Forumi Horizont Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 298 299 300 301 302 303 304 305 306 [307] 308 309 310 311 312 313 314 315 316 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)

Postuar nga kontinenti datë 23 Gusht 2006 - 02:21:

Cfar po flet keshtu?
Me ke sjelle ketu mera njerzish qe kane vdekur me kohe dhe me thua qe ata e kane perkrahur Janullatosin.
Hahahahaha.ata as qe e kane njohur.
NUk do shume kohe identifikimi jot jo, se aty perballe eshte numuri i mesazheve.
Ti qe je kaq i informuar per problemet e kishes, duket qarte se pse hyn ne forum dhe se cfar qellimi ke.
Per hater te Zotit, o mobidik, pranoje kombesine qe ke.
Qe te jeshe grek, deri ketu nuk ka asnje turp.
Kombesia eshte nder.
Kam njohur greke te shenjte.
Ti tani, quan At Nikollen uzurpator...hahahaha...i cili jo vetem eshte ne Atdheun e tij, por eshte dhe ne vendlindjen e tij.
Kurse nje te huaj me emrin Janullatos, qe beri gafen e fundit ne varrezat e ushtareve greke, ti ma quan te ndritur.
Kjo eshte bufoneri i dashur mibidik. Eshte per ne estrade.
Une o mobidik, nuk punoj per asnje X grup e te tjera, por per X grupe punon ti.
Qe te numurosh sa anetare kane shkruar, valle u dashka shume kohe?
Vetem 5 minuta....kaq.
Kurse 0,0001 sekonda eshte koha te shohesh se sa mesazhe ke shkruar ti.
Kam bere disa pyetje atje me lart, per Fan Nolin dhe per camet. Nuk ka asnje pergjigje. Nuk ju vjen zeri juve tek camet dhe tek Fan Noli.
Cfar te ka thene Janullatosi per camet?
Per krimet kundra nje populli te tere?
Cfar te ka thene Janullatosi per Fan Nolin?
Per kete figure kombetare te shqiptareve?
Emrat qe ke sjelle aty....kur kane vdekur more mobidik?
Shiko tek sondazhi qe eshte hapur per largimin e Janullatosit.
Sa vete jane pro dhe sa vete jane kunder?
Valle qenka te gjithe injorante?
Kurse ti je i zgjuari?
Ti kenaqesh me boten tende kur shkruan ketu dhe ke idene e rreme kur i thua vete...''ah...c'ia dhash pergjigjen e merituar atyre qenve''
Mobidik...je iluziv i dashur.
Per X grupet qe me fole me pare, ta dishe se duket qarte qe je ti produkt i lodhjes se ketyre X grupeve.
Une po mbroj vendin tim dhe as qe dua te behem peshkop, si fort-fatkeqesia Janullatos.
Kurse ti me fanatizem vjen ketu, dhe jo vetem qe behesh qesharak, por ....(me fal ok,) behesh edhe i pa turpshem.
Kush je ti qe kerkon te injorosh mendjen e shume njerzve dhe vetes i jep te drejte?
Kush je ti, bashke me Janullatosin tend qe kerkoni te poshteroni figurat e medha Shqiptare?
Kush je ti bashke me Janullatosin tend qe beni perpjekje fashiste dhe shoviniste, kundra Shqiperise si me rastin e fundit te varrosjes se ushtareve greke ne token shqiptare?
E gjithe bota e zhvilluar, erdhi dhe i mori eshtrat. Kurse ju greket, beni te tilla felliqesira. Ju jeni ende ne mesjete.
Ju po c'varrosni dhe femijet 4 vjecare dhe po i quani se; ky, ka qene ushtar grek.
Ka fakte per keto gjera more mobidik, qe po te del rryli vendit duke folur per Janullatosin tend.
Qe po te del shkume nga goja, duke genjyer per fort lumturirat e tua qe kerkojne poshterimin e kombit shqiptar dhe te figurave madhore te ketij kombi, te cilin e keni hale ne sy.
C'pune ka ajo kisha janullatosiane, me shkollen Normale te Elbasanit?
Prse kjo kishe greke, ia vuri syrin kesaj shkolle?
Apo qe te fshihet pasuria shpirterore e Shqiptareve?
Apo qe shqiptaret te mos kene trashegimi kulturore dhe figurat e kombit Shqiptar, te jene ne harrese derisa te zhduken?
Kush punon per X organizate more mobidik, punon ti apo une?
Une qe shkruaj ketu, nuk paguhem nga greket sic paguhesh ti, qe peshtyn me nerva para tastieres tende.
Ti kerkon te mbulosh diellin me shoshe more mibidik.
Kot e ke lyer kemben me miell.
Me lart te kam thene.
Per hater te Zotit te Madh. Pranoje kombesine qe ke.
Po e pranove, te jeshe i sigurte se, une Kontinenti, do te te jap doren dhe mos mendo se do keshe ndonje fjale fyese nga une.
Me greket e thjeshte, te cilet i njoh shume mire, kam qare e kam qeshur.
