezultatin e sondazhit dhe bini rehat e mbyllni gojen.

rrep- vjershe e recituar me daulle

Nothing Else Matters - Kenge e publikuar ne 1990 dhe akoma hapen ditelindjet me to. (METALLICA i themeluar ne 1983, dhe vazhdojne ti transmetohen kenget)

2pac - 10+ kenge dhe vdiq

Ju pelqen Gangsta RRep apo si i thoni:

Mesoni disa vjersha (mundesisht te bukura), gjeni nje crew me te cilen te keni sherr e te keni ke te shani.

merrni nje baterist (dosido)

U BETE RREPIST

Ah me falni edhe dicka, lyeni edhe lekuren se eminemi 1 ne bote esh....

METAL - muzike e realitetit

E keni degjuar :

Red & Black i dress eagle on my chest,
i'm glad to be in ALBANIA

Keto jane rrepistat,
kenga patriotike ne kulm, dhe 1/2 e kenges ne anglisht.

Postuar nga wydra datë 26 Nëntor 2005 - 15:10:

Re: Re: Metal

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
WAT???? WAT DOES THAT MEAN?????

ahahahaha me shkrive miza

qe thu ti miza, ne Norvegji ka nafte, te cilen ajo e eksporton. Gjithashtu Norvegjia eshte dhe si te thuash atdheu i rrymes muzikore black metal. Mirror of madness thote qe nqs do i mbarohet nafta Norvegjise, nuk ka problem se do jetoje nga fitimet e black metal Duhet te interesohesh pak per ekonomine, jo vetem R&B j/k

Postuar nga ingmetalboy datë 01 Dhjetor 2005 - 01:21:

Metaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
dhe kur jam dua te jem romantik hard rock.
hahahahahahaa

Postuar nga _mIzZzA_ datë 03 Dhjetor 2005 - 17:47:

Re: Re: Re: Metal

Citim:

ahahahaha me shkrive miza

qe thu ti miza, ne Norvegji ka nafte, te cilen ajo e eksporton. Gjithashtu Norvegjia eshte dhe si te thuash atdheu i rrymes muzikore black metal. Mirror of madness thote qe nqs do i mbarohet nafta Norvegjise, nuk ka problem se do jetoje nga fitimet e black metal Duhet te interesohesh pak per ekonomine, jo vetem R&B j/k

po nga t adija un ate
un se di nga bie norvegjija e jo me historin e say
drerqi nsa mbrapa qe qenkam
epo keshtu eshte kur iken nga atdheu edhe ne imigrim nuk i meson te gjitha gjerat

Postuar nga wydra datë 04 Dhjetor 2005 - 03:08:

Re: Re: Re: Re: Metal

Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_

po nga t adija un ate
un se di nga bie norvegjija e jo me historin e say
drerqi nsa mbrapa qe qenkam
epo keshtu eshte kur iken nga atdheu edhe ne imigrim nuk i meson te gjitha gjerat

he mi miza se shaka bej

Postuar nga volter datë 05 Shkurt 2006 - 23:48:

kohet e fundit sikur me ka mberthyer muzika klasike

Postuar nga skunkanansie datë 06 Shkurt 2006 - 04:55:

ROCK!!!!

Postuar nga astras datë 26 Shkurt 2006 - 03:07:

Une votova per metal; gjithsesi desha ti kujtoj autorit te sondazhit se Rock dhe metal jane ne te njejten familie dhe qe dmth metal-eshte nje zhaner i muzikes rock...ashtu si nuk mund te klasifikohen si muzike te gjitha ato lloje perpjekesh parodike qe nuki kalojne te dy masat muzikore (te gjithe e dine qe duhen te pakten tre)

Postuar nga astras datë 26 Shkurt 2006 - 03:16:

Citim:
Po citoj ato që tha white_genius
Muziken klasike as si opsion se kishit vene
un e dua shume. Ama me pelqejn edhe rrymat e tjera . Te vetmen rryme qe urrej eshte Heavy Metal.

PAs asaje simfonike dhe operistike i vetmi revolucion i vertete muzikor eshte ai i Rock-ut dhe bashke me te dhe heavy metal ne vecanti.

