| Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 216 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Referendum ne forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9728)
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
po ti moj kur e ndien eren dhe i ben gjerat me vetedije, pse u shkon nga pas?.. rri e mbaj vendin tend.. mbaje ne themer apo zemer ,ose ose ate janullskopilljen dhe c'ke qe citon anetaret..apo te eshte bere perce e modes ai junallaqiaaaaaaatyjaaaaa dhe te ka mberthyer totalisht pervec shikimit dhe ate te mendjes..
Citim:
Po citoj ato që tha unforgiven
Pse te dogji ty goce??
Helga a kushdo qofsh..nuk jeni ortodokse dhe beni mire mos fusni hundet aty ku s'u takon..sa per kopilat, pyet veten e miqte e tu me kompani se atij grupi i perkisni..
Unforgiven .E perpiqu te mos i ofendosh njerzit se asnjeri sta ka per borxh goce e mbare ...
Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
Infogiven.. E shef sa bukur shprehesh?
Domosdo qe do shprehesh ne ate menyre, s'te ve faj se ndoshta je e tille dhe c'do fjale qe i perket tjeter kujt ja adreson vetes tende.. Kjo i thone te te djegi ty e jo mua..Ok..
Pastaj, Helga eshte tjeter person.. E more vesh?
Pse s'jam ortodokse e c'rendesi ka ? Jam shqiptare dhe nuk i shoh te arsyeshme shkrimet e tua dhe sidomos kundrejt personave te respektuar.! Tjeter here mbaj gojen e dashur asnjeri s'te ka share ty.. sepse ti je shqiptare si NE.. dhe nuk e kam natyre TE SHAJ NJE TE TILLE.. si ti... nese e quan veten shqiptare!
P.S Evisa mos i modefiko te lutem mesg e Unfos se ja vlen ta lexojne te gjithe edukaten e saj ,sa bukur shprehet.
Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Unforgiven .E perpiqu te mos i ofendosh njerzit se asnjeri sta ka per borxh goce e mbare edhe je qe je ik futi nje te gjate dhe nderro spacator se po le nam ky i joti se ta jep mallin e keq![]()
![]()
![]()
:p
Fakti qe une jam cam e verteton ne fisnikerine dhe respektin qe kemi per fete e tjera sepse feja e pare e camit eshte shqiptaria e dashur unforgiven. Dhe fakti qe une jam cam dhe ai zoteria qe ti mbron eshte grek i cili ben zot ne shqiperi me ben mua te flas ketu si shqiptar dhe jo si perfaqsues i ndonje perkatesie fetare.Une besoj ne zot por nuk kam perkatesi fetare megjithse jam lindur mysliman dhe e respektoj fene myslimane ashtu si respektoj ate ortodokse ne te cilen bejn pjese shoket e mi te ngusht qe i kam si vellezer.Zonje kjo teme u perket shqiptarve dhe kush eshte shqiptar le te flase duke kujtuar gjakun qe rrjedh neper vena.Por le te flase ai qe eshte me te vertet shqiptar ama...
Citim:
kam shume miq came, pavaresisht nga bindjet fetare..Por jane shume fisnike dhe kurre nuk futen ne fene e te tjetrit..
Zotni kjo teme u perket ortodokseve!
unforgiven....
meqë greqishten e di dhe shumë mirë biles shko dhe lexo pak këtu :
http://www.hostage.gr/forum.php
ja pra se si flasin grekët për shqiptarët kurse ju "të modernizuarit e botës" vini këtu dhe na jepni leksione mbi traditat, kulturën dhe gjuhën greke, gjithashtu dhe na flisni ju mbi fenë?
hapi syt pak dhe më përtej mos qëndro vetëm te ky forum edhe të na predikosh janullat dhe grekofilët që i shkojnë nga pas, ose në të kundërtën shkruaj siç edhe duhet dhe me bindje.....
Citim:
Po citoj ato që tha Petrit Kola
Ne se nuk e ke kuptuar akoma se ketu nuk flitet per fe por per greqizim te Shqiperise dhe shovinizem grek, atehere une e meshiroje intelegjencen tuaj dhe justifikoje pozicionin e marre nga ju.
