Forumi Horizont Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 303 304 305 306 307 308 309 310 311 [312] 313 314 315 316 317 318 319 320 321 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)

Postuar nga raid datë 12 Prill 2012 - 01:06:

Qe te kuptohet principi, shpesh meren shembuj pak me esktreme. Eshte teknike efikase.

Megjithate, s'ka problem, nuk je dakort nuk je. Une s'kam c'them me shume.
Cheers.

Postuar nga bruni22 datë 12 Prill 2012 - 01:16:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Megjithate, s'ka problem, nuk je dakort nuk je. Une s'kam c'them me shume.
Cheers.

amstel se keshtu me pelqen

cin cin

Postuar nga F_xhunior datë 12 Prill 2012 - 02:41:

Citim:
Po citoj ato që tha bruni22

cin cin

S'e njohke mire shqipen, ti....kte fjale te piset e shkruajme me "q" jo "c"

Postuar nga Fajtori datë 17 Prill 2012 - 00:21:

Skandal i fundit i denoncuar nga nje gazete kosovare

Postuar nga AngelDevil datë 17 Prill 2012 - 00:46:

Kta te Top Kanalit e kane humb shume seriozitetin, shume media partiake nuk ka me kredibilitet si dikur. Nuk mund te besh vetem 1 kronike pa pasur parasysh faktet.Media investigative ka perfundu ne kuadrin e thashethemeve. Shume poshte kan ra

Postuar nga al74 datë 17 Prill 2012 - 01:42:

Citim:
Po citoj ato që tha raid

Sesi do sigurohet populli italian eshte problem i shtetit italian, jo atij shqiptar. Shteti italian t'i kapi kriminelet dhe t'i denoje. Shteti shqiptar nuk duhet te perzeje me force qytetaret e tij, vetem pse u dashka me cdo kusht qe te mbrohet populli italian.

Mund te kete mareveshje midis dy shteteve sesi te zgjidhen teknikalitete te tipit juridik qe krimineli mund te denohet ne Shqiperi nje zgjidhje ndoshta jo optimale per Italine, por gjithsesi nje zgjidhje. Por nuk mund te kete mareveshje qe shkelin te drejten e shqiptareve per te qendruar ne Shqiperi. Ka nje ndryshim esencial midis teknikalitetit dhe te drejtes. (ky ishte presupozimi im kryesor - eshte e drejte natyrore e qytetarit shqiptar per te qendruar ne Shqiperi dhe jo zbuar).
Me keto ekstradime Shqiperia eshte pronto te shkele me dy kembe mbi qytetarin e saj, vetem qe Italia te kete zgjidhjen me te mire te mundshme per te. Kjo s'ka pike logjike.

Dikush mund te permende ekstradimet ne gjykaten e Hages (qe ka bere edhe Serbia), por po e leme ketu pa bere u bere triko.

UE supozohet te jete nje Shtet i vetem qe kush eshte anetar i saj apo pretendon te anetaresohet duhet te respektoje ligjet kudondodhte krimi. ki parasysh qe nqs. kryen nje veper penale sinjalizohesh ne rrjetin informativ te te gjithe shteteve anetare te UE. nqs nje gjykate e cdo shteti ben kerkese per ekstradim sepse sheh te arsyeshme qe i gjykuari duhet te vuaje denimin aty ku eshte kryer krimi ka pak shanse te diskutohet si vendim. Evropa do byth te nxehta e jo anarshi si ne Shqiperi. do isha kurioz te di se sa emra jane nderru ne gjendje civile andej.

Postuar nga raid datë 17 Prill 2012 - 01:52:

Kemi nai muhabet tjeter, se s'do t'i biem fyellit ne nje vrime gjithe kohes.

Ju e keni ngulur gozhden tek parimi "krimi denohet aty ku kryhet", kurse une e kam ngulur tek "njeri eshte i rende ne vend te vet".
Ju keni qef te kapeni pas superfuqise se kohes, kurse une pas principeve qindra shekullore.
Jam i sigurte al qe po ta kishim bere kete muhabet para 100 vjetesh ti do kishe thene le te ekstradohen shqiptaret ne Anadoll.

Postuar nga raid datë 17 Prill 2012 - 01:59:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Kta te Top Kanalit e kane humb shume seriozitetin, shume media partiake nuk ka me kredibilitet si dikur. Nuk mund te besh vetem 1 kronike pa pasur parasysh faktet.Media investigative ka perfundu ne kuadrin e thashethemeve. Shume poshte kan ra

Shume dakort. Po therret topi ujku ujku prap.. lol

Tendenca e tyre per te fabrikuar prova eshte dukur me kohe.
Kjo s'do te thote qe ky reportazh nuk eshte i vertete, mund edhe te jete, por besueshmeria e topit eshte ne zero per mendimin tim dhe nuk mund te meren seriozisht.

Postuar nga Glaukus datë 17 Prill 2012 - 02:02:

problemi eshte gjetiu ( flas vetem per rastin e arrestimeve qe u bene ne durres ne kuadrin e listave te interpolit qe erdhen nga Italia ) . Te gjitha dosjet ishin procese te bera para 10 - 12 vjetesh . Te gjitha denimet ishin nga 12 vjet e lart , plus ja kishin fut edhe kot se gjysma u liruan te nesermen se ishin ngatarru ( te dhena fallso ) etj etj .

Italia s'po ka buk per qytetart e lire dhe jo me te shtoj numrin e burgaxhijve qe ka
me ket rast bojn nji dore te mire lekesh prokuror e gjykatsa ktu

Postuar nga al74 datë 17 Prill 2012 - 02:04:

Citim:
Po citoj ato që tha raid
Kemi nai muhabet tjeter, se s'do t'i biem fyellit ne nje vrime gjithe kohes.

Ju e keni ngulur gozhden tek parimi "krimi denohet aty ku kryhet", kurse une e kam ngulur tek "njeri eshte i rende ne vend te vet".

i njejti parim o more . nigjo tashi se po mori vesht ai i denumi qe po i kundervihesh ekstradimit te ka sha ka nji fije . thone qe ne burgjet e Shqiperise i hum shpresat per jete.

krimi eshte krim raid , nuk ka te beje hic parimi . kur te denohet me ligj nuk ka parim qe mban .
po une thom qe edhe te kishim diskutu kur ishte ligji me vdekje ne Shqiperi do u llafoste ndryshe. behet fjale per nje vendim te marre e per vende ku deri diku rrespektohen te drejtat e njeriut .

Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 303 304 305 306 307 308 309 310 311 [312] 313 314 315 316 317 318 319 320 321 » ... E fundit »
Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.