Forumi Horizont | Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 329 330 331 332 333 334 335 336 337 [338] 339 340 341 342 343 344 345 346 347 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Besimi Fetar (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=182)
-- Leter e hapur dhe disa pytje drejtuar Janullatosit . (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=8824)
Leter e hapur dhe disa pyetje...
E nderuara Simona, nuk isha une i pari qe fola per kope me dhi,nese nuk jane fjalet e tua pse
merzitesh? Ato fjale jane fyese per mua.
Duke qene i besimit Ortodoks ndjeva per detyre te nderhyja, ndoshta jo me shume elegance,
por vazhdoj te quaj pellitje per ate qe ka shkruar, cilido qofte.
Une i referohesha ketyre fjaleve…,
- Kur do zhduken keta njerez me roba te zeza,
- A nuk e kuptoni, se sa me rrezik eshte ekzistenca e kishes? Ajo ben vellezerit tane
per vete, me tani nuk jemi si me pare "ik orre, ca zot e budalleqe!".
Vertete eshte mire te perparojme e te jemi mire me gjitonet, por a quani
ju perparim te vrapojme si kope me dhene neper kisha, te vrapojme si dele ne gojen
e ujkut grek qe zakonin nuk e harron! Nuk kame gje me greket, por
e kam me qendrimin e tyre qe nuk do te kuptoje se kush do qofte historia kjo toke tani eshte
shpija jone, nuk kemi shpi tjeter qe ta leme kete toke ta domiojne greket me roba te zeza.
Keshtu o cuna kjo puna me fene, eshte nje kancer i gjalle, eshte nje tomor ne koken e
besimtarit qe nuk operohet.
Ca te them me, ajde foli ti besimtarit shqipetar qe i eshte futur frika e zotit ne koke, edhe
na ku ka kishe kryqin direkt! ajde prit ti te mbrosh identitetin (identity) me keta njerez.
Kisha te merr mendjen, me qindra familje greke kan humbur femijet te cilet thone nena
dhe babi im eshte prifti dhe mbyllen ne monastir duke i falur gjithe pasurin monastririt.
Jane bere edhe emisione ne televizionin grek, nena qan nga malli dhe zullapi ju thote
prinderve ajde .... po pkeshtu pa ekzagjerim!
Kujtime te jetes se nje emigranti ne Greqi me origjine nga Gjirokastra!
Duhet te pranoj faktin qe ne disa kisha ku kam qene ne 17-te vitet e fundit, kam thene ( jam krenar)
„ATI I YNE“ ne shqip dhe nuk jam i vetmi!
Persa i perket Kontinentit, nuk kisha aresye qe te ofendoja per kete nuk te ofendova, te kerkova thjesht ndihme, e mos qesh se nuk kam rene tani ne kompiuter, jam vetem regjistruar vone.
Nuk e kam zakon te ofendoj njeri, por “ pellitja” u drejtohej fjaleve dhe jo ati qe shkruan o e lexon.
Respekte… .
Gjithsej 422 faqe: « E parë ... « 329 330 331 332 333 334 335 336 337 [338] 339 340 341 342 343 344 345 346 347 » ... E fundit » Trego 422 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.