Forumi Horizont Gjithsej 63 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shoqëria civile, institucionet dhe zgjedhjet (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=196)
-- Shpifjet Per Mjaft-in (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3717)

Postuar nga SUNBELOVED datë 18 Janar 2004 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Sipas meje u banalizua ca muhabeti.

Po ju them vetem se nuk e dija se organizatoret e udhetimit me skaf ishin te policise. E lexova nga Ami. Ketu ka te drejte qe kryesminitri duhet te kerkoje falje, se dija kete fakt. Sorry.

Me lart Sunbeloved konsideron absurde tentativen time per te mbrojtur Nanon. Kjo me duket qesharake dhe sinqerisht mjaft banale. Kam dashur vetem te ndaj gjerat per te cilat mund te akuzohet nje kryeminister nga thashethemet dhe mashtrimet emocionale qe i behen popullit. Denoj ndalimin e gazetarit te Fiksit, edhe pse nuk di ekzaktesisht perse eshte ndaluar. Megjithate eshte mashtrim te akuzosh nje kryminister sepse qesh gjate nje darke. Cfare duhet te bej, te mbaje zi per ore te tera gjate darkes? A nuk ka qeshur valle Xhorxh W Bush kur shkoi ne germadhat e Wrold Trade Center. E pra keto stile akuzash jane vetem dhe vetem qesharake. Nese Nano eshte akoma aty kjo ndodh sepse ata qe e akuzojne nuk dine te akuzojne, mbase e akuzojne per gjera aq banale sa ai di te mbrohet, sic ishte kjo siper e fajesise pse qesh.

Nuk eshte shoku yne Fatos Nano fajtori, qe te kerkoje falje, por eshte kryeministri yne dhe nje kryeminister negativ nuk kerkon falje, por jep doreheqje dhe nqs nuk e shikojme tragjedine e 9 janarit si shkak per doreheqje atehere jemi sadiste, ose lehtesisht pranojme te instalohen diktatura.

Per Xhorxh W Bush une nuk di te kete qeshur kur pa germadhat. Nuk akuzoj nje kryeminister qe qesh edhe pi gjate nje darke, por akuzoj nje kryeminister te papergjegjshem qe largohet nga nje seance e jashtezakonshme parlamentare qe behej per votebesimin e tij mbas nje tragjedie mbarekombetare. Dhe une nuk them qe ai duhej te mbante zi per ore te tera, por te pakten te respektonte popullin, viktimat, familiaret e viktimave dhe parlamentaret sepse besoj se edhe ato i kishin 2 leke per te ngrene nje darke apo per te pire nje dopio xhin.

As une nuk e di pse e moren ate gazetarin, nuk e di pse ia sekuestruan filmin qe kishte ne kamer, nuk e di pse e moren per identifikim personi kur gazetari ka nje shenje dalluese, aq me shume qe eshte nje personazh i njohur publikisht, por di qe nano eshte bere i papergjegjshem totalisht, i paprekshem sigurisht nga cdo lloj ligji apo kushtetute, di qe nuk ka me demokraci ne shqiperi, nano ka lejuar vetem "sharjen e lire" , "publikimin e lire te skandaleve dhe akuzave" por qe thjesht rritin mitin e tij si miliarder, mafioz, e te paprekshem.

Cilin kryeminister po perpiqeshe te mbroje ti fajtori ? Nje kryeminister qe qeveris nje vend ku njerezit detyrohen te paguajne 1500 euro per te bere nje rruge qe kushton vetem 60 euro ? Nje kryeminister qe i ka te mbushur rruget e qyteteve te veta me qytetare qe mbajne qirinj te ndezur neper duar ? Nje kryeminister qe eshte me i pasukseshmi dhe me i perfoluri, ndoshta ne te gjithe boten? Nje kryeminister qe mashtron shqiptaret me endreen europiane, kur gjithe Europa jep kurben ne rritje te trafikut qeveritar ne Shqiperi?

Te siguroj une fajtori qe po te ishe avokat me te lehte do ta kishe te nxirrrje te lare nje vrases, sesa te nxjeresh te lare Nanon para ketij populli

Gjithsej 63 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit »
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.