Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 223 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Kinematografia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=127)
-- filmat me animime (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9476)

Postuar nga NS-6 datë 22 Shkurt 2011 - 03:09:

Megamind 2nd Video

Postuar nga NS-6 datë 22 Shkurt 2011 - 03:11:

Megamind 3rd video

Postuar nga NS-6 datë 20 Prill 2011 - 21:30:

Tangled - Trailer 1

Disney

Postuar nga NS-6 datë 20 Prill 2011 - 21:34:

Tangled - Trailer 2

Your dream stinks...i was talkin to her

Postuar nga NS-6 datë 20 Prill 2011 - 21:40:

Tangled - I see the light

Postuar nga lorie datë 12 Maj 2011 - 23:22:

Re: Kung Fu Panda

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

Kung Fu Panda...sapo i pashe trailerin

Yeah Yeah, Cool. There was a legendary warrior, in a legendary land...

Postuar nga lorie datë 12 Maj 2011 - 23:23:

Pashe ketu

WALL E, i bukur.

Duhet vene filmi --- UP---- isha ne nje date, e kam qare prej filmit bobo

Postuar nga NS-6 datë 13 Maj 2011 - 00:17:

Smile UP -Married Life

Postuar nga NS-6 datë 13 Maj 2011 - 00:21:

Smile Up - Picture Momentos

Postuar nga lorie datë 13 Maj 2011 - 18:05:

YEAH YEAH

Picture Momentos-- ishte pjesa me prekese. Flm NS-6.

Postuar nga lubi datë 13 Maj 2011 - 23:38:

Pershendetje!

Faleminderit NS-6 fale teje kam pare shume filma te bukur ndaj te jam mirenjohese per faktin qe n'a i rekomandon ketu ne forum....nejse filmi i fundit eshte fantasti edhe une mendoj qe momentet e hapjes se albumit ne kohe te ndryshme jane jashtemase domethenese e prekese//faleminderit!

Postuar nga NS-6 datë 14 Maj 2011 - 01:02:

une filmat me animacione i kam shume qejf me thene te drejten per faktin se lejojne mjaft liri ne karakteret qe paraqesin dhe aktualisht me graden e cilesise qe kane arrit ne berjen e tyre te bejne mjaft per vete!
Bej krahasimin e Ice Age 1 dhe 3 ku ambientimet ne Ice Age 1 ishin mjaft te shkrete dhe akoma mund te shiheshin "difekte" ne strukturen e tyre por kur shihet Ice Age 3, sheh nje ambient shume te nderlikuar ku detajet jane bere deri ne ato me ekstremet!

Ne listen e filmave qe kam pare deri tani permend:
- Ice Age 1,2,3 (DreamWorks)
- Shrek 1,2,3,4 (Dreamworks)
- Cars (Pixar)
- Toy Story 1,2 (Pixar)
- A Bugs Life (Pixar)
- Shark Tale (Dreamwork)
- Up (Pixar)
- Surf's Up (Sony Animations)
- Tangled (Pixar)
- Megamind (Dreamworks)
- Kung Fu Panda (Dreamworks) (filmi qe preferoj me teper)
- The Incredibles (Pixar)
- Madagascar 1,2 (Dreakworks)
- Despicable me (Dreamworks)
- Dragon Trainer (Dreamworks)
- Monsters & Co (Pixar)
- Over the Hedge (Dreamworks)
- Final Fantasy
- Valiant
- Corpse Bride (Tim Burton)
- Robots
- Boog & Elliot 1,2
- Ratatouille (Pixar)
- Wall-E (Fantastik per idene gjeniale dhe per guximin e Pixar per te bere nje film pa dialog...Wall-eeeeee....Eveeeeee )
- Bolt (Pixar)
- Planet 51
- Searching Nemo

Me mungon Happy Feet qe se kam pare akoma. Nuk di te kem harru ndonje dhe ne pritje te Cars 2 , Rio , Ice Age 4, Kung Fu Panda 2.

Postuar nga lorie datë 14 Maj 2011 - 01:27:

Wall E shume i bukur

me Eveee.
Dhe Incredibles fantastik.

Do dal Kung Fu Panda II se shpejti. Po jepen trailers tani.

There's no charge for awesomeness or attractiveness!

Postuar nga NS-6 datë 14 Maj 2011 - 03:09:

Wall-E

Postuar nga Fajtori datë 14 Maj 2011 - 05:29:

Shark Tale me duket sikur njihet pak por eshte nga me te bukurit per mua.

