Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
re re 31 12 2010
Hapni nje teme tjeter dhe beni edhe urimet e rastit se ketu jepen mendimet e çastit, edhe te rastit
Ciccolino dove vai?
Sotto terra non lo sai?
E lÃ_ sotto non fai nulla?
Dormo dentro la mia culla!
Dormi sempre, ma perchè?
Voglio crescer' come te!
E se tanto crescerai, ciccolino che farai?
Una spiga metterò, tanti chicchi ti darò.
Me falni po cheshtu e chiscia mendimin e ciastit, intalisht.
o zot o zot si qeka bo njona sonte ...........
Nuse pashke dhe pike
dua pushim sot
So fucking awesome .................
p.s. ........
Duhet te perdhunoj ndonje sot.
kush do jet ai fatlumi ?!
kuptohet ..... po te jesh si ajo ke avatari
...Te zhdukem ne horizont...
Citim:Edhe e ve ne dyshim? Fatlumi? I do te dhenat ketu apo te te nis nje fotokopje te kartes se identitetit?
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
kush do jet ai fatlumi ?!
kuptohet ..... po te jesh si ajo ke avatari![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Heyday
Duhet te perdhunoj ndonje sot.
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
hahah, mbane me qesh me ket pyetjen smoker, "what happened this time", sikur i complain too much all the time about everything ej?!
i lost a big hand in pot limit omahaand it hurts a little but its all good
![]()
....uhhh...ndoshta me mire te mos mendoj e te mbyll sqepin..
Po pse dreqin nuk arrij te postoj foto ne forum?!
osht pun ............... moshe ... experience .... edhe talenti
kur ti arrish keto .........
p.s. - se harrova .......... der ne 14 vjet shkonte neni i perdhunimit
Citim:pyetje interresante kjo.
Po citoj ato që tha SmoKer`
do you believe in luck ?
o kurt vallaj me ta thon sinqerisht ato njerez qe lujn bixhoz me bejne me qesh...fati me i madh eshte te rrish larg makinave te bixhozit. i konsideroj "sfigati" ne maksimum.
nqs. me te vertete e lidh fatin me fitoren apo jo ne poker me dukesh tejet i zhgenjym nga jeta
...qekam per sherr sonte
Kurt do ngelesh pa martuar po s'hoqe dore nga bixhozi.
Ne femrat e kemi alergji kur burri yne i hedh leket makinerive, apo ua dhuron te tjereve si pa gje te keq, dhe jo neve. Sa na dhimbsen ato leke!
o Kurt
... mu kujtua nji shprehje qe perdoret knej , ne rastet kur nuk ke fat
i vendos Fati njonit perpara nji thes me ..... pjeshka ( ku ne mes kishte vetem nje ....hajt mo nji frut tjeter ) dhe i thote :
- fut doren dhe zgjidh !
dhe ai qe i donte aq shum ... pjeshkat , shkon e i kap dora te vetmin frut qe nuk ishte pjeshke
me pak fjale .......... fat m..jalti
haha kurse mua me bejn me qesh analizat dhe pikpamja e debores dhe shokut tim al74
une nuk lidha jeten egzistencen time me rrezutltatet e pokerit, por sodha nje shembull te qarte se si fati egziston, dhe e kam theksuar persa i perket poker gods, i dont give e fuck!
debora, me aq shume sa loz, pak a shume cdo dite, rradhe here flas rreth ksaj teme, prandaj shpenzoj kohe me shume ktu ne forum, ne tema te tjera, kur takoj shoke qe dojn te flasin per poker, me ben me dhimbje koke, faktikisht kjo eshte edhe asryeja pse loz me shume online me njerz nga e gjithe bota, se nuk me pelqen te kaloj shume kohe neper tavolina dhe ter degjoj historina qe i kam degjuar millions of times.
se i shikoni gjerat juve edhe mua me ben me qesh.
p'sh, para disa kohesh isha me nje shok durrsak qe eshte ekspert ne sports betting, gjithe jetes per 13 vjet qe e njoh, ate pune ben, edhe luan poker por jo aq shpesh sa une.
