Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- Labet E Lalet (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3565)

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 25 Maj 2004 - 21:18:

Re: po pse ju e mbani veten per trima??????

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
ore ate trimerin tuaj e di un se ju kam pare ça jeni... nejse thoj degjoni ketu juve leber nqs jeni te zgjuar ma thoni pse e keni gjoksin grop???????????? dhe sa per dijeni po ju tregoj 1 histori.... ishte 1 lab edhe iken per te vjedhur posht me myzeqe edhe iken me gjithe vellan edhe duke vjedhur i zoti i shtepis i qelloi me cifte edhe ky labi e la vellan shtrire edhe mori delen ne kurriz edhe iku. kur vete ne shtepi i thote nena'' ku e ke vellane more?'' e lashe nene, i thote se koke _lashe _koke mora. se ju leberit tere jeten duke grabitur keni jetuar edhe kete e quani trimeri? akoma nuk jeni pjekur nga truri ju, prandaj mendohuni para se te flisni,hajde Ciao

Ca pyetje eshte ajo nje here?????? Nejse, sa per barsoleten...jo dhe aq funny (or true 4 that matter).
Nejse, vazhdoni juve.

Pershendejte te gjitheve...

Postuar nga sokoli datë 26 Maj 2004 - 00:40:

Ishte nje lab dhe nje lale.
e pyet lali:
-nga je?
-nga vlora.
-i kujt je nga vlora?
-nje kunatolli im punon ne ministrine e perbrendeshme.
-mire por i kujt je?
-po te thace more nje kunatolli im punon ne ministrine e perbrendeshme.
- mor po une po te pyes kush te q.. nenen , jo kush te q.. motren.

Postuar nga DRAGO LABI datë 26 Maj 2004 - 20:08:

TRIMERIA E LALEVE

Ishte njehere nje lab dhe nje lal kishin dal per te vjedhur dhe kur u futen ne nje shtepi ne oborr ishte nje qen i vogel dhe filloi te lehnte, lala u friksua shume dhe ja filloi vrapit kurse labi mori ca kishte per te marr dhe e gjeti lalen rruges i shtrir per toke. E pyet labi se ca kishte lala qe rrinte i shtrir dhe pse ishte i friksuar: thot lala :me duket se me ka kafshuar qeni,shume pergjigjet labi . lala e pyet ;o lab ca ere ka gjaku se me duket se po me del shume. Ere muti i thot labi. Pergjigjet lala duke qare:obobo si tja bejme tashti me duket se me ka ngrene gjithe b... e po me varet gjaku neper kembe.....................................................................hahahahahahahaha sa trima qe jane lalet po krenohen gjithe shqiptaret me ta.

Postuar nga Bledumi datë 26 Maj 2004 - 21:35:

Ishin 3 vlonjate dhe vendosen te benin tregeti dhe te merreshin me skafe.
Ja fillojne dhe diten e pare kapin 2000 euro..Filluan ti ndanin dhe ja dhane me trimit..
-Na 500 euro ,i thote njerit....-na edhe ti 500 euro,i tha tjetrit....-Na edhe ti 1000 euro te ..fsha motren(tha per vete)..

Nejse thone shoket,kushedi si e ka hallin dhe nuk i thane gje.Heren tjeter shkojne prape me emigrante dhe kesaj here fitojne 5000 euro...
Dhe trimi i ndau keshtu:
--Na 1000 ti,i tha njerit......--na 1000 edhe ti ,i tha tjetrit...--Na edhe ti 3000 euro...fsha motren (prape per veten ky)..
I kthehen shoket:
--Na o ti vlla,se kemi edhe ne te tjeret motra....