Po te mos ishit ju more mobidik, ju qarqet e ndyra dhe ju qarqet vrasese, me greket, ne shqiptaret do te shkonim vellezer e kaluar vellezerve.
Por, jeni ju qe nuk lejoni ate popull te jete vella me shqiptaret. Jeni ju dhelprat qe shpifni e vrisni shqiptare.
Me qe qenka peshkpi ''jone'' sic e paraqet ti, a eshte Janullatosi ne hallet tona? Apo eshte kundra halleve tona?
Perse nuk ben punen e duhur ky ''peshkopi jone'' qe Greqia ta heqe ligjin e luftes me Shqiperine?
Apo i pelqen ky ligj? Sepse vete Janullatosi eshte ne barkun e kalit, dhe pret castin te shkaterroje komplet Shqiperine.
Me thuaj mor mobidik, qendrimin e Janullatosit ne lidhje me varrezat e ushtareve greke, keto kohet e fundit?
Apo ta them un ty?
Ok..po ta them. Se e di qe ti nuk e thua. (megjithse e di mire)
Ishte pikerisht Janullatosi ai, qe e stisi kete pune, me qellimin rreze larget, qe Greqia, neser te thote: Atje ne Shqiperi, ne greket kemi te kaluaren tone, sepse, ne greket kemi varrezat e ushtareve greke atje, pra atje, ne greket kemi tokat tona.
Ketu ishte dhe qellimi gjakatar i Janullatosit tend. Tjeter pune se edhe femijet 4 vjecar i bete ushtare greke. A nuk eshte ky nje turp per ju?
Por, me qe nuk e njihi turpin, ju vazhdoni duke injoruar te verteten, sic keni bere ne cdo kohe.
Kurse ti ma quan fort lumturia....!
Po, i tille eshte ai per ju sepse ben punen tuaj. Kurse per ne eshte fort-fatkeqesia Janullatos.
Ke thene aty; nocion demokratik. E ke thene me ironi.
Ku e kane demokracine greket qe kane cuar filialin e tyre ne Shqiperi, qe te poshteroje Fan Nolin?
Apo se Fan Noli ju vuri me shpatulla pas murit ju greket, dhe i mallkuari Fan Nol, duhet te zhduket nga historia shqiptare dhe sidomos nga ajo kishtare.
Ku e ke demokracine ti more mobidik, qe del kundra te gjithve.
Pa zbertheje pak termin demokraci more mobidik se cfar kuptimi ka?
Lavazhin trurit qe te kane caktuar t'u besh njerze ketu ne kete forum, po te them se nuk do ta arrishe.
Ti vjen ketu me shpifje, duke turfulluar per mashtrimin qe perpiqesh te mbrosh.
Pastaj, cfar ke ti me At Nikollen?
Une qe shkruaj ketu, shkruaj sepse nje grek qe perpiqet te mashtroje historine e shqiptareve, po na nxirret si hero, nga disa tipa si ty. Nuk shkruaj te mbroj At Nikollen, i cili po ha buken ne vendin e tij dhe ne qytetin ku ka lindur.
Kjo teme, eshte hapur per shqiptaret more mobidik dhe per largimin e Janullatosit, kurse ti hidhesh me ironi tek At Nikolla.
Perse ju greket e urreni At Nikollen i cili eshte ne Atdheun e tij?
Perse ju greket helmoni dijetaret shqiptare dhe eterit shqiptare qe jane patriote?
Nuk po e urejme neve Kristodhulosin, tek e fundit edhe ai eshte ne Atdheun e tij.
Perse ne kemi hapur tema mbi Janullatosin?
Sepse shikojme poshtersite qe ai ben, shikojme shovinizmin qe ai ben.
Si u shpreh Janullatosi per varrezat e ushtareve greke? A e ndaloi kete ndyresi te re greke? Apo e perkrahu?
Shko i dashur mobidik dhe, rraportoja Janullatosit se cfar u tha perseri ne kete forum. Nga menyra se si flet, duket hapur qe ke lidhje te ngushta fetare me te.

Mobidik!
Ne qoftese, ti genjen per kombesine, je komplet njeri i mallkuar.
Mos mendo se qellimi justifikon mjetin.
Mos mendo se kete mekat te ri, ka force te ta fale Janullatosi?
Perballe betimit te rrem, Zoti te denon.
Nuk ka Janullatos te te laje ty i dashur grek.
Mos u genjej, sepse edhe ty do te te vije dita te vdesesh dhe te japesh llogari para Krijuesit tend.
Mos e shiko Janullatosin sikur te jete Zoti.
Janullatosi eshte nje njeri qe ha buke dhe pi uje si gjithe te tjeret. Tjeter pune se, diku me paturpesi, Janullatosi eshte shprehur; Dje fola me Zotin!
Dhe pikerisht ketij njeriu i shkon nga pas ti?
Ky qenka fort lumturia?
Kush pra eshte viktima?
Je ti?
Apo jam une?

PS- mos bej gabim duke bere betime fallco.

Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 298 299 300 301 302 303 304 305 306 [307] 308 309 310 311 312 313 314 315 316 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.