Forumi Horizont | Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 » Trego 376 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mediat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=129)
-- Kur lajmet behen prekese (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8819)
Citim:Une nuk guxoj te mendoj me teper.
Po citoj ato që tha Piktor
Ne fakt nuk e vras mendjen fort, per kete gje, dmth qe me kuptojne o jo te tjeret.
Kisha shume deshire te dija mendimin tend e ndoshta je me i qarte ti, flas per te tjeret.
Une nuk mund ta di sa koshiente ka qene vajza ne fund te shtatorit, ashtu sikurse nuk e di sa koshiente eshte ajo sot.
Ajo per te cilen indinjohem une nuk ka te beje me ate qe ka ndodhur por me ate qe mund te ndodhe.
Lidhur me te ardhmen e vajzes dmth te nje njeriu.
Ne qofte e vertete se ka ndodhur vertet keshtu siç pretendohet, del qe vajza eshte e semure.
Po te dale ndonje e vertete tjeter akoma me keq.
Ti si thua?
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
Ah se harrova kemi dhe kete lajmin tjeter qe me shashtisi pa mase dhe them qe per nje kohe te gjate s'do i degjoj me lajmet dhe gazetat.Ishalla se ka lexuar shelgu se do me tromakset do i shemben idhujt .
Nusja vret vjehrrën, e gropos në kasollen e lopëve
PESHKOPI- Krimi ka goditur sërish familjen. Këtë rradhë në Peshkopi, ku nusja ka masakruar deri në vdekje vjehrrën e saj. Ngjarja ka ndodhur në Hatesh të komunës Luzni, të rrethit të Peshkopisë. Sipas policisë nusja e shtëpisë, fillimisht e ka goditur me mjete të forta vjehrrën, më pas e ka lidhur me litar duke vazhduar ta godasë, derisa i ka shkaktuar vdekjen. Ndërsa me ndihmën e kunatës e ka groposur në kasollen e lopëve. Viktima është Naime Skuka, 67-vjec, jetonte vetëm me dy nuset, pasi të dy djemtë ishin emigrantë. Pas ngjarjes së rëndë, shtetësja Xhemile Skuka, 30 vjeç është vetëdorëzuar në polici, ku ka pranuar dhe autorësinë e krimit dhe ka rrëfyer mënyrën e vrasjes.
Citim:
Po citoj ato që tha al74
ktu eshte per te reflektuar e jo per te bere ironi te papjekura sic ben Biondia.
Piktor,
se tani u kujtova, me the qe ti nuk e vrisje mendjen nese te kuptonin a jo te tjeret, bukur fort. Nese e kishe per te tjeret ne bashkesi, do te habitesha. Nqs poston, i bie te komunikosh, por komunikimi nuk realizohet pa te kuptuar marresi. Ajo fraza jote i shkon per shtat nje 14-vjecari.
Nese e kishe per mua personalisht, atehere nuk habitem, ti mund te kesh nje milione arsye per te mos dashur te komunikosh me mua dhe nuk te paragjykoj dot ne rafshin personal, se fundja konsumator i opinionberesve, ne thonjza, te ketij fare forumi je dhe ti, dhe meqe se vret mendjen per tjetrin, i merr mendimet e gatshme nga ata qe kane marre persiper te jene mendimtaret e ketij qoshku virtual.
Te pershendes
Foto e lezecme Gibbs
Citim:Mos e vraj mendjen Gibbs. Me pelqen komunikimi dhe mundohem te komunikoj me te gjithe.
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
Piktor,
se tani u kujtova, me the qe ti nuk e vrisje mendjen nese te kuptonin a jo te tjeret, bukur fort. Nese e kishe per te tjeret ne bashkesi, do te habitesha. Nqs poston, i bie te komunikosh, por komunikimi nuk realizohet pa te kuptuar marresi. Ajo fraza jote i shkon per shtat nje 14-vjecari.
Nese e kishe per mua personalisht, atehere nuk habitem, ti mund te kesh nje milione arsye per te mos dashur te komunikosh me mua dhe nuk te paragjykoj dot ne rafshin personal, se fundja konsumator i opinionberesve, ne thonjza, te ketij fare forumi je dhe ti, dhe meqe se vret mendjen per tjetrin, i merr mendimet e gatshme nga ata qe kane marre persiper te jene mendimtaret e ketij qoshku virtual.
Te pershendes
Citim:
apo Ad.
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
Foto e lezecme Gibbs
Citim:me vjen mire qe te pelqen komunikimi.
Mos e vraj mendjen Gibbs. Me pelqen komunikimi dhe mundohem te komunikoj me te gjithe.
Ishte thjesht nje reagim. Nuk kisha e as kam asgje personale as me ty e askend ne kete forum. Kur shkruaj diçka, shkruaj ne pozitat e tua dhe te çdo antari tjeter ne kete forum dhe nuk nisem aspak nga pozita qe kam. Nuk e perdor aspak ate pozite sepse eshte abuzuese. Mendo nje moment nese te njejtin mendim do ta krijonte edhe robert, shelgu,bruni, biondia, dulcis apo Ad. Persona qe komunikoj thuajse çdo dite ketu ne kete forum. Harroje poziten qe kam kur debaton me mua.
Citim:Ad po kerkon sherr. Per mua je engjell dhe keshtu do me pelqente te te therrisja, por ngaqe te dua shume nuk mund te te mohoj dhe shejtanen. Pyetja eshte je engjell e djallezuar apo Djallushke.
Po citoj ato që tha AngelDevil
si e ke shtu emrin tim ne fund si armiku i klases
Gjithsej 38 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 » Trego 376 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.