Forumi Horizont Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 »
Trego 340 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Nje pyetje per.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18260)

Postuar nga RIP Gibbs datë 09 Prill 2011 - 14:56:

Citim:
Po citoj ato që tha Heyday

S'te dija kaq filozofik....

ska gje..ne jete ka edhe zhgenjime

Postuar nga BIONDIA datë 09 Prill 2011 - 15:15:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
..kapish !

ore cjane keto pyetje dhe keto pergjigje ne kete ore he te keqen mos na fusni ne mendime mekatare se kemi dhe amoret ne pune ...

Postuar nga cecilia datë 09 Prill 2011 - 23:55:

Shume te sakte e ke dhene pergjigjen Gibbs

Nje pitje serioze per biondinen

A e ke pa gjo Al-in?

Postuar nga BIONDIA datë 10 Prill 2011 - 00:16:

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia
Shume te sakte e ke dhene pergjigjen Gibbs

Nje pitje serioze per biondinen

A e ke pa gjo Al-in?

ti moj ciljeta mos i bjer deres time te degjoja dritarja e komshiut he te keqen mos e fut ne sherr te shkretin kot line rehat...Jo se kam pare as nigju e sa filtur .

Postuar nga cecilia datë 10 Prill 2011 - 00:55:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ti moj ciljeta mos i bjer deres time te degjoja dritarja e komshiut he te keqen mos e fut ne sherr te shkretin kot line rehat...Jo se kam pare as nigju e sa filtur .

Qyqja se mos ma hengri ndonje hamse burrash moj lart qofte o zot

Postuar nga RAIMONDI datë 10 Prill 2011 - 09:39:

Amoreeeeee po shof nje film me nje bjonde qe sapo i hipi motorit Harly se i erdhi Amori dhe e mori ne motor .........------------------ Amorke keta po bejne ashtu..... maje motorit ---Skandal !!!

- Tani te pyes une ty te lutem shume :---- Sipas teje qe je komunitet motori, E lejushme eshte kjo ta besh maje motorit , a ?--looooooooooool

Postuar nga amor alucius datë 10 Prill 2011 - 17:17:

Citim:
Po citoj ato që tha RAIMONDI
Amoreeeeee po shof nje film me nje bjonde qe sapo i hipi motorit Harly se i erdhi Amori dhe e mori ne motor .........------------------ Amorke keta po bejne ashtu..... maje motorit ---Skandal !!!

- Tani te pyes une ty te lutem shume :---- Sipas teje qe je komunitet motori, E lejushme eshte kjo ta besh maje motorit , a ?--looooooooooool

Raimond, sahere te kam thene qe do verberohesh?

Postuar nga kendrevica datë 10 Prill 2011 - 19:53:

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Nje pyetje per kendrevica.

Perpara se te beheshe antar ne kete forum, sa kohe ndenje vizitor..
dhe, kush qe arsyeja qe u antarsove ?

Nuk e kisha pare pyetjen tuaj lule,me falni. Ta them une.Pak kohe.U merzita me facebook-un dhe thashe te antaresohem ne nje forum shqipetar.Por ketu paska plasur'' korrupsion,miqesia e nepotizmi'' me keq se ne Shqiperine tone.Ne vendin tone vriten njerez nga korrupsioni qeveritar jo pak por 26 ''cope'' dhe ai qe i vrau behet minister,i shpeton gjykimit sepse u be deputet .Edhe ketu ''deputetet '' e ketij forumi qenkan njesoje me deputetet
e Saliut e Edvinit.Shpresoje te mbeteni e kenaqur!

Postuar nga Tulipani datë 12 Prill 2011 - 21:05:

Pyetje per ERIAN:

ps. nese do keshilla ti jap gratis

Postuar nga lule datë 13 Prill 2011 - 12:40:

Citim:
Po citoj ato që tha kendrevica

Nuk e kisha pare pyetjen tuaj lule,me falni. Ta them une.Pak kohe.U merzita me facebook-un dhe thashe te antaresohem ne nje forum shqipetar.Por ketu paska plasur'' korrupsion,miqesia e nepotizmi'' me keq se ne Shqiperine tone.Ne vendin tone vriten njerez nga korrupsioni qeveritar jo pak por 26 ''cope'' dhe ai qe i vrau behet minister,i shpeton gjykimit sepse u be deputet .Edhe ketu ''deputetet '' e ketij forumi qenkan njesoje me deputetet
e Saliut e Edvinit.Shpresoje te mbeteni e kenaqur!

hahahahhahaah dhe po su kenaqa çfare

Ketu jam per t'kaluar ate pak koh qe me duhet te rri para Pc, ose, qe dua ta humb apo argetohem me ata/ato qe me kuptojn, anasjelltas ta kam then, s'kam koh me humb, gjithsesi kushdo ben ate qe i pelqen, shpresoj te gjesh dhe ti gjuhen e perbashket, me antaret ketu, mos u streso, thjesht shih dhe debato, me ata /ato qe tpelqejn te shkembesh mendime .Kalofsh super!

Gjithsej 34 faqe: « E parë ... « 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 »
Trego 340 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.