Postuar nga NS-6 datë 14 Maj 2011 - 15:00:

Ne fakt disa nga filmat qe kam permend kane kaluar ne momente "tranzicioni" te evolucionit te filmave me animacione! Mund te permend Valiant dhe Surf's Up psh qe nuk jane shume te njohur ne publik! Origjinaliteti i ketij te fundit ishte qe paraqiste nje film ne model dokumentar, dicka qe filmat e tjere te bere deri tani se kane paraqitur...spektakli i garantuar :

Shark Tale, ne nje fare menyre spostoi klanet mafioze ne ambientet nenuje (aq sa edhe zerin e moren nga Robert De Niro dhe peshkaqeni nese e keni vene re ka nje nishan ne fytyre ne te njejten poizicion qe e ka edhe Robert de Niro )! Eshte me pak i njohur per faktin se nuk ka qelluar ne nje periudhe ku perplaseshin filmat me animacione (sic ndodhi kur Ice Age 1 dhe Monster's & Co diskutuan cmimin per animacionin me te mire ose me serite ndoqen Shrek 1)

Postuar nga SmoKer datë 14 Maj 2011 - 15:39:

Shark Tale - Duhet pare ne HD ... 5* animation movie

Postuar nga lorie datë 01 Qershor 2011 - 19:09:

Hey NS-6

pashe Tangled me 4 vajza te vogla. Very cool.

Me vijne nder mend ca thenie prej The Incredibles qe jane shume qesharake:
1- Elastic girl? You married Elastic girl and got busyyy! ( for the 3 kids)
2-(the Frozone scene in the end when he wants to help in the battle) -frozone:Honey, where is my super suit?
She: What?
Frozone: Where is my supersuit?
She: I don't know ( i think)
Frozone: We are talking about the greater good here, woman!
She: What? I am the greater good you ever gonna get ! hahah

Postuar nga NS-6 datë 01 Qershor 2011 - 19:24:

Tek Tangled mbaroj fare per skenen kur e pyet se ku shkoi kurora dhe Rapunzel i thote qe e ka fshehur ne nje vend qe nuk do e gjente dot. Ai hedh syte tek i vetmi qyp mbi tavoline dhe i thote "e ke fsheh aty, apo jo" dhe vetem kur kamera del jasht kulles dhe degjohet nje "tiiiiing"... kur kthehet ne vete (gjithmone ai kamaleonti i bezdisshem natyrisht ), Rapunzel qe i thote "Tani e kam fsheh ne nje vend te sigurte!"

Nderkohe, doja te shtoja ne listen e mesiperme edhe 2 filma te tjere qe i kisha harruar. Per momentin po sjell te parin :

Monsters vs Aliens

Postuar nga lorie datë 04 Qershor 2011 - 07:07:

NS-6

e pashe prape une Tangled hahah me dy nipat kete rradhe, dhe mu kujtove ti tek ajo skena e qypit. Classic!

Dy skena per te qeshur ishin kur vajza dhe hajduti dalin prej lumit dhe ajo kish perdorur fuqine e flokeve te saj dhe ai i thote: Your hair,it glows, i didn't see it coming!
Ndersa tjetra eshte kur ajo perdor floket per ti sheruar plagen ne dore dhe i thote: Please don't freak out.
Me shkrine dy reagimet e djalit,dhe fytyra qesharake qe ben ne te dy rastet sidomos ne te dyten kur perpiqet te permbahet.

Postuar nga NS-6 datë 04 Qershor 2011 - 14:02:

Ai film eshte i teri me detaje dhe skena te papara ne fakt! E kane realizuar shume bukur Nuk lodhesh se pari here pas here sepse cdo here qe e sheh gjen detaje te reja

Ndekohe, pata mundesine me pare Rio...Nje tjeter animation nga 20th Century Fox Animation...Cfare nuk i ka shkuar mendja me bere! Fantastike pamjet e Rio de Janeiro nga larte...historia e forte fare sepse ja kane gjetur fiks personazheve Po te sjell 2 trailer me poshte :

Nje nga tagline per kete film ka qene :
1 out of every 8 Americans is afraid of flying. Most of them don't have feathers.

Postuar nga lubi datë 05 Qershor 2011 - 21:49:

Une e shoh shpesh Tangled per aventuren gjate gjithe filmit ...djali im 10 vjecar ka"zbuluar" disa ngjashmeri me filma te tjere te animuar;

Kli eshte i ngjashem nga pamja e jashtme e nga zgjuaresia me Altivon tek Eldorado

Flyni i ngjet fizikisht e ne shumicen e mimikes Simbad Detarit

momenti kur futen ne "restorantin" e zones e flitet per endrren, kercimi me duar para e pjanisti me gremc jane si tek Shrek 3..............

Rio eshte film fantastik plot ngjyra e ngjarje...............

