Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga durrsak datë 04 Shtator 2008 - 15:01:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr

Hahahahahah nuk e haj tekun kollaj une jo
Vete me ke thene te martohem sa me vone te jete e mundur

PO ti i bone 3 kalamoja.....se shof qe te paskan liruar nga zinxhirat.
Rubja te dergon te fala

Jam me leje... I'm Impair

Postuar nga Lela_Dr datë 04 Shtator 2008 - 15:04:

Do te zgjasin shume keto lejet apo jane te shkurtra.

Postuar nga _zidan_ datë 18 Shtator 2008 - 20:54:

thashethemet.......

e thash, e the e tha,e thame,e thate,e thane....e paten thene thashetheme sduhen thene lol

Postuar nga Enya datë 19 Shtator 2008 - 00:24:

Si me lexu IQ Vloren, si me lexu fallxhoren, a sju duket dhe ju keshtu??????-hahahaahhahahahahahhhhaa-

Land_ Durrsaku (Handsome) , mire se u riktheve.

Urime per punen  e re "Inxhinjeri i  Leshit"

Postuar nga durrsak datë 19 Shtator 2008 - 01:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Si me lexu IQ Vloren, si me lexu fallxhoren, a sju duket dhe ju keshtu??????-hahahaahhahahahahahhhhaa-

Land_ Durrsaku (Handsome) , mire se u riktheve.

Urime per punen  e re "Inxhinjeri i  Leshit"

Leshi te mbift ne ball ishalla, nejse une kam ardh sa me bo taaaa por do shkruj ca do shkruj por degjo e vetmja gje qe mund te bej une eshte te shkruaj, pastaj per te lexuar duhet te lexosh vete se nuk te ndihmoj dot.

Postuar nga Ruby_DR datë 19 Shtator 2008 - 23:43:

Re: Re: Re: Lajm i ores se fundit.

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak

A ka ngel naji beqar ktu?

o lale une akoma beqar kom ngel. po si nuk me shkon menja me feju mer daku....

ti mire se u ktheve lal

Postuar nga durrsak datë 20 Shtator 2008 - 19:05:

Re: Re: Re: Re: Lajm i ores se fundit.

Citim:
Po citoj ato që tha Ruby_DR

o lale une akoma beqar kom ngel. po si nuk me shkon menja me feju mer daku....

ti mire se u ktheve lal

Rubo ku je mer plak, cunin mir e ke ? Po goca ne klas te 7 apo te 8 hyri. Koh qe nuk jemi lexu. Edhe mos bo rreklam sikur je beaqr se takova vjerren tate dje ke Gastronomi. hajt se shifna ne Tetor....

Postuar nga Ruby_DR datë 20 Shtator 2008 - 22:43:

Re: Re: Re: Re: Re: Lajm i ores se fundit.

Citim:

Rubo ku je mer plak, cunin mir e ke ? Po goca ne klas te 7 apo te 8 hyri. Koh qe nuk jemi lexu. Edhe mos bo rreklam sikur je beaqr se takova vjerren tate dje ke Gastronomi. hajt se shifna ne Tetor....

se mos mi bishe mrapa vjerres ndaku se ajo me ka ngel, se gruja me la me gjith 2 kalamojt ..... hajt se do te flasim prap.........

Postuar nga durrsak datë 26 Shtator 2008 - 00:49:

ku jan ato pleqt e forumit? Wydra, Konte, Myzo, Durrsake_topolake, Arsona etj... Ka naj thashathem per ato apo jo. Po kam kaq koh qe po hyj ne forum me i pershendet edhe spo duken.

Kush ka dijeni dhe jep info merr 3 aspra...

Postuar nga AndreaPirelli datë 26 Shtator 2008 - 02:21:

Citim:
ku jan ato pleqt e forumit? Wydra, Konte, Myzo, Durrsake_topolake, Arsona etj... Ka naj thashathem per ato apo jo. Po kam kaq koh qe po hyj ne forum me i pershendet edhe spo duken.

Kush ka dijeni dhe jep info merr 3 aspra...

Wydra ka kohe qe nuk duket verdall, mbi nje vit ...... Ene une do kisha qejf ta pershendesja nje here .... .
Myzon e ke ketej diten e Champions, pas ndonje fitoreje te Liverpoolit .......
(me takon nje asper ????? )

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.