Forumi Horizont Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Cili do te jete Presidenti i ri Shqiptar (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12066)

Postuar nga Tonia datë 19 Korrik 2007 - 19:49:

Ne vazhdim te debatit.

Me vjen mire qe Fatos Nano u menjanua nga gara presidenciale.

Gjithashtu kam vetem komente pozitive per Bamir Topin. Nga ana tjeter kam dy parime qe i kam lexuar ne ndonje liber per sistemet demokartike apo parime te djathta. Me gjithe rezervat e mia te ndikuara nga opinioni pozitiv per Topin, nuk do me dukej kurre me shume se tani i rrezikuar sistemi demokratik me nje qeveri te djathte, shumice parlamentare te djathte dhe president te djathte.
Nderkohe qe presidenti duhet te jete mbi palet, mua me duket qe te gjithe duhet te rishikojne perkufizimet e disa fjaleve ne fjalor.

Gjithe te mirat

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 20 Korrik 2007 - 00:19:

Citim:
Po citoj ato që tha ksenia

p.s. O Olo mos duhet te dal lakuriq apo te vej ndonje emer si psh. sexi girl qe te te dukem femer une ty...Optika jote eshte prej Skrapari dhe e zhvilluar mes ushtareve, ky eshte problemi kryesor qe ke...Rri tani se per ushtaret ka edhe barcaleta...

Boooooooooooo
ho me tironse nga Kashari apo nga Peza...
Me raft pika mua kur e mbajne veten per elite te Shqiperise fshataret e shallvareve...

Nuk e kam vetem me ty KSENIA se tek e fundit nuk te njoh...!
Por nuk lejoj qe te behen ndarje krahinore...

Nuk ka se me cte mburret tiranasi ... nuk e ka bere ai Tiranen qytetin me te preferuar te vendit...
e ka bere rrjedha e kohes...
Pastaj... e gjithe elita e Shqiperise jane nga jugu

Nejse nuk dua ta zgjas shume ashtu sikunder ky diskutim nuk duhej te kishte lindur!

PROUD TO BE SKRAPALI

PEACE!

Postuar nga Ari. datë 20 Korrik 2007 - 00:22:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

Boooooooooooo
ho me tironse nga Kashari apo nga Peza...
Me raft pika mua kur e mbajne veten per elite te Shqiperise fshataret e shallvareve...

Nuk e kam vetem me ty KSENIA se tek e fundit nuk te njoh...!
Por nuk lejoj qe te behen ndarje krahinore...

Nuk ka se me cte mburret tiranasi ... nuk e ka bere ai Tiranen qytetin me te preferuar te vendit...
e ka bere rrjedha e kohes...
Pastaj... e gjithe elita e Shqiperise jane nga jugu
Nejse nuk dua ta zgjas shume ashtu sikunder ky diskutim nuk duhej te kishte lindur!

PROUD TO BE SKRAPALI

PEACE!

degjo se me ke share mua dhe komshiun tim nanon,per sa i perket shallvareve..ok plako

hajde peace,si e shkruan ti nga poshte

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 20 Korrik 2007 - 00:32:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
degjo se me ke share mua dhe komshiun tim nanon,per sa i perket shallvareve..ok plako

hajde peace,si e shkruan ti nga poshte

hahaaaaa
Ej po Nano eshte gjirokastrit, c'ne na doli tirons tashi e...?!
Ndersa nenen e ka nga Elbasani.

Me vjen keq, qellimi im nuk eshte ai qe te ofendoje... per me teper nje femer!
Une jam goxha SHQIPTAR, dhe po filluam te shahemi ...
Une e di ... kam jetuar jashte dhe nuk me vinte mire kur shihja rracizem... jo me ketu ne Shqiperi te bejme perc-merc me njeri-tjetrin...
Kjo eshte ideja!

Peace!

Postuar nga Piktor datë 20 Korrik 2007 - 00:39:

Citim:
Po citoj ato që tha bad_drawn_boy

O Vlora o plak thashethemexhi...
Po rri e te keqen... c'pune ke ti mer daje se cben djali i Cekes he te keqen...
Mos u bej qesharak... Pike e zeze... Zero privacy!!!

Me flet per femijet e Neritan Cekes ...!!!!!!!!!!!!
... po ta them une dicka pra... e di ti kush eshte gruaja e tij??? Mbesa e Migjeni-t, apo barbon ka qene edhe ai...

Ore ke ndonje gje kunder politikanit Neritan Ceka po pate thuaje!!!
Mos me trego Xhuvelin... nuk krahasohet ajo...

Nejse ouuuuuuuuu thartoj trute kot me ty une...
hajt shendet

Peace!