Postuar nga NS-6 datë 06 Qershor 2011 - 20:24:

Final Fantasy: The Spirit Within

Filmi qe parapriu Beowulf dhe qe ishte i pari i llojit te tij! Nje histori interesante, ndryshe nga seria e Final Fantasy qe jemi mesuar te luajme

Traileri:

Postuar nga NS-6 datë 15 Qershor 2011 - 22:10:

Rango

My name is...Rango!

6 min clip nga filmi:
http://youtu.be/O2GN4dzBI4M

Postuar nga lorie datë 16 Qershor 2011 - 00:59:

pashe kete

6 minuteshin per tu shplodhur njecike nga studimet e mia: psycho-babble mumbo jumbo .

Sa e forte. S'besoj do me bie rasti ta shoh, s'eshte ndonje film per te shkuar ne kinema per ta pare por me beri per te qeshur. Thnx NS.

Postuar nga NS-6 datë 16 Qershor 2011 - 01:03:

Per kinema jo, por ta shkarkosh per shembull per ta pare ndonje dite te shtune ne darke per tu shplodh, ja vlen

Postuar nga NS-6 datë 21 Qershor 2011 - 21:48:

Happy Feet 2

Hmmmmm....filmi i pare me ka shpetuar pa e pare

Postuar nga Fajtori datë 21 Qershor 2011 - 23:58:

Mor po ku gjehet ai Rango high definition se nuk qenka pune. Gjej vetem ca versione vari teneqen qe duken si njola ne ekran. Po s'qe HD nuk ke ca i shijon filmave me kartona.

Postuar nga lubi datë 22 Qershor 2011 - 00:39:

une e mora ne filmahd.com film fantastik.......

Postuar nga Fajtori datë 22 Qershor 2011 - 01:08:

nuk ci siamo. Cilesi skandaloze. Do e kerkoj ta marr me qera ne blu ray, po nuk qenka as ne blockbuster online.

Postuar nga NS-6 datë 22 Qershor 2011 - 04:24:

Ne HD vetem te blesh diskun se perndryshe sgjehet! Eshte e vertete qe per te pare filmat me animacione duhet te jete cilesia maksimale perndryshe humb shume detaje!

Postuar nga NS-6 datë 22 Qershor 2011 - 04:28:

Puss in Boots

Coming soon Me aq karaktere sa ka pase filmi i Shrek, kane mundesi me prodhu nje seri te gjate filmash

Postuar nga NS-6 datë 22 Qershor 2011 - 04:35:

Ky film bashke me Monsters vs Aliens ishin filma qe i kishin shpetuar listes qe kisha hedh me pare! Here pas here duhet me e axhornu ate listen me filmat e rinj
Si film nuk paraqet ndonje te vecante...gjithsesi, nje tjeter film i Sony Animation qe i shtohet Surf's Up!

Filma qe do shfaqen se shpejti jane :
Kung Fu Panda 2 (te pakten ketu ne Itali do dale me vonese me sa duket)
Cars 2
Happy Feet 2
Ice Age 4
Puss in Boots

Postuar nga Fajtori datë 24 Qershor 2011 - 13:06:

Ngela duke kerku Rango neper internet. Ky dilka me 15 Korrik ne DVD, prandaj nuk gjehet gjekundi.

Postuar nga lorie datë 25 Qershor 2011 - 06:19:

Thumbs up eee

pashe CARS II. Nice! kishte ca te forta.

Postuar nga Fajtori datë 13 Gusht 2011 - 22:02:

RIO shume film i bukur, detaje pa fund. Shihet vetem HD, ndryshe humbet plot detaje.

Ngjan pak me Madagaskar, sidomos banda e majmuneve ngjan me ato kafshet e madagaskarit.

Postuar nga NS-6 datë 13 Gusht 2011 - 22:04:

e gjete Rangon? Edhe ai ka te forta

Postuar nga Fajtori datë 13 Gusht 2011 - 23:40:

Po po, Rangon e kapa ne kohe rekord, sa doli ne DVD. Ishte shume i bukur, madje me pelqeu qe nuk permbahej ne skena te buta per kalamaj. Por ky Rio ka skenar me te detajuar dhe me shume pjese per te qeshur. I vetmi problem qe si zakonisht propaganda amerikane tregon dashurine e vetme te jetes, monogamine, etj.

Postuar nga lorie datë 14 Gusht 2011 - 07:24:

qeka problem

i madh ky faje na ka gjet belaja huh?

Une hic filma me animime keto kohe.