Postuar nga brigid datë 26 Maj 2004 - 23:29:

Talking lali dhe qeni

Ishte nje lab dhe nje lal.Labi kishte nje qen loder ne makine, lali e pyet: si quhet ky qeni? Jo ore se eshte pellush , i thote labi.Po une , ja pret lali nuk te pyeta per rracen. hahahahaha

pra ketu del ne pah zgjuarsia e labit

Postuar nga brigid datë 27 Maj 2004 - 01:25:

Smile

I tha nje lal labit: nxirr portofolin se ti hodha trute ne ere.
labi i thote: kur ta kap ate kallashin une e ta fus ne by...
lali i shkrete thote : po sgucon njeriu i shkrete te bej shaka ore babam

Postuar nga brigid datë 27 Maj 2004 - 01:33:

Nje laluc kishte 3 femije .Shikon labin qe iken ne mergim dhe vendos te iki dhe ai.Gruaja si e beses qe ishte beri nje femije ilegal.Kur u kthye laluci e shikon femijen dhe thote : po ky moj grua ? lere ,lere se nuk prish pune ai ku do hajne ata 3 do haje dhe ky

Postuar nga Albtiger datë 27 Maj 2004 - 03:55:

pse ziheni o djema?

Ishin dy goca, njera labe dhe tjetra lale, dhe shkuan ne bar. Televizori po jepte lajmet dhe po transmetonte dike qe donte te bente vetevrasje duke u hedhur nga nje ndertese e larte. I thote goca lale, labes:
- une ve bast qe ai do hidhet.
- jo, nuk hidhet. - tha goca labe
Hidhet, nuk hidhet ...vune bast keto. Erdhi puna u hodh ky miky nga ndertesa, dhe ia arriti qellimit duke vrare veten. Goca lale fitoi dhe pasi i mori parate labes, i tha qe kishte pare lajmet para dy oresh dhe e dinte qe ai do hidhej nga ndertesa.

Goca labe po shikonte me habi....dhe tha:
-Lajmet i pashe dhe une qepar, po mendova se ai do nderronte mendje kur do hidhej per se dyti.

Prandaj Brigid mos me trego mua per zgjuarsine tuaj se nga ato barcoletat qe kishe shkruar asnje nuk ishte per se mbari. Mos tregoni budallalliqe kot .....shkruani vetem gjera qe jane per te qeshur dhe me spec, jo hajde bjeri ti biem. Nejse ajo eshte puna juaj ....shikoheni vete.

Postuar nga qorri datë 01 Qershor 2004 - 00:00:

Re: po pse ju e mbani veten per trima??????

Citim:
Po citoj ato që tha Fieraku
ore ate trimerin tuaj e di un se ju kam pare ça jeni... nejse thoj degjoni ketu juve leber nqs jeni te zgjuar ma thoni pse e keni gjoksin grop???????????? dhe sa per dijeni po ju tregoj 1 histori.... ishte 1 lab edhe iken per te vjedhur posht me myzeqe edhe iken me gjithe vellan edhe duke vjedhur i zoti i shtepis i qelloi me cifte edhe ky labi e la vellan shtrire edhe mori delen ne kurriz edhe iku. kur vete ne shtepi i thote nena'' ku e ke vellane more?'' e lashe nene, i thote se koke _lashe _koke mora. se ju leberit tere jeten duke grabitur keni jetuar edhe kete e quani trimeri? akoma nuk jeni pjekur nga truri ju, prandaj mendohuni para se te flisni,hajde Ciao

Shoku e paske gjuhen brisk ti.

Postuar nga Fieraku datë 01 Qershor 2004 - 02:56:

Qorri?.....

mso fol me kunja kot Qorri ok? Ciao

Postuar nga jimmy84 datë 01 Qershor 2004 - 04:39:

Thumbs down

Nder temat me kot.
50% e barsaletave jane te ndryshuara dhe s`kane aspak te bejne me laluce apo labe. Lere pastaj kur i ndryshoni rolet.(kjo eshte 45% tjeter) Barsaleta eshte psh per lalet , ketu del per labet. Boll aman.Boll na shitet trimerite dhe zgjuarsite e medha. Mos ngaterroni humorin me idiotlliqet.
Hajde ciao.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 01 Qershor 2004 - 07:39:

ahahahahahah Fieraku s dua te behem egoiste lal po ju lalet jeni shume trima duhet te me falenderosh qe po ta them ahahahahah