Ne se juve e kuptoni per se po flitet, por me qellim dhe ndergjegje merrni anen e grekut atehere juve jeni Djalli apo shoviniste greke. Zoti ju a shpetofte shpirtin...
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
unforgiven....
meqë greqishten e di dhe shumë mirë biles shko dhe lexo pak këtu :
http://www.hostage.gr/forum.php
ja pra se si flasin grekët për shqiptarët kurse ju "të modernizuarit e botës" vini këtu dhe na jepni leksione mbi traditat, kulturën dhe gjuhën greke, gjithashtu dhe na flisni ju mbi fenë?
hapi syt pak dhe më përtej mos qëndro vetëm te ky forum edhe të na predikosh janullat dhe grekofilët që i shkojnë nga pas, ose në të kundërtën shkruaj siç edhe duhet dhe me bindje.....
Citim:
Sic shkruajne ata per shqiptaret po shkruani Ju per ta ne kete forum qe e keni kthyer koke e kembe antigrek..
Por nuk fitohet gje me urrejtje mor mik!!
Popujt jane popuj dhe lideret jane lidere..
Citim:
Sic shkruajne ata per shqiptaret po shkruani Ju per ta ne kete forum qe e keni kthyer koke e kembe antigrek..
Por nuk fitohet gje me urrejtje mor mik!!
Popujt jane popuj dhe lideret jane lidere..

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ej as 1/1000 nuk i krahasoj ata plehra qe lexova te linky i mesiperm me cfare thuhet ketu , dhe ne fund te fundit nuk i jemi kunderven nje populli historis dhe kultures se tij sic bejne ata ne te shumten e rasteve , por nje neperke qe duhet te iki nga toka jone 1 ore e me pare , jane shume te thjeshta gjerat pa asnje komplikim !
Jashte Janulli nga tokat Shqiptare !! Une jam ortodoks qe te mos kemi keqkuptime![]()
Citim:
Ej as 1/1000 nuk i krahasoj ata plehra qe lexova te linky i mesiperm me cfare thuhet ketu , dhe ne fund te fundit nuk i jemi kunderven nje populli historis dhe kultures se tij sic bejne ata ne te shumten e rasteve , por nje neperke qe duhet te iki nga toka jone 1 ore e me pare , jane shume te thjeshta gjerat pa asnje komplikim !
Jashte Janulli nga tokat Shqiptare !! Une jam ortodoks qe te mos kemi keqkuptime![]()

Amoxil ai nuk eshte link zyrtar dhe as link ''legenash'' , fakti qe shume ''legena'' shkruajn aty nuk e ben linkun dhe ate film te papelqyer nga publiku , disa nga mediat e denojn diskriminimin ndaj shqiptareve prandaj te mos i fusim te gjithe ne nje thes !
Tani kjo historia e permbajtjes tone dhe shfryerjes se tyre forumeve ndaj nesh tregon diferencen , ku jemi ne dhe ku jane ata ! Me pak fjale tregojn vetveten !
p.s Wolf respekte gjithashtu
Citim:
Inteligjencen e mat jeta reale dhe jo ajo virtuale mik i dashur..
Dhe sa per grek apo shqiptar kurre nuk mund te njollosesh emrin grek sepse urren ti dike, apo nje grek te njollose emrin shqiptar sepse te urren ty apo mua..
Nuk e di se sa i perket ti ortodoksise dhe sa njohuri ke mbi te por zoteria ne fjale eshte shume i nderuar ne qarqet ortodokse..
Citim:
Nuk e di se c'po ndodh me ju e dashura mike, por shenjat nuk jan aspak te mira, komplet percatje...
Pra te ka lene mendja. Greqia na ka marre trojet dhe na ka vrare...ti na thua emri i mire i Greqise!!!!
Zotria eshte i nderuar ne qarqet ortodokse greke dhe ne sherbimin sekret greke dhe e pare nen kete drite puna e tije eshte per tu lavderuar.
Unforgiven
Nga zemra te uroje, Gezuar Pashket dhe me nje Shqiperi te Cliruar...