Asgje personale dhe as nderhyrje ne preferencat e tua por kur flet per rryma muzikor nuk duhet te duash te gjitha bijat dhe kopilet e pavlera duke "urryer nenen,

Askush me shume se muzika rock dhe metal nuk ka ngritur aq shume individe dhe evenimente ne nivele legjendare.

Se shpejti del ne terg nje liber i ri Antologji dhe biografi titulluar "Let there be rock"

Atje mund te shohesh gjithcka...vleren dhe tingellimen e vertete..dhe me pas mund te urresh...por mos harro se tingulli i vertete nuk mund te urrehet

Postuar nga janis joplin datë 27 Shkurt 2006 - 18:47:

Me pelqen muzika rock sidomos ai klasiku me raste degjoj dhe muzik latine

PSO DESHET SHAHENI METALIN PO SKENI CA TE THONI PERVECSE BULLSHITS

Postuar nga _mIzZzA_ datë 17 Mars 2006 - 03:55:

Smile Re: Re: Re: Re: Re: Metal

Citim:

he mi miza se shaka bej

e mir yllo

Postuar nga Mreti datë 13 Maj 2006 - 05:44:

Techno

Krejt muzika ELEKTRONIKE eshte e mire. Da best.

Postuar nga zastava datë 14 Maj 2006 - 16:23:

house

pershendetje dhe mirdita.hous dhe house,pikerisht kjo rryme sepse te ngren humorin dhe eshte e vetjma rryme qe kercej.po ti cilen muzik pelqen.Ti thua ca pelqeni dhe pr vete nuk thua gje.ne te tjeret u came duke thene te tonen.te pakten mos u nxef se thjesht nje pyetje ishte(kete po ta them duke mar parasysh fjalet te tua por nuk dukeshe shume e eger perkundrazi shum e embel.faleminderit dhe mirupafshim me pak fjal gjith te mirat.(nje keshille e vogel -fotografia nuk ngjason fare me flalet)

Postuar nga ejmi-baby datë 15 Qershor 2006 - 12:39:

Talking FEEL H.

eshte normale qe e vecanta me PIKATORE gjehet o njerez.......

house ,house nation,,,,house ,hause dhe jo vetem house por dhe HOUSE

HOUSE-SHIJA E JETES......HAHAHAHA

Postuar nga Animal datë 19 Gusht 2006 - 15:24:

nga rap underground style.....te stradovaiurs..
gusto shume te gjera e...

Postuar nga oliinter datë 21 Gusht 2006 - 15:51:

me pelqen shume euro dance/ urrej kenget e made in BBF

Postuar nga EDA_19 datë 21 Gusht 2006 - 16:45:

Une pelqej muziken e leht Shqipetare.

Postuar nga Aloha datë 11 Prill 2007 - 08:34:

Talking

Elecotro
progress
house
funky
deep
minimalelectro
minimaltech
trance
tribal

etj etj etj me pak llafe ca i perket jetes se nates

Postuar nga pretty girl datë 28 Prill 2007 - 01:06:

Smile

Sa per preferencen e muzikes varet nga gjendja shpirterore qe jam por ne pergjithesi me pelqen hip_hop,R&B dhe rap.

Postuar nga ridii datë 28 Prill 2007 - 14:39:

2 Pac

Hip-hop and R&B

Postuar nga metallica_ datë 29 Prill 2007 - 05:01:

personalisht jam fans i Metallica dhe rrjedhimisht degjoj thrash ,por degjoj dhe rock apo cdo lloj tjeter qe te beje pjese ne kete familje.

Postuar nga Tulipani datë 29 Prill 2007 - 17:50:

Citim:
Po citoj ato që tha metallica_
personalisht jam fans i Metallica dhe rrjedhimisht degjoj thrash ,por degjoj dhe rock apo cdo lloj tjeter qe te beje pjese ne kete familje.

Mireserdhe ne forum Metallica...shpresoj te pelqejne faqet e tona te muzikes. Megjithese s'jane te preferuarit e mi Metallica-t kane disa kenge shume te bukura..