nje dite takum nje goce shqiptare/kosovare tek pizza e nje shoku tone vlonjat, dhe duke bere muhabet m,e ate gocen, mesuam shume se sa goca shqiptare faktikisht jetojn ktu ne ket qytet qe une dhe ky shoku im durrsak nuk ja kishim haberrin, edhe pse ne jemi ktu nga me te kahershmit shqiptar ne ket qytet.
pasi degjuam me vemdnje dramat dhe thashethemet e soap-operave ne jeten normale te ktyre puntrve te "ndershem" shqiptar, mu dha nje buzeqeshje dhe i thashe ktij shokut tim pasatj: se sado kumarxhi tna quajn kta njerz, jemi shume me te paster dhe jetojm nje jete shume me interresante se sa kto soa-opera clowns qe me bejn me qesh me rrealitetin e tyre, mos ti vij keq kujt se i them edhe motres time kshtu kur me keshillon te martohem dhe te punoj dy pune vetem e evtem te paguaj rent taxa dhe bills qe te rris nje familje shembullore si pua e saj
sound boring to me, qe mos t'them punishment
Kurt nuk do jesh tere jeten i ri. Do kesh nevoje dhe ti nje dite per ate jeten ''e merzitshme'' me grua e femije perqark. Ti qesh me familjaret, por kjo eshte jeta.
Kur ata qe shoqerohesh tani nje dite do martohen e krijojne familje, ndersa ti do vazhdosh jeten tende ku rafsha mos u vrafsha.
Ajo jete qe ty te duket ''jo boring'' mua e pjeses tjeter na duket shume stresuese, dhe shume e frikshme. Cdo gje eshte me moshe. Me pelqen stabiliteti ekonomik, shpirteror. Nje jete normale pa shume te papritura jo te kendshme.
Me pelqen ta kontroolloj une jeten e jo ta le veten ne meshiren e fatit. Aventurat i perkasin adoloshences.
Nje vajtje ne Shqiperi do te bente te te zgjoheshin ndjenjat e ngrohtesise familjare qe qe te ka munguar prej shume vitesh besoj.. Burri im thote.'' Pse su martova cik me i ri?'' Do ta kisha cunin si shoke tani.''
Citim:aha, ky eshte problemi se jeta ime me duket shume me e satbelizuar se sa ajo e juaja me familje dhe femije
Po citoj ato që tha Debora*
Kurt nuk do jesh tere jeten i ri. Do kesh nevoje dhe ti nje dite per ate jeten ''e merzitshme'' me grua e femije perqark. Ti qesh me familjaret, por kjo eshte jeta.
Kur ata qe shoqerohesh tani nje dite do martohen e krijojne familje, ndersa ti do vazhdosh jeten tende ku rafsha mos u vrafsha.
Ajo jete qe ty te duket ''jo boring'' mua e pjeses tjeter na duket shume stresuese, dhe shume e frikshme. Cdo gje eshte me moshe. Me pelqen stabiliteti ekonomik, shpirteror. Nje jete normale pa shume te papritura jo te kendshme.
Me pelqen ta kontroolloj une jeten e jo ta le veten ne meshiren e fatit. Aventurat i perkasin adoloshences.
Nje vajtje ne Shqiperi do te bente te te zgjoheshin ndjenjat e ngrohtesise familjare qe qe te ka munguar prej shume vitesh besoj.. Burri im thote.'' Pse su martova cik me i ri?'' Do ta kisha cunin si shoke tani.''![]()
Ja vlen vertete te iki?????
Kurt po i ben qejfin vetes me duket. Sa per ate friken se plakesh vetem, nuk eshte keq te fillosh ta kesh dhe ti parasysh. Per meshkujt pleqeria eshte me e dhimshme.
Citim:sure, meqe po flasim per mundesine "tragjedike" te nje plakjeje te vetmuar, duhet te filloj qe tani te praktikoj t'i bej qejfin vetes. degjohet si formule e mire, its called survival instinkt
Po citoj ato që tha Debora*
Kurt po i ben qejfin vetes me duket.
Citim:Per te postuar foto duheshin gjithe keto gjera?
osht pun ............... moshe ... experience .... edhe talenti![]()
kur ti arrish keto .........![]()
p.s. - se harrova .......... der ne 14 vjet shkonte neni i perdhunimit
![]()
Citim:
pikersiht, ti po i pergjigjesh asaj qe une kam mendur gjithmone, njerzit martohen se kane frike te plaken te vetmuar, i duket tmerr![]()
vetem kafe Bionde ?