Dje lexova lutjet dhe meditimin e Papes me rastin e Pashkeve. Ishte fantastike.
Citim:
Petrit e shoh qe u be terkuze ky lloj diskutimi..
Ky eshte mendimi im si ortodokse dhe si anetare e Kishes (pavaresisht se eshte ndryshe nga juaji..)
Pashket ortodokse afruan, u uroj te gjitheve gezuar dhe ne se eshte e mundur te bejme ose me mire "do te bej nje jave pushim" nga ky diskutim..
Pavaresisht nga ploemnikat, U uroj Pashke te mbara dhe lumturi kudo qofshi..
Ja sesi e shikoj une boten .Jam shqiptar dhe dua qe ne shqiperi te jene zot shqiptaret...
Citim:
Ja sesi e shikoj une boten .Jam shqiptar dhe dua qe ne shqiperi te jene zot shqiptaret...
Citim:Respekte
Nuk po ja shikoj mesazhet puppy-t te januhuuuullatus gerdalles me mjeker cjapi.Ce ka gjetur?Besoj gerdalla ja ka nderprere financimet sepse nuk ka qene i suksesshem ne shperndarjen e helmit antishqiptar me gjuhe neperke.

U kthyem dy muaj mbrapa.
Mesa shoh, te gjitha mesazhet e pas 8 majit, qenkan shfarrosur nga faqja e dheut. C'behet keshtu? Une para tre oresh postova nje mesazh te ri, kush ma hoqi, kush?

Stenli, me mire dy muaj prapa se sa kater muaj anash... 

Citim:
Po citoj ato që tha erzeni_be
Stenli, me mire dy muaj prapa se sa kater muaj anash...![]()
Ky eshte Perfundimi. Lexojeni dhe mos e moderoni. Nuk ka nevoje.
Perfundimisht, Kryepeshkopi Anastas Janullatos, Kryebariu i Madh, Kryeprifti Blatues, Ati i Shenjte, Lideri Shpirteror, Kunguesi Mistik, Rrefyesi Spiritual, Meshetari i Perulur, Punetori i Palodhur, Lutesi i Pafjetur, Kreshmuesi i Ngopur, Shpresuesi i Pergjigjur, Dashuruesi i Perqafuar, Besimtari i Komunikuar, Gezuesi i Lartesuar, Cliruesi i Antiroberuar, Shenjtori i Martirizuar, Mburoja e Fortesuar, Drita e Ndricuar, Zeri i Degjuar, Syri i Shikuar, Mendja e Kristianizuar, Zemra e Plotesuar, Organizmi i Sheruar, Njeriu i Drejtesuar, Adami i Penduar, Noeja i Arkesuar, Abrahami i Besuar, Isaku i Betuar, Jozefi i Tradhetuar, Moisiu i Ligjesuar, Joshua i Prijesuar, Gjyqtari i Paanesuar, Samueli i Thirrur, Davidi i Lindur, Esdra i Prirur, Nehemia i Ndertuar, Jobi i Tunduar, Psalmuesi i Kenduar, Proverbesi i Urtesuar, Predikuesi i Cuar, Kenduesi i Lumuruar, Isaia i Ungjillezuar, Jeremia i Shpatuar, Ezekieli i Krishteruar, Danieli i Parashikuar, Zakaria i Tejshpuar, Mateu i Ikonizuar, Marku i Shembelluar, Luka i Njerizuar, Joani i Teologjizuar, Apostulli i Predikuar, Pavli i Palodhur, Pjetri i Pagjume, Filemoni i Pangrene, Jakobi i Prere, Zbuluesi i Vertete, Ndertuesi i Kishes, Bekuesi i se Mires, Premtuesi i se Ardhmes, I Dituri i Akademikeve, Punetori i Vreshtave, Kryepeshkopi Kanonik, I Dashuri i Orthodhokseve Shqiptare, I Pohuari prej Tyre, Doreputhuri i te Njejteve, Degjuesi i Tyre, Qendra e Vemendjes, Kurora e Orthodhokseve Shqiptare, Ati i Bijve, Shenjtori i Diteve.
