Forumi Horizont | Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pyetje - pergjigje (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17066)
Faje, te kam dhene pershtypjen qe s'me kane shijuar?
Tema: Pyetje - Pergjigje. Jo pyetje-pyetje.
Megjithate, jashte rradhe, po, ma ke dhene.
Kjo amori qenka rrufe. Sa ben te shkruash nje rresht ka modifikuar mesazhin. Qenka shume e shpejte kjo teme per mua. Po dal 1 xhiro.
Ceshtje ambientimi, Faje. Fatkeqesisht, kur ke nje jete te tere gjetke, stilet gjenden me me veshtiresi.
C'te mban jashte memedheut kur shijon aq shume stilet e tije?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Nuk e dija qe kishte aq shume para biznesi i pjatalarjes. Ma gjen dhe mua nje femer?
Sdq, nuk ndryshon shume me adoleshentet e lagjes ti: ato investuan ne makina per te zene femra, ti investove ne pjatalarje per nje vagine te importuar nga memedheu. Ne fakt ata cunat dolen me te fituar se s'paten nevoje te lajne pjatat e botes per te kap nje femer.![]()
pse ndihesh seksi
Jam pa dhe ndihem lool
Pse zgjuar akoma??
sepse jam singel
pse zgjuar ti
Sapo mbarova ca perkthime e thashe po qetesoj trurin para se te vazhdoj perseri
pse vetem singel-at rrine zgjuar ? lool
po vetem ato se te dashuruarit kane pune tjeter ne kete ore lol
ca perktheve ?
nuk me shkrepet per perkthime
a ju ka be' kandili drite?
ca kandili mos ja fut kot kush shpenzon vaj gurio ne ket kohe tu pas qiri sa dush e bile dhe esht ne mode ne kto vendet europiane hahahahaha
Si ndiheni ne keto momente...?
Citim:
Po citoj ato që tha Krista
Si ndiheni ne keto momente...?
...
Ne mendjen e ndonjerit, edhe mundet. Me jep nje sinonim x 'fatin' tend deri me sot.
X= nuk qahem me fatin
si e largon merzitjen ?
...
Kufjet ne vesh dhe te eci pa pushim ose 1 call apo coffe me miqt e mi dhe merzitja iken. Kush è njeriu/gjeja e pare qe te vjen ne mendje ne caste lumturie?
Zemra ime...
sa te dashuruar ini..?
101%. hahahahahaha
sa para ke prishur sot?
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
101%. hahahahahaha
sa para ke prishur sot?
Asnje centim. Fun muji osht ndez llampa kuqe
Si eshte koha atje ku ndodheni?
e paqendrueshme - thote Giulliaci
po kinezet ca bejne kur bi shi?
Hapin çadren.
C'te ben te dalesh me qejf nga krevati ne mengjes?
dy gjojna :
- kur kam kap noj bilete dhe duhet me marr leket ke llotosporti
- kur kam diten e takimit me Meremen
ku do i preferonit pushimet : bregdet apo vend malor ?
O det o det i dashuri im det!
Sa te dashur(a) ke momentalisht?
Prit t'i numeroj...
Mund te bjere ne dashuri njeriu me teper me idene e marteses sesa ate te njeriut?(per ju te martuarit)
Jo Amor. Mos ngelte femer beqare.
Pretendon se me kalimin e viteve nuk do ndihesh vetem? (- hahahahahaha- )
Te mos jesh i martuar s'do thote te jesh vetem. Kush e ka kuptuar martesen si mjet per te mos ngelur beqare e ka gabim.
C'kerkon nga jeta?
Te mos fluturoj nga te mirat qe kam, te betohem!
Ke marre ndonje summer class kete session?
kam marr ca summer class ketu ne shqiperi edhe jam shum i kenaqur...
-hahahahaha- si shpirt je te betohem. -hahahahaha- me knaqe me ket pergjigje. Mirmrama jote atje ku je.
Pse kaq gjate ne Shqipni ti? Ca ka ndodhe?
Do rri ca ktu....thash se do vishe dhe ti, po spo marr vesh ma gja ca bahet se asht uji turbullt...
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
-hahahahaha- si shpirt je te betohem. -hahahahaha- me knaqe me ket pergjigje. Mirmrama jote atje ku je.
Pse kaq gjate ne Shqipni ti? Ca ka ndodhe?
I bej un me ec me ndihmen e mesueseve nese mund ti quajme keshtu...
Kalofsh sa ma bukur Flori, por mua personalisht ma nis kryt sapo mendoj Shqipnin. -hahahahaha-
A mjafton te mos i turbullosh ujnat ma shume qe te qetsohen?
Citim:
O Enya, lere djalin rehat se s'gjendet nuse lehte ne kohet sotme.
Po te ecin "leksionet" Lezha?![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Amor, nuse ka sa te haje dreqi, por Burra veshtire te gjesh sot.![]()
Amor si menon me u martu un me Enyan???
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Aaaaa, po ju paskeni koncept modern per martesen. Mesiper po flisja per martesen old school.
Per punet e pershtatjes pyetni Cecin se ajo merret me ato gjera.
Ma trembe Florin, iku me fjet pa me thene naten e mire.
Per ca tjeter te flasim sonte?
Mos u shqeteso se mashkull eshte, kthehet kur ta zere uria.
Zgjidh ti temen.
Me te vertete qe eshte djale shume i edukuar. Lum si ajo qe ta kete fat. Pale familjen sa te mire, hmmmmmmmm....i ploteson kushtet 100%.
Sa kohe ke pa pire kafe turke? ( shqiptare dua te them)
S'pi kafe fare.
Ti?
Une me raste. Kam nje shoqe fierake qe pime kafe turke bashke. Sa per vetem s`do pija kurre kafe as une.
Ne pune je tani, apo shpi?
Ne shtepine qe me eshte kthyer keto ditet e fundit ne zyre. Bahhhhh.
Kafshon thonjte?
Jo.
Te pelqen ti japesh makines?
Ca rastesie, me duhet t'i pergjigjem pyetjes se me lartme njehere
pastaj amor-es ne lidhje me martesen
Me pelqen faje, vetem kur s'kam punë pune...Me pelqen te dale ne periferik dhe muziken ne fund...ne fakt nuk eshte ndonje gje per te thene urraaaaaa por eshte nga ato pak momente te privilegjuar per veten tende...(per te ri-kujtuar gjera nga e kaluara,thelluar me mire,per te marre vendime gjithashtu).
Kurse per amor: jam plotesisht dakort me menyren se si e shtron ajo problemin e marteses...Preferoj te jetoj jeten ashtu siç m'a ndjen se sa te martohem per te qene e martuar...non. Martesa per mua eshte thjeshte nje kontrat qe psikologjikisht humb magjine e lidhjes...disa do ngrihen e do thone qe eshte konkretizimi i lidhjes...jo,une s'jam dakort me kete kendveshtrim.
Personalisht do preferoja, te kishte kontrate te ri-novuar. Cdo 7 vjet ri-novim kontrate martesore. Eshte sh serioze kjo qe po them, sepse vete NE ndryshojme bashke me kohen. Ate qe kemi dashur apo deshiruar para 10 vjetve nuk vlen me mbas 10 te tjerave. Ky eshte koncepti im...
Si mendoni Ju?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Si mendoni Ju?![]()
Citim:
Po mendoj qe do doja te kisha para sysh per pak min. ate shkerdhaten qe me ka gervishur makinen dhe ka ikur. Brrrr....ça nervash.
I jepni motorit?
Gjithsej 61 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 3035 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.