Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Muzika (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=16)
-- Cfare lloj muzike pelqeni? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2676)
wat everrrrrrrrrrrrrrrrrr
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
aman mos ma kujto, se me frike ne zemer jampo di pak, nuk jam fillestare fare te pakten
![]()
MUA ME PELQEN ME TEPER REP POR R&B DHE HIP-HOP ME PELQEJNE JASHTE MASE
Secili zhanër muzikor për qejfin individual
Nuk mundet me thënë se njëra muzikë është më e mirë se tjetra në mënyrë objektive. Secilit person i pelqen diqka më shumë, kështu që mos u rrokni mes vete. Siq po e shoh, këta hip - hop lovers qenkan në hall, sepse më shumë po mirren me muziken metall se me hip hop. Se cfarë muzike ju pelqen e pershkruajnë me dy-tri fjalë ndersa se sa e urrejnë metalin një faqe të tëre. Keni probleme serioze me vetveten pasiqë mireni me sende që urreni në vend se të mirreni me sende që doni. Sipas mendimit tim ju më shumë ndegjoni metal (pasiqë shkruani më shumë për të) sesa hip hop.
Unë ndegjoj të gjitha llojet muzikore tashmë.
Më heret kam ndegjuar vetem metal, sepse më ka pelqyer muzika, intenziteti, tekstet, dhe sidomos koncertet me grupe heavy metal. Ndëgjoj gati të gjitha llojet e heavy metal përveq grindcore që nuk e preferoj.
Kohëve të fundit jam duke ndëgjuar më shumë Trash metal të ri dhe të viteve të ´80-ta.
Desha ta shtoj edhe një gjë:
All it takes to be a hip hop singer is to have a bad childhood.
U need 2 b a musician to be a metal dude.
Remember that guys........................
nuk ka si rap muzike
nuk ka si rap muzike, dhe kete nguliteni ne koke se kjo eshte muzika e regullt, zerat e te vertetes panvarsisht se kete lloj muzike nuk e kendojme do ne shqiperi....
arsyeja kryesore eshte frika e burgimit dhe dajakut nga {fucker cabs}
dhe jemi shume mbrapa si vend per te kuptuar kete lloj muzike
Re: nuk ka si rap muzike
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
nuk ka si rap muzike, dhe kete nguliteni ne koke se kjo eshte muzika e regullt, zerat e te vertetes panvarsisht se kete lloj muzike nuk e kendojme do ne shqiperi....
arsyeja kryesore eshte frika e burgimit dhe dajakut nga {fucker cabs}
dhe jemi shume mbrapa si vend per te kuptuar kete lloj muzike
nuk ka si rap muzike
e di shume mire se nga ka dale muzika rap , kjo lloj muzike shpreh vuajtjet e tua, te popullit dhe shume probleme te tjera dhe nuk eshte e nevojshme te jesh me ngjyre qe te kendosh rap. nuk mund ti shprehesh problemet me metal music dhe me llojet e tjera te muzikes apo jo?
Prsh
Euro dance eshte shume e bukur.
Re: nuk ka si rap muzike
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
e di shume mire se nga ka dale muzika rap , kjo lloj muzike shpreh vuajtjet e tua, te popullit dhe shume probleme te tjera dhe nuk eshte e nevojshme te jesh me ngjyre qe te kendosh rap. nuk mund ti shprehesh problemet me metal music dhe me llojet e tjera te muzikes apo jo?
Hip-Pop
Metal
Metal
When the oil runs out, Black Metal will save Norway.
rock, hard rock and metal music si preference. pastaj pak nga te tjerat
R&B TILL I DIE
Re: Metal
Citim:
Po citoj ato që tha mirror_of_madness
Re: Metal
Citim:WAT???? WAT DOES THAT MEAN?????
Po citoj ato që tha mirror_of_madness
O rrepista, e ca jeni ju te tjeret....
