Forumi Horizont | Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Nje minut....nji minut....Durrsako paske takim me Hirushen ti?????
Cfar do bosh me Hirushen ti ej?
Pse do me e taku ti Hirushen?
Te lutem shume jo kshu?
Aaaaaa....jo kshu jo...gjithcka thuje ne mbledhje por jo me takime kshu...?
Durrsak te lumt dore
djem si ty i japin fora
opoziten e shkatrove
vendin e duhur u tregove
Kete do ta bej kenge , akoma ne perpunim e kam !
Te takon nje qase flori ty derman , hajde neser nga zyra ta maresh!
Hallall!
Citim:
I dashur dhe shume i shtrenjti Myzeqari !
Kjo eshte vetem nje akt diplomatik, ne lidhje me kryeminstrin sepse kemi patur edhe shume ankesa ne Europa apo nga UN dhe Kofi Anan.
Jemi te akuzuar sikur ne, nuk kemi demokraci i dashur Myzeqar.
Bushi me telefoni dje dhe me tha;
- Si eshte puna qe ju hoqet kryeminstrin,per te cilin ne kishim shume rrespekt ketu ne SHBA?
Un i paraqita arsye shendetesore dhe i thashe se, kjo ishte vetem per nje interval kohe shume te shkurter,pasi kryeministri do te shkoje ne Paris per disa ceshtje personale te cilat ai i ka shprehur edhe me pare ne nje mbledhje tjeter te qeverise.
- Po mire, - me tha Bushi,- ai sikur ka ardhur sepse i kam sinjalet nga CIA.
- Po,- i thashe une,- eshte kthyer dhe se shpejti do te jete ne drejtimin e qeverise.
Myzo vellai, Bushi ishte i pa kenaqur dhe me Durrsakun.
C'i duhet Durrsakut te pyesi Bushin se cfar do te thote ajo ''W'' pra dupel v-ja?
Bushi ia kishte prere shkurt. Ajo dy v-ja, do te thote se kam dy vajza ore derman, i kishte thene.
Me tha edhe gjera te tjera, por do t'i them kur te takohemi.Durrsakut mos ia thuaj se ia them vete.
Sa per Napoleonin, kryeministri, jo ate.....po di tere ato valle...ashtu i pelqen atij....vetem te kerceje,por, kurre nuk kercen vetem. Ne do ta genjejme lehte kryeminstrin i dashur Myzo, se un ia di se ku i ka telat ai. Aty i ka...e ka shume qejfe. Ska faj...i shkon mendja....epo c'ti besh...cun i ri eshte dreqi.
Me rrespekt
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Durrsak te lumt dore
djem si ty i japin fora
opoziten e shkatrove
vendin e duhur u tregove
Kete do ta bej kenge , akoma ne perpunim e kam !
Te takon nje qase flori ty derman , hajde neser nga zyra ta maresh!
Hallall!
Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Sic e pe vete, sapo me deh detyren e zbatova. GJithsesi cfar do me japesh falimners prej teje por nje kerkes kisha se Amorit i vjen zor me te lyp ca lek per maqinen qe ja dogjen ato kusaret e opozites.
Neser ne numrin tjetr do ta ken me keq ato qener. Do i nxjerr te larat sheshit do ja nxjerr.
Me vika shume keq per makinen e Amorit, por c'te besh i kane zgjedhjet keto gjera.....Po ti Amor te kishe shkuar ne oren e duhur nuk do te kishin ndodhur gjithe keto gjera.....sepse tani na duhet te hym ne borxh me rregulluar makinen tende....
Neser po bej pak sevap andej puna ime....
Hallalla ia kam bere te tera.....shyqyr qe i shpetoi........eh.
Citim:
Hallalla ia kam bere te tera.....shyqyr qe i shpetoi........eh.
.
Durrsako, mire mire, por, duhet te kishe thone qe jeta fillon mbas te dyzetave lal, kshu ka pas thone edhe plaku im.
Dhe ato pytjet, mire i ke nxjerr, se tek e funit,mashtrimi i opozites me policet nuk osht na nji gjo e re lal,se police jan ata mer lal, edhe rrehen te shkretet....ca te bojn.
Me duket se nji nga ato gocat aty ne foto, sikur e njof.
Por mu me ka shku menia edhe tek njo gjo tjeter me ty.
Ore ca ke me Hirushen ti? Kujdes se nuk ma fut mu jo. Djal i mire je , por ne ca gjona nuk te kom bese ty un jo. Larg nga Hirushja.....ok?
Nuk du llafe.
Me mire te kemi unitet apo jo, keshtu ne do ta bojm cope opoziten ok?
Rrofte uniteti pra. Ec mo se edhe Berluskun e kena me vete.
Opozita le te plasi....pufffff le t'ia boje, ne vazhdojm perpara.
Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.