Forumi Horizont Gjithsej 177 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A ua dini vlerën meshkujve shqiptarë? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9396)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2006 - 01:25:

Citim:
Po citoj ato që tha GANGOO
Mua ska cme djeg Kota,dhe te jeni i bindur 100000% qe s`me njihni fare.
Por kur lexoj qe :Femrat e huaja dijne te bejn qejf e vijne vetem epr qejf a ca ke thene ti,
me hypen nje inat qe pse ta fsheh lol?
-Ku na krahasoni em kto plehrat e huaja qe qe en moshen 12 vjecare bejn sex aman?pjedhin femije akoma pa i bere 14 vjece???
Femra i quan keto amerikanet apo rracat em ngjyre ti????
Apo per qejf te hajdarit ja vlejne, thua ti !

Atehere lind pyetja:"Perse meshkujt shqiptare po marrin femra t ehuaja per gra?Nga dashuria mbase?Pffffff, apo nga kjo qe po te them une tani"Meshkujt shqiptare po martohen me femra te huaja,
pasi sot ka ardhe koha qe dhe femra shqiptare po ben jete te rregullt sexuale, dhe s`kan ku ti gjejn femrat shqiptare te virgjra;
e thojne me vete,-me mire po marr kete femren e huaj, sepaku kur te dal me te ska byth shqiptari qe me thote-e kam pas dashnore,
ndersa me ekte shqiptaren kam frike se ngaqe s`eshte e virgjer-do me nxijne fytyren shqiptaret ngado qe te dal me te!"

Ah djema djema,-sa lehte ju lexojme arsyetimin tuaj,
dhe kurre ne jet te jetve s`do na e dini vleren aq sa duhet!
Sepse ne ju duam, ju respektojme dhe ju mbrojme fytyren tuaj ngado qe te shkoni;
ndersa ju per i shkelje syri-na e beni bishtin!!!

Une si njeri, si femer, vleresoj dhe respektoj ne maximum ata meshkuj shqiptare qe Arrijne te njohin dhe te Mbrojne Boten Shpirterore te nje femre,
te femres se tyre ne eprgjithesi!
Vleresoj dhe respektoj te gjtihwe ata meshkuj shqiptare qe Dine te Ruajne Normat dhe Rregullat Familjare.

Ne shqiperi akoma perdorej kjo shprehja:"Nese ke moter vete, do ja dish kjametin dhe te dashures tende apo gruas!"

Ciao,-mos u acaro fare-ju drejtova shkrimit tend jo ty-pasi ste njoh qe te te gjykoj si njeri me gjate.
Une gjykoj cfare shkruhet.
Mos te djegu gje shkrimi im, qe u acarove Kota?Thjesht po te pyes.

lol un   su nxeva, biles te   keshillova dhe ty  si  antar  si shok  forumi  qe mos te nexeshe

i lexova keto  qe  ke shkruar me lart, po si ke  shkruar e  qet  i ke  shkruar  me nerva, lol.. dhe njeriu nuk arsyeton mire kur  eshte me nerva? apo ekam gabim??

se  ca losers qe thone o se  kap shqiptare se do me thot njeri kete e kam pas un dashnore,   per ate  skemi ca  themi ne, lol.. se lowlife aq dine aq bejne un se vras shum mendjen per vete  se ca  flitet  rret e  rrotull.. kush ka byth te ma  thot ne sy   se ja  **  ****  e  shpise brenda  sekondit shumica e  shqipove  qe kan mare  femra te huaja si ju dhe un e  dime  qe i kan mare per  dokumenta ska  asnje  lloj dashurie     edhe un se kuptoj kete    qe  thua ti..  meqe seshte e virgjer do me nxijne  fytyren...   si  del me keto lloj termash ti, lol.. se un valla  se kam degjuar ndonje here   dhe kush po ju krahason me  femra te huaja, lol..    po  ti lexosh  e qete do     kuptosh me mire  se cfare ke lexuar 

mua me te huajat    sme hahet muhabeti  fare  se ato   sdine te bejne muhabet,  e kupton  ti  qe  sdine te bejne muhabet???  le mishin  qe e kan si mish pule e kalbur  e ta  shpifin.. po per  dokumenta shum  vet e  bejne kabull  e martohen

un nuk e di me  ca lloj njerzisht te ka  ren ty per pjes  qe    flet  ashu, sepse   ti  besoj flet nga  experienca qe flet  aq e nxefur..  por jo te gjith  cunat   shqiptar jan ashu

ti the ate  shprehjen  qe perdoret ne  shqiperi po ka  dhe   cuna  qe jan te  papergjegjshem per motren  nenen   apo dhe kushurirat dhe sidmos    zona  e shqiperis  se  mesme  sduan tja  din fare ..  del  cuni    dhe tbo motren per dashnore.. qe ska  ku te vej me  degjenerim    zone  jugut  si ka keto  gjera   se po do te  humbasesh jeten ik shaj ndonje nga motra  po besoj dhe ne veri  eshte e njeta  gje,  se paka  shum  jugu dhe veriu  u perputhet karakteri  forte.

un nuk  acarohem  se me  drejtohesh mua  apo  shkrimit  tim,   edhe pse ofendon prap  se prap ketu eshte  forum  sic  the  dhe vet  as me njef  as te njof.. dhe ketu mund te  shkruaj ca te  doj njeriu un nuk  rroj me llafet e  forumit    vi ketu per te  shkembyer mendime  per te   folur  shqip per te pasur dhe njofje te  reja pse jo

nejse  ti  qetsohu, se ska pse nxefesh se kjo  eshte jeta 

ciao

Gjithsej 177 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »
Trego 177 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.