Forumi Horizont | Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 305 306 307 308 309 310 311 312 313 [314] 315 316 317 318 319 320 321 322 323 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Diskutime te ngjarjeve nga Shqiperia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=307)
-- Lajmet e fundit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15860)
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Thuaj qe s'do vete...
Sa here ka kriza ekonomike njerezit i drejtohen koumnizmit
Por une , thelle thelle jame me koumnizmin se jam me Enverin
Edhe kur isha me PD-ne , e thosha hapur qe jam tifoz i Enver Hoxhes
Dhe kisha te drejte qe e mburja Enverin, se kur pash ato vleresime superlative te Enciklopedise Britanike dhe te Edvin Jacque per Enverin , u habita edhe vete
dhe opinioni per Enver Hoxhen mbeshtetej nga Enciklopedia me serioze e botes moderne -
--Keshtu qe vleresimi im eshte i sakte , se jam tifoz i dikujt qe me punen e tij
i ka dhene kombit te Shqiptar nje kapercim epokal nga Feudalizmi otoman ,
ne kohen e Teknologjise moderne ne Industri , bujqesi , arsim , kutlure , arte ,Ushtri etj etj
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Thuaj qe s'do vete...
U kuptuam.
Po ve re disa reagime ndaj vdekjes se Ardian Klosit.
E para eshte tvklan.al. Qe ai televizion eshte pro Berishes kjo duket, por qe lajmin e vdekjes ta paraqese si "Berisha i dergon leter ngushellimi familjes", ky eshte kulmi i servilizmit. Pra lajmi per tv klan, nuk eshte vdekja ne vetvete, por letra e ngushellimit.
E dyta jane disa reagime si ai i Rames, dhe Artan Lames qe mundohen t'ia vene fajin realitetit. I pari ia ve fajin vulgaritetit te realitetit, i dyti erresires qe ka mbuluar vendin. Une nuk e di se ne c'kohe tjeter, shqiptaret kane qene kaq shume te ekspozuar ndaj drites, emancipimit, njohurise, demokracise, lirise se fjales, debate televizive, kontakte me jashte vendit etj etj. Nuk e di se cfare flet Lame.
E verteta e thate eshte qe Klosi ishte i semure. Ashtu sic vdes nje njeri nga melcia apo nga zemra, njeriu mund te vdese edhe kur e ka trurin e semure. Truri semuret si cdo organ tjeter dhe kur ndodh dikush var veten, dikush tjeter vendos te mos haje me sepse kujton qe e kane helmuar, dikush tjeter vendos te ece pambarimisht nga mengjesi deri ne darke, etj etj. Nuk ka asgje romantike ne kete histori. Kete duhet ta pranojne te ndricuarit qe qahen per vulgaritet apo erresire.
Cfare ka kontribuar per Shqiperine Ardian Klosi?
Perendia e ndjefte
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Perendia e ndjefte
Citim:
Po citoj ato që tha shelgu
Perendia e ndjefte
Citim:
Po citoj ato që tha raid
Perkthyes, shkrimtar, etj..
Edhe ato pak qe i kemi, mire eshte te mos na vdesin, por kur semuren s'ke c'i ben.
Citim:
Po citoj ato që tha Vizioner
Shefi i SHIK-ut (FBI shqiptare)
Gjithsej 332 faqe: « E parë ... « 305 306 307 308 309 310 311 312 313 [314] 315 316 317 318 319 320 321 322 323 » ... E fundit » Trego 3316 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.