Shikoni rezultatin e sondazhit dhe bini rehat e mbyllni gojen.
rrep- vjershe e recituar me daulle
Nothing Else Matters - Kenge e publikuar ne 1990 dhe akoma hapen ditelindjet me to. (METALLICA i themeluar ne 1983, dhe vazhdojne ti transmetohen kenget)
2pac - 10+ kenge dhe vdiq
Ju pelqen Gangsta RRep apo si i thoni:
Mesoni disa vjersha (mundesisht te bukura), gjeni nje crew me te cilen te keni sherr e te keni ke te shani.
merrni nje baterist (dosido)
U BETE RREPIST
Ah me falni edhe dicka, lyeni edhe lekuren se eminemi 1 ne bote esh....
METAL - muzike e realitetit
E keni degjuar :
Red & Black i dress eagle on my chest,
i'm glad to be in ALBANIA
Keto jane rrepistat,
kenga patriotike ne kulm, dhe 1/2 e kenges ne anglisht.
Re: Re: Metal
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
WAT???? WAT DOES THAT MEAN?????
Metaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaal.
dhe kur jam dua te jem romantik hard rock.
hahahahahahaa
Re: Re: Re: Metal
Citim:
ahahahahame shkrive miza
qe thu ti miza, ne Norvegji ka nafte, te cilen ajo e eksporton. Gjithashtu Norvegjia eshte dhe si te thuash atdheu i rrymes muzikore black metal. Mirror of madness thote qe nqs do i mbarohet nafta Norvegjise, nuk ka problem se do jetoje nga fitimet e black metalDuhet te interesohesh pak per ekonomine, jo vetem R&B
j/k
Re: Re: Re: Re: Metal
Citim:
Po citoj ato që tha _mIzZzA_
po nga t adija un ate
un se di nga bie norvegjija e jo me historin e say
drerqi nsa mbrapa qe qenkam
epo keshtu eshte kur iken nga atdheu edhe ne imigrim nuk i meson te gjitha gjerat
kohet e fundit sikur me ka mberthyer muzika klasike
ROCK!!!!
Une votova per metal; gjithsesi desha ti kujtoj autorit te sondazhit se Rock dhe metal jane ne te njejten familie dhe qe dmth metal-eshte nje zhaner i muzikes rock...ashtu si nuk mund te klasifikohen si muzike te gjitha ato lloje perpjekesh parodike qe nuki kalojne te dy masat muzikore (te gjithe e dine qe duhen te pakten tre)
Citim:
Po citoj ato që tha white_genius
Muziken klasike as si opsion se kishit vene
un e dua shume. Ama me pelqejn edhe rrymat e tjera . Te vetmen rryme qe urrej eshte Heavy Metal.
Me pelqen muzika rock sidomos ai klasiku me raste degjoj dhe muzik latine
PSO DESHET SHAHENI METALIN PO SKENI CA TE THONI PERVECSE BULLSHITS
Re: Re: Re: Re: Re: Metal
Citim:
he mi miza se shaka bej![]()
Techno
Krejt muzika ELEKTRONIKE eshte e mire. Da best.
house
pershendetje dhe mirdita.hous dhe house,pikerisht kjo rryme sepse te ngren humorin dhe eshte e vetjma rryme qe kercej.po ti cilen muzik pelqen.Ti thua ca pelqeni dhe pr vete nuk thua gje.ne te tjeret u came duke thene te tonen.te pakten mos u nxef se thjesht nje pyetje ishte(kete po ta them duke mar parasysh fjalet te tua por nuk dukeshe shume e eger perkundrazi shum e embel.faleminderit dhe mirupafshim me pak fjal gjith te mirat.(nje keshille e vogel -fotografia nuk ngjason fare me flalet)
FEEL H.
eshte normale qe e vecanta me PIKATORE gjehet o njerez.......
house ,house nation,,,,house ,hause dhe jo vetem house por dhe HOUSE
HOUSE-SHIJA E JETES......HAHAHAHA
nga rap underground style.....te stradovaiurs..
gusto shume te gjera e...
me pelqen shume euro dance/ urrej kenget e made in BBF
Une pelqej muziken e leht Shqipetare.
