Forumi Horizont Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 »
Trego 326 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Bota e re poezise (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=337)
-- Ne poezite e mia do njohesh shpirtin tim (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8037)

Postuar nga Mbreteresh datë 12 Dhjetor 2008 - 04:54:

Re: "endrrimtar i pazgjuar"

Citim:
Po citoj ato që tha SHKODRANI I QESHUR
TI!!

qe flen mbi endrra,

me syrin e mbyllur

e pa fryme...

pa t,qajt zemra,

i le duke i ndryllur...

Flij!!!kurre ti mos u zgjo,

se shok do kesh pendimin.....

kur realitetin,

fund do ja besh vehtes

shtiru ..mos prano...

vrite krejt guximin,

qe n,varr te deshtakeve,

fillikat te tretesh.....

pa endrra!!!

pa shpresa..

me shpirtin e ndryllur

fjetur mbi genjeshtra

me syrin e mbyllur...

11-12-2008

hahahah shum e bukur Shkodrani komplimente....

p.s.do beni mire ti veni ne botim keto vargjre,per mendimin tim ia vlejn''a-andaj veq vazhdoni....cdo te mire

MBR.

Postuar nga Enya datë 04 Prill 2009 - 05:54:

Post ...

April 03/2009
CT-USA

Leter: I dashur, Dashni…

Edhe sonte te perpiu kujtesa ime ashtu sic perpin rera ujin e valeve te oqeanit te erret. Faktikisht rifilluan netet e jetes sime te marrin te njejten ngjyre qe kishin ma pare, ngjyren e mallit. Edhe pse s`kam kohe me as qe te kujtoj, Ti me shfaqesh para syve te mi me present sesa kurre. E, une vuaj, dehem e verbohem me mallin qe me djeg kraharorin dhe them me veten: “Si ka mundesi qe nje ndjenje te jetoje kaq gjate, e te me largoje nga jeta reale imja e te mbytem kaq lehte ne kujtese?!” Une, qe e mbaj veten per te forte emocionalisht!

Kajhere mendoj se vete jeta eshte padrejtesi dhe cdo zemer vuan ne qoshen e saj, e cdo zemer e ka nji grope boshlleku dikun, por perse zemra nuk din ta mbroje veten e saj prej plasaritjes qe pson gjat jetes?! Une nuk e dija qe dashuria ime per TY nuk do mund te vdiste kurre! Dhe e mesova ma ne fund qe une edhe mund ta parandaloja kete lloj jete boshlleku pa TY, por kur ishte momenti une nuk kisha command in accessing my own life. 
         Isha krejt e vogel ne boten qe me komandonte dhe mendimet e mi dhunonte deshirat respekti per te medhenjte. Por, e shof qe nuk ka kthim mrapan. Le te jetoj pa dashurin e vertete! Le te zgjohem syperlotur, I don`t really care anymore! Gjithsesi shpirtrat njerzore kan aq shum boshlleqe, saqe une duhet te falenderoj Zotin qe kam vetem nje boshllek. Dhe ai boshllek eshte mungese, eshte mall, eshte ndjenje, an existent and real affection or perhaps.., just a really one LOVE…

ENYA

Postuar nga belga datë 05 Prill 2009 - 12:03:

Re: ...

[QUOTE]Po citoj ato që tha Enya
[B]April 03/2009
CT-USA

Edhe sonte te perpiu kujtesa ime ashtu sic perpin rera ujin e valeve te oqeanit te erret. Faktikisht rifilluan netet e jetes sime te marrin te njejten ngjyre qe kishin ma pare, ngjyren e mallit. Edhe pse s`kam kohe me as qe te kujtoj, Ti me shfaqesh para syve te mi me present sesa kurre. E, une vuaj, dehem e verbohem me mallin qe me djeg kraharorin dhe them me veten: “Si ka mundesi qe nje ndjenje te jetoje kaq gjate, e te me largoje nga jeta reale imja e te mbytem kaq lehte ne kujtese?!” Une, qe e mbaj veten per te forte emocionalisht!
[color=darkgreen][font="Comic Sans MS"][size=3]
        Kajhere mendoj se vete jeta eshte padrejtesi dhe cdo zemer vuan ne qoshen e saj, e cdo zemer e ka nji grope boshlleku dikun, por perse zemra nuk din ta mbroje veten e saj prej plasaritjes qe pson gjat jetes?! Une nuk e dija qe dashuria ime per TY nuk do mund te vdiste kurre! Dhe e mesova ma ne fund qe une edhe mund ta parandaloja kete lloj jete boshlleku pa TY, por kur ishte momenti une nuk kisha command in accessing my own life. 
         Isha krejt e vogel ne boten qe me komandonte dhe mendimet e mi dhunonte deshirat respekti per te medhenjte. Por, e shof qe nuk ka kthim mrapan. Le te jetoj pa dashurin e vertete! Le te zgjohem syperlotur, I don`t really care anymore!
nuk eshte e thjeshte te njohesh nje njeri ? por duhet te ecesh me kohen dhe mos u ngut ne dashuri me mire vone se kurre dashuria e vertete arrihet vetem ne jete pershendetje

