Forumi Horizont | Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Politika shqipetare nuk eshte qe ka shume degezime (per te mos thene qe ska fare) duke qene se i vrime i fryjn anej dhe mendoj qe kete gje e kuptojne te gjithe Homo Sapientat!
nisem nga komenti i turll-it (edhe pse nuk e di mire arsyen pse e ka thene sepse nuk e kam ndjek ecurine e temave kohet e fundit) qe nese eshte e vertete qe kerkohet te hapet per cdo artikull nje teme, atehere nuk me duket ide e mire. Kjo sepse jane te pakta temat qe do komentohen ne ate moment duke qene se historite e politikes shqipetare jane te gjitha...ne fund do jete thjesht nje lexim i shpejte i shkrimit dhe aq. do te ishte me mire te hapej tema te tipit "Gazeta Koha Jone" etj etj sesa te hapej teme per cdo shkrim politik!
Ose ose hapni tema te tipit "Berisha VS Rama" duke qene se shtypi flet vetem per ata te dy. mund ta beni edhe me interesante nese per te njejten ngjarje merrni versione nga gazetat e fronteve te ndryshme dhe te shohni nje version shqip te "Mingozzi" te Zelig! (kjo i drejtohet atyre qe kane pare Zelig,kuptohet) Mendoj do te ishte shume me teper interesante!
Ironia ne fund eshte arme e lezetshme, mjafton te dish se kur dhe ku ta perdoresh! Gjithkush nga ne do ta deshironte ta kishte por nuk e arrijme dot te gjithe! Kur nuk arrin dot, ben politike ne parlament
meqenese tema eshte qe mund te bejme edhe verejtje,dua te them se me ben pershtypje jashte mase fakti qe pavaresisht nga cfare do lloj teme,shume nga forumistat jo vetem qe nuk i permbahen fare temes fillestare,jo vetem qe shkruajne cfare ju vjen aty per aty per gjera fare pa lidhje mbi ate cfare po diskutohet.......ajo qe ve re une sidomos koheve te fundit ne forum me ben me te vertete pershtypje fakti qe kapen pas thenieve te njeri-tjetrit,,komentojne te ngeshem shkrimet e batutat e tyre per ore me rradhe..........................fatkeqsisht kjo nuk ndodh ne nje apo dy tema aty ku debati eshte fare i lire dhe tema po thuajse e pa percaktuar //////////me ben pershtypje qe edhe kur temat jane per politiken,shkencen,artin,letersine,sociale..apo ku di une,,,eshte i njejti **avaz**i perhershem:
PO CITOJ
TI THE
UNE THASH
MOS ME FOL MUA ASHTU
TI NUK E MERITON TE JESH KETU
E DI UNE CFARE DO TI
SE NE JEMI>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
nuk dua te paragjykoj njeri por me te vertete me duket se teprohet ne mjaft raste
hap nje teme qe me intereson dhe me ben kurioze me titullin e saj dhe filloj me pas lexoj **debatet**e zjarrta mes forumisteve tane qe nuk pushojne *se lavderuari**njeri-tjetrin.....
Opinion interesant sidomos kur nuk e ke haberin per ca flitet !
Nejse vazhdoj te mbetem e interesuar per ate sugjerimin e citimeve nga anetare te listes se injorimit qe permenda me pare ... sme shqeteson gje tjeter ketu ne forum.
Si dhe ju uroj argetim dhe diskutim te kendshem po iki une.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Opinion interesant sidomos kur nuk e ke haberin per ca flitet !
.
Disa sqarime:
Turlli beri sugjerimin e tij pasi une hapa nje teme. Pas sugjerimit te Turll spostova mesazhin ne temen ekzisutese "Lajmet e fundit" dhe fshiva temen qe kisha hapur "Sali Berisha paditet per here te dyte".
