Forumi Horizont Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18442)

Postuar nga al74 datë 03 Tetor 2011 - 01:54:

tu kishin fut nja 4 -5 petlla kufomave te milanit nuk do kishin vjedh aspak.

Postuar nga shelgu datë 03 Tetor 2011 - 02:12:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
shelg ke rradhen, hillu.
gjanem e kam ne un nje perxhixhe , si perhere do thuash.
Shelg a don ti me luftue turqit a si?

No ore q'far eshte qo lufte.
Ne i kemi vellezer na kane ...dhe si u beka lufte me vellane?
Jo ore, ja shiko si ben e bekuara qevrri qe kemi, i jep Pasha Limanin. Pse te bejme lufte, ne ua japim vete token dhe detin po ta duan.

Ore ne ja japim edhe grekut siq ja dhame po dalin ca laneter dhe prishin pune. Po pse duam te hyme ne Evrope ne thua ti Piktor.
Po ja ore qe te fusim atje edhe Turqine(megjithse Turqia ja dhjeu Evropes, i tha qe ti je ne hall te madh per vete dhe nuk dua te hyj me ).
Nejse tjeter mesele kjo.

Po ne edhe latinn e kemi vlla e shkuar vllaut,s e kur na pushtoi, ka ndihmuar shume per bonifikimin e kenetave dhe moqaleve. Kshu kam nigju. Ka shtruar edhe rruge te medha, ore aq te medha sa qe Sala akoma nuk i ben dot. E q'te them o Piktor, vetem te miren na duan, po ne, ja kshu. ata me buke ne me gure. Gjibilet milet kur i thone llafit

Postuar nga Piktor datë 03 Tetor 2011 - 02:43:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

No ore q'far eshte qo lufte.
Ne i kemi vellezer na kane ...dhe si u beka lufte me vellane?
Jo ore, ja shiko si ben e bekuara qevrri qe kemi, i jep Pasha Limanin. Pse te bejme lufte, ne ua japim vete token dhe detin po ta duan.

Ore ne ja japim edhe grekut siq ja dhame po dalin ca laneter dhe prishin pune. Po pse duam te hyme ne Evrope ne thua ti Piktor.
Po ja ore qe te fusim atje edhe Turqine(megjithse Turqia ja dhjeu Evropes, i tha qe ti je ne hall te madh per vete dhe nuk dua te hyj me ).
Nejse tjeter mesele kjo.

Po ne edhe latinn e kemi vlla e shkuar vllaut,s e kur na pushtoi, ka ndihmuar shume per bonifikimin e kenetave dhe moqaleve. Kshu kam nigju. Ka shtruar edhe rruge te medha, ore aq te medha sa qe Sala akoma nuk i ben dot. E q'te them o Piktor, vetem te miren na duan, po ne, ja kshu. ata me buke ne me gure. Gjibilet milet kur i thone llafit

no polikes e no luftes.
Limani i Pashes perballe portit te Palermos .Edhe kete na e bene turqit tamam vllazerim
ke pare ti si u çohet zemra peshe vlonjateve kur degjojne ate kengen
Moj Vlore, moj vlore e bukur ne grope.
Ja vlora djema e kendonte kengen kadriu.

Postuar nga amor alucius datë 03 Tetor 2011 - 03:08:

Hajde "kenge" hajde!

Postuar nga lule datë 03 Tetor 2011 - 03:36:

Citim:
Po citoj ato që tha al74
tu kishin fut nja 4 -5 petlla kufomave te milanit nuk do kishin vjedh aspak.

e dhin sot ,,, na acaruan vertet !!!

Postuar nga lule datë 03 Tetor 2011 - 03:47:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Ja thote ne nje teme qe Deb, paska inat Lulen. Shpifje jane konspiracione te medha. Deb eshte flori e shkuar floririt. Apo Lulja, e urteeee e do a puntore e do a, apo qe nuk i ka dale as nje llaf.
Ja kshu. Faja duhet te kerkoje te falur publikisht.

ou , sdi per ku behet fjale , po s'ma ndjen fort , se ça flasin un jam kjo qe jam , keq apo mir , hyj per qef tim...tek e fundit jam rregj me kto ngacmimet, kalofshit mire ne vazhdim.

m.c Gjum

Postuar nga RAIMONDI datë 03 Tetor 2011 - 05:08:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Hajde "kenge" hajde!

hahahahaahahaha --
--------Kjo video eshte Aspekte nga sllogani : ..Shqiperia po ndryshon

Postuar nga Ana1 datë 03 Tetor 2011 - 07:06:

haha e bukur! ze skandaloz!

Postuar nga Vizioner datë 03 Tetor 2011 - 11:27:

3 Tetor 1990 - 3 Tetor 2011

M.C. Sot, 21 vjet me pare, nje Mure ra faktikisht dhe simbolikisht, por Mure me te larte jane ngritur ne keto 21 vjet ne kete Bote qe po e shkaterrojme me duart tona!!!

Postuar nga Endri datë 03 Tetor 2011 - 18:37:

MC: dimri filloj dhe na gjeti me nje grip.

Gjithsej 578 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »
Trego 5771 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.