Forumi Horizont | Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Pijetore Shamata (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13619)
puntoro.. e do nje bardhak nga llullani.. se 24 grad e ke.. se kohe rakise
Nga kazani nga llullani
ma do shpirti ma do xhani.
dhe e ke rrush Shesh i Zi.. qe te leshojne syt xixa kur e kthen nga balli e kazanit
Qe thu ti edhe nga manaferrat bejne raki leberit, baba i nje shokut tim nga Serversteri bente raki manaferrash me tenxhere presioni dhe na e mbushte nga nje gote mu dhe djalit te tij dhe na thoshte hajde e behuni burra :p
Citim:
Po citoj ato që tha puntori
Qe thu ti edhe nga manaferrat bejne raki leberit, baba i nje shokut tim nga Serversteri bente raki manaferrash me tenxhere presioni dhe na e mbushte nga nje gote mu dhe djalit te tij dhe na thoshte hajde e behuni burra :p
Citim:Nje her kur shkuam ta ndihmonim te mblidhte manaferra, mbaj mend se me kan picku do grenxa qe per nji jave se kam pas marr veten hahhahhahah.
Po citoj ato që tha Mister_DXP
Eshte raki e mire po te dhemb koka po te pish shume se ka shume vajra eterike..si kocimarja
Citim:
Nje her kur shkuam ta ndihmonim te mblidhte manaferra, mbaj mend se me kan picku do grenxa qe per nji jave se kam pas marr veten hahhahhahah.
PUNTOR, CNE NE SEVASTER TI??.. un jam nip ne ploçë( amantia) nq se ke kaluar ndonje here andej behet llaf.. se ndryshe ske si ta dishe( mbase emrin amantia po).. po raki kocimarje, dhe mëni.. kan ber zakonisht ata qe skan pasur hardhi ne shpi... se di sot.. po mbaj mend qe gjyshi bente rreth 5-6 kuintale raki , po flasim raki rrushi.. po mbaj mend qe mblidhnin mëna ata qe skishin hardhi ne shpi..
kur digjte rakine... edhe pinim nga balli kazanit..me ca kushurinje qe ishin mosha ime edhe 2-3 dite te turrullos
Paskan plasur koçimaret kendej. S'keni ndonjegje me te bute?
kemi
Mbaj mend pak se kam do koh pa shku atyne aneve por ja aty buze vjoses. Qe thu ti te emen nga Kota e kishte qe ma kujtove. Ja nje lume i ndante.
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
kemi![]()
Citim:
Mbaj mend pak se kam do koh pa shku atyne aneve por ja aty buze vjoses. Qe thu ti te emen nga Kota e kishte qe ma kujtove. Ja nje lume i ndante.
Ah ok po nga Kuta. fiks nejse lumin e mbaj mend mire. lol.
Pra e pime dhe rakine.
Ti Puntor shume i bredhur je
Edhe nje tjeter.
Citim:
amore.. lumsi ti qe e di... po keto tetjerat qe se dine :p
![]()
Citim:Se me kujtove at kengen
.. kuta eshte e mallakastres, eshet perballe sevasterit... dmth jo perball fare... eshte perball fshatit dushkarak
lol amore.. jo moj un se pi alkolin fare.. un jam si padashje te kjo teme.. po flisja kur kam qen i vogel, lol.. po nejse.. se kam tim at qe e do nje gote kur pi kafene me se sben.. se ndryshe se shtyn dot kafen... ca doje ti the??? ma thjeshteso icik se smar vesh na alkoli, lol
puntori.. e kam iden, e kam.. se jam lare dhe ne vojse
Citim:
lol amore.. jo moj un se pi alkolin fare.. un jam si padashje te kjo teme.. po flisja kur kam qen i vogel, lol.. po nejse.. se kam tim at qe e do nje gote kur pi kafene me se sben.. se ndryshe se shtyn dot kafen... ca doje ti the??? ma thjeshteso icik se smar vesh na alkoli, lol
puntori.. e kam iden, e kam.. se jam lare dhe ne vojse![]()
PO ku je o Glak se humbe.
Eja te bejme nje dore se kemi miq....
Ka ardhur Peshtimi po rri fshehur. Po ben hesapet e pijetores, e nxorrem me kepuce te kuqe ne: kafe ferrnet qe ne mengjes.....
pseee, s'do ma ofroni nje baileys mu sot, eee?
hapi nje here dritaret mister, se ket eren e rakise nuk e duroj dot!
peshtimit mire ti behet, vet e ka fajin!
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
pseee, s'do ma ofroni nje baileys mu sot, eee?![]()
Citim:
Raki kocimare blete, te dhemb koka, Do nje te distiluar dy here ti?
