Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Ne radhe te pare ish-kancelieri Kohl eshte perndjekur penalisht per kete gje ! Po ashtu edhe Chirac ne France, ne lidhje me disa tendera qe u kishte dhene disa shokeve te vete gjate periudhes qe ka qene kryebashkiak i Parisit !
Por keto mos justifikojne gje financimet e dyshimta ne Shqiperi ??
Pastaj shiko anen tjeter te medaljes ,Helmut Kohl eshte thirrur para gjykatesit per ato financime te padeklaruara ! Eshte bere nje gje e tille me Ramen apo Beshiren ??? Aspak !! Ja pra,qe eshte e kote te gjejme justifikime te tipit, "he mo se ndodhin edhe ne vendet e perparuara e jo me te ne" !
Nuk duhet te ndodhin e s'kane perse !! Kush kontrollon pastaj se cilet jane keta persona qe financojne e me c'qellim e bejne ??
Dhe ne Amerike ku lobbingu e financimet jane legale lindin probleme !
Nje nga motivet kryesore te luftes ne Irak ishte pikerisht shtyrja e madhe nga ana e pronareve miliardere qe prodhojne arme e rafinojne naften, qe i bene administrates Bush ! Nese dikush qe prodhon arme, te jep,te financon miliona dollare,ti nje te neserme duhet t'ja kthesh ! Lufta eshte rruga perfekte ! Shteti ben lufte e armet detyrimisht di ku ti bleje ! Per mos te fol per faktin qe ne Amerike 4 milione femije te varfer nuk mbulohen me asistence familjare pasi lobbet e shtepive farmacutike dhe atyre te siguracioneve private, nuk u intereson aspak nje gje e tille !! Ja ku mund te te coje nje sistem i tepruar financimesh e lobbibgjesh....dhe po flasim per Ameriken !!!
Financimet dhe lobbingjet jane sa te verteta po aq dhe te rrezikshme !!
Ne nje vend me demokraci te brishte dhe injorance te shendoshe si Shqiperia, do ishin vertet katastrofike !
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Ne radhe te pare ish-kancelieri Kohl eshte perndjekur penalisht per kete gje ! Po ashtu edhe Chirac ne France, ne lidhje me disa tendera qe u kishte dhene disa shokeve te vete gjate periudhes qe ka qene kryebashkiak i Parisit !
Por keto mos justifikojne gje financimet e dyshimta ne Shqiperi ??
Pastaj shiko anen tjeter te medaljes ,Helmut Kohl eshte thirrur para gjykatesit per ato financime te padeklaruara ! Eshte bere nje gje e tille me Ramen apo Beshiren ??? Aspak !! Ja pra,qe eshte e kote te gjejme justifikime te tipit, "he mo se ndodhin edhe ne vendet e perparuara e jo me te ne" !
Nuk duhet te ndodhin e s'kane perse !! Kush kontrollon pastaj se cilet jane keta persona qe financojne e me c'qellim e bejne ??
FajTor.....Mund te besh nje liste qeveritaresh ,qe mund te drejtoj Shqiperine ne kete moment.............. Jam shume kurioz........
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
3- Keto persona qe Financojne, qellimi? Fare i thjeshte: "Deshire"-Simpatizim, s'kam ku coj Eurot qe kam!
Citim:
Po citoj ato që tha AIR-FORCE-ONE
FajTor.....Mund te besh nje liste qeveritaresh ,qe mund te drejtoj Shqiperine ne kete moment.............. Jam shume kurioz........
Citim:
Po citoj ato që tha Roi
Po flet seriozisht ?? Ndoshta pjesa me e vogel e ketyre qe thua po ! Por shumica kam frike se gabohesh...dhe goxha !
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Per lajmin lart, urime atyre qe zbuluan policin kriminel te Durresit.
Per Edi Ramen, me thane para dy ditesh se ka ndertuar listat e deputeteve me leke. Pagesa baze ishte 200 000 euro, por disa kane paguar 500 000 euro mbi tavoline dhe nuk kane arritur as te fitojne. Madje tani i kerkojne leket mbrapsh.
Ne kete pike pyes veten: Deri ku mund te shtyhemi per te luftuar nje te keqe me nje te keqe tjeter? Mos valle po ndertojme nje te keqe te re, me te rrezikshme (sistemin e korruptimit te Rames), per te luftuar nje te keqe banale si Berisha?
Nese vertet parellinjte paguajne per tu bere deputete, atehere bie teresisht sistemi parlamentar, sepse bazohet ne korrupsion qe ne lindjen e tij. Ne keto kushte nuk e di sa mund te kete sens ekzistenca e atij parlamenti, asaj qeverie dhe gjithe istitucioneve qe perbejne shtetin. Nuk e di nese Shqiperia meriton te ekzistoje kur politika tradheton popullin deri ne kete pike. Dhe kur populli eshte i paafte te nderroje politiken.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Nga te njohurit-Politikanet-, qe e njeh Ti dhe une e cilido eshte VETEM: Pandeli Majko!
Okk Vizioner ja kerkova atij ....Pandeli Majko Serb kok e kembe ,me zor te madh ka mbaruar Universitetin ...Ok Vizioner me sa po shohe ,me sa po lexoj ,o programe televizive ,Serbet koke e kemb kryq qenkan ulur tek neve ,ta them me plot gojen Shqiptare nuk paskaaaaa....Opinioni im
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Heren tjeter kur te kalosh qafen e Llogarase ......... pasi zbret rrugen gjarperoshe ..... te del nje Delte perroi ...... dhe nje plazh i madh e shume i bukur ............ eshte "peshqeshi" qe mori Ilir Meta per te hyre ne Qeveri ..............![]()
![]()
I paafte ............... :aha :aha :aha
![]()
![]()
![]()
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.