Kurse une do thosha se i ati do te kishte qene me te vertete nje president per Shqiperine. Baba im e ka njoh mire dhe me ka folur gjithmone me respekt per Hasanin. Kurse Neritani ka treguar se te le ne balte.

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 20 Korrik 2007 - 01:10:

Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Kurse une do thosha se i ati do te kishte qene me te vertete nje president per Shqiperine. Baba im e ka njoh mire dhe me ka folur gjithmone me respekt per Hasanin. Kurse Neritani ka treguar se te le ne balte.

Nuk e njoh...!
Po gjithsesi... nuk eshte se ma ndjen shume jo... se kush eshte, si per mire si per keq...
thjesht nuk me vjen mire qe te flasin si grate qemoti ne provinca e fshatra... djali i filanit, goca e filankes...

Peace!

Postuar nga IQVLORA datë 20 Korrik 2007 - 02:30:

bad_drawn_boy ndofta je i ketij kallepi edhe vete si duket.Ti mua me merr pleshtat kjo eshte pergjigja ime per ty.Une thashe ckisha edhe per vete personin e tij,por nje udheheqes shteti,figura qendrore e tij duhet ta kete edhe famijet njerez normale.Ti duket shikon gjer tek hunda jote jo me tej mor djale.Une kam thene nje realitet e nuk jam marre me thashe theme.Gruan e tij nuk e njoh dhe nuk dua te merrem me gra,por po ta le ty ate sektor se ndofta e mbulon mire.Po te them dicka ty mor pioner qe te pelqen shume vetja.Une nuk po flas per nipin ose mbesen e tij por per te birin.Ndofta ndonje dite do te postoj edhe foton e tij ta shikojne te gjithe.Ministres se brendeshme te qeverise Brown i kujtuan edhe ato gabime qe kish bere ne ne kohen kur kish qene studente para 25 vjetesh,sepse femijet i ka te vegjel.Po nqse ajo do te kish disa femije pijanecer e mjekroshe do ta kishin telendisur gjithe shtypi britanik.Kij kujdes se me duket te ka shkuar mendja tek majat e flokeve.Ty nqse nuk te vjen mire bjeri murit me koke e mos te te flasa goja para mendjes.Fole me goje jo me by... OK.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 20 Korrik 2007 - 02:37:

eh he he, eh he he ca te tha.. futja , bjeji derit... u ben lloj lloj zagaresh flasin si esat topleshi

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 20 Korrik 2007 - 02:38:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
bad_drawn_boy ndofta je i ketij kallepi edhe vete si duket.Ti mua me merr pleshtat kjo eshte pergjigja ime per ty.Une thashe ckisha edhe per vete personin e tij,por nje udheheqes shteti,figura qendrore e tij duhet ta kete edhe famijet njerez normale.Ti duket shikon gjer tek hunda jote jo me tej mor djale.Une kam thene nje realitet e nuk jam marre me thashe theme.Po te them dicka ty mor pioner qe te pelqen si duket vetja.Ministres se brendeshme te qeverise Brown i kujtuan edhe ato gabime qe kish bere ne ne kohen kur kish qene studente para 25 vjetesh,sepse femijet i ka te vegjel.Po nqse ajo do te kish disa femije pijanecer e mjekroshe do ta kishin telendisur gjithe shtypi britanik.Kij kujdes se me duket te ka shkuar mendja tek majat e flokeve.Ty nqse nuk te vjen mire bjeri murit me koke e mos te te flasa goja para mendjes.Fole me goje jo me by... OK.

mire pra mire... o xhaje.
Ti fiton, fol, ke me... se mos keni gjetur ndonje foto tjeter te Edi Rames kur krruan k***t ...
... Pastaj me tregon shembull nga Anglia...
bir selman i nenes... ore nuk ecet me shembuj keshtu he te keqen...
ecet me vend, me kuvend, me terezi, me reflektime...
jo po... shkoi e tradhetoi gruan Clintoni dhe beri publicitet per vete etj...
hajt interptretoi si te duash xhanem po...
mer shembuj sa te duash...

je njish... figure je...

ore po nga nje ane te kuptoj... se je i moshuar dhe s'ke c'ben...
po c'te bej une qe duhet te rri para pc per pune, dhe vij e luaj ketu...
dhe pretendoj te flas me njerez te llogjikshem... po nejse...

demokracia i ka edhe keto!

Peace,xhaje!

Postuar nga IQVLORA datë 20 Korrik 2007 - 02:44:

Debatet i fillove vete.Po hodhe edhe do presesh i thone nje fjale popullore,nuk eshte ne PC kjo.

Duket se edhe llogjiken ta paska marre PC.Keshtu eshte kur rri shume duke pare ne skreen,humbet mendje.Kujdes se mos katandisesh me keq.Duket se edhe endrrat i shqh me PC bad.

Gjithsej 43 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit »
Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.