Forumi Horizont | Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)
Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
[B
Ketu grupe- grupe jane te tere. Nuk eshte shume e veshtire per tu kuptuar. Jane te pakte ata qe jane neutral, qe shprehin mendimin pa u ndikuar nga preferenca personale per nje anetar te caktuar. [/B]
Citim:
Po citoj ato që tha erious
batutat jo vetem ai por kushdo, mund ti hedhi ne temat chit-chat, ne lidhje me shkrimet qe kane te bejne me temat ku s'ke pse te futesh per te hedhur shkrime boshi... tjetrit (ne kete rast un) nese ja ndjen shkon dhe u pergjiget shakava ne temat perketese.
sidhe shakat ne tema ku s'ka vend per komente boshi, jan te papranueshme... jo gjithmone kemi nerva te futemi ne forum per te bere shaka.
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Fakti qe me Bionden jemi tifoz te Juves ... nuk do te thote qe jemi grup ................................ nahhhh ........ me Bionden me duket se jam grup ...... se edhe atehere kur bojme sherr .... dime te sqarohemi ......... .
Citim:
[B]
E para punes ........ kjo puna e "prishjes se temave" po ndodh vetem me temat e hapura nga ti dhe AD ......
Citim:
E para punes ........ kjo puna e "prishjes se temave" po ndodh vetem me temat e hapura nga ti dhe AD ...... nuk ka pat qene problem me pare ........... .Normalisht problemi duhet te jete i moderatorit dhe jo i anetareve ...... .
Ajo qe thote Debora eshte preokupuese.
Ketu po jepen thjesht mendime per ndonje permiresim te mundshem. Keshtu qe gjerat merrini si duhet.
Nderhyrjen time tek tema Erious (harrova ta thosha qepare) e bera vetem per korrigjim letrar (meqe ishim tek letersia). As kam lexuar dhe as kam ndermend te lexoj ato qe jane shkruar. Keshtu qe rri rehat Erious, nuk futem tek tema jote. Veç te tjerash moderatori e kishte pastruar tamam.
Kalofshi mire pasditen njehere.
Citim:
Deb ....... kur bejne debat dy persona ....... njeri ka te drejte tjetri eshte gabim ....... dhe sado neutral te jesh ....... opinioni tend do puqet gjithmone me njerin prej personave .......... Kjo nuk do te thote qe ata persona jane grup ........... .
psh ...... Fakti qe une me Agaten kemi te njejtin opinion per rracat ........ nuk do te thote qe jemi grup ...... .
Fakti qe me Bionden jemi tifoz te Juves ... nuk do te thote qe jemi grup ................................ nahhhh ........ me Bionden me duket se jam grup ...... se edhe atehere kur bojme sherr .... dime te sqarohemi ......... .
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
[B]Disa sqarime:
mendoj se nuk eshte mire hapja e temave pa fund. AngelDevil eshte flamurtare ne kete pune. Cdo lajm i vogel teknologjie ka teme te re![]()
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Dhe ku eshte problemi? Skam te drejte ta bej?
Citim:
Po citoj ato që tha Fajtori
Nuk jemi ne regjim ushtarak qe te ndalon kete apo ate.
Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 » ... E fundit » Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.