Forumi Horizont | Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Grupi A1 (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=231)
-- KS. Vllaznia (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1935)
Haxhiosmanoviç: Titulli! Ende herët.
Trajneri malazez i Vllaznisë nuk ngutet të bëjë deklarata "boshe", ashtu si drejtuesit e tjerë kuqeblu.
Vllaznia nuk duhet të mendojë për titullin, sepse është ende herët për këtë gjë. Kjo është pak a shumë përgjigjja që jep trajneri i saj, malazezi Dervish Haxhiosmanoviç, menjëherë pas deklarimeve të presidentit kuqeblu, Agron Çela. Sikurse dihet, ky i fundit, fill pas fitores së fundit me Teutën, tepër i entuziazmuar nga tripikëshi i dytë radhazi, deklaroi se qëllimi i mëtejshëm i Vllaznisë mbetet vetëm titulli kampion. Ky "katapultim" në objektivat e shkodranëve (deri tani kishin folur vetëm për hyrjen në treshe) ka ardhur ndoshta nga momenti i mirë që po kalojnë në kampionat. Baza e këtij optimizmi janë pa dyshim dy fitoret radhazi ndaj dy pretendentëve për titull. Mirëpo njeriu i stolit shkodran, "Deda", nuk kërkon ta marrë me aq ngut këtë punë, sa presidenti i tij. I pyetur nëse ishte dakord apo jo me pohimin e Çelës, se tashmë Vllaznia do të synojë vetëm titullin, malazezi është përgjigjur: "Normalisht, edhe unë dua shumë të shpallem kampion, por është herët për të folur për këtë. Kjo sepse kemi ende disa ekipe para nesh që duhen arritur. Pra, detyra jonë kryesore kjo do jetë. T'i arrijmë njëherë ato, pastaj të shohim... Kuptohet, ky objektiv nuk do jetë i lehtë për t'u arritur, për të mos thënë shumë i vështirë, nisur nga diferenca e pikëve me kryesuesit. Megjithatë, ne do ta provojmë shansin tonë. Aktualisht kemi kaluar vetëm Teutën në renditje, çka është hapi i parë në rrugën tonë të mëtejshme."
Realisht, vetëm kështu qëndrohet me "këmbët në tokë", aq më tepër që kampionati është ndërprerë në momentin më të mirë për skuadrën që mban vendin e katërt në renditje. Pikërisht kësaj ia ka frikën edhe trajneri Haxhiosmanoviç, i cili është kundër kësaj ndërprerjeje kaq të gjatë të kampionatit. "Më duket e çuditshme një ndërprerje e tillë, kaq e gjatë e kampionatit, e cila vjen në një moment aspak të përshtatshëm, për sa i takon përgatitjes së ekipeve. Një ndërprerje e tillë mund të jetë e favorshme ndoshta për ekipet e papërgatitura mirë, por jo për ne. Mbase Federata duhej ta kishte studiuar më mirë kalendarin e zhvillimit të kampionatit, për të mos ndodhur të tilla peripeci rrugës,"? ka thënë "Deda".
Ç'është e vërteta, ecuria e kuqebluve në këtë fillimviti ka qenë vërtet për t'u evidentuar. Me 6 pikë të marra ndaj dy rivalëve direktë, edhe vetë tekniku i tyre duket i kënaqur. Sidoqoftë malazezi bën thirrje për qetësi. "Po luajmë mirë, kjo ka rëndësi. Madje, po t'i krahasojmë ndeshjet me Partizanin dhe Teutën, tek e dyta shoh një rritje në lojën tonë. Prandaj e rëndësishme mbetet ruajtja e formës sportive deri në momentin e rinisjes së kampionatit," - ka thënë në fund të deklaratës së tij malazezi i Vllaznisë.
Gjithsej 45 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 40 41 42 43 » ... E fundit » Trego 45 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.