... per ty do hapim shampanje se u bone per mall
Citim:
![]()
vetem kafe Bionde ?
... per ty do hapim shampanje se u bone per mall![]()
Citim:
sure, meqe po flasim per mundesine "tragjedike" te nje plakjeje te vetmuar, duhet te filloj qe tani te praktikoj t'i bej qejfin vetes. degjohet si formule e mire, its called survival instinkt![]()
vdiqa nga koka, as ilacet nuk bejne derman
Citim:Kur nuk te bejne efekt ilacet ben mire te dalesh ne ajer te paster, bej nje xhiro.
Po citoj ato që tha Klodel
vdiqa nga koka, as ilacet nuk bejne derman![]()
kurt , believing in LUCK is not enough ... u have to play smarter )
Vertete surprizat i kam qejf, po infarktet me trembin ama..
kurt ajo qe thashe me beni me qesh ne fakt kishte te bente me nje qeshje te hidhur keqardhjeje.
mire ok ja ti thua me beni te qesh se paske njohur 1 person jashte rrethit te kumarxhinjve.
nuk po flas me emra po ja te them qe nuk di ne ke perjetu kohen e "shesh-beshit" ?! kam njoft bixhozcij me shumice. kush shiste divanat e shpise , kush vidhte e mashtronte , kush filloi me shperndarje droge e histori te pafund. po pata kohe dikur do i tregoj me me detaje.
kjo e fundit e fresket para 2 ditesh. mora 1 shok timin (lujtar pokeri) te me ndihmonte ne pune krahu , kshu rastesisht edhe kur ikim te hajme dreke e merr e shoqja ne telefon e ky vec qeshte e tundte koken e nuk fliste.
ne mengjes i kish marre nga portofoli i se shoqes para dhe ia kish fsheh portofolin qe mos ta gjente. e une kur e pyes se pse e kishte fsheh pergjigjet: Po sa te grindesha ne mjess me mire pres darken e kshu kom kohe me lujt i qete ....e kshu puna kurt.
...nejse ...mos e merr si moral po vallaj edhe sikur te kesh kalu diten me te tmerrshme ne dynja po te kesh 1 femi si Elia qe te hudhet ne qafe kur vjen nga puna duket si magji...
mendim...mendim....c'te "kaleroj" neser ?!
smoker, you're right, but all of you r not getting what im saying, that luck factor does play a big role in life, either in a poker hand as in life. luck in a hand like that inspires you to play smarter, increases confidence and positive energy witch breeds succes, nejse...mund te shkoj shume gjate gjate
al74, te kuptoj komplet, por mos harro, se nuk jam i martuar, nuk i kam vjedh para kujt kurre dhe nuk kam mashtruar ken kurre, jetoj vetem ne kasollen time, dhe kur kam jetuar me dashnoren time, e kunderta ndodhte me mua, une i kam dhene edhe nje mije dollar te shkoje shoping dhe tem leje rehat per ca dite
debora
i dont know, but i been told
i'll never die, and i'll never get old
modest mouse
pffffffffffffffffff
hajde endrrat e mia ...naten e mire
Hajde boshllik ne forum hajde...
Citim:fajtori behet depressed te shtunave me duket
Po citoj ato që tha Fajtori
Hajde boshllik ne forum hajde...
Citim:
fajtori behet depressed te shtunave me duket![]()
Citim:
Jo, por noiher s'ka njeri te shkruaje per 3-4 ore me rradhe.
..actu...
C'dite per te mos u harruar.. hiq ndonje shkurre te mbetur aty-ketu, ishte cdo gje perfekte!
Ai qe ka shpik parukeret ju befte dita nje mije ishalla kur del qe aty ste njeh ma amorja aq e bukur qe bahesh ...
Medim çasti:
Eshte zhduk fare grupi NYC. Do i jene fut te gjithe punes me koke andej
Citim:
Medim çasti:
Eshte zhduk fare grupi NYC. Do i jene fut te gjithe punes me koke andej![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Te rroje Europa thuajjjjjjjjjjjjjjjjj![]()
Sa mendime te thella paska ky Fajtori..
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34 35 36 37 38 39 40 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.