Forumi Horizont Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- te qeshim se bashku... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3611)

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 04:51:

Ishte gruja kadriut dhe po shkonte ke vari i kadriut.Gjat ruges per ke vari takon njonin kjo dhe ai e pyet qe pse e ke ate kostumin ne dor(se kishte nji kostum ne dor kjo gruaja kadriut) PO ja i thot kjo ,kadriu ter jeten ma ka dredhur dhe un e kam varosur laskuriq si shperblim dhe kete vit vendosa ti coj kete kostumin .mir do besh i thot ai.
hiken kjo ke vari kadriut per ti len kostumin dhe tund koken me inat dhe ja ben :me ***fsh nenen dhe hiken...
kur hiken kjo, kadriu kishte len nji tabel ke vari vet
Jom dy blloqe me andej ke vari Sanies !

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:07:

Ne nje rrepart ushtarak kapterri dergon nje kubiste per te bere striptizem para ushtareve. Ajo hipen ne skene dhe te gjithe ushtaret duke e pare me me vemendje te madhe. Ajo filloi te heqe pantallonat. Te gjithe ushtaret filluan te duartrokasin me te madhe pastaj ajo hoqi kemishen perseri ushtaret e etur filluan te duartrokasin me te madhe.
Kur ajo hoqi breket askush nuk duartrokiti. Mbasi mbaroi shfaqja kapterri i pyeti ushtaret:
- A ju pelqeu shfaqja?
Te gjithe u pergjigjen nje zeri:
- Pooooooooo.
Pastaj ai i pyeti:
- Po pse nuk duartrokitet kur ajo hoqi breket?
Ato u pergjigjen:
- I kishim duart e zena...

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:11:

Nje djale i ri shkonte per peshk po kishte 4 dite qe skapte gje. Nje xhaje aty afer vetem kapte. Vazhdoi keshtu edhe per nje jave dhe i riu vendosi ti zere vendin xhajes qe te kapte nje peshk. Prape asgje. Vendosi te pyste xhajen
- O xhaje po si ja ben qe ze kaq shume peshk?
- Po ja kur zgjohem n.q.s vegla me anon majtas dal majtas liqenit kur eshte djathtas dal djathtas...
- Po si tja bej une o xhaje qe me rri drejt?
- Ti rrinte xhajes drejte nuk do gjunte per peshk, por per pi.dh...

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:13:

Nje te dite Liri i vogel ishte ne shkollen e te dieles, dhe, prifti pyet se cila pjese e trupit shkon ne parajse e para.
Lela thote:
- Zemra, sepse ke nevoje per te dashuruar...
Beni thote:
- Koka, sepse ke nevoje per te menduar...
Liri i vogel ngre doren, dhe prifti e pyet ate, dhe Liri thote:
- Kembet...
I habitur, prifti e pyet:
- Pse?
Liri pergjigjet:
- Po kaloja perpara dhomes se mamit mbreme, dhe ajo i kishte kembet te ngritura ne ajer dhe po bertiste "Oh Zot, po vi

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:16:

Ishin njehere tre te cmendur dhe po bisedonin me njeri tjeterin per pune seksi...Flet i pari:
- Mua me pelqen ta bej me nje vajze te vogel ne moshe...
I dyti:
- Mua me pelqen me nje te virgjer...
I treti:
- Mua me pelqen ta bej me nje grua shtatezan thote ky po ne muajin e 9...
Habiten dy te tjeret dhe e pyesin:
- Po pse?
- Po qe kur ta fus llozin brenda te ma mbaj bebi ne goje...

na falni per fjalorin por...

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:18:

Gjate bombardimeve te NATO ne Serbi, u perhap shume problemi i bombave me lende radioaktive Deplited Plutonium. Ne nje trase ne Beograd, vajza e shqetesuar shkon edhe i flet se jemes:
- O ma, o ma... po me del nje cice e trete!!!
- Hik mi me ler rehat... - i thote mamaja.
Pak me vone shkon prape vajza, akoma me e shqetesuar:
- O ma, cica po me rritet shume shpejt!
- Do ikesh? - i thote e jema e nevrikosur - se nuk ta kam qejfin!
Pas nje 5 oresh shkon vajza, e alarmuar dhe i thote mamase:
- Mami, mami eshte rritur cica dhe eshte njesoj sa 2 te tjerat!
Dhe mamaja qe i bertet me sa ka ne koke:
- Po ik moj debile se me çave k*rin...

Vdesin njekohesisht Don Zhuani dhe Papa. Mirepo behet nje gabim dhe Papa dergohet ne Ferr, kurse Don Zhuani ne Parajse. Papa proteston per kete gabim, dhe ate e nisin per ne Parajse kurse Don Zhuanin per ne Ferr. Rruges per ne Parajse, Papa sheh Don Zhuanin dhe e pyet nese e dinte se ku banonte Shen Maria e Virgjer. Don Zhuani i thote qe nese do te kishte ardhur 10 min me perpara do te kishte gjetur Shen Marine e Virgjer...

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:20:

Nje dite ne nje restorant vjen nje burre, e i thote kamarierit:
- Me sill nje gjelle, cfare te duash dhe une do ta gjej se cfare eshte po e gjeta do me japesh rrogen tende te muajit.
Kamarieri sjell gjellen dhe burri e gjen ate. Te nesermen po e njejta histori. Kamarieri sjell gjellen dhe burri e gjen ate. Pas dy ditesh kamarieri vete te te e jema dhe i thote ti pergatisi nje gjelle te vecante. Gjella e pergatitur ishte me leng vagine. Te nesermen e njejta histori, burri vete ne lokal dhe i vjen gjella e bere nga e jema e kamarierit perpara. Pasi e provon i thote kamarierit:
- Po pse çuni i Kumuries je ti?

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:22:

Nje pronar shante vazhdimisht sherbyesin e tij:
- O jevg! O gabel! O i zi!
Nje dite i thote:
- A e di ti pse jeni te zinj ju?
- Jo.
- Sepse ju ka ly zoti me boje te zeze!
Zezaku ja kthen:
- A e di ti pse i ka lesht e p*dhit gruja jote te zeza?
- Jo!
- Sepse kur e qi.va une nuk me ishte tha akoma boja!

Postuar nga kel tironsi datë 09 Prill 2004 - 05:24:

Ishin tre shoke dhe u mbureshin njeri tjetrit se kush e mbante mend me shume. Filloj i pari te tregonte:
- Mbaj mend kur isha 2 muajsh dhe po pija cice te mamaja. Ajo qau se une e kafshova shume.
I dyti duhet te gjnte nje histori me te hershme dhe filloi:
- Mbaj mend kur isha ne bark te nenes dhe nje nate babai po bente dashuri me te. Si kam shpetuar! Leviza sa majtas e djathtas se desh e hengra dhe une ne b.ythe...
Filloi i treti:
- Mbaj mend kur isha ne k*r te babait nje nate. Ai ishte me nje ku.rve. Si kam shpetuar! U mbajta sa ne nje bo.le ne tjetren se per pak ika ne p*dh te kurves...

Postuar nga Admirali datë 09 Prill 2004 - 10:10:

Hmmm

Epo qe te kopjoheshin kaq hapur barcaletat nga dallavere.com ket se kisha pare. Sa do rrojme do shikojme.

Gjithsej 126 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 34 35 36 37 38 39 » ... E fundit »
Trego 1260 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.