Forumi Horizont Gjithsej 42 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Papa Jep Dorheqjen (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18722)

Postuar nga lorie datë 14 Shkurt 2013 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Arsyeja e vetme pse Papa dha doreheqjen e lexon cdo njeri duke e pare ne fytyre.Papen qe pashe para 2 muajve mu duk nje i vdekur qe e mbajne ne jete me zor . Pse u dashka me doemos te kete nje komplot kur nje njeri qe beson me te vertet ne dicka ben veprime si te papes largohet sepse e ndien qe nuk eshte me i dobishem per te marre vendime te rendesishme qe perfaqesojne boten sepse pushteti i tij eshte shume i madh.
Te ishte si keto palacot e tjere do rrinte deri ne momentin e fundit por preferoje te mbyllet ne nje konvent e te kaloje kohen duke u falur .Tani gazetat keto pune kane shpifje pa fund e hamendje ehuuuuuuuuuuu sa libra filma do behen tani.
Lori ku ke degjuar keto gjera vetem ne vendet ku kisha katolike eshte ne minorance sepse ne Itali mund te kem degjuar shume pak raste ne krahasim me turmat qe dalin neper shtetet e tjera.
Aman o Lori se po me cudit me kete qe me thua po mua te me beje nje gje te tille e marr biblen, kishen, priftin e suoren dhe shkolles i ve flaken jo te me kthehet me besimi perseri po e humbe njehere.
Tani kjo paske nejt me djem dhe qeka mbruar nga prifti po prinderit se dinin kete gje ?
Po une te shikoj dicka ke im bir qe ka 9 vjet qe shkon ne nje shkolle fetare larg o Zot i vras ska nevoje te shoqerohet me dike qe ta mbroje se e mbroj vete e para .
Zakonisht keto femije qe dikush abuzon jane te lene mbas dore nga prinderit dhe ato skane ditur ti rrine afer e te kuptojne se cfare ka femija po kjo eshte teme tjerer.Ah histori te tilla Lori kane shkatarruar familje po sa te verteta mund te jene se di njeri po crendesi ka besohet gjithmon ai qe akuzon por nuk eshte gjithmon e vertet ajo qe thote.
Miresia e nje pape polak kukull qe i treoi botes sesa i lidhur ishte mbas atij kolltuku sa doli ne tv dhe ne momentet e fundit te jetes nje njeri pa dinjitet , ah po ai qe spati kurre forcen te denoje krimet sepse dinte shume gjera dhe heshti per vite e vite u desh ky nje papa me palle ti tregoi botes.

Bionde, je pergjigjur me shume zell ketu e dashur.

Une nuk di shume per papen e Vatikanit, sic e permenda me lart. Po lexoj kete artikullin qe postoi Angel, por ( kjo nga ana ime personale) merrem shume pak me gazeta. Nuk e di, thjesht me eshte krijuar ideja qe gazetari fisnike nuk ka qe te japin lajmin ashtu sic eshte ,ka raste behet me shume buje se c'duhet, ka raste qe nuk shfaqet aq sa duhet lajmi ndaj dhe nuk ndihem rehat te them idene time per kete papen.

Sa per ate historine qe pershkrova pak me lart, ishte per nje person ketu ne Amerike, qe kishte qene ne fe katolike ketu ne US. kerkoj qe nqs komentohet mbi kete qe shkruajta une, te behet me delikatese dhe pa paragjykim ,sepse eshte nje shoqja ime shume e mire, dhe i kam marre leje asaj perpara se ta ndaja, dhe eshte nje shoqe qe i besoj jashtezakonisht shume. Ajo nuk u be kurre pre pedofilie se sic te thashe eshte si tip djaloshe, luftetare dhe shoqerohej gjithmone me djem. Por historite qe me tregon ajo sesi si grup planifikonin te mos binin ne duart e disa njerezve fetare mua me tregon sesa besim ka treguar ajo ndaj Zotit edhe pas keto zhgenjimesh te medha. Ndaj dhe kam shkruar se po te isha ne vendin e saj ,e rritur me nje frike te tille nuk do shkelja kembe ne ndonje kishe.

Gjithsej 42 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.