Forumi Horizont Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Shqiperia, traditat kulturore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=114)
-- Cili eshte vendi me i bukur ne Shqiperi? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=2917)

Postuar nga ColdFire datë 02 Janar 2009 - 01:19:

Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha pejoni_ch

Donika faleminderit shume dhe ty urime festat! I pritsh dhe shume shume te tjera!
Po nga jeni ju Donika?
Te pershendes

Une pejon jam nga Vlora. Kam shume shoqe nga kosova ne pergjithesi nga Prishtina dhe kam degjuar qe jane shume qytete te bukura. I kam ne list per ti vizituar prandaj bej gati sofren. Mos u dekurajo nga mesazhet fetare, e ke thene mire feja e shqiptarit eshte shqiptaria.
Do te them nje histori te bukur. Kjo shoqja ime nga Prishtina ka nje vajze te bukur si yll dhe ja ka vene emrin Vlora. Kur vjen ndonjehere per vizite e marr vogelushen ne krahe dhe i them: "Moj Vlora e di ti pse je kaq e bukur?" ajo me shikon me cudi dhe me thote :"Jo". I them une : "se e ke emrin Vlora prandaj. Se Vlora=bukuri . " Se qe thua ti s'me rrihet mua pa folur njecike per Vloren.
Shakate ti leme menjane, me pelqen qe jeni shume patriote dhe e shprehni dhe me emrat qe pagezoni femijte tuaj. Kaq se ma kane vene emrin si nacionaliste dhe kush i degjon do fillojne keta
Pershendetje

Postuar nga akrepi2008 datë 02 Janar 2009 - 01:27:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Se qe thua ti s'me rrihet mua pa folur njecike per Vloren.

Nuk ta marrim per mburrje jo

Postuar nga ColdFire datë 02 Janar 2009 - 01:28:

Re: Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha akrepi2008

Nuk ta marrim per mburrje jo

. ups me kapi dreqi me kapi

Postuar nga Piktor datë 02 Janar 2009 - 01:32:

Plasen puthjet edhe ketej. hajdeeee.

Postuar nga ColdFire datë 02 Janar 2009 - 01:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Plasen puthjet edhe ketej. hajdeeee.

Akrepon e kam mik te vjeter e meriton.
Nuk me duket se e permenda Vloren ketu. Meqe e mora tabelen e mburrjes pse mos ta permend? :p
VLORA VLORA VLORA

p.s. piktoro kam respekt

Postuar nga Piktor datë 02 Janar 2009 - 01:41:

Flm per rrespektin Dona.
Une jam si perher i mendimit qe Vlora eshte e bukur por per mua Saranda eshte perle, mbaj mend se kam pasur nje diskutim me mikun tim dhe tendin Iqvlora.:p

Postuar nga ColdFire datë 02 Janar 2009 - 01:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Flm per rrespektin Dona.
Une jam si perher i mendimit qe Vlora eshte e bukur por per mua Saranda eshte perle, mbaj mend se kam pasur nje diskutim me mikun tim dhe tendin Iqvlora.:p

Rofsh piktoro per sinqeritetin. E kam lexuar diskutimin tend, te them te drejten shumicen e diskutimeve te tua e lexoj sepse me pelqejne. Ketu ne kete dhe te huaj thone :" beauty in the eyes of the beholder". Per syte e ty Saranda eshte perle, per mua eshte vlora, per keto do prishemi ne? Hajde hame ndonje te embel Pastaj, saranda as nje ore e gjysem nuk eshte larg nga vlora, tani qe kane shtruar rruget. Nuk ndryshojne shume jo. Mua Saranda me pelqen se e shikoj si nje version me te vogel te vlores. Me e qete, e pa shperdoruar keq akoma, nje parajse e vogel. Keshtu ti piktoro...ta jap dhe ty nje te puthur? Ja po ta jap se me duket aty filloi i gjithe diskutimi i "zjarrte"

ja keshtu me gjithe qejf biles

Postuar nga pejoni_ch datë 02 Janar 2009 - 15:48:

Re: Re: ...

