Forumi Horizont Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Thashathemet e Forumit Horizont (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10106)

Postuar nga durrsak datë 13 Nëntor 2008 - 18:06:

Ej kalamoja, ca bohet knej? Me sa po kuptoj duket qe paska filu me ju dal leshi ? qenkeni rrit qenkeni rrit.

Po ku je o Ardiani i Shkabajve, i fort na dolle bre Gjino e bere cunin edhe nuk na dergove nje email, po ti sikur punon 18 ore mer aman.

Ckemi ndonje te re tjeter nga ty? Une qe thua ti nisem per ne Shqiperi me 26 Nentor, pra, dua te kaloj festen e Flamurit aty ku flamuri ngrihet vetem kur po ndertohet naj shpi ne katun.

Po qe se ke naj rruge shqiprie po te pres.

have a nice day mate...

Postuar nga AndreaPirelli datë 13 Nëntor 2008 - 18:27:

Po Durresi sikur e ka ngritur flamurin me 14 Nendor?????????

p.s. ti nuk ishe ne shqiperi para nje jave a nje muaji??????

Postuar nga Demokrate4ever datë 14 Nëntor 2008 - 02:59:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Per bukuri apo ........... adoptime kalamojsh ....... .

ka pas thane njani" pse jam i marr me tregu filanin une" kukula,kukulla 500 lekeshe si merr zani dhene kur jane thashatheme ee?

p.s durrsak ku je ti, akoma neper fabrika po punon? haha

Postuar nga Demokrate4ever datë 14 Nëntor 2008 - 02:59:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Per bukuri apo ........... adoptime kalamojsh ....... .

ka pas thane njani" pse jam i marr me tregu filanin une "kukulla,kukulla 500 lekeshe si merr zani dhene kur jane thashatheme ee?

p.s durrsak ku je ti, akoma neper fabrika po punon? haha

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Nëntor 2008 - 03:21:

Demo thuje dhe nje here se nuk e morem vesh ..........

Postuar nga myzeqari datë 17 Nëntor 2008 - 23:41:

Citim:
Po citoj ato që tha durrsak
Ej kalamoja, ca bohet knej? Me sa po kuptoj duket qe paska filu me ju dal leshi ? qenkeni rrit qenkeni rrit.

Po ku je o Ardiani i Shkabajve, i fort na dolle bre Gjino e bere cunin edhe nuk na dergove nje email, po ti sikur punon 18 ore mer aman.

Ckemi ndonje te re tjeter nga ty? Une qe thua ti nisem per ne Shqiperi me 26 Nentor, pra, dua te kaloj festen e Flamurit aty ku flamuri ngrihet vetem kur po ndertohet naj shpi ne katun.

Po qe se ke naj rruge shqiprie po te pres.

have a nice day mate...

Nuk na le puna te ngreme koke , ja kemi dhene shpirtin shejtanit , ku do ti cojme tere keto pare nje zot e di
Asgje nuk ka dale akoma , kur te dali do thome

Them andej nga behari me kismet se jam turpuruar me robt e shpis, vajta shume pa i pare

Postuar nga AndreaPirelli datë 17 Nëntor 2008 - 23:52:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Nuk na le puna te ngreme koke , ja kemi dhene shpirtin shejtanit , ku do ti cojme tere keto pare nje zot e di
Asgje nuk ka dale akoma , kur te dali do thome

Them andej nga behari me kismet se jam turpuruar me robt e shpis, vajta shume pa i pare

Edhe ke merak ku do cosh leket, ......... shko ne shqiperi ne vere .............. . Pastaj ....... mbaroi morgage keshtu ?????
Ene mos puno aq shume se nderrmarrja aty ka qene para se te shkosh ti ene aty do jete ene kur te ikesh ti ..........

Postuar nga myzeqari datë 18 Nëntor 2008 - 00:00:

Juve lere mos e pyet , mbaron ndonjehere ky dreq morgage

Tani pse e kujton ti se e lashe kaq shume pa vajtur , po edhe ata nuk pyesin fare , nga duart te shikojne Pastaj flori nuk eshte ndermarrje , por ndermarrjet

More sikur degjova qe u iku Interi

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Nëntor 2008 - 00:29:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Juve lere mos e pyet , mbaron ndonjehere ky dreq morgage

Tani pse e kujton ti se e lashe kaq shume pa vajtur , po edhe ata nuk pyesin fare , nga duart te shikojne Pastaj flori nuk eshte ndermarrje , por ndermarrjet

More sikur degjova qe u iku Interi

Bobo ... qeke multitask .........

Interi ....... hemmm, kane ndeshjen e jetes te shtunen ... kane hak per te marre, plus qe luajne ne Milano. Kam frike se ai debili yne, per t'u treguar me i zgjuar se murinio do beje ndonje budallallek me formazionin. Ne kushte normale hahemi koke me koke ...... . Pas shtate fitoresh, nje humbje eshte rezultat i pranueshem ....... .
Megjithate kete vit kampionati eshte vendosur ......... Milani.

Postuar nga shelgu datë 31 Dhjetor 2008 - 20:42:

:thasheth

Gjithsej 41 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 »
Trego 406 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.