E si mund te duam Ne, Orthodhokset e Shqiperise qe te largohet ky njeri me gjithe keto virtyte? Ai NUK ka per t'u larguar, KURRE, KURRE, KURRE. Sepse ne Korcaret e duam shume, Beratasit po ashtu, Tiranasit patjeter, Durrsaket pa dyshim, Vlonjatet po e po, Elbasanllinjte s'ka se si, Fieraket pse jo, Shkodranet po po, Gjirokastritet, Pogradecaret, Permetaret, Sarandiotet, Kavajasit dhe gjithe Shqiperia ku ai po kalon vitet e pleqerise se Tij, por qe nuk po kalon pushimet e pleqerise, por qe po nderton Shqiperine dhe Orthodhoksine ne vendin ku Komunizmi u shfaq me gjithe fuqine e tij. Sot, pasardhes se ketij komunizmi te mallkuar ka sa te duash ne Shqiperi, qe per cudi, kane pothuajse te njejtat poste drejtuese qe kishin gjate kohes se tyre te para 90'. Gje qe ndodh rendom ne Shqiperi.
E pra, e moret vesh? + Anastasi do te rrije aty ku eshte ne jete te jeteve, per aq kohe sa Perendia i ka thene te jetoje. Njerez dhe sisteme te shkaterruar, nuk mund ta heqin, sepse ka trima dhe bij perendie qe e mbrojne Ate me guxim dhe trimeri.
Rrofte atje ku eshte dhe te miren ia degjofshim gjithmone.
I patunduri,
Stenli.
Se ç'më kujtojne vjershat e yllkave dhe pioniereve per xhaxhin Enver....

Citim:
Se ç'më kujtojne vjershat e yllkave dhe pioniereve per xhaxhin Enver....
![]()
Fola si Erzen jo si moderator:p mua ashtu me ngjau dhe pastaj mos e merr aq ters se ishte edhe me humor...
PS
Nje sqarim te vogel ketu krejtesish jashte teme: Te nenshkrimi jot Stenli me vret syrin diçka ose me mire dy gjera.
E para ne Xhami nuk mbahen mesha
dhe e dyta muslimanet vertete kryejne pjeserisht ritet e tyre ne arabisht por ama arabeve ua kane treguar vendin, nuk i kane s'jelle ne qoshe , as nuk u thurin lavde, dhe bile kur e kane zene ndonje qoshe i kane qasur menjane
Ok?
Citim:
Fola si Erzen. Te nenshkrimi jot Stenli me vret syrin diçka ose me mire dy gjera.
E para ne Xhami nuk mbahen mesha
dhe e dyta muslimanet vertete kryejne pjeserisht ritet e tyre ne arabisht por ama arabeve ua kane treguar vendin, nuk i kane s'jelle ne qoshe , as nuk u thurin lavde, dhe bile kur e kane zene ndonje qoshe i kane qasur menjane
Ok?
Citim:
Po citoj ato që tha Stanley
Une nuk po u thurr lavde grekeve, as po u mbaj flamurin. Une nderoj dhe perulem pa frike, ashtu sic bejne 600 000 ortodokse shqiptare, para Janullatosit. Ne shohim anen kishtare dhe ortodokse te njerezve, dhe jo ane te tjera te permendura nga Kontinenti & Co. Nqs ju me shani dhe ironizoni mua, ashtu sic u ka hije te beni, dijeni se shani ate shifer te siperpermendur, OK? Mos e harroni kete. Une nuk jam i vetmi qe i puth doren +Anastasit. Jane edhe rreth, e them edhe nje here, jane rreth 600 000 shqiptare te tjere. Mos ndoshta do t'i zboni nga trojet tuaja shqiptare keta njerez? Apo do vazhdoni t'i shani neper tema dhe forume?
Sa te ulet.
Dhe . . . ti Erzen, te lutem, mos me bej te flas per KMSH se faktet flasin qarte. Edhe me fal qe thashe "mesha arabe", se, ngaqe nuk merrem me analizim te feve te tjera, sidomos asaj Myslimane nuk i di keto gjera, sepse te them te drejten, nuk kam ndermend te me digjet shtepia dhe te me vrasin kokeposhte. Une jo se nuk di, por nuk dua te shfaqem. E kunderta ndodh me ata. Ata, myslimanet, nuk lene fe dhe popull ne bote pa sulmuar dhe analizuar, apo e kam gabim?
