Forumi Horizont | Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17685)
tired...
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
duhen ilace me u sheru ne krahet e atyre /asaj shtohet vuatja ...
.. plasen poezite edhe keteeeeej...
Hey...m'zhgenjeve ri...nuk o pizi ri...o kshu si kendohet me mzik...
menova ia thu ktij zanati duke shif pianon poshte gishtave te dores t'jote
oopss..
Te gjithe kam ditur t'i fal shpejt, perveç vetes!
Sh e vertet kjo shprehja e Morfines, s'me kishte shkuar mendja ta pershkruaja ne kete menyre mgjth gjithmone jam me parimin se njerzit te qenderojne afer kur je i dobet ap keq, testimi eshte nese i ke reth teje edhe kur arrin suksesin se atehere fillojne xhelozirat dhe dalin fytyrat e verteta.
dhe a thua se kjo na ka bere mire ?.... normal qe nga gabimet - mesohet .por ............
shum fisnik eshte ai veprim
p.s.- por a ia vlen ?
Glak u bere dhe ti skeptik me keto pyetjet qe ngreh keshtu bej shaka
Paska sjelle koken gjarperushka . Shume kisses per ty bukuroshke!
ka pas qen nji teme e " Shkodranit te qeshur " ..... : ne poezite e mia , do njohesh shpirtin tim
po une qe nuk di te boj poezi ??
dhe ajo e din shum mire o Engma qe ........... - ne kenget qe degjoj une - je ti
a ja vlen .................. ????
sa do doja qe tia vlente
Mendimet e castit i ke corbe Glak ke rene ne dashuri po leri poezite e shprehja hapur. Irena vetem ti mos qaj i thuaj
Kurioze,kurioze,kurioze,kurioze .....
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
Paska sjelle koken gjarperushka. Shume kisses per ty bukuroshke!
Ka disa njeres qe sa me shume ti dush ti qendrosh afer ti ndihmosh te besh cdo gje per ti kenaq pa asnje interes asnjeher nuk i mjafton...e po shkofshi ne djall ...
Citim:
Ka disa njeres qe sa me shume ti dush pa asnje interes asnjeher nuk i mjafton...e po shkofshi ne djall ...
interesant ngado te shkoj ket forum kam qef ta ndjek
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
Sorry ......... nuk e dija qe me dojshe aq shume ............![]()
p.s. E po si jane keta interistet ................ si skutha ........ s'ua mban bytha te thone nje llaf sot ........ se kane frike se e hane ne tollum ................ Po nuk kane faj se nuk jane mesuar .................![]()
Boll i mbushet breket ........ se s'ka me ndodh kataklizma jo ......... Barca iku ........... .
...nuk dua te mendoj...
Uffff cfare lehtesimi. Neser qe ne mengjes atje me keni.
Citim:pse me dukesh kaq e merzitur kto kohet e fundit ti morfine/agata nemos gabohem?!
Po citoj ato që tha Morfine
Te gjithe kam ditur t'i fal shpejt, perveç vetes!
Kurti te kam sh xhan.
Sinqerisht se di pse jap kete pershtypje por un jam aq shume mire kete perjudhe sa as vete se di ne kam qene ndonjehere kaq mire. por te jem e sinqerte me veten jam pak e rrepte, si te gjithe ne...
Ketej nga un ka filluar te bej nje kohe... sa kam pershtypje se jam ne ndonje vend te nxehte. O zot...
good to know qe je mire
mendime casti: anyone watches craig ferguson show?
i think he is one of the funniest talk-show hosts, lately
Citim:
Interistet e lagjes time me jan mbledh ke bari me cane mendren tu bertit kane filluar qysh ne oren 7 legenat ...
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ca po thoje Bionde![]()
Cfare plazhi mi Bionde!
Une dola qe ne pike te mengjesit me pantallona te shkurtra. Me genjeu xhaxhi dielli. U thava nga te ftohtit. Akoma se kam marre veten.
Mendimi i castit. Duhet te genjesh ndonjehere se me mire vete.
Citim:
qe kam 6 ore qe marr rreze dielli dita e pare e plazhit filloi per mua ...interistet qe ishin afer meje me konfirmuan qe do nderrojne skuader vetem une mos nderroj vend ku boj plazh ...prova e kostumit fantastike ngjyrat e brazilit me shkojne shume ,vitet ikin e une ngelem si shpirt ...shejtone do me te keqen moma![]()
Sec degjova se po flisnin keq per Interin diku ketu
Kush do te ver bast per finalen ? come on ...
Citim:
Po citoj ato që tha AmonAmarth
![]()
![]()
![]()
Mosha nuk te jep te drejten t'i shkelesh ne kallo tjetrit e te pretendosh qe te mos hape goje.. C'kufi ka durimi?!!!!
..."tutti i nodi vengono al pettine"...
te iki ne ct apo jo?!
ku gjumi?
Citim:
Po citoj ato që tha Petter
te iki ne ct apo jo?!
Dhe sot, koha seshte keq.. ka pak ere.. po ne na zjen gjaku.. se kemi problem fare eren dhe te ftohtin
Ne CT jeton ti? dilnim per noi kafe si cift.. ti me burrin, dhe un me gruan e kojshiut
Po me vinka keq per burrin e komshies qe do ngeli vetem.
ska problem, sot jeta eshte liberale, si thot fajtori... cdo kush ka privatsine evet... pse sdo kojshia pak privatsi nga burri saj?
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Sec degjova se po flisnin keq per Interin diku ketu
Kush do te ver bast per finalen ? come on ...![]()
ALE ALE ALE ALE .................... ALE .......... ALE .................... .
...si t'ia them qe me mungon sa i zot e din...
Citim:
Po citoj ato që tha al74
...si t'ia them qe me mungon sa i zot e din...![]()
Citim:
thua i mungoj dhe une atij kaq shume sa te mungon ty ajo![]()
...sa do te doja ...
Citim:
Po citoj ato që tha al74
..po t'ze lemza...dije qe ia ke kput zemren......
meshkujt e kane i cike bezdi me u shpreh . sikur u shfryhet burrnia .
Citim:
po kolla quhet se lemza spo me keput gje ...
a thua te kete burrni dashuria ?
4....aj lav juuu...
Do ta mbys,sa te vije e enjtjaaaaaaaaaaaaa
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Do ta mbys,sa te vije e enjtjaaaaaaaaaaaaa
Deb eshte duke menduar ............... ishalla nuk mbarojne rremujat nga Tirana sa te jem une ........ qe te kem pretekstin te rri sa me shume ne Gramsh ......... .
Zabit bulldum sevda.
Me demek,
ushtari ka rene ne dashuri.
Raskapitje totale
Gjithsej 82 faqe: « E parë ... « 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34 35 36 37 38 39 40 41 42 » ... E fundit » Trego 4061 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.