Ashtu si NS6 mendoj se nuk eshte mire hapja e temave pa fund. AngelDevil eshte flamurtare ne kete pune. Cdo lajm i vogel teknologjie ka teme te re Personalisht evitoj hapjen e temave dhe fus gjithshka ne nje teme te vetme (psh Enciklopedi e filmave italiane, apo Current TV)
Verejtja e Lubit me duket shume e drejte. Sa me shume ti referohemi asaj, aq me pak do beni chat ne forum e do diskutojme per Henen, jo per gishtin.
Sugjerimi i AngelDevil nuk realizohet. Teknikisht ka pune dhe s'do e beja as per veten time. Plus qe tjetri merr vesh qe eshte ne liste te injorimit dhe ky duhet te mbetet informacion personal.
Ardhur menjehere pas citimit te Turll, me duket e kuptova nga kush nuk dashka Angel te citohet. Po ashtu, ne nje eme tjeter Turll po bente shaka me Erious dhe AngelDevil nderhyri te mbroje shokun e vet duke thene "boll me shaka". Edhe keto gjera do ishte mire te pakesohen, sepse nuk jemi ketu per te bere klane shokesh, por per te lene njerezit e lire te komunikojne. Veç te tjerash nuk besoj Erious ka nevoje per avokat. Ky paragraf ishte sugjerimi im mbi kete forum.
Citim:
Po citoj ato që tha NS-6
Politika shqipetare nuk eshte qe ka shume degezime (per te mos thene qe ska fare) duke qene se i vrime i fryjn anej dhe mendoj qe kete gje e kuptojne te gjithe Homo Sapientat!
nisem nga komenti i turll-it (edhe pse nuk e di mire arsyen pse e ka thene sepse nuk e kam ndjek ecurine e temave kohet e fundit) qe nese eshte e vertete qe kerkohet te hapet per cdo artikull nje teme, atehere nuk me duket ide e mire. Kjo sepse jane te pakta temat qe do komentohen ne ate moment duke qene se historite e politikes shqipetare jane te gjitha...ne fund do jete thjesht nje lexim i shpejte i shkrimit dhe aq. do te ishte me mire te hapej tema te tipit "Gazeta Koha Jone" etj etj sesa te hapej teme per cdo shkrim politik!
Ose ose hapni tema te tipit "Berisha VS Rama" duke qene se shtypi flet vetem per ata te dy. mund ta beni edhe me interesante nese per te njejten ngjarje merrni versione nga gazetat e fronteve te ndryshme dhe te shohni nje version shqip te "Mingozzi" te Zelig! (kjo i drejtohet atyre qe kane pare Zelig,kuptohet) Mendoj do te ishte shume me teper interesante!
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Ardhur menjehere pas citimit te Turll, me duket teper evidente per ke ishte sugjerimi kete rast.
Citim:
E kjo nis nga nje debat ne teme tjeter ku Turll po bente shaka me Erious dhe AngelDevil si zakonisht nderhyri te mbroje shokun e vet. Edhe keto gjera do ishte mire te pakesohen, sepse nuk jemi ketu per te bere klane shokesh, por per te lene njerezit e lire te komunikojne. Veç te tjerash nuk besoj Erious ka nevoje per avokat. Kete paragram merreni si sugjerimin tim mbi kete forum.
Po flasim per forumin apo per Angeldevil ketu se spo e kuptoj??
bera 1 sugjerim nuk realizohet OK varja seshte ndonje problem i madh. Komentet e tjera me duken pa lidhje.
". Edhe keto gjera do ishte mire te pakesohen, sepse nuk jemi ketu per te bere klane shokesh, por per te lene njerezit e lire te komunikojne. Veç te tjerash nuk besoj Erious ka nevoje per avokat. Ky paragraf ishte sugjerimi im mbi kete forum. [/B][/QUOTE]
Ketu grupe- grupe jane te tere. Nuk eshte shume e veshtire per tu kuptuar. Jane te pakte ata qe jane neutral, qe shprehin mendimin pa u ndikuar nga preferenca personale per nje anetar te caktuar.
Citim:
ne nje eme tjeter
Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.