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Une pejon jam nga Vlora. Kam shume shoqe nga kosova ne pergjithesi nga Prishtina dhe kam degjuar qe jane shume qytete te bukura. I kam ne list per ti vizituar prandaj bej gati sofren. Mos u dekurajo nga mesazhet fetare, e ke thene mire feja e shqiptarit eshte shqiptaria.
Do te them nje histori te bukur. Kjo shoqja ime nga Prishtina ka nje vajze te bukur si yll dhe ja ka vene emrin Vlora. Kur vjen ndonjehere per vizite e marr vogelushen ne krahe dhe i them: "Moj Vlora e di ti pse je kaq e bukur?" ajo me shikon me cudi dhe me thote :"Jo". I them une : "se e ke emrin Vlora prandaj. Se Vlora=bukuri . " Se qe thua ti s'me rrihet mua pa folur njecike per Vloren.
Shakate ti leme menjane, me pelqen qe jeni shume patriote dhe e shprehni dhe me emrat qe pagezoni femijte tuaj. Kaq se ma kane vene emrin si nacionaliste dhe kush i degjon do fillojne keta
Pershendetje

Vlonjate kjo histori vertet qenka e embel
Eeeeh Vlora pra i zbukuron te gjitha!
Qebesa sun e pres veren per ta vizituar vloren heroike! Do me than ti ske qen ne kosove...Hehe po me te then te verteten ne kosove qytetet nuk jan speziale sikur pershembul qytetet te shqiperis qe kan bregdetin dhe bjeshkat te bukura! Por shpresoj se te pelqejn qytetet ne kosove! Sidomos prishtina si kryeqyteti kosoves pra dhe rrafshi dukagjinit. Po ti je e mire se ardhur dhe ne kosove mundesh me ndi veten si ne shtepin tone....Pra mire se vini ne kosoven e pa(varaur)

Postuar nga mio Mondo datë 03 Janar 2009 - 18:15:

POGRADECI

Pogradeci.
Buze liqenite. E kujte nuke i kujtohen vargjet e poetit te madh. Ah po, une po flas per vende te bukura natyrore e romantike e jo per ate qe quhet konsumizem. Ajri i paster dhe i fresket qe zbret nga malet, debora e bardhe ne dimer zbardh malet dhe pasqyrohen si kristal ne liqen.

Postuar nga Antik datë 05 Janar 2009 - 18:56:

PER RUBY...........

O RUBI TE PASKA BERE LAVAZHO TRURI SALIU TY. ATIE SKA AKOMA DRITA E TI ME THUA PER MAKINAT ............E CI DUAN ATO MAKINAT E ZEZA {PARAT E ZEZA} UN DO TE KTHEHESHA QE KETE MINUT SE I KAME MUNDESIT DHE DESHIREN.PO KU TE SHKOSH ATJE TE VRET MAFIA E SALIUT PO TE PA ANDAGONIST.{DHE NGA ANA TJETER BEJNE SIKUR DUAN TE AFROJNE NJERZIT E HUAJ,SIKUR DUAN TE HYJNE NE EVROP,} SHQIPERIA ESHTE SHUME E PASUR DHE E BUKUR POR SALA ME FATOSIN E ME KELYSHET E TYRE VAMPIRA PERFSHIR ILIR METEN E EDI RAMEN ESHUM TE TJERE E KAN KTHYER SHQIPERIN NE PAKISTAN SEPSE KESHTU U INTERESON. U INTERESON TE VJEDHIN E TE JENE MBRERTER TE PA KURORZUAR. VAZHDON ME POSHTE.....................

Gjithsej 39 faqe: « E parë ... « 25 26 27 28 29 30 31 32 33 [34] 35 36 37 38 39 »
Trego 383 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.