Forumi Horizont Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=111)
-- Vërejtje,sugjerime, opinioni juaj mbi këtë forum (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15274)

Postuar nga BIONDIA datë 09 Dhjetor 2009 - 02:40:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
boll ju lepive Fajes se po e gjuj vete mos hyj ne mes te kam thene :p

po e dinim oj goce kete gje ske nevoje qe te na e tregoje e kishim kuptuar po Fajen spo arrijme ta kuptojme akoma sja kemi lexuar abetarenj...

Postuar nga Fajtori datë 09 Dhjetor 2009 - 02:44:

Mos u shtyni se ka per te gjithe.

Abetarja eshte lodh e po shkon te rrije horizontal.

Cecilia, dybekun

Postuar nga Deb* datë 09 Dhjetor 2009 - 20:08:

Do me pelqente qe mp qe dergoj ti kem dhe une ne kutine e mesazheve. Eshte ky opsioni dhe se di une? Dergova nje mesazh pak me pare te nje anetare, dhe e bukura eshte se nuk jam e sigurt e dergova apo jo se kisha hapur disa faqe njeheresh, dhe kur i mbylla po mendohesha. E dergova apo jo? Vetem po me ktheu pergjigje. :p

Postuar nga Lela_Dr datë 09 Dhjetor 2009 - 20:12:

Poshte kutizez qe dergon mesazh, ke dhe nje opsion poshte ku thote Mbaj një kopje: Mban një kopje ne raftin 'Mesazhe të Dërguara'.
Beje te klikueshme dhe te rrin dhe tek mesazhet e derguara.

Postuar nga Deb* datë 09 Dhjetor 2009 - 20:16:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Poshte kutizez qe dergon mesazh, ke dhe nje opsion poshte ku thote Mbaj një kopje: Mban një kopje ne raftin 'Mesazhe të Dërguara'.
Beje te klikueshme dhe te rrin dhe tek mesazhet e derguara.

Epo kot nuk thone'' Nuk shikon syri, por mendja''.
Flm lela. As qe ju'a kisha hedhur syte atyre opsioneve poshte. Nuk para i kam perdorur shume mp

Postuar nga Lela_Dr datë 09 Dhjetor 2009 - 20:17:

Ska gje yllo, per kete pune jemi ketu.
kalofsh mire

Postuar nga Fajtori datë 09 Dhjetor 2009 - 20:20:

Ka nje opsion kur dergon mesazhin qe mund te ruash nje kopje. Normalisht nuk eshte i zgjedhur, sepse do shtohej numri i mesazheve kot. Kjo ruan ate qe dergon ti.

-Mbaj një kopje: Mban një kopje ne raftin 'Mesazhe të Dërguara'.
-Kërko Konfirmim Leximi: Lejon të vijeni në dijeni kur mesazhi juaj të lexohet.

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Dhjetor 2009 - 21:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Ska gje yllo, per kete pune jemi ketu.

Shyqyr qe o kjo pune qe je ti ketu ............

Postuar nga kurt datë 10 Dhjetor 2009 - 03:34:

sugjerim dhe lutje me shkrim
ju lutem, mos u beni kaq lame gjithe ju antaret e forumit qe merreni vetem me polotiken shqiptare dite e nate.
kam kohe qe ju kam kerkuar te di ne ceshtjen e Amanda knox , (specifikisht opinionin italian nga juve qe jetoni ne itali) nje studente amerikane qe eshte gjetur fajtore per vrasjen e shoqes se saj angleze ne itali, dhe askush nuk s'e ka haberrin se per cfar kam folur, njekohesisht qe kjo ngjarje eshte ne cnn dhe cdo media apo gazezte kudo neper bote, keni mbet tuj na merzit trapin me kto berisha e rama qe sme plas a jane gjalle a vdekur.
p.sh ju shqiptaret qe jetoni jashte atdheuat a shikoni gje tjeter pervec ngjarvjeve politike ne shqipreri ndonjehere par zotin?!?!?!?

Postuar nga AndreaPirelli datë 10 Dhjetor 2009 - 04:14:

Citim:
Po citoj ato që tha kurti
keni mbet tuj na merzit trapin me kto berisha e rama qe sme plas a jane gjalle a vdekur.

Edhe mua as me plas trapi fare per Amanda apo kush eshte ajo ................. :aha :aha :aha

Gjithsej 64 faqe: « E parë ... « 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 » ... E fundit »
Trego 639 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.