Forumi Horizont Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Qeveria e re (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8295)

Postuar nga wydra datë 31 Maj 2005 - 19:20:

Citim:
Po citoj ato që tha NS-6

poshte qeveria...vende vende kuptohet

he pra, se kujtova...

Postuar nga Klodel datë 31 Maj 2005 - 19:22:

me fal e dashur se nuk e dija cfare funksioni te eshte dhene tani por rrofsh edhe ti se bashku me kryeministrin se te kemi si shpirt te kemi

Postuar nga NS-6 datë 31 Maj 2005 - 19:29:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra

he pra, se kujtova...

me ty sma ma me u kacafyt!!!je e eger ti...me sa kam degju nga burime qe rrjedhin uje dimrit dhe thahen veres,leje pastaj te llogaritim qe ke edhe vend ne ministri...etj...nata per governare!!!
analiste,wydren dhe lubin mos i luj se do na duhen!!!e qajne rolin e drejtueses!!!

Postuar nga durrsak datë 31 Maj 2005 - 19:30:

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius

NS-6,ca funksioni ke ti mer ne qeverine e piromaneve?Se po pate noj buxhet me te larte po vi e ankohem ke ty se mesa shoh durrsaku vetem perfitime fiziko-morale kerkon

Duke pas parasysh fjalet e paqene te hedhur ne ere per figuren time te ndritur si nga ana morale por dhe nga ana anormale po te bej vete dhuraten duke te bler nje Ferrari F40 me leket qe fitova nga Shtija e disa tokave ne zonen turistike ne Laprak. Ta gezosh Amor edhe ishalla te myllet goja se me ty me doli boja. Duke e dite se ti nuk knaqesh kollaj te kam ofru nje pamje ne 3 pjes, po nuk u knaqe kurr mos u knaqsh ishalla.

Posht Opozita, rroft Krytari yn me ne krye mua. Posht kusaret qe dun me na vjedh vjedhjet tona. Nuk do lejojme njeri qe te na mari djersen ton. Rrofshin sekretaret tona qe po na mbajn me humor dhe qe po na ndihmojn per te bere shpenzimet e parave ne vendet me te bukura. Kaq per sot se mu cjerr zeri duke bertit.

Postuar nga NS-6 datë 31 Maj 2005 - 20:14:

durrsako ti ja bleve ate makine por varet sa shpirt i ke dhene ne ate makine....a kjo eshte makina qe do bleja une!!!te shofim iher cilen makine do marre amori

Postuar nga amor alucius datë 31 Maj 2005 - 20:25:

Hahahahaha cuna,vetem stripping mbi makine i mungonte ofertave se te tjerat ishin,ne fakt jam cike e pavendosur...

NS-6,me ben zemra mua te marr ato dy leke qe ke fituar ke gazeta?Aq me pak parate e tokes te atij tjetrit
E dini si eshte halli cuna?Po shkoj e i caj veshet babit tim per nje makine te re sic bera dhe heres tjeter,u pa puna,e vetmja alternative pa shume deme

Postuar nga kontinenti datë 31 Maj 2005 - 21:07:

Belgium....hahahahahahaha...ashtu thote konga lal hahahahahahaha.

Postuar nga kontinenti datë 31 Maj 2005 - 21:10:

Durrsako, je gjenial. Ti e ke kuptu qe ka ik koha te eleminojme armiqte dhe felliqesirat me ane te armes.Pra, sot ka metoda te tjera.
Bravo lal....
Kurse Analisten, nuk e di se si ta likujdojme. Une e doja shume, por ajo tradhetoi. Kete weekend,nuk e di se ku ka qene,sepse vete tha;per arsye personale.
A di gjo ti se ku ka qene ajo? Me cin ka qene?etj.et?
Si ka mundesi qe pas weekendit, ajo dha doreheqjen?
Osht nji gjo ktu lal.
Te kemi kujdes se ai i poshtri NS-6 punon nen rrogoz.

Postuar nga amor alucius datë 31 Maj 2005 - 21:13:

Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Durrsako, je gjenial. Ti e ke kuptu qe ka ik koha te eleminojme armiqte dhe felliqesirat me ane te armes.Pra, sot ka metoda te tjera.
Bravo lal....

Pse?Ti mendon qe ka me felliqesira se ti?Ta siguroj une qe s'ka!
Kalama qe s'ke mesuar as te shkruash,ky je.Dhe po vjen ketu,akoma duke fshire hundet per menge te na tregosh se ca do thote "felliqesire".Ik e meso te shkruash njehere,pastaj eja e na jep leksione laluc!
Atehere,Kont(e perkthyer nga hollandishtja qe do thote fundshpine),cila eshte shkronja e pare e alfabetit?

Postuar nga Klodel datë 31 Maj 2005 - 21:13:

hahahha kam qen tu pergatit pucin ushtarak per te te eliminuar ty

Gjithsej 69 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit »
Trego 683 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.