| Forumi Horizont | Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- lajmet e dites (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10026)
Interviste me Wydren
Gazetari: E dashur Znj Wydra, faleminderit qe na lejuat per te ju mar kete intervist ne ambjentet e Hotel Polska, dhe meqe jemi ketu cfar mund te ju servirim per te pir.
Wydra: nje vodka "te paster" dhe pa ngjyrime desha une...
Gazetari:Si per ta bere me te kendeshme biseden do ta filloja me pyetjen se cfar do te thote citimi yt Jak ja was kurwa nienawidze? Pasi fjala kurwa me tingellon pak keq.
Wydra: (duke qeshur me embelsi shton) Pa he e gjen dot ti?
Gazetari: Mos do te thot kurva ne inventar????
Wydra: Ju gazetaret jeni pak trapa po nejse dil ne tem se un kohen e kam te shkurter si vet fjalet e mija.
Gazetari: Znj Wydra pergjithsisht kemi pyetur moderatoret se cfar mendojn per FH dhe keshtuqe do te ishte me interes per lexuesit qe te dinin mendimin tuaj.
Wydra: Per mua FH eshte si nje vendi apo park ku une gjej prehje dhe clodhje pas oreve te tera studimi por qe kohet e fundit ky park po me duket si liqeni I Tiranes ku ciftet shkojn per te shijuar pak caste embelsie dhe bien preh e nje komedie ku disa pleq i ndjekin nga pas dhe nuk i lejn rehat.
Gazetari: Atehere……?
Wydra: Do te thoja qe edhe ne forum ka disa te rinj por qe marin pozitat e nje “plakumanjku” ne thonjza kjo qe nuk po me len rehat.
Gazetari: A ndjeheni se po kontriboni per FH.
Wydra: Hem, patjeter qe po kontriboj kam kontribuar me 974 mesazhe dhe me nje mori punimesh artstike ku vlersimet kan qen nga te gjitha grupmoshat.
Gazetari:A ju ka rastisur qe te fshini mesazhet e anetareve ku sic e dim kohet e fundit kontinenti I ka cilsuar si pasuri kombtare.
Wydra: Uaaa te fshire, kam fshir ore si nuk kam fshirë bile si I thon fjales prej te thatit digjet edhe i njomi..
Gazetari: Cfar mendoni sikur Fajtorin ta bejm mbretin e forumit?
Wydra: po dakort, dmth Amerkia qe nuk ka mbret eshte shume me poshte se Anglia normalisht... Ah te shkretet ne, po vertete mendon se nje mbret do na beje njerez ne?Dashkeni mbret?! Po pse s'me beni mua? Ca ka me shume zogu se une ?
Per paraqitje ja marr ne kthese njehere, e ngre prestigjin e shqiperise deri ne stratosphere leqe njeher me mua fitojn te gjith.
Gazetari: Eshte e vertet qe ne cdo tem shkrimi juaj me i gjate eshte cerek rrjeshti apo maksimumi 2 rrjeshta, pra ma konkretisht mendoni se kaq pak mjaftojn per te bindur anetaret e tjere ne debatet qe krijohen.
Wydra: Shiko (edhe qesh hahahaha) ju gazetaret nuk leni gje pa kontrolluar biles biles po me hypen fobia sikur pas intervistes ishalla do me kontrollosh edhe mua. Tani sit e them un mjaftohem duke thene psh: Brravo Admirali, ose hallall Trojani apo kur behet fjal per depresionin mjaftohem me fjalet: Ato lindin depresion,madje e lindin shume te fuqishem.Kurse depresion te zakonshem kemi te gjithe,por, qe nuk po e vrasim veten se. Dmth ne cdo tem qe shkruaj shkruaj pak dhe sak duke mos harruar se puna ime kryesore eshte moderimi.
Gazetari: A ke miq ne forum?
Wydra: Per zotin mik me te te mir se vetja nuk bej njeri.
Gazetari
o armiq a keni?
Wydra: Ne pergjithsi un jam paqesore dhe ne kendveshtrimin tim perpiqem qe armiqt ti bej miq megjithse derri e don plumbin ne byth.
Gazetari: Ne avatar paraqiteni si gjeja me e shpifur kun e disa raste anetert e kalojn shkrimin tuaj per te mos I dal perpara foto qe keni vendosur por ama nga ana tjeter anetaret ju imagjinojn shume te kendshme dhe te bukur biles kete po e vertetoj edhe un. Por e dashur Wydra perse e gjitha kjo kur ju jeni kaq e buku.
Wydra: Ne fakt kjo eshte nje shenj per Halloween pasi net e vertet un jam perfeksion gjyrash e punuar me nje penel nga vet dora e zotit. Pra jam gatur per te qen yll.
Gazetari: Meqe jemi ke bukuria cfar parfumi perdorni pasi era po me ben qe te afrohem me shum pran teje.
Wydra: Faleminderit por un perdor Miracle dhe rezultatin e the vet hahahahaha.
Gazetari: A jeni e dashuruar ose me mir e konsideroni virgjerin si dicka te shenjt apo te cmuar.
Wydra: Ju gazetaret beni disa pyetje qesharake, biles ne disa raste dukeni torollak. Po si mund te diskutosh per virgjerin ne nje koh te till ku Durrsak ne nje shprehje thot qe virgjeria eshte si nje ndertim pa leje qe eshte bera pa lejen ton dhe si e tille meriton te prishet. Biles njehre I shkrova kete fajtorit: Fajtori, kot i bie rrotull, thuaje troc: ne shqiptaret jemi te fiksuar pas seksit, e kemi obsesion fare Jemi me keq se ai tek "40 days and 40 nights" e shofim seksin dhe mundesirat per seks kudo (mos kujtoj prizen e filmit) pra kjo tregon se ne Shqipatert jemi zyrtarisht te sharruar pas seksit dhe biles po te kalosh tek eros do te shikosh se shum kan qef te bejn sex me te panjohur ne nje koh qe nuk mun dte jet I panjohur pasi 2-3 llafe I ke ber par se te bsh sex qoft edhe per te dhen qe a te te te nji her.
Gazetari: A shikoni endrra?
Wydra: Po, shikoj , por teper te shkurtra pasi pertoj ti shoh te gjata. KOhet e fundit po shoh sikur po kthehem ne Shqiperi dhe kjo me tmerron, port e shoh se mos me ben gje Juvja se me beri nje ofert pune job posting kshuqe do shikoj.
Gazetari: Eeeeee un ju falenderoj per intervsiten dhe kohen qe me dhat dhe si perfundim dua te dij se cfar do beni pas ketij momenti.
Wydra: Ja do te shkoj te nikotizohem pak pasi kjo me ben qe te ndjehem me sexy.
Gazetari: Naten e mir atehere dhe suksese.
Wydra: Naten dhe net e vertet me ke lodhur sonte pasi te gjitha shkrimet e mija te mbledhura se bashku ne forum nuk shkojn kaq gjate sa kam folur me ty. Por kjo me tha kenaqesin qe sonte te relaksohesha ne shoqerin e nje gazetari pak trap sa ty.Naten dhe uroj qe te shihemi ne msn qe ta rregulloj cik qefin.
| Gjithsej 183 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit » Trego 183 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.