Keshtu, Erzen, me mire thuaj qe Arabet ia kane gjetur vendin te gjithe te tjereve dhe u thone se cfare duhet te bejne, kush duhet te eliminohet (si psh Sali Tivari, njeriu me tolerant dhe komunikativ), kush duhet te ngrihet ne detyre, si te shporrim Ervin Hatibin, etj., etj., etj., etj., ceshtje te tjera o Erzen i nderuar qe po te filloj une nuk mbaroj.
OK?
P.S. Mos shani 600 000 shqiptare. Sepse ata nuk e tradhetuan fene e tyre. Ata nuk jane tradhetare. Jane besnike dhe te paepur. Qe i prin Kryqi dhe Ngjallja, te cilen (ngjalljen) Ksenia nga Tirana, na e quajti "titull te vdekurish".
dhe te siguroj qe do t'i shohesh gjerat pak me qarte. 
Pa koment...
Pershendetje!
Ja ku mora guzimin te hyJ prap ketu dhe dua te shtoj:Kjo teme per mendimin tim sduhet te egzistoj fare. Eshte njesoj si te vije papa i romes ne shqiperi per qellime e tij dhe Te bejme nje referendum online ne te zgjuarit e kombit. Pa mare parasysh se eshte grek Janullatosi eshte njeri i fese dhe si itille ka te gjithe te drejtat e tij te vij ne shqiperi dhe te bashkpunoj me drejtusa te fese ortodokse ne shqiperi. Pse kapemi me janullatosin pse eshte grek kjo dihet? Pse s'bejme nje referendum per largimin e deshmitareve te jehovait nga shqiperi qe jo vetem e kane mbushur plot por po mbijne dita-dites. Une nuk e di nga ana politike por nga na fetare mua me duket se ai eshte ne rregull. Ketu po vene gjerat pak keq jo musliman jo ortodoks aman sic e kemi ne shqipetaret qe vdesim te perziejme gjak me shkop. Ne jemi te gjithe shqipetar banor dhe shtetas te nje vendi qe duhet ta mbrojme cdo pellemb te tij. Derisa vendit tone nuk i kanoset ndonje rrezik i drejteperdrejte atehere nuk ka perse te kalojme ne perleshje fjalesh me njeri-tjetin sepse atehere do te thosha qe Janullatosi nese vertet ka nje qellim te keq po e arrin ate pa u munduar fare sepse vete ne po e bejme te mundur nje gje te tille duke u ndeshur me njeri-tjetrin dhe duke mos respektuar te drejten e fese te secilit prej nesh. Le te mos harrojme dhe nje here se "feja e shqipetarit eshte shqipetaria' jo me kot e kane nxjerre sepse feja ka qene gjithmon pika jone me e dobet si komb per ta na percare e sunduar.
Peace
Citim:
Po citoj ato që tha freespirit
Pershendetje!
Pse s'bejme nje referendum per largimin e deshmitareve te jehovait nga shqiperi qe jo vetem e kane mbushur plot por po mbijne dita-dites.
Peace
Citim:
Sepse deshmitaret e Jahovajit nuk kane pretendime teritoriale dhe nuk punojne ne favor te ndonje shteti si Greqia....
Te jesh ortodoks eshte nje nder ashtu sic eshte nder te jesh katolik apo mysliman...
Amerikanet (Jahovahit) nuk do e ngrene Shqiperine ne kuriz dhe ta marrin. Greket dhe serbet po, ata ate kane bere dhe po bejne sepse eshte ne ato pozita ku ne kemi kufije.
Sa per ate qe thua se shqiperia po shitet nga shqiptaret eshte me se e vertet. Politikanet tane dhe qeveritaret jane kuklla te grekut dhe serbit, ndryshe nuk ka se si shpjegohet ky mjerim shqiptar...