Brigid ande Qorri jeni 1-sha

ju pershendes

Postuar nga Fieraku datë 03 Qershor 2004 - 03:09:

eh o trimat e xhaxhit

po s'keni faj juve. kemi faj ne qe erdhem ne Vlore ne kemb ne 97 edhe ju mbajtem me buke e me te gjitha qe donit. dukeni sa mirenjohes jeni,po lerini llafet edhe mos mu mburrni shume se e kam pare trimerin tuaj po he, ec lozni tashi ate beni

Postuar nga jimmy84 datë 03 Qershor 2004 - 03:49:

Thumbs down

Ne fakt labet dhe sidomos vlonjatet dihet boterisht qe jane frikacake te medhenj. Hahahahahaah. Kjo fiton cmimin e pare si barsaleta e sajuar me keq.
Boooh. Po gjej ndonje gje te hajrit mor. Here tjeter genje tamam. Gjej ndonje gje te besueshme.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 03 Qershor 2004 - 06:07:

Fieraku po pse mer zjarr ti aman apo do te te vi atje te te hedh nje kove me uje te ftohte te te plevitos he? ahahahah
Amani nuk tregoni barsoleta te qeshim po mendjen per sherr e keni c paskeni qene mo.....

te pershendes Fieraku edhe te shkuara se te plevitosa ahahah

pacim

Postuar nga Fieraku datë 04 Qershor 2004 - 02:58:

jimy?

Jimy spo te kuptoj un ty sqarohu pak???? nuk eshte barcalet po realitet hajde Jimy Ciao

Postuar nga Fieraku datë 04 Qershor 2004 - 03:02:

ok Vlonjate2003

edhe un te pershendes ciao

Postuar nga jimmy84 datë 04 Qershor 2004 - 04:24:

Shiko fieraku, nuk dua t`i hyj nje debati krejt te kote. Jo e lagu jo e njomi. Me vjen keq qe ke mendim krejt te kundert me realitetin. Dhe mundesisht lerini keto dallimet krahinore se jane muhabet pa bereqet.(per te mos thene krejt te kota)

P.S Keq me vjen qe po ua them po qe ketej e tutje nuk ka me chit-chat. Thoni vetem barsaleta.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 04 Qershor 2004 - 08:25:

Fenx shume Fieraku eve una te pershendes pasi Lalet edhe Labet come on njesoj jane Shqipo jane te gjithe c beri Labi c beri Lali pastaj ato barsoletat jane te gjitha genjeshtra haahahah i kane ndryshuar kote se koti kshu qe mos jua ve shume veshin..

Jimmy84 mo na u be shume serioz ti mo s ka me chit-chat thote ky ncncncn j/k...

ika te pershendes Gjirokastrit ma ha mendja do jesh nga ata yyyvat ti he???

bye

Postuar nga jimmy84 datë 04 Qershor 2004 - 13:11:

S`keni faj ju jo. C`ti bej drejtorit qe eshte zemerbute une. Po hani, hani dmth vazhdoni, vazhdoni.

o Vlonjate c`yvv mavria aman. Lere mos e nga ate muhabet se i del era
Pershendetje vlonjate

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 04 Qershor 2004 - 22:44:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha jimmy84
o Vlonjate c`yvv mavria aman. Lere mos e nga ate muhabet se i del era

Hajdee qenke dhe modest pale..lol

Postuar nga jimmy84 datë 04 Qershor 2004 - 22:52:

Modest nga halli, Jam_vlonjate

Keni ndonje barsalete ju,se e kthyet temen ne seance parlamentare qe flitet per te gjitha me perjashtim te temes

P.S Hajde, kush e do fjalen tani?