Metallica - The Unforgiven :

Postuar nga metallica_ datë 29 Prill 2007 - 19:16:

Talking

ok faleminderit per mireseardhjen.
sido qofte te gjithve i pelqejne kenget e metallica-ve.me then te drejten nuk kam njohur askend qe merr vesh nga muzika qe te thone qe ata nuk bejne ose nuk kane kenge te bukura.megjithate ata jane numri 1.sidoqofte faleminderit per videon(dhe pse e kam mesuar permendesh )

Postuar nga atiola datë 29 Prill 2007 - 19:31:

Citim:
Po citoj ato që tha metallica_
ok faleminderit per mireseardhjen.
sido qofte te gjithve i pelqejne kenget e metallica-ve.me then te drejten nuk kam njohur askend qe merr vesh nga muzika qe te thone qe ata nuk bejne ose nuk kane kenge te bukura.megjithate ata jane numri 1.sidoqofte faleminderit per videon(dhe pse e kam mesuar permendesh )

degjoj muzike te ndryshme
po me shume me pelqen POp

Postuar nga DieLa datë 16 Maj 2007 - 05:32:

techno-trance & break-dance
e kercej bukur fare R&B & hip-hop

p.s. meqe ra llafi sa x hip-hop degjoni Bota e Hip-hopit ne radio House Of Art 107.7 FM te marte & te enjte ora 19-00, me Nikun (2 DIE 4).

Postuar nga Piktor datë 23 Maj 2007 - 02:15:

Nuk kam preferenca te veçanta me pelqen melodia ne pergjithsi. Perjetoj emocione te ndryshem nga melodi te ndryshme. Psh: kur degjoj Vivaldin behem i embel degjoj The final cantdawn ndihem ne qef degjoj ELITA 5 ndihem melankolik etj.

Postuar nga briseide datë 25 Maj 2007 - 20:01:

Me pelqen te degjoj çfaredo lloj muzike...ne shume raste ì pershatem gjendjes shpirterore...

..."adhuroj" veçanerisht ROCK,me tendence punk...por edhe hard me pelqen...

...veshtire te degjoj metal,por varet kush e si kendon...

Postuar nga Aloha datë 11 Qershor 2007 - 05:19:

the best house for ever mmmmmmmm i love this music

Postuar nga regjizori datë 03 Janar 2008 - 15:42:

vetem nirvana ....vetem kurt......grange nuk ka vdekur

Postuar nga zemer-.... datë 21 Qershor 2008 - 16:24:

Me pelqejne te gjitha rrymat muzikore,dhe i degjoj me kenaqesi po kjo varet dhe nga gjendja ime shpirterore...............

Postuar nga çfare thua datë 21 Qershor 2008 - 20:01:

Zakonish me pelqen muzika e lehte dhe ajo popullore. Parashqevia kendonte do kenge qe te banin me qajt me lot.
pastaj esht nje lloj muzike qe me mire mos te ta kendojn se te duhet te te dhemi shpina fort.

Postuar nga strellci datë 06 Tetor 2008 - 20:40:

mua me pelqen muzika argetuese

video

kam bashkangjitur nje spot me muzik te till nga genta nuk e di nese ja kam arritur ta bej si duhet por megjithat klikoni ne te dhe do ju del spoti permes youtube-s

Postuar nga ELESA datë 23 Dhjetor 2008 - 03:05:

C'lloj Muzike Pelqeni?

MELANKOLIKE?
ROCK?
FOLK?
SOUL?
REP?
HIP-HOP?
METAL?
TE TJERA?

Postuar nga Piktor datë 23 Dhjetor 2008 - 03:19:

Ne pergjithesi me pelqen kenga dhe muzika popullor, pa dallim si nga veriu apo jugu. Kam bere ca disqe me kenge popullore sipas deshires sime. Ne mengjes i fus ca kenge alegro qe te me zgjojne nga gjumi si kenge patriotike si ajo e jakup ferrit, kamber loshit, apo cun mules apo dashurie si altin shira meda apo jehona labe etj. ne darke i fus ca ahengje sidomos nga shqiperia e mesme si Ulu molo te dali hona, napolon, pogonishte etj

Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 »
Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.