Forumi Horizont | Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 185 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Ku jetoni momentalisht? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9748)
hahah cuna mami heeeee
,mir mir po mi thuaj ato qe di per virgjreshen moj , nje her qe te gjeta un online me ike .
ok kalofsh mire
Citim:
Po citoj ato që tha korcari_usa
usa chicago
Citim:
hahah cuna mami heeeee
,mir mir po mi thuaj ato qe di per virgjreshen moj , nje her qe te gjeta un online me ike .
ok kalofsh mire
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Njehere?! Cfare thua keshtu, une jam abonuar ne forum, me ka bere kontrat te perhershme boss-i.
Degjo, ose me mire lexo...Virgjeresha eshte nje nga shenjat e zodiakut me realiste qe ekziston...Di te ndaj gjerat ne menyre racionale...hyn tek shenjat me inteligjente por eshte me shume teorik se sa praktik...di mire cdo te thote 'para'...punon tani per te jetuar mire me vone...i jep shume rendesi detajes...duke i dhene rendesi humb shpesh raste te mirfillta ne jete...Dhe nje te fundit...di te ndaj ndjenjat...ka frike te hidhet ne nje dashuri, ndoshta sepse eshte djegur nga nje histori feminore...Me pak fjale eshte mire t'a kesh vetem shok por asnjehere te kerkosh dashuri tek nje person i tille...s'ka per ta dhene dot...tip koti me pak fjale
Me thuaj sa te verteta kam?
Sa larg qe i bie o Cec .......... bjeri shkurt se ke lehtesira (cit) ........... .
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Ore po nuk u plevitoset ju andej nga ato vende te ftohta?
Zbrit ore me ne jug te gjesh shefajet.
Citim:
Njehere?! Cfare thua keshtu, une jam abonuar ne forum, me ka bere kontrat te perhershme boss-i.
Degjo, ose me mire lexo...Virgjeresha eshte nje nga shenjat e zodiakut me realiste qe ekziston...Di te ndaj gjerat ne menyre racionale...hyn tek shenjat me inteligjente por eshte me shume teorik se sa praktik...di mire cdo te thote 'para'...punon tani per te jetuar mire me vone...i jep shume rendesi detajes...duke i dhene rendesi humb shpesh raste te mirfillta ne jete...Dhe nje te fundit...di te ndaj ndjenjat...ka frike te hidhet ne nje dashuri, ndoshta sepse eshte djegur nga nje histori feminore...Me pak fjale eshte mire t'a kesh vetem shok por asnjehere te kerkosh dashuri tek nje person i tille...s'ka per ta dhene dot...tip koti me pak fjale
Me thuaj sa te verteta kam?
Citim:
hahaha doja te di ke ndo nje eksperience me kete shenje ti ?
pjesa me e madhe e tyre jan te vertea
po e shikoj se qenke e abonuar ,por problemi esh se kemi diference oresh ,
edhe sme the ku jeton
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Pallati 176 - 9
Moj Irenke
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Moj Irenke
Une vazhdoj te jetoj mes kinezeve
Citim:
Une vazhdoj te jetoj mes kinezeve
Citim:
Eshte ndonje çik kendshem?
manhattan and westchester NY
Itali
Citim:
Po citoj ato që tha Dorian_al
Itali
Tirane -Shqiperi
"Komuna e Parisit"
"Kodra e Diellit"
Manhattan baby!
kabul baby .....
Mund ta google , nqs se nuk eshte me i famshem se Manhattan itself
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
kabul baby .....
Mund ta google , nqs se nuk eshte me i famshem se Manhattan itself
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
hahahahaha... hook me up me ndonje kabuljane
Mos e anglishtoni shume ju qafira.
Citim:
Po citoj ato që tha lubi
Tirane -Shqiperi
"Komuna e Parisit"
"Kodra e Diellit"
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
Manhattan baby!
mfal boss,
Si thote kurti , me vjen me mire ne english
Jane & Finch ................ Noi comuni mortali .............
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Jane & Finch ................ Noi comuni mortali .............
Citim:
fare fare apo ....
Momentalisht te rruga kthehesh majtas .. .prape ne te majte, shtepia e 7 duke nisur nga poshte dhe e katert kur nisesh nga lart.
Se mos i numerova gabim, e ju dhashe adresen e komshiut..
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Momentalisht te rruga kthehesh majtas .. .prape ne te majte, shtepia e 7 duke nisur nga poshte dhe e katert kur nisesh nga lart.
Se mos i numerova gabim, e ju dhashe adresen e komshiut..
Citim:
Dy kodra pas Gramshit????????
perballe pallatit te kuq dhe rruges kryesore
a tregoni ku jetoni mos leni nam dhe ju noshta dalim komshi ndonje ktu haha
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
a tregoni ku jetoni mos leni nam dhe ju noshta dalim komshi ndonje ktu haha
Citim:
Une asaj i ruhem Dylan .........
Citim:
Po citoj ato që tha dylan
hahhaahha pse ke frike nga une
Ne kine...P
Citim:
Po citoj ato që tha Krista
Ne kine...P
hahaah poooo
Aty ku paguajme $22.000.00 Taxa ne vit per shpine tone! E dikush tjeter s'ka parate as per qera! Nuk eshte faji Im qe me dhimbsen te mjeret!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Aty ku paguajme $22.000.00 Taxa ne vit per shpine tone! E dikush tjeter s'ka parate as per qera! Nuk eshte faji Im qe me dhimbsen te mjeret!
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
22 mije $ taxa ????????????? Mahhh ............. sa i bie ????????? 60 mije $ ne vit????????? ........................ Edhe Cedrus nuk denjon te punoje per aq leke .................... . Isha kthy me vrap ne shqiperi ............ .
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
22 mije $ taxa ????????????? Mahhh ............. sa i bie ????????? 60 mije $ ne vit????????? ........................ Edhe Cedrus nuk denjon te punoje per aq leke .................... . Isha kthy me vrap ne shqiperi ............ .
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
Turl, Enia e ka shtepine ne vend te mire dhe qiraja e tokes atje eshte shume e larte, nja 20 000 ne vit. Pastaj jane edhe ca shpenzime per roje te komunitetit, garbazhet e me the te thashe. Ja behen aq.
Pse quditesh ti?
Une i shkreti nuk paguaj asnje nga keto qe thoni ju ............ madje as takse te ardhurash .......... keshtu qe nuk i di ................ kisha degjuar diku qe taksat jane tek 30% pranej bona rrogalline ........... . Personalisht fle poshte ures ........... dhe eshte tax free ............. per te punuar punoj cash ......... tax free .............. Ne fund te vitit me jep do leke mbrapsht qeveria ............. .Megjithate faleminderit qe me kulturuat se do kisha vdekur injorant ........ tek bulgjite e ndonjones ................... .
Aman o Turll, ka plot dhe si puna jote. Kane njerezit mbi 20 vjet ne USA
e nuk asisen mas shpirtit! Si gabelt, Pune dhe qejf.
Taxave ua din kuptimin edhe ti , vetem nese jeton ne kondominio!
Gjithsesi ti je ai qe cuditesh pas postimeve tona. Vetem sakatat nuk kan ec perpara!!!
Gjithsej 4 faqe: « 1 2 [3] 4 » Trego 185 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.