Postuar nga _mIzZzA_ datë 04 Qershor 2004 - 22:57:

hahahaah te bukura edhe te lezecme keto

Postuar nga VLonjatja2003 datë 05 Qershor 2004 - 01:17:

Pse mo Jimmy84 Gjirokastritet jane yvaaa mo prandaj dhe una thashe qe do jesh nje nga ata yvat nga gjirokastra ti.....
Uuuuu lumsi una qe i kam komshinjt te buqur shume ahahahhaahh

Cunat me te bukur ne bote jane Gjirokastritet shiko qe e gjeta una po gjithmone pervec Vlonjateve aman ta dish more vesh ahahahahahahahh

pacim

Postuar nga jimmy84 datë 05 Qershor 2004 - 16:25:

Ky mesazh, duhet te ishte te tema "Kush jane djemte me hot". Tani une si gjirokastrit jam i kenaqur me vendin e dyte, pas vlonjateve.
Pershendetje te dyjave (vlonjateve dmth)

Postuar nga unforgiven datë 05 Qershor 2004 - 17:22:

Ej Jimmy pse je i kenaqur me vendin e dyte Ti?
Pastaj kush e ka thene qe vlonjatet jane ne vend te pare? Ata i bejne qejfin vetes qe jane ne vend te pare, but being animal doesn't equal being "Hot" (they are so far each-other).
Gjirokastritet jane njesh, dhe per kete te jesh krenar.

Postuar nga jimmy84 datë 05 Qershor 2004 - 18:58:

O Mona, po si gijrokastrit i mire qe jam, u tregova xhentil me keto gocat qe i kemi nga Vlora. (keshtu dmth nxorra ne pah vlerat e gjirokastriteve )Pershendetje patriote

Postuar nga Albtiger datë 06 Qershor 2004 - 10:53:

hey chill people.....chill and chill good ......

Do thosha nje llaf une po them lere se nuk ia vlen. Beni mire te hapni teme tjeter per to muhabetet tuaja femijesh. Ti jimmy 20 vjec qenke po sdukesh shume i pjekur.
Shendet dhe paqe dhe mos u zini kot.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 07 Qershor 2004 - 20:27:

AlbTiger let me clear my throut ahahahah loool
Nuk po zihet njeri ketu lol do ishte mire ti lexoje me me kujdes pergjigjet qe ti merje vesh ok se mesa shof se ke idene fare ja ke fut kot...

Pacim ju te tjereve

Postuar nga jimmy84 datë 07 Qershor 2004 - 22:57:

Vlora2003 dhe Jam_vlonjate une po ua fal gjakun qe me keni borxh. Hallall u qofte. T`ia dini per nder Albtiger qe me nderhyrjen e tij shmangu vazhdimin e gjakderdhjes midis nesh. Gjithashtu shpresoj qe edhe ju si une ta degjoni keshillen e Albtiger dhe t`ia falni gjakun njera-tjetres.
Peace people.
Ju pershendes te dyjave
Rrofsh Albtiger.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 08 Qershor 2004 - 02:39:

Jimmy84 nuk po e mbaj dot te qeshuren kur lexova ate qe kishe shkruar vduqa rrashe nga karikja mo e thyeva qafen ahahahahh

ahahahhaahahahahahahahhaahhaha
ahaahhhahahahahahahahahhahahahahahahahhahh
ahhaahahahahahhaahhhahahahahahhahhahahahhaaa
haahhahaahahah

ta paca borxh kete te qeshuren mo Jimmy ahahhaahahah

te pershendes

Postuar nga jimmy84 datë 08 Qershor 2004 - 03:01:

Te pershendes Vlonjate

P.S Dhe boll me me vrasje ju vlonjatet se e teepruat. Vrisni me karar te pakten, nja 7 a 8 ne jave. Jo keshtu ke gjeni para.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 08 Qershor 2004 - 09:37:

Fieraku

Ueeeeee-Ueeeeeee-Ueeeeee

e paske kthyer ne lufte mo.....
po nje gje skuptova un at ete 97-es?!!!!!!!!!!!!!!!?????
na keni mbajt ju me buk?????
po kjo na doli, se ehste here pare qe po edegjoj,,,....... ore babale. po ju keni edhe sot ne kete kohe frike te futeni ne vlore, se duhet green card,
numer pune e nja ca id te tjera . jo me do hyje ti ne 97-en ne vlore je ne vete mo babale, po ke pare tv ne ate kohe ti mo, po ne i zhveshem serbet ne mest te vlores more djale, je ne vete ca thua.
kjo ishte basolete qe tregove ti apo si.....??
e di si i thone kesaj,,,,,,, p.s un qe jam na fshati, p1th te mizez ne maje te drizes.
beni ndonej gallat more i lini trimerite, se ate e tregon historia kush ehste popull trim, se tregoni as ju as ne.. hajde shendet!!!

Qorri, keta edhe na shajne more vlla. ..
Bledium, keto barsoleta jan, po jo aq sa i egzagjeroni ju babale. se ne vlore te shash per neen dike, sbehet ndonej gje e madhe(p.s sherr i vogel),
po po vajti puna te motra dije babale qe te ham gurmazin ne.
ti na gjirkoastra mos je na rrace poeti

Ju vlonajet(goca dmth) u peshkoi gjirokastriti :p do ken gjak te embel keta, orese mos merzitesh ti, se kam nej kunatoll un na gjirokastra,( e kam me nje kthese) nuk edi sa do e kuptosh

mona, ne na vlora moj moter, se mbajm veten per sexi, un p.s kam lind si sexy si vet pa jo per gj e:p:p:p........cdo njeri ka ate te miren e tij......sexy mund te behesh edhe duke lexuar libra te mesosh sitilet p,s si te mesoh komandat e chatit, po ti dish mire fare... je aop i larte keshu qe....... ne na vlora jemi pak sexy shum(se edhe mburremi ne mo ) ne na vlora edhe genjejme shum(p.s un te shuaj fare) :p:p

kush qe me ketu protaginist.......

ahhhhhhhh albtiger,....... me gjakftohte edhe ju!!!

kalofshi mir ete gjithe shendet e mbaresi kudo na ndodheni
me respekt
Labi-Na-Rreza-Lart

Postuar nga Albtiger datë 08 Qershor 2004 - 09:49:

easy babe

Vlonjate 2003 c'pate ti moj?
E pare e punes : nuk e pati njeri me ty! ( i have higher standards)
E dyta:Hidhi nje sy faqes 12....vendosi syzet po i pate (dhe shiko kush po zihet)
E treta e dashur: meso si te shkruash .....it's actually "throat"!

Jimmy84 rrofsh per mundimin!
Por me mire, them une, na le ne temen tone. Gjithe diten ne pune e shkolle na duhet dicka per tu marre. Megjithese ti mund te mendosh se kjo teme nuk te pelqen, per mendimin tim bravo qorrit qe e hapi dhe te gjithe atyre qe kane kontribuar me barcaleta: kota97, fieraku, keni, brigid, nja dy vlonjate, sigurisht veten dhe te tjere (mos tu mbetet qejfi nqs nuk u kam permendur). Ma merr mendja asnje nuk e ka seriozisht kur tallen e bejne shaka.
Te gjithe jane anonim ketu, prandaj dhe po bene sikur zihen...kujt u be vone.
Ti Jimmo shikoje vete....dhe na ndihmo me ndonje barcalete!
Te fala te gjitheve...Jimmy shendet!

Postuar nga jimmy84 datë 08 Qershor 2004 - 11:48:

O Albtiger po pate ndonje barsalete thuaje se nuk te ndalon njeri. Ketu kishte nja nje jave qe vetem muhabete te "highest standarts" beheshin. "Ne jemi trima, juve s`ua mban b*tha" Tamam humor klasi. Sa per t`u zene ne kishem 2 muaj qe ekishim lene ate muhabet.(megjithese nuk mund ta quash zenke se vetem Fieraku pati pak acarim nervash,se ne te tjeret ishim ne rregull)

Kota 97 po ka ndonje lab qe nuk eshte rrace poeti aman Per poezi dhe per te kenduar labce jemi te paret.