Ja pershembull ne kete kuader kompleks ku kisha ortodokse eshte gllaberuar nga greku dhe ekonomija po ashtu, do te kemi shkolla greke dhe pastaj "rregjistrim" popullsie dhe me pase do kerkohet autonomi per Jugun e Shqiperis...
Citim:
Te jesh ortodoks eshte nje nder ashtu sic eshte nder te jesh katolik apo mysliman...
Amerikanet (Jahovahit) nuk do e ngrene Shqiperine ne kuriz dhe ta marrin. Greket dhe serbet po, ata ate kane bere dhe po bejne sepse eshte ne ato pozita ku ne kemi kufije.
Sa per ate qe thua se shqiperia po shitet nga shqiptaret eshte me se e vertet. Politikanet tane dhe qeveritaret jane kuklla te grekut dhe serbit, ndryshe nuk ka se si shpjegohet ky mjerim shqiptar...
Ja pershembull ne kete kuader kompleks ku kisha ortodokse eshte gllaberuar nga greku dhe ekonomija po ashtu, do te kemi shkolla greke dhe pastaj "rregjistrim" popullsie dhe me pase do kerkohet autonomi per Jugun e Shqiperis...
Citim:
Merre me lehte Stenlidhe te siguroj qe do t'i shohesh gjerat pak me qarte.
Se ç'fare ben ti me Janullatosin e me tjere, u puthe doren , kemben apo ku ta di une... se ç'fare bejne arabet me popujt e tjere , djegin, te vrasin me koke poshte apo koke larte, s'me hyjne ne pune aq shume.
Stenli ,ne hapesirat mbareshqiptare banojne 85% muslimane te cilet kane qene dikur te krishtere,10% ortodokse dhe 5% katolike do te thosha me perafersi.Mos u fry nga nje gabim i vogel ne perllogaritje i Erzenit.
Miq te mij forumista nuk ja vlen te diskutosh me nje antishqiptar,i cili e ka rrjeshtuar sot veten e tij ne pakicat jo shqiptare.
Filmin ''Udha e Shkronjave,, besoj e keni pare te gjithe apo jo.
Personin, i cili vret tinezisht mesuesin shqiptar, qe kthehej nga kurbeti per perhapjen e arsimit shqip e perfaqeson denjesisht korçari i quajtur Stenli.
Nuk po zgjatem me per kete figure te urryer qe mbron ata qe cvarrosin eshtrat e femijve dhe grave shqiptare.

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Filmin ''Udha e Shkronjave,, besoj e keni pare te gjithe apo jo.
Personin, i cili vret tinezisht mesuesin shqiptar, qe kthehej nga kurbeti per perhapjen e arsimit shqip e perfaqeson denjesisht korçari Stenli.
Nuk po zgjatem me per kete figure te urryer qe mbron ata qe cvarrosin eshtrat e femijve dhe grave shqiptare.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Stenli ,ne hapesirat mbareshqiptare banojne 85% muslimane te cilet kane qene dikur te krishtere,10% ortodokse dhe 5% katolike do te thosha me perafersi.Mos u fry nga nje gabim i vogel ne perllogaritje i Erzenit.

Citim:
IQVlora, ne fakt ishte nje gabim i bere qellimisht per te qene me raliste, me kembe ne toke si thone... sepse vlera e statistikave mbetet te letrat.
Sepse po t'i biesh holle holle: kemi 70% te 3.5 milion shqipatereve ne Shqiperi, 90 % te 2 milion shqipareve ne Kosove, 95% te 800.000 shqiptareve ne maqedoni, totalitetin e popullsise çame te fqinji jone jugor dhe totalitetin e shqiptareve ne Mal te Zi, keshtu qe i bie pak a shume 90% e 7 milion shqiptareve
Nejse se jam plotesisht jashte teme.
Stenli nje korigjim te vogel !!
Me sa kuptova , flasim per popullin shqipetar , dhe ne shqip thuhet Ortodoks 
Po kembungule ne teorine tende nuk je i ''yni'' po i grekve 
Citim:
Stenli nje korigjim te vogel !!