Postuar nga lorie datë 04 Shtator 2011 - 23:02:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
e gjete Rangon? Edhe ai ka te forta

Cfare tipi ai Lizard! Johny Dep keshtu i ka rolet, te cuditshme. Ishte per te qeshur NS.

Postuar nga Fajtori datë 04 Shtator 2011 - 23:09:

Shikoni Rio se ia vlen (edhe Rango ka detaje te rralla plot fantazi). Nee gjithe keto filma do gjehet gjithmone propaganda drejtuar brezit te ri: dashuria eshte unike, e rralle, dashuro nje person dhe mbaro filmin.

Sonte do shoh Hall Pass ose Limitless, te dy presin te shkarkuar . Me ka ngel ne desktop Biutiful, thone qe eshte film i bukur, por ka skena te avashta dhe eshte i sterzgjatur. Kismet.

Postuar nga lorie datë 04 Shtator 2011 - 23:14:

ky Rio me animim eshte?

Kam degjuar qe eshte i bukur, kismet.

Postuar nga Fajtori datë 04 Shtator 2011 - 23:37:

Rio po. Me animim. Eshte me "film" se Rango, por Rango ka ca detaje fotografike te vecanta.

Postuar nga dylan datë 04 Shtator 2011 - 23:38:

no koment per temen

Postuar nga lorie datë 03 Tetor 2011 - 06:13:

Dua te shoh

The Princess and the frog deri ne fund. 2 here qe e kam nisur,e kam lene pergjysem.

Postuar nga lorie datë 11 Dhjetor 2011 - 09:57:

E pashe serisht Tangled....

Ca skena te forta.

Ajo skena ne fillim kur Flynn eshte mbi catine e keshtjelles duke vrapuar me dy bashkepunetoret me kuroren e vjedhur dhe thote:
I could get used to this. Ehee, I am already used to it. Guys, I want a castle.

Ose ajo skena kur Repunzel dhe Flynn futen tek 'restoranti' Ducklin.. dhe Repunzeli i ben per vete me"I got a dream". Kur ushtaret e mbreterise i kerkojne ne restorant dhe ata jane gati per tu arratisur ne pasazhin sekret, nje prej atyre qenieve harbutese ia ben : Go follow your dream.
Flynn: I will.
Ai: YOUR DREAM STINKS. I was talking to her.
bahaha

Ja ku jane:
http://www.youtube.com/watch?v=hgLx7OgU7zA

http://www.youtube.com/watch?v=lYMRsngqPAc

Postuar nga NS-6 datë 11 Dhjetor 2011 - 17:21:

Deri para se te dilte Tangled, Kung Fu Panda mbante vendin e pare nder filmat me animacione qe me pelqenin (i ndjekur nga Ice Age)! Kur fillimisht me treguan per Tangled thashe me vete do jete thjesht historia e vajzes se mbyllur ne kulle pa ndonje gje interesante! Well, Disney got the best of that story!

Skenat shume te detajuara, personazhet teper origjinal (perfshi Mimon tek banda e hajduteve ) , nje histori qe te ben te harrosh per nje moment historine e vjeter te vajzes se mbyllur ne kulle,

-I don't know what brought you here...maybe destiny...maybe...
- a horse!

Para ca kohesh pashe Kung Fu Panda 2. Historia e pjeses se pare ka qene shume me fantastike por per realizim natyrisht e dyta e tejkalon! Ajo qe e ben mjaft terheqese eshte ambientimi dhe natyrisht luftimet qe jane shume te shpejta deri ne piken qe nuk i ndjek dot te gjitha levizjet. Ambientimi i erret qe gjithsesi nuk i ka ndalur nga detajet (te shohesh fabrikat ku prodhoheshin topat)!
Dhe pastaj kemi Po, the legendary warrior with his hungry fist!

Postuar nga lorie datë 12 Dhjetor 2011 - 19:59:

.

- What do you want with my hair..to cut it?
-Lady, the only thing I want to do with it is to get out of it.

( kur e kish lidhur ne karrige me floket e saj)

Kung Fu 2 s'e kam pare akoma por do jete interesant si i pari besoj.

Postuar nga lubi datë 15 Dhjetor 2011 - 18:50:

Kung Fu Panda 2 eshte cilesuar nga kritika nga filmat me animime me te realizuar ne detaje ........por sado i bukur te jete per mua njeshi ka qene i paarritshem.......

Postuar nga NS-6 datë 16 Dhjetor 2011 - 03:40:

The Pirates: Band of Misfits

ok, duke qene se u rri gati sa here ketyre filmave, po ju paraprij per njerin prej animacioneve te vitit 2012 perpara se te kaloj tek te tjeret!

Pirates: Band of Misfits!

Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 »
Trego 223 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.