Postuar nga Enya datë 06 Prill 2009 - 03:02:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha belga
nuk eshte e thjeshte te njohesh nje njeri ? por duhet te ecesh me kohen dhe mos u ngut ne dashuri me mire vone se kurre dashuria e vertete arrihet vetem ne jete pershendetje

Moj belga, spo dyshoja ne vete aspak dhe spo ankohesha tek asnjeri dhe skam nevoje per keshilla fare.  Edhe une nuk po flas nga varri o zemra, po flas nga jeta, -hahahahahaha-

ps: Sa te forta ka kjo bote virtuale, edhe mendimet t`i perdhunojne!

Postuar nga Enya datë 28 Prill 2009 - 07:08:

Re: "Alo"

Citim:
Truri e dinte,
po zemres si tregonte......
kur zilja po binte,
me dhimbje e shikonte

ti kot po gezon
shpirt i dashuruar,
per at telefon
je ze i harruar....

tek pret nje pergjigje,
tek pret nje buzeqeshje
do gjesh ti shperfillje......
do mbytesh ne heshtje......

tek pret nje Alo
ne lot duke rendur
do therrasi jo
receptori i cmendur....

e ti sikur lulja
nga vera e thare
do dashurosh heshtjen
me zemren e vrare...

Shkoder
30-12-2005

Sa budalliqet apo sa premtime koti jan fol ne ate tel...Si fluturon koha? A thu koha ka flatra

Sa idjote jam ken. Sa naive!
?

Postuar nga Lela_Dr datë 28 Prill 2009 - 20:18:

Re: Re: "Alo"

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

Sa budalliqet apo sa premtime koti jan fol ne ate tel...Si fluturon koha? A thu koha ka flatra

?

Postuar nga agata datë 03 Maj 2009 - 01:59:

Thumbs up Re: "per ty"

Citim:
Neteve,
kam nje enderr
qe shpeshehere
i afrohet mitit,
t,shqyej trupit tend
i etshem
i uritur
si ujku ne mes te dimrit!!!!
te puth,
gjithcka qe te ben ty!!
seksi,
shperthyese,
pa dashur te fyej
asgje qe me trupin tend te brishte
ben kontradiktorin,
qe t,ndalon te besh te dashuren
e mua dashnorin
e vrullshem,
pa parime,
qe gjuhen e dergon!!
aty ku me cirrjet tua
ti thjesht e dergon!
mes epshit!!
e lagesht,
e ngrohte,
me britmat e tua
me urdheron te bej
gjithcka qe kam dashur, dhe dua!!!
frikshem poshte meje,
t,degjoj duke renkuar
me zerin,qe drillet
nga puthjet e mia!!
t,me thuash me pare
s,kam dite c,eshte dashnia

fantastike.

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 23 Maj 2009 - 01:39:

thnx Agata.

Postuar nga SHKODRANI I QESHUR datë 23 Maj 2009 - 01:41:

Re: Re: "Alo"

Citim:
Po citoj ato që tha Enya

?

Nuk e besoj!!!!!

Postuar nga Iyua datë 26 Maj 2009 - 21:05:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
April 03/2009
CT-USA

Isha krejt e vogel ne boten qe me komandonte dhe mendimet e mi dhunonte deshirat respekti per te medhenjte. Por, e shof qe nuk ka kthim mrapan. Le te jetoj pa dashurin e vertete! Le te zgjohem syperlotur, I don`t really care anymore! Gjithsesi shpirtrat njerzore kan aq shum boshlleqe, saqe une duhet te falenderoj Zotin qe kam vetem nje boshllek. Dhe ai boshllek eshte mungese, eshte mall, eshte ndjenje, an existent and real affection or perhaps.., just a really one LOVE…

ENYA

............................
Mendime prekse :p

Gjithsej 33 faqe: « E parë ... « 21 22 23 24 25 26 27 28 29 [30] 31 32 33 »
Trego 326 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.