Me sa kuptova , flasim per popullin shqipetar , dhe ne shqip thuhet Ortodoks
Po kembungule ne teorine tende nuk je i ''yni'' po i grekve![]()
Stanley
me qafsh o burr i dheut ,kaq fiksim e paske Janullon?
i paske dhuruar edhe nje tog fjalish qe tregon se je gjeni i letrave ( ajo thenia ne fund),ta perdorje kreativitetin tend ( per ceshtje me fisnike) do kishe fituar shume respekt ( me gjith respekt he?mendoj se je djal inteligjent),por te kesh idhull nje personazh fetar? as nuk te takon me fe dhe as nuk i takon nje cuni inteligjen si ty,ta them sinqerisht.
ps.une mendoj se janullua eshte kopuk, (por kopuk nga keta te djallezuarit ama) por jo se kam ndonje gje kunder tij he?thjesht opinioni im mbi figurat e ndritura fetare eshte 0.1% menjfjale figura te pakonsiderueshme,por kur e ve ne pune ate 0.1% opinion krijoj nje konsiderate shume te ulet per ta 0.1%
Bo ca lloj tipi qe je mor Stenli ,po ik se na cmene po me nji muabet.Edhe sikur ta kishe baba Janullen sdo i dilje kaq shume per mbrojtje.POr qe po e mbron janullen nuk te ve faj ,ajo qe une nuk duroj dot tek ty eshte kur jep mendime per antaret e ketij forumi qe nuk jane dakort me ty.Sigurisht qe mendimet i jep gjithmon si do ti dhe si te intereson ty.Je ba si ato grate e kqia nuk te ze trakalicja rehat per ate mjekrroshin .Ik e mer daj mlidh menjen se le nam...
Pershendetje.
O Diabolik, po pse mendon kaq negativisht? Une e kam thene qe nuk jam i vetmi qe mbroj Janullatosin. Jam nder te vetmit ketu ne Forum, por jo nder shqiptare. Pastaj Janullatosin e duan dhe e respektojne shume shqiptare dhe i jane mirenjohes qe u ka ndertuar Kisha, Manastire, Jetimore, Klinika, Kopshte, Shkolla, Ka Hapur Vende Pune etj., etj.
Pastaj "Besimi Fetar" nuk eshte i vetmi nenforum ku une marr pjese. Kam shkruar mesazhe edhe ne nenforume te tjera, per aq sa ma lejon koha. Por, mund te them qe ky nenforum eshte nga me te pelqyerit nga i nenshkruari.
Hero, po jo more cun, ai togfjaleshi i thenies sime, nuk eshte i shpikur nga une; ajo quhet "Fama" qe populli i kendon peshkopit apo kryepeshkopit te vet ne fund te cdo Meshe Hyjnore. Mendoj se edhe Nikolla Marku do te kete ndonje "fame" te tijen, ndoshta te shpikur nga ai vete.
Une ate e shkrova qe ju ta lexoni dhe te kuptoni se nuk jam vetem une ai qe ia kendoj kete "fame" +Anastasit, por edhe turma e pafundme e besimtareve ortodokse te Tiranes apo orthodhokse te Korces
.
Prandaj do ju ftoja qe te mos arrini ne gjykime te kota dhe te pafrytshme.
Ju uroj gjithe te mirat .
Stenli, shqiptari nga Korca.
Citim:
Tek ky mesazh dukesh pak i zbutur. Sepse ti nuk flet keshtu, flet shume ironikisht dhe ne menyre foshnjore. U befasova qe ti je i martuar; mendoja se ishe jo me shume se 20!!! Megjithese e rrita pak. Po . . . mire ben ti!!! Pse mos tallesh pak??? Moderator je, njeri s'te thote gje!? Apo te thote???
Njeri nuk te njeh, as ti nuk njeh njeri!?!?!?
Stenli nga Korca.
Po sdo boll na grise ....!Re: Pershendetje.
Citim:
Une ate e shkrova qe ju ta lexoni dhe te kuptoni se nuk jam vetem une ai qe ia kendoj kete "fame" +Anastasit, por edhe turma e pafundme e besimtareve ortodokse te Tiranes ...
[/B]

| Gjithsej 5 faqe: « 1 2 [3] 4 5 » Trego 216 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.