Citim:
pseee, s'do ma ofroni nje baileys mu sot, eee?
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
ta jep zemra bayleis....here u go edhe napkin....tu boft shendet jarebi....![]()
Citim:
PO ku je o Glak se humbe.
Eja te bejme nje dore se kemi miq....
Citim:
rakine ma hiq te thashe... hape ate te flamosur dritare, oj ky!
glak... mos je bere gje kunati i shokut xhemal ti qe i ke dhene rendesi ... al punto G!
Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
![]()
- erdha Mister .... po i tregoja nji përrallë komshijes se nuk po e zinte gjumi ( e kom msu keq dreqin .. o do noj kongë .. o noj përrallë ... ndryshe se zë gjumi ) ..![]()
![]()
........ pastaj Pështimi ka për të na e fal ...... kur ta morri vesh se për ç'farë i kena harxhu pijet ..... se e ka vujt vet at smunje ...... edhe ai e respekton në maximum sexin femër .......... !!!
Elsaaaaaaa unë me tabaka në dorë .......... erdhi porosia erdhi ........
........... Briseideeeeeee është edhe gota jote këtu ....... pse po vonohesh ??
Citim:
glak... mos je bere gje kunati i shokut xhemal t,i qe i ke dhene rendesi ... al punto G!![]()
Citim:
![]()
![]()
- Bletaaaaaa tu rrotullojshin gjojnat rreth meje ............. kisha nejt 24 /24 zgjut unë ............... po se kom at fat ..........
Demo ......... ça do pish lal ..... ??? .......... ti harxhojm edhe kto që kan ngel pa u bo inventari .............![]()
![]()
here u go sweety redbulli e do me orange si e pine ne albani apo sade...kshu straight up...
Citim:
![]()
![]()
- Bletaaaaaa tu rrotullojshin gjojnat rreth meje ............. kisha nejt 24 /24 zgjut unë ............... po se kom at fat ..........
Demo ......... ça do pish lal ..... ??? .......... ti harxhojm edhe kto që kan ngel pa u bo inventari .............![]()
![]()
C'me gjeti edhe mua. Si atij "mender jush" ne mulli...
E o Glak miku. Mbylli ato dritare ore se u be akull ketu.
Une po shkoj pak ketej nga zjarri.
Nje pyetje kam: Si ere petulla po me bije, apo jam gabim?
Citim:
mu me nje premio morale me le, e?... ca gjona qe rrrotullohen! pfff!![]()
Citim:
E o Glak miku. Mbylli ato dritare ore se u be akull ketu.
Une po shkoj pak ketej nga zjarri.
Mirembrema kalamaja,sec ndjeva ere petullash apo u gabova?
Glak,me cfare ma ke mbushur goten plako?
Citim:
mu me nje premio morale me le, e?...![]()
ene tom kollinsi ktu per bleten hahahahahhahaha
ja dhe redbulli i demos....kush tjeter do pije...mister do me pi gjo ....???
uuu kush erdhi Eni , na u shndrit pijetorja.
Do ndodhin mrekullira sonte si duket ,do vije dalengadale dhe peshtimi..,po plotesohet grupi i dikurshem
brisi enigma ca ju do zemra me pi sonte...??? comign right up....
sis i le msimet ti ....hahahahhaha...na mori nqaf forumi....
kot thone qe qengji i urte pi dy nena....!
rrofshi te gjithe per perkujdesjen!
Citim:
cheers demo, kot nuk jane shpikur turnet :p .... Grupin nuk e kemi plotesuar mungon 3shi per te bere analizen se kush eshte e nuk eshte pijshem ketu
Pse keto sis ste duken mesime ahahhahah! 2 faqe qe kam mbushur ketu do i transferoj andej .....kot nuk llockavitim ketej
Citim:
kot thone qe qengji i urte pi dy nena....!
rrofshi te gjithe per perkujdesjen!
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
po jo o dxp jo eshte skuqja e piperkave djegese
![]()
Mua me ka kap dhimbja e kokes dhe po kthej nje shot hot sauce :p
glak gud ajdije....si mi hedh komet sis...duret te supet e glakut o kercim rromantik....
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
ene tom kollinsi ktu per bleten hahahahahhahaha![]()
ja dhe redbulli i demos....kush tjeter do pije...mister do me pi gjo ....???
ah ahahhaha popullore o popullore du une!
cpo kendojne bilbilat o moj fushave eeee si vazhdon e lum moj kush i ka kush i do e hahahaha
Gjithsej 58 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 2870 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.