Postuar nga VLonjatja2003 datë 08 Qershor 2004 - 20:10:

Albtiger po nga gjithe ajo e qeshur mo malli qe e shkruajta thruot une se kushedi car do kisha shkruar...
Ore po gafa jemi njeerz bejme loooooool

Kota_97 ahahahahahah ajde poet ajde lool te pershendes

Jimmy84 yehhhhh ne labet poete te medhenj ne e ndrisim fare ahhhhaah

ika ika mo se mos bej ndonje gabim tjeter edhe do me korigjoj Albtiger pastaj PPPPP

pacim

Postuar nga Bledumi datë 08 Qershor 2004 - 23:42:

Re: Fieraku

Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97

Bledum, keto barsoleta jan, po jo aq sa i egzagjeroni ju babale. se ne vlore te shash per neen dike, sbehet ndonej gje e madhe(p.s sherr i vogel),

Une e kam degjuar mer lal,nuk e kam shpikur vete se nuk punoj te "Kunji"....
Pastaj,ske pse i komenton barcaletat fare,te pelqeu mire,ste pelqeu me mire mos komento,mos fol fare...Nqs ti e kerkove kete,po ta kerkoj edhe une ty...Lerini keto budallalliqe,kapeni pas nje fije peri dhe e beni tra,thoni ndonje barcalete te qeshim te gjithe dhe lerini keto muhabete...

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Qershor 2004 - 09:42:

Re: Re: Fieraku

Citim:
Po citoj ato që tha Bledumi

...Lerini keto budallalliqe,kapeni pas nje fije peri dhe e beni tra,thoni ndonje barcalete te qeshim te gjithe dhe lerini keto muhabete...

Ore babale un spo tregoj barsoleta,...... edhe spo komentoj.....edhe nuk thash tutje apo tu.......thash ka shum egzagjerime nejse.......
Koha sot..... lire fjales.......

Thoni cte doni( e kam ne pergjithesi e ) te jeni mir me shendet kudo qe jeni, se te tjerat rregullohen.

Hajde shendet all.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 09 Qershor 2004 - 09:48:

hehehehehehe

Kota 97 po ka ndonje lab qe nuk eshte rrace poeti aman Per poezi dhe per te kenduar labce jemi te paret. [/B][/QUOTE]

ore jimy, kam nje kunat un te thash(me nje kethes) ai ehste na Zhulati,
mendoj atj eeshte rrenja e kenges labe .
se nj ehere qe isha, vetem birra edhe labe kendonin

Shendet all.

edhe mo su nxefni mo cuna, jemi per gallat ketu( ku ka me ne shqiptaret more, sna durohet po su zume pak ) e kemi na natyra kemi gjak te embel

ja edh eketyre vlonjateve.... se edhe keto mbesa poeti do jene mos te them bije
un sjam as nip as mbese....... kisha gjitonin poet

shendet edhe nje here mbaresi popullit shqiptar kudo qe ndohet

Postuar nga brigid datë 16 Qershor 2004 - 01:22:

Talking

Ishte njehere lala qe kishte dale me shetit me kalin e tij. Rruges shikon nje lokal dhe vendos te hyje brenda. Pasi lidh kalin ne nje peme aty afer, hyn ne lokal.Kur del sheh qe kalin e tij e kishin lyer me boje.I tmerruar bertet "Kush e ka lyer kalin tim" Ne kete kohe del labi i cili pa ju trembur qerpiku thote " une pse c 'do besh zotrote".. Lala i trembur i pergjigjet " jo... jo... po doja te pyesja kur do ti japesh doren e dyte?"