Elecotro
progress
house
funky
deep
minimalelectro
minimaltech
trance
tribal
etj etj etj me pak llafe ca i perket jetes se nates
Sa per preferencen e muzikes varet nga gjendja shpirterore qe jam por ne pergjithesi me pelqen hip_hop,R&B dhe rap.
2 Pac
Hip-hop and R&B
personalisht jam fans i Metallica dhe rrjedhimisht degjoj thrash ,por degjoj dhe rock apo cdo lloj tjeter qe te beje pjese ne kete familje.
Citim:
Po citoj ato që tha metallica_
personalisht jam fans i Metallica dhe rrjedhimisht degjoj thrash ,por degjoj dhe rock apo cdo lloj tjeter qe te beje pjese ne kete familje.
ok faleminderit per mireseardhjen.
sido qofte te gjithve i pelqejne kenget e metallica-ve.me then te drejten nuk kam njohur askend qe merr vesh nga muzika qe te thone qe ata nuk bejne ose nuk kane kenge te bukura.megjithate ata jane numri 1.sidoqofte faleminderit per videon(dhe pse e kam mesuar permendesh )
Citim:
Po citoj ato që tha metallica_
ok faleminderit per mireseardhjen.
sido qofte te gjithve i pelqejne kenget e metallica-ve.me then te drejten nuk kam njohur askend qe merr vesh nga muzika qe te thone qe ata nuk bejne ose nuk kane kenge te bukura.megjithate ata jane numri 1.sidoqofte faleminderit per videon(dhe pse e kam mesuar permendesh )
techno-trance & break-dance
e kercej bukur fare R&B & hip-hop
p.s. meqe ra llafi sa x hip-hop degjoni Bota e Hip-hopit ne radio House Of Art 107.7 FM te marte & te enjte ora 19-00, me Nikun (2 DIE 4).
Nuk kam preferenca te veçanta me pelqen melodia ne pergjithsi. Perjetoj emocione te ndryshem nga melodi te ndryshme. Psh: kur degjoj Vivaldin behem i embel degjoj The final cantdawn ndihem ne qef degjoj ELITA 5 ndihem melankolik etj.
Me pelqen te degjoj çfaredo lloj muzike...ne shume raste ì pershatem gjendjes shpirterore...
..."adhuroj" veçanerisht ROCK,me tendence punk...por edhe hard me pelqen...
...veshtire te degjoj metal,por varet kush e si kendon...
the best house for ever mmmmmmmm i love this music
vetem nirvana ....vetem kurt......grange nuk ka vdekur
Me pelqejne te gjitha rrymat muzikore,dhe i degjoj me kenaqesi po kjo varet dhe nga gjendja ime shpirterore...............
Zakonish me pelqen muzika e lehte dhe ajo popullore. Parashqevia kendonte do kenge qe te banin me qajt me lot.
pastaj esht nje lloj muzike qe me mire mos te ta kendojn se te duhet te te dhemi shpina fort.
mua me pelqen muzika argetuese
kam bashkangjitur nje spot me muzik te till nga genta nuk e di nese ja kam arritur ta bej si duhet por megjithat klikoni ne te dhe do ju del spoti permes youtube-s
C'lloj Muzike Pelqeni?
MELANKOLIKE?
ROCK?
FOLK?
SOUL?
REP?
HIP-HOP?
METAL?
TE TJERA?
Ne pergjithesi me pelqen kenga dhe muzika popullor, pa dallim si nga veriu apo jugu. Kam bere ca disqe me kenge popullore sipas deshires sime. Ne mengjes i fus ca kenge alegro qe te me zgjojne nga gjumi si kenge patriotike si ajo e jakup ferrit, kamber loshit, apo cun mules apo dashurie si altin shira meda apo jehona labe etj. ne darke i fus ca ahengje sidomos nga shqiperia e mesme si Ulu molo te dali hona, napolon, pogonishte etj
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 178 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.