Postuar nga Keni datë 16 Qershor 2004 - 03:51:

Citim:
Po citoj ato që tha brigid
Ishte njehere lala qe kishte dale me shetit me kalin e tij. Rruges shikon nje lokal dhe vendos te hyje brenda. Pasi lidh kalin ne nje peme aty afer, hyn ne lokal.Kur del sheh qe kalin e tij e kishin lyer me boje.I tmerruar bertet "Kush e ka lyer kalin tim" Ne kete kohe del labi i cili pa ju trembur qerpiku thote " une pse c 'do besh zotrote".. Lala i trembur i pergjigjet " jo... jo... po doja te pyesja kur do ti japesh doren e dyte?"

Brigid na kenaqe me kete barsalet te adoptuar.
Po ti te kishe gjet ndonje tjeter me te re se kjo dihet nga te gjith prej me se 20 vjetesh, dhe nuk ka te bej fare me labet dhe lalet.
Mos i deformoni barsaletat se ju bie dhe bukuria kur e lexon.
Gjith te mirat goc dhe me mend ne koke ca te tha xhaxhi

Postuar nga Albtiger datë 17 Qershor 2004 - 03:11:

meqe ra fjala per refugjate

Na ishte nje here labi refugjat ne Egjypt. Punonte i varferi nate e dite. Pas ca kohesh arrriti te blinte dhe nje deve. Pas pune merrte devene dhe dilte xhiro neper Sahara. Nje dite prej ditesh vendosi te bente nje udhetim te gjate dhe ti dilte Saharase nga ana tjeter. vajti gati dy jave qe po allakatej neper shkretetire po se cante shume koken se i kishte marre masat per te ngrene, dhe per te pire. Dha dha miku i vajti mendja per sex. Pasi u mendua cfare te bente , vendosi tia mblidhte devese. Pas shume perpjekjeve hoqi dore per arsye se nuk i mbante dot hapur kembet e devese. Cdo nate provonte labi i varfer por pa sukses. Nje dite shikon nje femer ne shkretetire. Ajo ishte thare per uje dhe ishte gati ne te vdekur. Pasi e ndihmoi labi ajo i tha se ai mund ti kerkonte cte donte.
Labi u mendua dhe i tha
Aman te keqen mbaji cik kembet e devese hapur se me ka vajtur mendja keq.

Postuar nga _mIzZzA_ datë 18 Qershor 2004 - 22:52:

hahahahaha e bukur kjo albtiger

Postuar nga SCOOTER datë 23 Qershor 2004 - 19:13:

Ne luften e dyte boterore na kishin dale malit labi me lalen dhe per fat te keq na i kapin te dy rob. E marrin labin ne pyetje ,e torturojne qe te tregonte emrat e shokeve por asnje fjale nga goja e labit. Vjen radha per te marre ne pyetje lalen .E torturojne lalen po as ky nuk e hapi gojen . Labi u habit dhe u bind se ka dhe lale trima . Ne mesnate degjon labi ne qeline ngjitur bum-bum .Ishte lala qe i binte murit me koke dhe bertiste ah koke koke qe nuk mban mend nje emer, ha dajak tani

Postuar nga Albtiger datë 26 Qershor 2004 - 04:13:

une thashe c'fare do thoje ti?!...Nejse...

...Ishte nje here Lala me te dashuren dhe shkuan ne Vlore. Pasi ia kaluan mrekullueshen ne plazhin e Zhironit (personalisht kam kujtime te paharrueshme) vendosen te merrnin nje dhome hoteli aty afer dhe te kalonin naten. Rruges per ne hotel ndaluan ne nje farmaci per te marre masa mbrojtese. Futet Lala brenda dhe me shume kulture i thote farmacistes:
-Ka mundesi te me jepni nje pako me kapota?
-Si nuk te vjen zor - ia kthen farmacistja-me flet pa kulture mua. Shko perjashta dhe kur te mesosh si te me drejtohesh atehere futu brenda!!!!!!
Doli Lala jashte dhe u fut prape brenda
- O teta, a ka mundesi nje pako me prezervativ te lutem?
-UUUUUU po ti qenke pa edukate fare more jezit, dil perjashta dhe meso si te flasesh!!!! - ia ktheu farmacistja......(Labe kjo me kulture)
Doli Lala jashte s'kishte ca bente dhe pasi u pasi ndenji pak u fut prape brenda. Nxorri mikun nga pantallonat, lart ne tavoline dhe i thote farmacistes:
-Nje kostum per zoterine te lutem!

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 26 Qershor 2004 - 09:02:

Re: une thashe c'fare do thoje ti?!...Nejse...

Citim:
Po citoj ato që tha Albtiger
[ Nxorri mikun nga pantallonat, lart ne tavoline dhe i thote farmacistes:
-Nje kostum per zoterine te lutem! [/B]

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHHAH.

o ZOT SA KAM QESH, JAM DHI FARE, u na vdiqet mer mbajm barkun me dore.

kjo qe e forte, sme ineresojn ca thuhen aty, po kjo qe spektakel

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHHAH.

Mos i merni seriozisht mor o njerez se jan gallata sna plas .... shum mer, shikoni te punoni e te beni shkoll, se keto jan te qeshim jo te zireni mer.

edhe me gjak ftohte ju lalet, mos u nxefni :p:p:

Postuar nga jimmy84 datë 26 Qershor 2004 - 18:01:

Ore po rrotullohet bota mbapsht tani apo vetem Shqiperia. Epo kane filluar vlonjatet te jene e tolerant dhe bejne si cuba lalucet Kjo eshte cudia e dhjete e botes . Per evenimentet e tilla duhet kthyer nje lagje permbys jo vetem nje tavoline

Postuar nga Albtiger datë 27 Qershor 2004 - 06:55:

o Jimmy

qesh pak o burr i dheut se s'te ben dem.....e qeshura te zgjat jeten

Postuar nga VLonjatja2003 datë 01 Korrik 2004 - 01:09:

Talking

Tamam Jimmy jane bere te forte lalucet s mbahen me keta tani jane hapur si vaji ne lakra hahaahahh (bej shaka)
Shiko se tani me hipi ai nervi mua qe e kisha futur ne xhep edhe d mbahem me hahaahah
ok ja nje barsolete per lalet edhe labet.... here we go..

1) Njeher nje vlonjat edhe nje fierak ishin ne dy brigje te kunderta te lumit dhe fieraku i thote vlonjatit... O vlonjat di not ti???
jo ia kthen vlonjati..
po mire atere une do te vras i thote fieraku...
po mire mo fierak i thote vlonjati po kur te thahet lumi ku do shkosh ti derman se mua po me re ne dore do te vras une..
aman re aman si behesh dhe ti, s guxon njeriu te bej nje shaka
- i thote fieraku ( qe tani po mendonte si do tja bente kur te thahej lumi)

here another one....

2) Nje lab edhe nje laluc dalin nga nje mbytje anije ne nje ishull. Edhe vajti kohe ne ishull qe ndenjen keta edhe ishin pa bere sex... I thote labi ketij lalucit a bejme njeer sex te dy ne... uuuuu jo i thote laluci se do behem gay pastaj.. jo i thote labi se nuk behesh gay menjeher epo mire iu mbush mendja lalucit edhe e bene....
Pas nja 2-3 javesh i thote prape labi ketij lalucit a nuk e bejme edhe njeher uuuuu ja i thote prape laluci se me dy here do behem gay jo jo i thote labi se nuk behesh me 2 here ok e bene prape.... Kaluan 1 muaj edhe laluci po priste ti thoshte prape labi por labi s po i thoshte me... pastaj vete i thote vete laluci po me 3 here behesh gay.....

shpresoj tu pelqejne

pacim

Postuar nga Albtiger datë 01 Korrik 2004 - 08:30:

come on babe

Aman o goce qe te hipen nervi.......ajo e para eshte ne nje nga faqet e para te kesaj teme....kurse ajo e dyta is old babe .........be cool will you?

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 214 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.